DANNY DREES

Contactgegevens DANNY DREES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DANNY DREES: address, phone, fax, email, website, opening hours

DANNY DREES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DORPSSTRAAT 30B5; 3900; OVERPELT, België

Telefoon (phone): 11801309 (+32-11801309) 11801309 (+32-11801309)

Fax (fax): +32 (2) 234-65-27 +32 (2) 234-65-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DANNY DREES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DANNY DREES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DANNY DREES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DANNY DREES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DANNY DREES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DANNY DREES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DANNY DREES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DANNY DREES
Products information DANNY DREES

BTW identificatienummer (tax): BE07106750488
Ondernemingsnummer: 1599029541
Hoofdstad (capital): 275,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 141,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in DANNY DREES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DANNY DREES
(Get full report from official database of BE for DANNY DREES)

Aanvulling soorten activiteiten voor DANNY DREES
Addition kinds of activities for DANNY DREES

209599. Geroosterde koffie, nec | Roasted coffee, nec
01610200. Erwt- en boonplanten | Pea and bean farms
20230306. Gedroogde wei | Dried whey
23710203. Handschoenvoering, bont | Glove linings, fur
39999901. Atomizers, toiletartikelen | Atomizers, toiletry
73899926. Handschrift analyse | Handwriting analysis

Werken bij DANNY DREES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DANNY DREES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DANNY DREES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DANNY DREES. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker Solderen/Monteren (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Oostkamp gespecialiseerd in communicatieapparatuur binnen de luchtvaart zijn we op zoek naar een Productiemedewerker Solderen/Monteren. Samen met je collega's sta je in voor het solderen en/of monteren van elektronische apparatuur, bestemd voor radar- en communicatiesystemen. Na een interne opleiding en begeleidingsfase bouw je zelfstandig of in een klein team, onderdelen en eindproducten.

  • Inpakker (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: Go4Jobs Aartselaar

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je hebt een afwisselend takenpakket: * Inpakken van pralines en truffels * Kwaliteitscontroles * Schoonmaken van de verschillende lijnen * Afwassen * Strooien van chocolade en nootjes

  • Kwaliteitsgerichte en communicatieve Medewerker Bank (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Ben jij administratief aangelegd, zeer nauwgezet en heb je ervaring binnen een bank? Ben je bovendien communicatief en servicegericht? Dan ben jij de BANCAIRE MEDEWERKER die we zoeken!   Jouw verantwoordelijkheden: Kwaliteitscontrole van klantendossiers Samenzitten met account managers en private bankers om ontbrekende klantengegevens bij hen op te vragen Plannen en organiseren van herzieningskalender Voorbereiden van meetings, waarbij de verschillende klantendossiers besproken worden Agenda opmaak en notuleren tijdens deze meeting Veelvuldige interne contacten (telefonisch + per mail)   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale speler actief in de banksector.Voor hun kantoor te Antwerpen zoeken wij een Administratief Medewerker die verantwoordelijk is voor de kwaliteitscontrole van klantendossiers.

  • Poederlak - Operator in 2 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een succesvol bedrijf te Lokeren, gespecialiseerd in het ontwikkelen van aluminium contstructies, zijn wij momenteel op zoek naar operatoren met kennis van poederlak. Je zal instaan voor het instellen en bedienen van de allernieuwste poederlaklijn: - Grondstof voorzien volgens orders - Continue opvolging van de lijn - Kwaliteitscontrole Uiteraard is er een interne opleiding voorzien om de machine te bedienen. Wel wordt een eerste kennismaking met poederlak gevraagd.

  • Technieker | Kaulille | Nacht (KAULILLE)

    Regio: KAULILLE

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Kaulille zijn we op zoek naar een technieker in de vaste nachtdienst. Je zal instaan voor het onderhouden, herstellen en instellen van de productielijnen. Dit voornamelijk elektrisch en mechanisch.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS EVERGEM/ ERTVELDE (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE EEKLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Evergem/ Ertvelde zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • THUISZORGVERPLEEGKUNDIGE (VOLTIJDS) (SINT-PAUWELS)

    Regio: SINT-PAUWELS

    Bedrijf: Ouderenzorg Philippus Neri VZW

    Type: Vaste Job

    Je bent een gemotiveerde verpleegkundige die een kwaliteitsvolle verzorging nastreeft waarin respect, liefdevolle zorg en begrip centraal staan. Je durft je verplaatsen in de wereld van ouderen en je wil bijdragen aan hun waardevol en gelukkig verblijf in onze asisstentiewoningen. Bij het begeleiden van bewoners en hun familie toon je jouw deskundigheid en jouw inlevingsvermogen.

  • HR officer (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Voor een sterk groeiend bedrijf in Roeselare zijn we op zoek naar een HR Officer. Je takenpakket zal bestaan uit: · Rekrutering en selectie van personeel, dit hoofdzakelijk van arbeiders en technische profielen). · Onthaal en begeleiding van nieuwe medewerkers. · Je staat in voor de payroll, sociale documenten en loonsadministratie in samenwerking met ons sociaal secretariaat. · Je bent het aanspreekpunt voor onze medewerkers betreffende hun personeelsvragen.

  • Verkoper beenhouwerij (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: t-interim Mechelen

    Type: Vaste Job

    Binnen de beenhouwerij leidt een hecht team jou de eerste weken op. Samen met de beenhouwers maak jij bestellingen en bereidingen klaar. Je bewaakt de kwaliteit van de vleesgerechten en zorgt ervoor dat de beenhouwerij er steeds netjes bij ligt. Wanneer je ingewerkt bent in het team sta je in voor een deel van het stockbeheer. Je vult de voorraad tijdig aan en bestelt het nodige vlees en kruiden. Daarnaast verzorg je ook de etikettering van de producten, aangezien de prijzen dagelijks aangepast worden. Je leest ook barcodes van nieuwe producten in om bijvoorbeeld te achterhalen van welke leverancier ze afkomstig zijn.

  • Java Developer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verliefd op Java maar ook verliefd op je partner? Combineer het beide bij onze klant in het Gentse! Flexibiliteit en innovatie zijn belangrijke waarden voor hen. Geen schrik dus, u kan tijdig uw kind oppikken van school en steeds gezellig uit eten met de partner!     Bedrijf   Het bedrijf ontwikkelt zowel back-end als front-end (Web) applicaties. Momenteel zijn ze op zoek naar een Freelance Fullstack Java Developer om hun team te versterken. Initieel zou dit voor 5 maand zijn maar bij een goede beoordeling mag u zich aan een voorstel tot extensie verwachten.     Functiebeschrijving   Er zijn meerdere projecten dus eenieders rol is afhankelijk van zijn of haar kennis. De voornaamste staan hieronder maar individueel krijg je nog specifieke taken toegewezen.  Je werkt op het project van analyse tot acceptatiefase. De codes review je en je zorgt dat ze makkelijk te testen zijn. Je communiceert goed met het volledige team. Nieuwe Javaversies verken je en leer je. Je kijkt waar verbetering mogelijk is en neemt initiatief. En de hoofdtaak is natuurlijk Ontwikkelen in Java.   Profiel Minstens 4 jaar ervaring in Java. Vlot Nederlands en Engels is geen probleem. Goede kennis van: JSF, JPA, HTML en JavaScript Je bent onmiddellijk beschikbaar   Aanbod Regio Gent, vlot bereikbaar! Een aantrekkelijke dagelijkse verloning. Een jong gemotiveerd team die veel sfeer creëert op de werkvloer. Ruimte voor initiatief en persoonlijke inbreng.   Natuurlijk wil je meer weten hé? Stuur een mail met jouw C.V. via de knop hieronder.

  • Flexijob verkoop bakkerij (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Flexijob

    Voor een bakkerij regio Kortrijk zijn we op zoek naar een winkelbediende voor flexi/bijverdienste. Taken: -Je helpt met het klaarzetten van de winkel en de bestellingen. -Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het bestellen in de winkel (broodjes beleggen, kaas bedienen,...) -Tussendoor doe je de afwas, helpt je met het vegen van het atelier, aanvullen van verpakking, snoepzakjes maken, koekjes verpakken,... -Bij de taken horen ook helpen bij algemeen onderhoud van de bakkerij dwz af en toe eens muren of deuren afwassen, tafels afkuisen, ramen winkel poetsen,..

Zoek naar antwoorden van DANNY DREES in sociale netwerken
Look for responds of DANNY DREES in social networks

Lees alle opmerkingen voor DANNY DREES. Laat een reactie achter voor DANNY DREES. DANNY DREES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DANNY DREES. Leave a respond for DANNY DREES. DANNY DREES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DANNY DREES op de google maps. Adres en contacten DANNY DREES
Location of DANNY DREES on the google maps. Address and contacts of DANNY DREES

Andere gerelateerde bedrijven als come DANNY DREES DANNY DREES: FLDRUKKERIJ BOONEN BVBA | Alpha Security | MARLEEN SMEERS | WALBERGER | Bonapart

Other related companies as DANNY DREES: FLDRUKKERIJ BOONEN BVBA | Alpha Security | MARLEEN SMEERS | WALBERGER | Bonapart

DANNY DREES is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DANNY DREES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07106750488. Het bedrijf DANNY DREES bevindt zich op het adres: DORPSSTRAAT 30B5; 3900; OVERPELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 275,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 141,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in DANNY DREES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DANNY DREES is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DANNY DREES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DANNY DREES, openstaande posities, locatie van DANNY DREES op de kaart.

DANNY DREES is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is DANNY DREES, company assigned to the tax number BE07106750488. The company DANNY DREES is located at the address: DORPSSTRAAT 30B5; 3900; OVERPELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 275,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 141,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Boekhouders. Products created in DANNY DREES were not found.
The main activity of DANNY DREES is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DANNY DREES is not available. You also can look at reviews of DANNY DREES, open positions, location of DANNY DREES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DANNY DREES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DANNY DREES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DANNY DREES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DANNY DREES, employees, financial statistics.