NOVAPEINT

Contactgegevens NOVAPEINT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NOVAPEINT: address, phone, fax, email, website, opening hours

NOVAPEINT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES VEUVES 4; 7012; MONS, België

Telefoon (phone): 65886658 (+32-65886658) 65886658 (+32-65886658)

Fax (fax): +32 (64) 118-34-28 +32 (64) 118-34-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NOVAPEINT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NOVAPEINT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NOVAPEINT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NOVAPEINT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NOVAPEINT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NOVAPEINT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NOVAPEINT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NOVAPEINT
Products information NOVAPEINT

BTW identificatienummer (tax): BE05753509521
Ondernemingsnummer: 2945129394
Hoofdstad (capital): 626,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 891,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in NOVAPEINT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NOVAPEINT
(Get full report from official database of BE for NOVAPEINT)

Aanvulling soorten activiteiten voor NOVAPEINT
Addition kinds of activities for NOVAPEINT

238602. Lederen en schapenbeklede kledingstukken | Leather and sheep-lined garments
24480200. Pallets, hout en hout met metaal | Pallets, wood and wood with metal
24910201. Bruggen, behandeld hout | Bridges, treated wood
27540201. Vormen, zaken: gravure printing | Forms, business: gravure printing
30839901. Gelamineerde kunststof lakens | Laminated plastics sheets
57120102. matrassen | Mattresses

Werken bij NOVAPEINT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NOVAPEINT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NOVAPEINT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NOVAPEINT. Looking for open vacancies in other companies

  • Business support Secretary Medewerker /Administratief Bediende (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Zaventem zijn wij op zoek naar een administratief medewerker / Business Support Secretary Medewerker (m/v). Je komt terecht in een team van enthousiaste collega’s die samen een breed en afwisselend administratief takenpakket vervullen en hiermee heel wat afdelingen binnen het bedrijf ondersteunen. Hierbij een greep uit je takenpakket: - zelf brieven opstellen of de brieven van anderen verbeteren – in het Nederlands en het Frans, volgens de huisstijl van het bedrijf het intranet up-to-date houden korte vertalingen maken mailings verwerken notulen opstellen powerpoint presentaties opmaken personeelsevenementen, meetings (intern en extern) en opleidingen organiseren drukwerk beheren travel: trein- en vliegtuigtickets boeken, hotelovernachtingen regelen, taxi’s reserveren Tenslotte word je ook opgeleid om onze telefonistes te vervangen wanneer hier nood aan is. Ook in piekperiodes zal je ingeschakeld worden als telefonist(e). Kortom … je bent een echte allrounder. En dat maakt het juist zo aangenaam, want je komt in contact met werkelijk alles en iedereen!

  • Operator met ervaring wiellader | 3 Ploegen | Regio: Bree (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Bree zijn we op zoek naar een operator met ervaring als wielladerchauffeur. Je zal instaan voor het oplossen van storingen aan de machine en het proper houden van de machine met behulp van een wiellader.

  • Dakwerker (m/v) (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Keerbergen, gespecialiseerd in houtskeletbouw en dakwerken zijn we op zoek naar een dakwerker. 

  • Chauffeur C laden/lossen te Oudenburg en later Merelbeke (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor hun nieuwe magazijn in Merelbeke is dit bedrijf op zoek naar een chauffeur C. Je bent bereid om eerst nog tijdelijk te werken in het magazijn te Oudenburg om dan in het derde kwartaal van 2019 te starten in Merelbeke. Wat houdt deze job in? Je rijdt naar verschillende filialen en laadt en lost de goederen bij de klant. Het is belangrijk dat je dagelijks correct en tijdig de bestellingen bij de klant levert. Je start dagelijks om 6u30. Op vrijwillige basis werk je soms eens op zaterdag. Wat biedt het bedrijf jou? Een uitdagende en afwisselende job in een groeiend bedrijf. Een aantrekkelijk loonpakket met extra-legale voordelen zoals maaltijdcheques, een bonus en een groepsverzekering.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Diets-Heur - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen.

  • Poetshulp Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Proces and Data Analist - Petrochemie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Na de implementatie van een nieuw ERP-systeem blijkt dat informatieflows geen betrouwbare data opleveren. Als resultaat van die procesoefening wil het bedrijf in samenspraak met operationele experten en IT: Processen verbeteren, aligneren over terminals/regio's waar mogelijk Kwalitatieve informatie flows opzetten : one single version of the truth Systemen beter enten op het proces Taak beschrijving Administratieve ondersteuning van werk-sessies: bij het hertekenen van bedrijfsprocessen binnen volgende domeinen: Opslag inquiry tot orderverwerking product & leverancierskeuze, contracteren tot bestelbon generatie en leveranciersbeheer Project beheer & lifecycle digitalisatie van documenten : aanmaak en volgen van de order/financiële flow voorraadbeheer Het vertalen van de processen naar informatie flows Data-extractie vanuit bestaande systemen om te matchen naar de informatie flows Data-analyse Mappen van processen naar data-flows en systemen Uitschrijven van verbeter behoeften in rapportering en systemen naar in- en output en presentatievorm (bv. Schermopdeling, schermvolgorde)

  • Stagiair(e) Marketing (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Studentenjob

    Als stagiair marketing werk je in ondersteuning van de marketing verantwoordelijke en junior marketeer mee aan de verdere uitbouw van de branding van Orbid, zowel naar bedrijven als naar toekomstige collega’s. Je bent actief in domeinen content marketing, event marketing, lead generations & nurturing en corporate/employer branding. Concreet kan je takenpakket - afhankelijk van je kennis en interesses – bestaan uit onder andere: Copywriting van wervende teksten rond actuele topics binnen technologie, organisatie en mensen Het onderhouden van de website via ons cms-platform. Uitvoeren en opvolgen van SEO en SEA-acties Organiseren en opvolgen van events voor zowel klanten als potentiële medewerkers Onderhouden van het social media plan en bijhorende social media kanalen Het optimaliseren van de data quality in CRM Design van dynamische folders en presentaties Afnemen en uitwerken van interviews met klanten en medewerkers Mee uitbouwen van het corporate communicatieplan Onderzoeken van de markt en trends binnen technologie, organisatie en mensen

  • Meubelmonteur/chauffeur m/v (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: ADECCO BORNEM

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Buggenhout zijn wij op zoek naar een meubelmonteur/chauffeur om op te starten in januari 2019: als meubelmonteur/chauffeur dien je samen met een collega meubelen te leveren en te monteren bij onze klanten thuis.

  • Verpleegkundige Mobiele Equipe (M/V), Campus Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: OLV Ziekenhuis Campus Aalst-Asse-Ninove

    Type: Vaste Job

    Taakomschrijving Je verleent verpleegkundige zorg op een nauwkeurige, planmatige en deskundige wijze, rekening houdend met de behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving Je draagt verantwoordelijkheid voor de continuïteit van de zorgverlening. Je legt je activiteiten vast in een verpleegkundig dossier en je brieft je collega’s mondeling Je participeert aan het overleg op de afdeling en streeft in teamverband mee naar verdere optimalisering van de zorg Je krijgt een opleiding op de verschillende afdelingen waar je vanuit de mobiele ploeg zal tewerkgesteld worden Je volgt relevante bijscholingen in functie van de afdelingen waar je wordt tewerkgesteld Je werkt in vroegdienst - dagdienst – avonddienst Nachtdienst is mogelijk indien gewenst Je werkt minstens 1 weekend op 4 Profiel Je hebt een diploma van bachelor in de (ziekenhuis)verpleegkunde of je bent een gegradueerd verpleegkundige (HBO5) Minimum 5 jaar ervaring in de ziekenhuisverpleegkunde is een pluspunt Je bent mensgericht in de omgang met patiënten en kan je handelingen afstemmen op de gevoelens, behoeften en wensen van de patiënten Je bent flexibel en hebt een vlot aanpassingsvermogen om te werken in diverse verpleegteams Aanbod Het betreft een contract van onbepaalde duur, verschillende jobtimes zijn mogelijk. Voor meer informatie kan je vrijblijvend contact opnemen met Glen De Cock, Hoofdverpleegkundige Mobiele Equipe, 053/72 88 50. Benieuwd wat werken in ons ziekenhuis betekent? Het OLV Ziekenhuis biedt een attractief beloningspakket aan om de loyaliteit en prestaties van alle OLV-medewerkers te waarderen. We hebben zowel oog voor financiële elementen (vb. loon, extra legale voordelen, benefits,…) als niet-financiële elementen (vb. groeikansen, autonomie en verantwoordelijkheden,…). Meer info over ons beloningspakket is te raadplegen via bijgevoegde link waarom-kiezen-voor-het-olv-ziekenhuisEen gedetailleerd CV geeft ons meer informatie over uw relevante opleiding en ervaring, zodat wij beter kunnen inschatten of u voor een bepaalde vacature in aanmerking komt. Mogen wij u daarom vragen om uw CV op te laden, eventueel vergezeld van een motivatiebrief.

  • Informaticaleerkracht (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: DE LIFT

    Type: Zelfstandige activiteit

    School De Lift is een secundaire school voor collectief huisonderwijs voor jongeren met een autismespectrumstoornis. De Lift biedt leerlingen een arbeidsgerichte computeropleiding, waarbij hun kansen op professionele vooruitzichten geoptimaliseerd worden. De IT’er is op de hoogte van de noden van het werkveld en zorgt voor een praktijkgericht aanbod, vertrekkend van de interesses en de sterktes van de leerling. IT-bedrijf Cronos is de partner van De Lift en biedt de IT-ondersteuning. Een nauwe afstemming rond lesinhouden en doelen met de andere IT'ers is noodzakelijk. De Lift is een kleinschalig initiatief, waarbij de groep wordt opgesplitst zodat slechts enkele leerlingen gelijktijdig informaticales krijgen. De informaticalessen worden gegeven door de IT-leerkracht, meestal ondersteund door vrijwilligers of stagiairs. Naast 12 uur informatica krijgen de leerlingen ook algemene vakken. Deze lopen gelijktijdig in de andere groepen, zodat er steeds een leerkracht van de algemene vakken aanwezig is, die indien nodig ondersteuning kan bieden aan de IT-leerkracht. De leerlingen krijgen per vak een aanbod op maat, waardoor groepslessen vrijwel onmogelijk zijn. De IT’er bereidt zijn lessen per leerling voor. Tijdens de les wisselt de IT’er flexibel, zodat iedere leerling een gelijke hoeveelheid informaticales krijgt en vervolgens weer zelfstandig (of onder begeleiding van een vrijwilliger of stagiair) aan het werk gezet wordt. De leerlingen hebben meestal een doorgedreven informatica-interesse, waardoor IT vaak hun favoriete vak is. De leerlingen hebben een (rand)normale of hoge begaafdheid, doch hun autisme maakt dat ze een aparte manier van leren hebben. Voor de start zal de IT’er een infodag krijgen over autisme en tips rond aanpak. Verder blijft de orthopedagoge beschikbaar voor vragen en volgt op, onder andere tijdens de wekelijkse teamvergadering. De leerlingen zijn 12 tot 20 jaar. We introduceren regelmatig nieuwe aspecten van de informaticawereld en brengen de sterktes en interesses van de leerlingen in kaart. Voor ieder individu worden dan, samen met de jongere en de ouders, doelen bepaald voor de komende periode. De inbreng van de IT-leerkracht is hierbij essentieel.

Zoek naar antwoorden van NOVAPEINT in sociale netwerken
Look for responds of NOVAPEINT in social networks

Lees alle opmerkingen voor NOVAPEINT. Laat een reactie achter voor NOVAPEINT. NOVAPEINT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NOVAPEINT. Leave a respond for NOVAPEINT. NOVAPEINT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NOVAPEINT op de google maps. Adres en contacten NOVAPEINT
Location of NOVAPEINT on the google maps. Address and contacts of NOVAPEINT

Andere gerelateerde bedrijven als come NOVAPEINT NOVAPEINT: AVC BVBA | Ak-Atelier De Construction | AGNES DE SMET | TRANSPORT HEIRMAN | TRILUX

Other related companies as NOVAPEINT: AVC BVBA | Ak-Atelier De Construction | AGNES DE SMET | TRANSPORT HEIRMAN | TRILUX

NOVAPEINT is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NOVAPEINT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05753509521. Het bedrijf NOVAPEINT bevindt zich op het adres: RUE DES VEUVES 4; 7012; MONS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 626,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 891,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders. Producten gemaakt in NOVAPEINT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van NOVAPEINT is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NOVAPEINT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NOVAPEINT, openstaande posities, locatie van NOVAPEINT op de kaart.

NOVAPEINT is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is NOVAPEINT, company assigned to the tax number BE05753509521. The company NOVAPEINT is located at the address: RUE DES VEUVES 4; 7012; MONS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 626,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 891,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders. Products created in NOVAPEINT were not found.
The main activity of NOVAPEINT is Petroleum Refining and Related Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of NOVAPEINT is not available. You also can look at reviews of NOVAPEINT, open positions, location of NOVAPEINT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NOVAPEINT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NOVAPEINT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NOVAPEINT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NOVAPEINT, employees, financial statistics.