VAN PUYENBROECK J. & ZN

Contactgegevens VAN PUYENBROECK J. & ZN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN PUYENBROECK J. & ZN: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN PUYENBROECK J. & ZN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RECHTSTRAAT 19; 9080; LOCHRISTI, België

Telefoon (phone): 93556267 (+32-93556267) 93556267 (+32-93556267)

Fax (fax): +32 (81) 894-12-98 +32 (81) 894-12-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN PUYENBROECK J. & ZN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN PUYENBROECK J. & ZN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN PUYENBROECK J. & ZN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN PUYENBROECK J. & ZN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN PUYENBROECK J. & ZN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN PUYENBROECK J. & ZN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN PUYENBROECK J. & ZN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN PUYENBROECK J. & ZN
Products information VAN PUYENBROECK J. & ZN

BTW identificatienummer (tax): BE05506591796
Ondernemingsnummer: 9436126708
Hoofdstad (capital): 301,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 536,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in VAN PUYENBROECK J. & ZN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN PUYENBROECK J. & ZN
(Get full report from official database of BE for VAN PUYENBROECK J. & ZN)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN PUYENBROECK J. & ZN
Addition kinds of activities for VAN PUYENBROECK J. & ZN

0119. Cash korrels, nec | Cash grains, nec
209100. Ingeblikte en geharde vis en zeevruchten | Canned and cured fish and seafoods
344902. Metalen gipsbasis | Metal plaster bases
20239903. Caseïne, droog of nat | Casein, dry or wet
25110207. Zilverkisten: hout | Silverware chests: wood
30690605. Latex, geschuimd | Latex, foamed
30839905. Thermosetterende laminaat: staven, buizen, platen en vel | Thermosetting laminates: rods, tubes, plates, and sheet
32690501. Bloempotten, rode aardewerk | Flower pots, red earthenware
50510100. Metalen draden, banden, kabels en screening | Metal wires, ties, cables, and screening

Werken bij VAN PUYENBROECK J. & ZN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN PUYENBROECK J. & ZN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN PUYENBROECK J. & ZN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN PUYENBROECK J. & ZN. Looking for open vacancies in other companies

 • (fijne) montagemedewerker - dagwerk (KUURNE)

  Regio: KUURNE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf actief in de productie van dampkappen, kookplaten en ovens zijn op zoek naar medewerkers voor fijne montage. Je maakt deel uit van een assmeblageketen waar j eo.a. fijne onderdelen zoals kabeltjes, etc ... monteert en vastzet volgens een plan/tekening.

 • Kwaliteitsgerichte en communicatieve Medewerker Bank (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Select HR Antwerpen

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Ben jij administratief aangelegd, zeer nauwgezet en heb je ervaring binnen een bank? Ben je bovendien communicatief en servicegericht? Dan ben jij de BANCAIRE MEDEWERKER die we zoeken!   Jouw verantwoordelijkheden: Kwaliteitscontrole van klantendossiers Samenzitten met account managers en private bankers om ontbrekende klantengegevens bij hen op te vragen Plannen en organiseren van herzieningskalender Voorbereiden van meetings, waarbij de verschillende klantendossiers besproken worden Agenda opmaak en notuleren tijdens deze meeting Veelvuldige interne contacten (telefonisch + per mail)   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale speler actief in de banksector.Voor hun kantoor te Antwerpen zoeken wij een Administratief Medewerker die verantwoordelijk is voor de kwaliteitscontrole van klantendossiers.

 • Supply Chain Manager (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: Q-Jobs

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zoeken wij een supply chain manager. Je bent verantwoordelijk voor de productieplanning (het verbeteren van de processen, het opvolgen van de productie). Achteraf krijg je ook de verantwoordelijkheid van de aankopen (grondstoffen en toebehoren) en het logistieke gedeelte.

 • Winkelbediende (30u/w) (SINT-MARTENS-LATEM)

  Regio: SINT-MARTENS-LATEM

  Bedrijf: JOBMATCH GENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn op zoek naar een winkelbediende voor een lokale handelaar in Sint-Martens-Latem. Je verantwoordelijkheden zouden zijn: Verkopen van charcuterie en vleeswaren Bedienen van klanten Het hygiënisch houden van de werkplaats Kassawerk Je doet dit volgens dit uurrooster: week 1: ma - vr. : 8u - 12u30 + zaterdag: 8u - 18u30 week 2: ma - vr : 13u30 - 19u (geen zaterdagwerk)

 • Donator Care Agent (ANDERLECHT)

  Regio: ANDERLECHT

  Bedrijf: Unique Customer Care

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent verantwoordelijk voor het opnemen van inkomende oproepen van schenkers en het beantwoorden van hun vragen Je beantwoordt de vragen van de schenkers via email Je helpt mee telefonisch fondsen verzamelen voor een diversiteit aan NGO’s Je bent mede verantwoordelijk voor het updaten van de database Je ondersteunt het callcenter via diverse administratieve taken Je werkt in een team van ongeveer 10 medewerkers onder leiding van een callcenterverantwoordelijke Je werkt van maandag tot vrijdag van 9u tem 17u30

 • Monteur/Lasser smeedijzeren poorten (SINT-PIETERS-LEEUW)

  Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

  Bedrijf: FORUM JOBS VILVOORDE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Forum Jobs zoekt een lasser/monteur voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in smeedijzeren poorten. Je stelt de poorten samen volgens een plan, en last vervolgens de stukken aan elkaar. Je gaat de poorten plaatsen bij de klant.

 • Elektricien (ZELZATE)

  Regio: ZELZATE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als elektricien ben je verantwoordelijk voor het opbouwen en aansluiten van de technische installaties het plaatsen van kabelbanen bekabelen het kableren van industriële kasten aansluiten testen? van elektrische onderdelen . Je voert hierbij ook controles uit op de goede werking van de installatie. Je waakt over de kwaliteit van de uitrusting en voert preventief onderhoud uit.

 • Studenten schoonmaak (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Studentenjob

  - Voor onze klant zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die graag een centje willen bijverdienen in de schoonmaaksector. - Verschillende poetsmaterialen en schoonmaakmachines gebruiken. - Melden van afwijkingen aan verantwoordelijke. - Correct gebruiken en onderhouden van materialen en producten. - Toepassen van veiligheids- en gezondheidsregels.

 • Operator Laser- en Ponsmachine (KUURNE)

  Regio: KUURNE

  Bedrijf: WAAK BESCHUTTE WERKPLAATS

  Type: Vaste Job

  Binnen WAAK Metaal en Assemblage sta je in voor volgende taken: Het instellen van de laserrobot. Je helpt af en toe bij het instellen van de ponsmachines. Het uitvoeren van de nodige interventies bij stilstand of problemen aan de laserrobot of de ponsmachines. Je beheert mee het platenmagazijn: je registreert alles binnen het ERP-systeem, en verplaatst de platen met een hef- of reachtruck Je werkt nauwkeurig en zorgt ervoor dat het product afgeleverd wordt volgens de kwaliteitsvereisten van de klant.

 • Onderhoudstechnieker Spuitgiet machines (BEVERST)

  Regio: BEVERST

  Bedrijf: DS Smith

  Type: Vaste Job

  - Doet correctief onderhoud aan de infrastruktuur volgens de onderhoudsplannen - Bespreken zware pannes met de Hoofd Onderhoud - Opsporen en oplossen van pannes - Rapporteert aan Hoofd Onderhoud over de gevonden pannes - Doet preventief onderhoud aan de infrastructuur volgens de onderhoudsplannen - Bouwt, op aangeven van Hoofd Onderhoud, nieuwe apparaten, aanpassingen op bestaande machines/apparaten - Stelt verbeteringen aan machines voor - Neemt deel aan technische besprekingen met leveranciers of officiële instanties wanneer gevraagd - Uitwerken van projecten aan de hand van opgegeven informatie en richtlijnen - Voert zelfstandig taken uit zonder expliciete werkinstructies, gelet op de expertise die hij bezit bij het uitvoeren van zijn taken - Neemt de nodige initiatieven om de opgelegde taken naar behoren uit te voeren, zoals bijvoorbeeld het aanvragen van vuurvergunningen, het laten bestellen van de nodige stukken/onderdelen en het opvragen van de nodige assistentie - Bijwerken van de nodige formulieren ter staving van de onderhoudstaken en preventieve acties

 • Huisartsenpraktijk Den Biezerd is op zoek naar een logopedist(e) (NIEL)

  Regio: NIEL

  Bedrijf: SOTHO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij breiden ons praktijkgebouw uit, daarom zijn we op zoek naar enthousiaste en gedreven medici met specialisatie en paramedici ( kinesitherapeuten, osteopaten, (diabetes)verpleegkundigen, diëtisten, therapeuten / coaching, logopedisten, podologen / medische voetverzorging, … ) om onze multidisciplinaire praktijk te Niel mee uit te bouwen.

 • Functioneel analisten! WANTED! (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1667313-inline.html?cid=Partner_VDAB Eiger North, een jong dynamisch bedrijf binnen de Cronos Groep, gegroeid vanuit een jarenlange ervaring in het implementeren van IT-projecten heeft een sterk competence center opgestart om bedrijven te begeleiden bij het uitvoeren van een grondig analyse van de business noden om dan de vertaalslag te kunnen maken naar de functionele specificaties.  - Bedrijven die een succesvolle IT-implementatie kunnen voorleggen hebben allen één gemeenschappelijke leuze:  “Bezint eer je begint”. Wij zijn op zoek naar hongerige en dorstige functioneel analisten en business process experten die de stap naar een IT-omgeving willen zetten.  Echte selfmotivators die de lat voor zichzelf hoog willen leggen, die willen werken in een ondernemende omgeving, die het bedrijf van onze klanten als hun eigen bedrijf beschouwen, die initiatief willen nemen, die kritisch durven zijn en onze klanten ook aan kritische vraagstellingen durven onderwerpen, die  willen groeien en plezier maken, die willen leren en tevens  hun eigen opgedane kennis willen delen, die geen belang hechten aan fancy titels maar hun persoonlijke ontwikkeling des te meer naar waarde schatten.    

Zoek naar antwoorden van VAN PUYENBROECK J. & ZN in sociale netwerken
Look for responds of VAN PUYENBROECK J. & ZN in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN PUYENBROECK J. & ZN. Laat een reactie achter voor VAN PUYENBROECK J. & ZN. VAN PUYENBROECK J. & ZN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN PUYENBROECK J. & ZN. Leave a respond for VAN PUYENBROECK J. & ZN. VAN PUYENBROECK J. & ZN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN PUYENBROECK J. & ZN op de google maps. Adres en contacten VAN PUYENBROECK J. & ZN
Location of VAN PUYENBROECK J. & ZN on the google maps. Address and contacts of VAN PUYENBROECK J. & ZN

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN PUYENBROECK J. & ZN VAN PUYENBROECK J. & ZN: VITRONET | HUIS DE WINGERD | LEOPOLD LADRI?RE | COIFFURE JACKY | Kenis nv NV

Other related companies as VAN PUYENBROECK J. & ZN: VITRONET | HUIS DE WINGERD | LEOPOLD LADRI?RE | COIFFURE JACKY | Kenis nv NV

VAN PUYENBROECK J. & ZN is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN PUYENBROECK J. & ZN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05506591796. Het bedrijf VAN PUYENBROECK J. & ZN bevindt zich op het adres: RECHTSTRAAT 19; 9080; LOCHRISTI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 301,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 536,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders. Producten gemaakt in VAN PUYENBROECK J. & ZN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN PUYENBROECK J. & ZN is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN PUYENBROECK J. & ZN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN PUYENBROECK J. & ZN, openstaande posities, locatie van VAN PUYENBROECK J. & ZN op de kaart.

VAN PUYENBROECK J. & ZN is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN PUYENBROECK J. & ZN, company assigned to the tax number BE05506591796. The company VAN PUYENBROECK J. & ZN is located at the address: RECHTSTRAAT 19; 9080; LOCHRISTI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 301,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 536,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders. Products created in VAN PUYENBROECK J. & ZN were not found.
The main activity of VAN PUYENBROECK J. & ZN is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN PUYENBROECK J. & ZN is not available. You also can look at reviews of VAN PUYENBROECK J. & ZN, open positions, location of VAN PUYENBROECK J. & ZN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN PUYENBROECK J. & ZN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN PUYENBROECK J. & ZN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN PUYENBROECK J. & ZN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN PUYENBROECK J. & ZN, employees, financial statistics.