GLIJN DE COCK

Contactgegevens GLIJN DE COCK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GLIJN DE COCK: address, phone, fax, email, website, opening hours

GLIJN DE COCK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-JOBSESTEENWEG 75; 2930; BRASSCHAAT, België

Telefoon (phone): 36635374 (+32-36635374) 36635374 (+32-36635374)

Fax (fax): +32 (9) 427-79-65 +32 (9) 427-79-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GLIJN DE COCK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GLIJN DE COCK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GLIJN DE COCK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GLIJN DE COCK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GLIJN DE COCK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GLIJN DE COCK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GLIJN DE COCK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GLIJN DE COCK
Products information GLIJN DE COCK

BTW identificatienummer (tax): BE09975280761
Ondernemingsnummer: 8101837158
Hoofdstad (capital): 448,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 802,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in GLIJN DE COCK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GLIJN DE COCK
(Get full report from official database of BE for GLIJN DE COCK)

Aanvulling soorten activiteiten voor GLIJN DE COCK
Addition kinds of activities for GLIJN DE COCK

2384. Robes en dressingjurken | Robes and dressing gowns
339902. Metalen bevestigingsmiddelen | Metal fasteners
594200. Boekwinkels | Book stores
08310203. Lac productie | Lac production
30890208. Schotels, kunststoffen, behalve schuim | Dishes, plastics, except foam
36219901. Apparatuur en onderdelen, elektrisch | Generating apparatus and parts, electrical
51490310. Kruiden en kruiden | Spices and seasonings
51990204. Carnaval benodigdheden | Carnival supplies
59620200. Drank automaten | Beverage vending machines
92210203. Gemeentelijke politie | Municipal police

Werken bij GLIJN DE COCK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GLIJN DE COCK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GLIJN DE COCK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GLIJN DE COCK. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige OK Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht op de dienst OK. Je assisteert en instrumenteert zowel bij lokale ingrepen als ingrepen onder algemene verdoving. Je verleent kwalitatieve verpleegkundige zorg en verschaft informatie rond de behandeling aan de patiënten. - Je bent Bachelor in de verpleegkunde  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Process Operator (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Dessel die instaat voor de veilige verwerking van radioactieve stoffen en ontmanteling van nucleaire sites, zoeken we operators in dagdienst. Je hebt een technische achtergrond door studie of ervaring en hebt bij voorkeur een heftruckattest. Je start in de flex-ploeg en stroomt door na een inwerkperiode naar ontmanteling of uitbating.

  • Magazijnier (m/v) 38u/week (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Allround magazijnmederwerker. Voltijdse functie (38u/week) Je werkt van maandag t/m donderdag 7u30-16u30 en op vrijdag 06.00-12.00 of 07.30-14.00.

  • Onderhoudstechnieker Silopark Mout en Gerst (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SafeTec Antwerpen 4801

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je volgt de implementatie van de elektrische installatie van nabij op zodat je er vanaf de start mee vertrouwd bent. Je volgt mee de opstart op van alle deelinstallaties en maakt jezelf vertrouwd met de schema’s en bediening van de installatie. Na afname en finale opstart van de productie sta je in voor het uitvoeren van periodiek onderhoud, het oplossen van storingen en het opsporen en implementeren van optimalisaties. Je rapporteert aan de supervisor kraandienst Je staat in voor het uitvoeren van diverse werkzaamheden aan en preventief onderhoud van de civiele infrastructuur op diverse locaties waar Zuidnatie actief is. Je maakt gebruik van je kennis en ervaring en kan zelfstandig werken.

  • Hotelreceptionist (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als hotelreceptionist sta je in voor de volgende taken: Check-in en check-out van de klanten. Uitleg geven over het hotel en de bezienswaardigheden. Algemene administratie boekingen opvolgen facturatie... Telefonie en mailverkeer behandelen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Oevel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp Zottegem 20u (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor gezinnen in Zottegem zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf de dagen waarop je wenst te werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

  • Vorkliftchauffeur ochtend - deeltijds (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INDUSTRY

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het laden en lossen van vrachtwagens. Daarnaast sta je mee in voor een goede verwerking van de sortering. Je wordt ook ingezet als handlanger in het magazijn om daar de pakjes te helpen sorteren.

  • Traineeship Sales – Account Manager (WAVRE)

    Regio: WAVRE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1676473-inline.html?cid=Partner_VDAB De P&V Groep is een solide Belgische coöperatieve verzekeringsgroep, actief sinds meer dan 100 jaar. We willen ons onderscheiden als betrokken, loyale en nabije partner voor onze klanten, distributiepartners en andere stakeholders. Onze meer dan 1600 medewerkers in Brussel en Antwerpen staan in voor een professionele dienstverlening. Verschillende merken maken deel uit van de Groep: - P&V Verzekeringen werkt met een netwerk van exclusieve agenten; - VIVIUM, ARCES en Piette & Partners verdelen hun producten via makelaars; - Actel Affinity via akkoorden met auto-importeurs. Taken Heb jij een passie voor verkoop en wens jij je talenten verder te ontwikkelen binnen een Belgische, coöperatieve verzekeringsgroep? De P&V groep is voor het merk VIVIUM op zoek naar 3 leergierige (twee voor Vlaanderen en één voor Wallonië) gedreven en enthousiaste Account Managers die hun carrière in Sales in handen willen nemen. Wij geven je de mogelijkheid om een eerste stap te zetten binnen de verzekeringssector en jezelf binnen onze organisatie volledig te ontplooien. Het eerste jaar doorloop je een programma waarbij je gaat werken in verschillende afdelingen en verzekeringstakken van VIVIUM (in de zetels van Antwerpen en Brussel), een ideale manier om de verzekeringen en het reilen en zeilen binnen de organisatie te ontdekken. Ook volg je verschillende opleidingen via onze Business School om je verzekeringskennis te versterken. In de volgende fase ga je mee op de baan met een ervaren Acccount Manager voor een 'training on-the-job'. Na deze periode (18 tot 24 maanden) wordt je ingezet voor een specifieke regio. Taken: Als Account Manager ben je aanspreekpunt voor de makelaars en vertegenwoordig je volgende taken: Je bent de belangrijkste contactpersoon voor de makelaar binnen de toegewezen regio. Je volgt de rentabiliteit van het makelaarskantoor van kortbij op. Tegelijk reik je de makelaar alle middelen aan om de gemeenschappelijke commerciële doelstellingen te realiseren. Je geeft advies omtrent producten en risico's, begeleidt de makelaar bij marketingacties en onderhoudt de dialoog tussen de makelaar en VIVIUM. Je verhoogt de rentabiliteit van de bestaande makelaarsportefeuille door de samenstelling en het beheer ervan bij te sturen. In samenspraak met je regiodirecteur stel je actieplannen op om makelaars in jouw regio te bewerken. Je selecteert makelaars op basis van hun kwaliteit, serviceniveau, rentabiliteit en productiviteit. Op die manier zorg je voor een jaarlijkse rendabele aangroei van het actief makelaarsbestand. Je bezoekt de potentiële nieuwe makelaars en je tracht ze te overtuigen van ons aanbod. De bestaande makelaars begeleid je verder om de relatie uit te diepen. Je bouwt een vertrouwensrelatie op met hen en staat hun  bij in de ontwikkeling van hun activiteiten. Je geeft technisch advies omtrent producten, geeft opleiding waar nodig en ondersteunt makelaars bij het uitbouwen en onderhouden van een eigen netwerk. Kortom, je zorgt ervoor dat hun rendement verhoogt.  Je blijft op de hoogte van onze nieuwe producten door informatie te verzamelen via collega's, via je regiodirecteur of ons hoofdkantoor. Je werkt nauw samen met collega's Account Managers om een complete dienstverlening voor de makelaars te waarborgen. Maandelijks vergader je met je collega's die verantwoordelijk zijn voor de andere regio's. Daarnaast onderhoud je ook goede relaties met de binnendienst.     

  • Brandertechnicus (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Onderhoud & herstelling van mazout- en gasketels, opstart nieuwe installaties bij particulieren en nieuwbouw. Een diagnose kunnen stellen van defecten en storingen aan een installatie (gas- of waterlek, …) en deze kunnen oplossen. Defecte onderdelen kunnen vervangen of herstellen.

  • Technieker op de baan specialisatie pellets m/v - firma te Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Interesse in een job als Technieker op de baan en een passie voor vuur ? Als Servicetechnieker werk je mee in de dienst na verkoop bij een bedrijf gespecialiseerd in verkoop van kachels en haarden regio Oudenaarde ! Jouw job als Servicetechnieker staat centraal bij de firma ! Als technieker ga je de baan op om bij particuliere klanten herstellingen uit te voeren aan onder andere pelletkachels , je onderhoudt toestellen en geeft ook training bij vernieuwde producten. Je interventies als technieker worden dagelijks ingepland , een 3 à 4 per dag, dit afhankelijk van de regio. Je werkgebied vanuit Oudenaarde als technieker is Oost-Vlaanderen , West-Vlaanderen, Brabant , Antwerpen , Henegouwen. Zeer uitzonderlijk werk je buiten België.

  • Professeur de langue indépendant - FRANCAIS (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Petite entreprise familiale, EcoleDeLangues.be organise des cours de langues en entreprise, dans ses locaux et en partenariat avec d'autres organismes de formation. *******Tâches: Les professeurs sont chargés d'enseigner leur langue maternelle à différents publics (chercheurs d'emploi, expats, etc.) - donner goût à la langue - créer la curiosité d'en apprendre plus - adapter le cours aux objectifs des apprenants

Zoek naar antwoorden van GLIJN DE COCK in sociale netwerken
Look for responds of GLIJN DE COCK in social networks

Lees alle opmerkingen voor GLIJN DE COCK. Laat een reactie achter voor GLIJN DE COCK. GLIJN DE COCK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GLIJN DE COCK. Leave a respond for GLIJN DE COCK. GLIJN DE COCK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GLIJN DE COCK op de google maps. Adres en contacten GLIJN DE COCK
Location of GLIJN DE COCK on the google maps. Address and contacts of GLIJN DE COCK

Andere gerelateerde bedrijven als come GLIJN DE COCK GLIJN DE COCK: UNION WALLONNE DES ENTREPRISES | Y. WILLEKENS | THE COCKNEYS OF LONDON | THIERRY BATAILLE | GAC juweliers v.z.w

Other related companies as GLIJN DE COCK: UNION WALLONNE DES ENTREPRISES | Y. WILLEKENS | THE COCKNEYS OF LONDON | THIERRY BATAILLE | GAC juweliers v.z.w

GLIJN DE COCK is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GLIJN DE COCK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09975280761. Het bedrijf GLIJN DE COCK bevindt zich op het adres: SINT-JOBSESTEENWEG 75; 2930; BRASSCHAAT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 448,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 802,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders. Producten gemaakt in GLIJN DE COCK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GLIJN DE COCK is Diversen Detailhandel, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GLIJN DE COCK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GLIJN DE COCK, openstaande posities, locatie van GLIJN DE COCK op de kaart.

GLIJN DE COCK is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is GLIJN DE COCK, company assigned to the tax number BE09975280761. The company GLIJN DE COCK is located at the address: SINT-JOBSESTEENWEG 75; 2930; BRASSCHAAT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 448,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 802,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders. Products created in GLIJN DE COCK were not found.
The main activity of GLIJN DE COCK is Miscellaneous Retail, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of GLIJN DE COCK is not available. You also can look at reviews of GLIJN DE COCK, open positions, location of GLIJN DE COCK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GLIJN DE COCK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GLIJN DE COCK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GLIJN DE COCK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GLIJN DE COCK, employees, financial statistics.