MICHAEL VON KEREKESSY

Contactgegevens MICHAEL VON KEREKESSY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MICHAEL VON KEREKESSY: address, phone, fax, email, website, opening hours

MICHAEL VON KEREKESSY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ALL?E BOIS DE BERCUIT 21; 1390; GREZ-DOICEAU, België

Telefoon (phone): 10840663 (+32-10840663) 10840663 (+32-10840663)

Fax (fax): +32 (86) 374-62-25 +32 (86) 374-62-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MICHAEL VON KEREKESSY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MICHAEL VON KEREKESSY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MICHAEL VON KEREKESSY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MICHAEL VON KEREKESSY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MICHAEL VON KEREKESSY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MICHAEL VON KEREKESSY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MICHAEL VON KEREKESSY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MICHAEL VON KEREKESSY
Products information MICHAEL VON KEREKESSY

BTW identificatienummer (tax): BE03502136230
Ondernemingsnummer: 7939239501
Hoofdstad (capital): 561,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 720,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in MICHAEL VON KEREKESSY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MICHAEL VON KEREKESSY
(Get full report from official database of BE for MICHAEL VON KEREKESSY)

Aanvulling soorten activiteiten voor MICHAEL VON KEREKESSY
Addition kinds of activities for MICHAEL VON KEREKESSY

174300. Terrazzo, tegel, marmer en mossaic werk | Terrazzo, tile, marble and mossaic work
35429904. Machines voor het vormen van elastische membraanmetalen | Elastic membrane metal forming machines
37149906. Pcv kleppen | Pcv valves
50880307. Ruimte aandrijfeenheden en onderdelen | Space propulsion units and parts
72990100. Persoonlijke uitstralingsdiensten | Personal appearance services

Werken bij MICHAEL VON KEREKESSY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MICHAEL VON KEREKESSY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MICHAEL VON KEREKESSY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MICHAEL VON KEREKESSY. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoopsmedewerker (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gezellige bakkerij in Koekelare zijn wij op zoek naar een verkoopsmedewerker. Concreet zullen volgende taken tot jouw verantwoordelijkheid horen: - het onthaal en bediening van de klant; - hierbij maak je gebruik van de kassa; - bestellingen noteren en opvolgen; - de winkel netjes houden; - broodautomaat aanvullen; - bij minder drukke periodes helpen in het atelier.

  • full time medewerker supermarkt centrum Gent (m/v/x) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt hartje Gent zijn wij op zoek naar een gemotiveerde kassierster! (38u/week). Heb jij reeds ervaring in de verkoop en heb je een portie verantwoordelijkheidszin? Dan hebben wij de job voor jou! Je helpt mee de vrachtwagens uit te laden en vult de rekken aan. Verder zorg je dat de rayons mooi op orde liggen. Ook kassawerk vormt een groot deel van jouw takenpakket. Je werkt 1 op 2 zaterdagen. Op zondag is de winkel gesloten.

  • Dossierbeheerder Logistiek (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP Maritiem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volledig afhandelen dossiers import-export en distributie. Aanmaken en opvolgen van dossiers A-Z. Orderverwerking. Interne en externe diensten opvolgen. Telefonische klantencontacten. Input van gegevens in diverse systemen. Aanmaken bill of loading, oorsprongcertificaten, diverse attesten en paklijsten. Facturatie.

  • Kwaliteitsgerichte en communicatieve Medewerker Bank (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Ben jij administratief aangelegd, zeer nauwgezet en heb je ervaring binnen een bank? Ben je bovendien communicatief en servicegericht? Dan ben jij de BANCAIRE MEDEWERKER die we zoeken!   Jouw verantwoordelijkheden: Kwaliteitscontrole van klantendossiers Samenzitten met account managers en private bankers om ontbrekende klantengegevens bij hen op te vragen Plannen en organiseren van herzieningskalender Voorbereiden van meetings, waarbij de verschillende klantendossiers besproken worden Agenda opmaak en notuleren tijdens deze meeting Veelvuldige interne contacten (telefonisch + per mail)   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale speler actief in de banksector.Voor hun kantoor te Antwerpen zoeken wij een Administratief Medewerker die verantwoordelijk is voor de kwaliteitscontrole van klantendossiers.

  • Operator inpak - 2 ploegen (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een nieuwe job en interesse in de voeding? Bovendien ben je wat technisch aangelegd? Zo ja, dan geven wij graag een woordje uitleg over de volgende vacature bij onze klant actief in de voeding.  Inhoud van de job Je staat in voor het draaiende houden van een lijn: invoer van groenten, stapelen van de dozen, ... Je stelt de machines in: gewicht, snelheid Als er zich problemen voordoen, probeer je deze op te lossen, vaak in overleg met je verantwoordelijke Je houdt hierbij goed de veiligheid in het oog Je voert kwaliteitscontroles uit op de verpakking: Hangt het juiste ticket op de doos? Klopt het gewicht? Is de doos goed gelijmd? ... Het bedrijf Is een gekende speler op gebied van groenten, fruit, kruiden, ... Heeft een open bedrijfscultuur Zoekt mensen op lange termijn

  • Huishoudhulp M/V regio Torhout PT OF FT (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: PICO BELLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u proper en net en is schoonmaken echt jouw ding? Dan ben jij de geknipte kandidaat waarnaar wij op zoek zijn! In het kader van de dienstencheques gaat u poetsen bij mensen thuis. Het gaat hier om de wekelijkse schoonmaak zoals stof afnemen, stofzuigen, dweilen, bedden opmaken, ramen lappen... U wordt tewerkgesteld bij verschillende mensen in uw regio. Het aantal uren is bespreekbaar: van deeltijds tot voltijds. Wij zijn dan wel niet het grootste dienstenchequebedrijf in de regio, maar wij verkiezen liever een persoonlijke en kwalitatieve aanpak, zowel voor onze klanten als voor onze werknemers! Bent u reeds actief in de dienstenchequesector, maar bent u op zoek naar betere werkvoorwaarden? Ook dan bent u steeds welkom bij ons voor een vrijblijvend gesprek. Discretie verzekerd!

  • Werken als huishoudhulp Putte (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Student orderpicker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ASAP HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken voor een klant te Herentals  een aantal jobstudenten van 18 jaar of ouder. Je staat in voor het klaarmaken van bestellingen, voornamelijk  manueel werk. We zoeken vooral studenten die op regelmatige basis willen werken. Je zou  twee à drie avonden per week worden ingepland doorheen het schooljaar.

  • Deeltijdse STUDENT medewerker Product Support (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: CONFINITY (OUTSPOT)

    Type: Studentenjob

    VERANTWOORDELIJKHEDEN Je bent verantwoordelijk voor het testen van onze nieuwe producten en die opgedane technische kennis door te geven aan onze interne medewerkers van de helpdesk. Dit kan gaan van elektrische steps, tot strijkmachines, grasrobots tot partytenten etc. Je kan hierbij objectief en kritisch een korte handleiding uitschrijven. Je ondersteunt daar waar nodig bij bv. stocktellingen, organisatie van kijkdagen, het uitschrijven van technische specificaties.

  • Customs Officer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    Voor een gerenommeerd bedrijf met een sterke naamsbekendheid binnen de sector, zoeken we een Customs Officer. Heb jij een grote interesse voor douane en weet je in elke situatie je kalmte te bewaren? Dan ben jij de geknipte persoon voor deze vacature. De missie: Je bent verantwoordelijk voor het opmaken van alle douanegerelateerde documenten. Je controleert de aangiftes en stuurt ze door naar de douane. Hiervoor verzamel je de nodige documenten en maak je een volledig dossier. Je behandelt dossiers van A tot Z, wat inhoudt dat je ook instaat voor de facturatie. Je bent een centraal aanspreekpunt voor klanten en weet hun vragen te beantwoorden.

  • ayurvedisch therapeut (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Willebroek en Heffen zijn we op zoek naar een ayurvedisch therapeut. Je werkt samen met sportcoach, kinesist, psycholoog, studiecoach, seksuoloog, ... Meer info over de praktijkhuizen op: www.praktijkhuispleintje.be www.praktijkhuissen.be

  • Medewerker keuken - flexijob (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: SERVINDUS

    Type: Flexijob

    Corsendonk Hooge Heeyde, een hotel te Lichtaart, is op zoek naar gemotiveerde flexi-jobs voor de keuken. Verscholen in het Kempense groen vind je deze vestiging. Deze heeft alles in huis voor een ontspannen luxe- verblijf met gastronomisch aanbod in het huisrestaurant. Uw takenpakket is o.a. als volgt: Bereiden van gerechten Mise - en - place voorbereiden Naleven van de werkprocedures en de regels hygiëne + voedselveiligheid U werkt sinds 3 kwartalen terug minstens 4/5 bij een andere werkgever of bent u gepensioeneerd en wilt graag bijverdienen in het zeer voordelig nieuw statuut van flexi-jobs.

Zoek naar antwoorden van MICHAEL VON KEREKESSY in sociale netwerken
Look for responds of MICHAEL VON KEREKESSY in social networks

Lees alle opmerkingen voor MICHAEL VON KEREKESSY. Laat een reactie achter voor MICHAEL VON KEREKESSY. MICHAEL VON KEREKESSY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MICHAEL VON KEREKESSY. Leave a respond for MICHAEL VON KEREKESSY. MICHAEL VON KEREKESSY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MICHAEL VON KEREKESSY op de google maps. Adres en contacten MICHAEL VON KEREKESSY
Location of MICHAEL VON KEREKESSY on the google maps. Address and contacts of MICHAEL VON KEREKESSY

Andere gerelateerde bedrijven als come MICHAEL VON KEREKESSY MICHAEL VON KEREKESSY: RAPIDE CLUB OPHASSELT | Heldense Meubelindustrie BV | Gheysen R | Sprimont J | HERBERT BOEMER

Other related companies as MICHAEL VON KEREKESSY: RAPIDE CLUB OPHASSELT | Heldense Meubelindustrie BV | Gheysen R | Sprimont J | HERBERT BOEMER

MICHAEL VON KEREKESSY is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MICHAEL VON KEREKESSY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03502136230. Het bedrijf MICHAEL VON KEREKESSY bevindt zich op het adres: ALL?E BOIS DE BERCUIT 21; 1390; GREZ-DOICEAU. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 561,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 720,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders. Producten gemaakt in MICHAEL VON KEREKESSY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MICHAEL VON KEREKESSY is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MICHAEL VON KEREKESSY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MICHAEL VON KEREKESSY, openstaande posities, locatie van MICHAEL VON KEREKESSY op de kaart.

MICHAEL VON KEREKESSY is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is MICHAEL VON KEREKESSY, company assigned to the tax number BE03502136230. The company MICHAEL VON KEREKESSY is located at the address: ALL?E BOIS DE BERCUIT 21; 1390; GREZ-DOICEAU. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 561,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 720,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders. Products created in MICHAEL VON KEREKESSY were not found.
The main activity of MICHAEL VON KEREKESSY is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MICHAEL VON KEREKESSY is not available. You also can look at reviews of MICHAEL VON KEREKESSY, open positions, location of MICHAEL VON KEREKESSY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MICHAEL VON KEREKESSY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MICHAEL VON KEREKESSY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MICHAEL VON KEREKESSY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MICHAEL VON KEREKESSY, employees, financial statistics.