GREGOIRE MOREEL

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • GREGOIRE MOREEL
Private companiesMotion Pictures • GREGOIRE MOREEL

Contactgegevens GREGOIRE MOREEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GREGOIRE MOREEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

GREGOIRE MOREEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KOFFIEHOEKSTRAAT 47; 8501; KORTRIJK, België

Telefoon (phone): 56350892 (+32-56350892) 56350892 (+32-56350892)

Fax (fax): +32 (14) 944-92-18 +32 (14) 944-92-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GREGOIRE MOREEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GREGOIRE MOREEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GREGOIRE MOREEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GREGOIRE MOREEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GREGOIRE MOREEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GREGOIRE MOREEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GREGOIRE MOREEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GREGOIRE MOREEL
Products information GREGOIRE MOREEL

BTW identificatienummer (tax): BE03180236816
Ondernemingsnummer: 4958648681
Hoofdstad (capital): 173,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 358,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in GREGOIRE MOREEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GREGOIRE MOREEL
(Get full report from official database of BE for GREGOIRE MOREEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor GREGOIRE MOREEL
Addition kinds of activities for GREGOIRE MOREEL

411100. Lokale en voorstedelijke doorvoer | Local and suburban transit
25220202. Paneelsystemen en scheidingswanden, kantoor: behalve hout | Panel systems and partitions, office: except wood
34439908. Ladle bails | Ladle bails
35790202. Woordverwerkende apparatuur | Word processing equipment
62110202. Investeringsbankiers | Investment bankers

Werken bij GREGOIRE MOREEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GREGOIRE MOREEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GREGOIRE MOREEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GREGOIRE MOREEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider bijverdienste Meer m/v (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: ADECCO HOOGSTRATEN OOSTMALLE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Productiearbeider en op zoek naar een bijverdienste? Wij zoeken productie arbeiders voor onze klant te Meer voor inpakwerk van alluminium profielen. U verpakt samen met een collega aluminiumprofielen en maakt het verpakkingsmateriaal klaar (Afhankelijk van het lotnummer wordt er een bepaalde manier van verpakken voorgeschreven bv. in karton, met een folie, stapelen op een pallet,... ). Je werkt in het productie-atelier.

  • Plaatser Buitenschrijnwerk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ASAP Construct is vlijtig op zoek naar hands- on monteurs voor het plaatsen van buitenschrijnwerk. Onze klant is een specialist in het beliprofileren van ramen, deuren en glasgevels. Het bedrijf doet het professioneel plannen, installeren en afwerken van unieke bouwprojecten. Samen met je ploegmaten sta je in voor de montage op werven in Limburg, Brussel en Antwerpen.

  • Huishoudhulp regio Tremelo (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Tremelo Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Rutten - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Kortrijk en omgeving (M/V) (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: MANPOWER DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    U poetst bij particuliere gezinnen uit Kortrijk en omgeving. Dit kan aangevuld worden met strijk, boodschappen doen, klein naaiwerk en koken volgens uw kennis en kunde. U vertrekt van thuis uit met fiets of bus. U wordt in eerste instantie tewerkgesteld bij klanten voor minimum 13 uur. Naargelang de vraag en uw behoeftes kunnen deze opgetrokken worden.

  • Student tolk Nederlands - Frans / 60u werken, verspreid tussen september en december / regio Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Studeer jij momenteel nog verder? En heb jij tijd over om een extra centjes te verdienen? Dan is deze vacature zeker iets voor jou ! Voor onze klant in de regio van Menen zoeken wij een student tolk Nederlands - Frans. Je zal helpen bij het vertalen van de onthaalbrochure (40-tal pagina's) en de nieuwe website.

  • Administratieve bediende (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Onze klant is gespecialiseerd in beheer van gebouwen en residenties. Ze zijn op zoek naar studenten, met een affiniteit in bouw, rechten, communicatie,... die een of meerdere dagen vrij hebben door de week en graag een centje willen bijverdienen. Je bezoekt panden en maakt de plaatsbeschrijving op adh van een bestaand model. Het is wel de bedoeling dat je een verslag schrijft over de staat van het pand, de deuren, vloer, muren,.... Er wordt een opleding voorzien en achteraf moet je het verslag schrijven. Belangrijk dus dat je zeer goed Nederlands spreekt en schrijft (zonder spelfouten)

  • Keukenhulp (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: FANNY

    Type: Studentenjob

    In de keuken helpen bij de voorbereidingen zoals sla wassen, groenten kuisen en versnijden, brochettes maken, scampi's pellen... Tijdens de service, borden voorbereiden, ijsjes scheppen, helpen doorgeven... Na de service, mee opruimen, opkuisen...

  • GEZOCHT: EEN BEESTIG GOEDE CRAFT FRONT-END DEVELOPER (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: DAS MEDIA

    Type: Vaste Job

    DAS Media zoekt een webdeveloper, zo eentje van vlees en bloed, warm van hart en tegelijk scherp en vernuft. Eentje die wel weg weet met onze digitale data. Eentje die niet meteen naar de espressomachine rent als het woord ‘Java’ valt, maar het natuurlijk niet erg vindt dat we hem op tijd en stond heerlijke koffie serveren. Hij mag ook een zij zijn, dat spreekt vanzelf. En van spreken gesproken: hij of zij drukt zich vloeiend uit in HTML, CSS3/SASS en Javascript. Tegelijk weet hij of zij, digitaal vaktermen ook op mensenmaat uit te leggen aan technisch minder onderlegde interne en externe gesprekspartners. Over DAS Media DAS Media is een full service online marketing agency. Met ons team van enthousiaste professionals proberen we elke dag opnieuw het verschil te maken voor klanten als o.a. Luxauto, Vanomobil, Stas, Marie Méro, Orona Comfortlift, Group Ghistelinck, ... Hoe? Door het bepalen van digitale marketing strategieën, zorgen we ervoor dat onze klanten topposities in Google bekomen en vooral meer leads binnen krijgen. DAS Media heeft zich in deze digitale tijden niet toevallig gespecialiseerd in online marketing en investeert voortdurend in knowhow en versterking. Daarom zijn we nu ook op zoek naar een front-end developer die van aanpakken weet.

  • R&D Test Engineer (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: EKINOPS BELGIUM NV

    Type: Vaste Job

    Als R&D System Test Engineer werk je mee aan de validatie en verificatie van professionele datacommunicatie routers. Je werkt in een internationaal team van test ingenieurs, ontwerpt en test gesimuleerde netwerk omgevingen van klanten (netwerk operatoren), met bijhorende manuele en geautomatiseerde testen.

  • Ambulanciers voor internationale repatriëringen (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: MEDICEVAC

    Type: Zelfstandige activiteit

    MedicEvac is een gevestigde waarde in het aanleveren van medische en paramedische teams voor de reisbijstandsmaatschappijen. Vertrek je op vakantie en je dient gerepatrieerd te worden dan is er een realistische kans dat één van onze verpleegkundigen of artsen jou komt oppikken en je mee zal escorteren naar een ziekenhuis in België of in het beste geval naar huis. In het kader van uitbreiding van onze diensten zijn we op zoek naar ambulanciers met pit die het wel zien zitten om eens out of the box te denken en onze patiënten op een comfortabele manier kunnen begeleiden naar huis of naar een ziekenhuis in België en dit per ambulance. Je kan énerzijds ingezet worden om onze medische equipes op te pikken van de luchthaven en anderzijds kan je zelf ook repatriëringen doen naar het buitenland per ambulance. Onze actieradius ligt meestal op een max van 1000 km rond België. Ambulanciers met een gezonde dosis inlevend vermogen zijn bij ons op de juiste plaats. Onze medewerkers dienen de patiënt gerust te stellen met hun kennis en de patiënt en eventuele familie op een rustige maar professionele manier te begeleiden gedurende het ganse traject per ambulance. Je houdt regelmatig contact met onze centrale en de bijstandsmaatschappij om hen op de hoogte te houden van eventuele verwikkelinge Spreekt het avontuurlijke je wel aan en ben je elke maand toch enkele aansluitende periodes vrij dan ben je hier op de juiste plaats. Stuur ons je uitgebreide CV door en we komen onmiddellijk bij je terug.

  • Kelner (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: DE CELT

    Type: Flexijob

    Je takenpakket bestaat uit: bediening van de zaal en de toog; betalingen ontvangen; tafels opruimen; materiaal aanvullen.

Zoek naar antwoorden van GREGOIRE MOREEL in sociale netwerken
Look for responds of GREGOIRE MOREEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor GREGOIRE MOREEL. Laat een reactie achter voor GREGOIRE MOREEL. GREGOIRE MOREEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GREGOIRE MOREEL. Leave a respond for GREGOIRE MOREEL. GREGOIRE MOREEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GREGOIRE MOREEL op de google maps. Adres en contacten GREGOIRE MOREEL
Location of GREGOIRE MOREEL on the google maps. Address and contacts of GREGOIRE MOREEL

Andere gerelateerde bedrijven als come GREGOIRE MOREEL GREGOIRE MOREEL: MOONEN LUDO | POLICE F?D?RALE | MOVIE MAX | Allinvent BVBA | Huygens J

Other related companies as GREGOIRE MOREEL: MOONEN LUDO | POLICE F?D?RALE | MOVIE MAX | Allinvent BVBA | Huygens J

GREGOIRE MOREEL is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GREGOIRE MOREEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03180236816. Het bedrijf GREGOIRE MOREEL bevindt zich op het adres: KOFFIEHOEKSTRAAT 47; 8501; KORTRIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 173,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 358,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders. Producten gemaakt in GREGOIRE MOREEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GREGOIRE MOREEL is Motion Pictures, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GREGOIRE MOREEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GREGOIRE MOREEL, openstaande posities, locatie van GREGOIRE MOREEL op de kaart.

GREGOIRE MOREEL is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is GREGOIRE MOREEL, company assigned to the tax number BE03180236816. The company GREGOIRE MOREEL is located at the address: KOFFIEHOEKSTRAAT 47; 8501; KORTRIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 173,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 358,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders. Products created in GREGOIRE MOREEL were not found.
The main activity of GREGOIRE MOREEL is Motion Pictures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of GREGOIRE MOREEL is not available. You also can look at reviews of GREGOIRE MOREEL, open positions, location of GREGOIRE MOREEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GREGOIRE MOREEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GREGOIRE MOREEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GREGOIRE MOREEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GREGOIRE MOREEL, employees, financial statistics.