JEAN-MARIE ARS

Contactgegevens JEAN-MARIE ARS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEAN-MARIE ARS: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEAN-MARIE ARS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE D'HORLEBAIX 81; 7866; LESSINES, België

Telefoon (phone): 68333819 (+32-68333819) 68333819 (+32-68333819)

Fax (fax): +32 (50) 765-21-58 +32 (50) 765-21-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEAN-MARIE ARS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEAN-MARIE ARS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEAN-MARIE ARS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEAN-MARIE ARS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEAN-MARIE ARS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEAN-MARIE ARS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEAN-MARIE ARS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEAN-MARIE ARS
Products information JEAN-MARIE ARS

BTW identificatienummer (tax): BE02787475585
Ondernemingsnummer: 6774139404
Hoofdstad (capital): 140,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 702,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in JEAN-MARIE ARS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEAN-MARIE ARS
(Get full report from official database of BE for JEAN-MARIE ARS)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEAN-MARIE ARS
Addition kinds of activities for JEAN-MARIE ARS

14590200. Nonclay vuurvaste materialen | Nonclay refractory materials
20999900. Voedingspreparaten, nec, nec | Food preparations, nec, nec
33120100. Chemische stoffen en andere afkomstige producten | Chemicals and other products derived from coking
36999907. Inlaatdraden, elektrische lamp | Lead-in wires, electric lamp
59419901. Boogschieten benodigdheden | Archery supplies

Werken bij JEAN-MARIE ARS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEAN-MARIE ARS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEAN-MARIE ARS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEAN-MARIE ARS. Looking for open vacancies in other companies

  • Carrossier (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zij zoeken een carrossier.

  • Vrachtwagenbestuurder (m/v) (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Zedelgem zijn we op zoek naar een chauffeur CE met geldige code 95. Je staat in voor het laden en lossen van zand, aarde en grind. Je moet nooit uitslapen. Er is een kans dat je de vrachtwagen mee naar huis kan nemen.

  • VOORBEREIDER RECEPTEN bij BELIES te Tessenderlo (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Start People Antwerpen GT RETAIL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als voorbereider ga je de vooropgestelde recepten klaar maken aan de hand van een uitgebreide receptenlijst die je zeer nauwkeurig moet opvolgen. Je gaat de voorgeschreven ingrediënten halen in de productieruimte aan de hand van de voorschriften ga je aan de slag om gerecht te maken Je gaat zelfstandig planning kunnen lezen én interpreteren vanop de PC Je bedient machines: ontzoutingslijnen, aanmaken van brine, bedienen van de cuttermachine tapenade, mengkuipen, … Je lees recepturen en werkinstructies en past deze correct toe (cuttertijden, type grondstoffen, volgorde ingrediënten, … )

  • Loodgieter (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ASAP WILRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, een bloeiend bedrijf in de bouw, bestaat sinds 2001. Gelegen in de omgeving van Wilrijk met 4 kernactiviteiten. - Totaal projecten van begin tot einde voor zowel bouw als industrie. - Metaal - Electriciteit - HVAC Op de verschillende werven sta je in voor de montage van sanitaire- en verwarmingsinstallaties, dit is zowel bouw als industrie. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van sanitaire elementen alsook HVAC en centrale verwarming. Je kan zelfstandig toestellen installeren en afkitten. Je staat in voor de installatie van A tot Z.

  • HUISHOUDHULP regio Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Net.werk! vso

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken voor het best betalende dienstencheque bedrijf waar je als huishoudhulp gewaardeerd wordt voor je werk? Dan verwelkomen wij jou graag! Je poetst vooral graag en dit voor gunstige voorwaarden en bij dankbare klanten. Bij ons wordt anciënniteit meegenomen. Wij geven ook maaltijdcheques van 7 euro per dag! Er wordt rekening gehouden met jouw balans tussen werk en privé, want je bepaalt zelf je werkdagen. Je werk dicht bij huis, want wij zoeken klanten in de regio waar je woont en houden rekening met de vervoersmiddelen waarover je beschikt. Onze werkingsregio is Oostkamp en zijn deelgemeenten Hertsberge, Oostkamp, Ruddervoorde, Waardamme. Je wordt begeleid door onze jobcoach die steeds op zoek gaat naar een goede match tussen huishoudhulp en klant. Ook zonder ervaring of diploma ben je welkom! Als huishoudhulp sta je in voor het onderhoud van woningen bij onze klanten. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Licht huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, een boodschap doen of eventueel koken kunnen ook gevraagd worden in het kader van de dienstencheques. Stel u kandidaat en u krijgt snel reactie of feedback! (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, kuisen, schoonmaken, poetsen)

  • HUISHOUDHULP (M/V) OUDENBURG (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ....). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • MECHANIEKER (M/V) (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf die zich specialiseert in het maken van gereedschap en machines voor garages, zoeken wij een enthousiaste medewerker met technisch inzicht. De jobinhoud is zeer gevarieerd: mechanische montages, elektrische cablages, laswerken, grondwerken, afhankelijk van jouw eigen interesses. Na enkele jaren ervaring kan je, indien gewenst, ingeschakeld worden als servicetechnieker, verantwoordelijke montageploeg etc.

  • Bijverdienst verkoop H & M (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Randstad zoekt vlotte medewerkers om een 2 à 3 tal dagen per week bij te springen bij H&M in Roeselare Je helpt bij het labelen van nieuwe kledij, pashokjes, afprijzen, uitpakken, uithangen op kapstokken.... Wekelijks kan je een aantal dagen aan de slag

  • Student(e) horeca nachtpost 18+ - M/V - Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TOPANGELS

    Type: Studentenjob

    Onze klant, een bekende zaak in het nachtleven van Hasselt, is op zoek naar studenten (18+) voor in het weekend mee te helpen. Je zal instaan voor toogwerk, opdienen, afruimen, afwassen,... Het is belangrijk dat je klantvriendelijk bent, dat je een verzorgd voorkomen hebt én dat je geen problemen hebt met nachtwerk.

  • Matrijzenmaker dagwerk (GIJZEGEM)

    Regio: GIJZEGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant regio Aalst gaan wij op zoek naar een matrijzenmaker (m/v) Een greep uit het takenpakket : Je herstelt bestaande matrijzen, om ze efficiënt en kwaliteitsvol in te zetten in onze productieafdeling Samen met onze engineering analyseer je matrijsproblemen Je optimaliseert nieuwe matrijzen via machinale en manuele aanpassingen

  • Enthousiaste taaltrainers Frans - Vlaams-Brabant - Regio Halle (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Frans in regio Vlaams-Brabant. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

  • Sales Consultant Freelance Uniek beleggingsproject (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Na een individuele opleiding waarin je door de zaakvoerder wordt geïntroduceerd en in detail opgeleid, benader je vanuit je professioneel netwerk potentiële klanten met je uniek product. - Je staat zelf in voor je afspraken en je agendabeheer. - Je peilt naar hun behoeften en informeert hen over de mogelijkheden. Indien interesse van hun kant, wordt de verdere afhandeling en de effectieve verkoop vanuit het hoofdkantoor afgehandeld. - Je benadert klanten individueel of je organiseert seminars in je regio waar je een groep potentieel geïnteresseerden samenbrengt rond dit thema. Jij organiseert het praktische luik ism het hotel of locatieverantwoordelijke, maar de inhoudelijke presentatie als de facturatie wordt verzorgd door het hoofdkantoor. - Ook indirecte verkopen via boekhouders en fiscale raadgevers neem jij voor jouw rekening. - Na de verkoop volg je je klantenportefeuille op regelmatige basis verder op en pols je naar eventuele interesse in nieuwe aankopen.

Zoek naar antwoorden van JEAN-MARIE ARS in sociale netwerken
Look for responds of JEAN-MARIE ARS in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEAN-MARIE ARS. Laat een reactie achter voor JEAN-MARIE ARS. JEAN-MARIE ARS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEAN-MARIE ARS. Leave a respond for JEAN-MARIE ARS. JEAN-MARIE ARS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEAN-MARIE ARS op de google maps. Adres en contacten JEAN-MARIE ARS
Location of JEAN-MARIE ARS on the google maps. Address and contacts of JEAN-MARIE ARS

Andere gerelateerde bedrijven als come JEAN-MARIE ARS JEAN-MARIE ARS: FLIGEHO SC | JEANIQUE TALIMAN | BATTARD | BINGO | John Vanhoutte

Other related companies as JEAN-MARIE ARS: FLIGEHO SC | JEANIQUE TALIMAN | BATTARD | BINGO | John Vanhoutte

JEAN-MARIE ARS is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEAN-MARIE ARS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02787475585. Het bedrijf JEAN-MARIE ARS bevindt zich op het adres: RUE D'HORLEBAIX 81; 7866; LESSINES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 140,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 702,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders. Producten gemaakt in JEAN-MARIE ARS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEAN-MARIE ARS is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEAN-MARIE ARS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEAN-MARIE ARS, openstaande posities, locatie van JEAN-MARIE ARS op de kaart.

JEAN-MARIE ARS is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEAN-MARIE ARS, company assigned to the tax number BE02787475585. The company JEAN-MARIE ARS is located at the address: RUE D'HORLEBAIX 81; 7866; LESSINES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 140,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 702,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders. Products created in JEAN-MARIE ARS were not found.
The main activity of JEAN-MARIE ARS is United States Postal Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JEAN-MARIE ARS is not available. You also can look at reviews of JEAN-MARIE ARS, open positions, location of JEAN-MARIE ARS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEAN-MARIE ARS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEAN-MARIE ARS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEAN-MARIE ARS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEAN-MARIE ARS, employees, financial statistics.