FLIGEHO SC

Contactgegevens FLIGEHO SC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLIGEHO SC: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLIGEHO SC

Regio (region): Tournai, België

Adres (address): Rue De La Lys 10 7500 Tournai - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-69-25-65-11 32-69-25-65-11

Fax (fax): 32-69-25-66-75 32-69-25-66-75

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLIGEHO SC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLIGEHO SC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLIGEHO SC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLIGEHO SC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLIGEHO SC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLIGEHO SC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLIGEHO SC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLIGEHO SC
Products information FLIGEHO SC

BTW identificatienummer (tax): BE05712585449
Ondernemingsnummer: 2819610595
Hoofdstad (capital): 545,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 159,000 EUR
Werknemers (employees): 101 to 200
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in FLIGEHO SC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Electricity - production and distribution

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLIGEHO SC
(Get full report from official database of BE for FLIGEHO SC)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLIGEHO SC
Addition kinds of activities for FLIGEHO SC

286901. Alcoholen, niet-dranken | Alcohols, non beverage
519104. Paardensport | Equestrian equipment
832202. Kindergerelateerde sociale diensten | Child related social services
861101. Vakverenigingen | Trade associations
10810104. Test saai, metalen mijnbouw | Test boring, metal mining
20320104. Bonen, met vlees: verpakt in blikjes, potten, enz. | Beans, with meat: packaged in cans, jars, etc.
34990000. Metaalproducten vervaardigd, anders | Fabricated metal products, nec
50650305. Connectoren, elektronisch | Connectors, electronic
51919904. Bodem, potten en planten | Soil, potting and planting

Werken bij FLIGEHO SC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLIGEHO SC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLIGEHO SC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLIGEHO SC. Looking for open vacancies in other companies

  • CHAUFFEUR CE VOOR VERHUISFIRMA (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De firma zoekt specifiek een vaste CE chauffeur. Het is de bedoeling dat je van punt A naar B rijdt met de verhuiswagen en lift. Ter plaatste hoef je niet op de lift plaats te nemen. Deze gaat automatisch naar boven en dan ga je naar het juiste verdiep om de meubelen eruit te halen. De chauffeur krijgt eerst een 14-tal dagen opleiding om de job te leren kennen. Ze werken altijd in groepsverband dus iemand met een goede teamgeest is een vereiste. Men werkt voorlopig 6 dagen per week, maar indien ze een extra chauffeur hebben is er ruimte voor een extra dag verlof. Het is belangrijk dat de chauffeur perfect Nederlandstalig is , dit voor het contact met de klanten en de papieren in te vullen. Voor deze job moet je organisatorisch sterk zijn, vriendelijk zijn en fysiek capabel zijn om de job uit te voeren. Je werkt in een regime van 38u per week. Indien er overuren zijn mag je deze opnemen in verlof. Daguren zijn variabel sommige dagen start je om 5u en sommige dagen om 8u, ook einduur is variabel. Wat krijg je terug? Een job binnen een correcte, stabiele en familiale firma.

  • Hoofdverpleegkundige Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Express Medical

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een verpleegkundige en heb je zin in een nieuwe uitdaging? Heb jij al ervaring als hoofdverpleegkundige of heb jij een diploma management op zak? Heb je altijd al aan het hoofd van een team willen staan? Ben je gebeten door de organisatorische kriebel? Bekijk dan zeker deze vacature! Voor onze klant in de regio van Kortrijk zijn we op zoek naar een gemotiveerde hoofdverpleegkundige voor een revalidatie-afdeling. Het betreft een voltijdse opdracht van minstens 2 maanden. Enkele van jouw verantwoordelijkheden zijn: Aansturen van de equipes. Dit gaat om teams van verplegend en verzorgend personeel Leiding geven en coördineren. Kwaliteitsuitvoering van de verplegende, verzorgende functies en taken. Indien vereist, kan je zelf worden ingeschakeld voor de verpleegkundige taken. ...

  • All round medewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken een all round medewerker voor de magazijn.

  • Technisch operator (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant gelegen te Lanaken zijn wij opzoek naar een operator met technisch inzicht. Takenpakket: - Opwikkelen en controleren van de papierbaan - Je staat in voor het omrollen, klankhard en plooivrij opwikkelen - Snijden van rollen papier - Takelwerkzaamheden - Je denkt mee na over verbeterprojecten die de efficiëntie en effectiviteit van de functie ten goede komen

  • Smaaktesten medewerker - Halle - Colruyt Group (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als tester zal je de clienteel van de Colruyt-winkel aanspreken en hen vragen of zij wensen deel te nemen aan de smaaktest met onze huismerken en die van onze concullega's. Afhankelijk van het type product krijgt de klant max 4 producten te proeven. Adhv een tablet zal de klant per product 9-tal vragen beantwoorden. Een proefsessie van een tester neemt 5 tot 10min in beslag. Onze medewerkers bereiden ter plaatse de proefsessie voor (producten ompakken op schaaljtes of potjes, voorzien water en beschuiten, opkuisen proefhokjes) terwijl de andere collega potentiële testers aanspreekt en begeleidt indien nodig. Indien een de klant deelneemt krijgt hij/zij als bedanking na het invullen van de vragenlijst een staal van het in kwestie geproefde product van ons huismerk mee naar huis

  • WERFLEIDER (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als werfleider zijn we op zoek naar iemand die zelfstandig werven kan leiden en organiseren. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Aansturen en motiveren van een team van arbeiders en onderaannemers; Toezien op de kwaliteit en timing van de werken; Bewaken van de veiligheid op de werf; Aanspreekpunt van de klant; Je bent de rechterhand van de projectleider.

  • Chauffeur CE betonmixer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze partner is op zoek naar een chauffeur CE betonmixer regio Mechelen. je zal verantwoordelijk zijn voor heel wat taken. Hieronder vind je voor deze job een praktisch overzicht: je zal verantwoordelijk zijn voor de dagelijkse levering van stortklaar beton op verschillende werven; je vervoert de betonmixer naar verschillende werven; je levert stortklaar beton volgens de veiligheidsvoorschriften en de geldende instructies; je krijgt de verantwoordelijkheid over het voertuig en zorgt voor een perfecte levering van het beton; je voert controle uit van het gemaakte en geleverde beton; je zal de mixer reinigen zoals het hoort; je voert onderhoud en kleine herstellingen uit; eventuele gebreken zal je melden aan de verantwoordelijke instantie(s); je vervoert de betonmixer via de openbare weg naar verschillende werven; je helpt andere collega's waar nodig; je steekt verder je handen uit de mouwen waar nodig; je staat klanten vriendelijk te woord; je past alle veiligheidsregels correct toe.

  • Huishoudhulpen regio Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: TRIXXO HOME SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van de dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

  • Projectingenieur technieken (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Ben jij de man/vrouw die gebeten is door de HVAC- microbe en ben je ook zo gepassioneerd in elektriciteit en sanitair? Jij maakt de ontwerpen; zowel autonoom alsook in teamverband. Een team van tekenaars zal u hierin bijstaan. Het is dus zeer belangrijk om zelfstandig, alsook in team te kunnen werken. Kennis van Revit is in deze functie een zeer groot pluspunt. Je begeleid de projecten van A tot Z. Tevens ben je een prima planner en zorg je dat het budget en de kwaliteit gerespecteerd worden. Jij steekt ook je neus eens graag buiten en volgt je werven in uitvoering mee op, rapporteert hierover en maakt de nodige verslagen op.

  • manager IT (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Vaste Job

    IT Manager met 10 jaar ervaring gewenst in een onderneming in Ieper. Voltijdse functie, vast contract. Als IT manger sta je aan de leiding van een team van 4 IT medewerkers. Samen met je team, onderhoud je en optimaliseer je het informaticasysteem, op een efficiënte manier. Je neemt initiatieven naar invoering, toepassing en evaluatie van de systemen en rapporteert aan het directieteam. Je adviseert over de investeringen en volgt zelf nieuwe technologiën op. Je zorgt voor de ontwikkeling en bijscholing binnen je team. Je werkt voltijds in Ieper.

  • Installatie en support van ICT en Telecom infrastructuur (WAARLOOS)

    Regio: WAARLOOS

    Bedrijf: TELICT

    Type: Vaste Job

    Installatie van ICT en Telecom infrastructuur. Helpdesk van ICT en Telecom infrastructuur

  • Test & Repair Operator (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als test & repair operator ben je verantwoordelijk voor het functioneel testen van elektronische boards en samengestelde systemen. Bij beschadigde of defecte systemen analyseer je en voert de herstellingen uit. Je werkt de productieorders tijdig af en identificeert en rapporteert terugkerende problemen.

Zoek naar antwoorden van FLIGEHO SC in sociale netwerken
Look for responds of FLIGEHO SC in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLIGEHO SC. Laat een reactie achter voor FLIGEHO SC. FLIGEHO SC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLIGEHO SC. Leave a respond for FLIGEHO SC. FLIGEHO SC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLIGEHO SC op de google maps. Adres en contacten FLIGEHO SC
Location of FLIGEHO SC on the google maps. Address and contacts of FLIGEHO SC

Andere gerelateerde bedrijven als come FLIGEHO SC FLIGEHO SC: FLDATAKOR SOFTWARE TEAM BVBA | GARAGE REMY | GEORGES COTTIN | WILLY GALLER ET FILS | Huriaux Ets

Other related companies as FLIGEHO SC: FLDATAKOR SOFTWARE TEAM BVBA | GARAGE REMY | GEORGES COTTIN | WILLY GALLER ET FILS | Huriaux Ets

FLIGEHO SC is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Tournai, België. De volledige naam van het bedrijf is FLIGEHO SC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05712585449. Het bedrijf FLIGEHO SC bevindt zich op het adres: Rue De La Lys 10 7500 Tournai - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 101 to 200 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 545,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 159,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Electricity - production and distribution. Producten gemaakt in FLIGEHO SC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLIGEHO SC is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLIGEHO SC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLIGEHO SC, openstaande posities, locatie van FLIGEHO SC op de kaart.

FLIGEHO SC is a company, that was registered 2012 in Tournai region, Belgium. Full name of company is FLIGEHO SC, company assigned to the tax number BE05712585449. The company FLIGEHO SC is located at the address: Rue De La Lys 10 7500 Tournai - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 101 to 200 employees work in this company. Capital - 545,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 159,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Electricity - production and distribution. Products created in FLIGEHO SC were not found.
The main activity of FLIGEHO SC is United States Postal Service, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FLIGEHO SC is not available. You also can look at reviews of FLIGEHO SC, open positions, location of FLIGEHO SC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLIGEHO SC, Tournai: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLIGEHO SC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLIGEHO SC, Tournai: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLIGEHO SC, employees, financial statistics.