CHRISTIAN CASSIMAN

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • CHRISTIAN CASSIMAN
Private companiesMembership Organizations • CHRISTIAN CASSIMAN

Contactgegevens CHRISTIAN CASSIMAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHRISTIAN CASSIMAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHRISTIAN CASSIMAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): JETSE-LAAN 328; 1090; JETTE, België

Telefoon (phone): 24264634 (+32-24264634) 24264634 (+32-24264634)

Fax (fax): +32 (82) 151-65-23 +32 (82) 151-65-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHRISTIAN CASSIMAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHRISTIAN CASSIMAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHRISTIAN CASSIMAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHRISTIAN CASSIMAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHRISTIAN CASSIMAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHRISTIAN CASSIMAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHRISTIAN CASSIMAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHRISTIAN CASSIMAN
Products information CHRISTIAN CASSIMAN

BTW identificatienummer (tax): BE06168792724
Ondernemingsnummer: 8326232910
Hoofdstad (capital): 909,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 868,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in CHRISTIAN CASSIMAN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHRISTIAN CASSIMAN
(Get full report from official database of BE for CHRISTIAN CASSIMAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHRISTIAN CASSIMAN
Addition kinds of activities for CHRISTIAN CASSIMAN

349499. Ventielen en buisleidingen, nec, nec | Valves and pipe fittings, nec, nec
22990107. Quiltvulling: gekruld haar, katoenafval, mos, henneptak | Quilt fillings: curled hair, cotton waste, moss, hemp tow
35599934. Tabaksproducten machines | Tobacco products machinery
51129903. Carbon papier | Carbon paper
80939904. Spraakgebrek kliniek | Speech defect clinic
92119903. Staatsrechtbanken | State courts

Werken bij CHRISTIAN CASSIMAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHRISTIAN CASSIMAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHRISTIAN CASSIMAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHRISTIAN CASSIMAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker 2 ploegen Grimbergen (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: Synergie Vilvoorde Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant die gespecialiseerd is in het ontwerpen en bouwen van zware machines voor de weg- water en mijnbouw, zijn we op zoek naar gemotiveerde magazijniers. Het bedrijf is gelegen in Grimbergen en is volop op zoek naar orderpickers om in 2 ploegen te werken.

  • Klantendienstmedewerker (business) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De Helpdesk Online For Business heeft een brede expertise: Zij beantwoorden vragen en lossen problemen op in verband met het elektronisch bankieren op Windows, Mac, tablet en smartphone van professionele KBC-klanten. Zij geven gebruikersondersteuning aan de collega’s van het kantorennet. Verder ondersteunen zij alle software die KBC aanbiedt aan zijn professionele klanten. Functie: Je staat in voor de eerstelijnsopvang van de binnenkomende telefoons en e-mails op de helpdesk, waarbij je de professionele klanten en collega’s van de kantoren ondersteunt op het vlak van installatie, configuratie en gebruik van de door KBC aangeboden producten elektronisch bankieren. Voor niet-courant problemen en klachten kan je terugvallen op een gespecialiseerde collega (Operational Support). Op rustige momenten kan je tijdelijk op andere projecten worden ingezet.

  • Magazijnier diepvriesafdeling (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij klantgericht en steek je ook graag de handen uit de mouwen? Dan word jij misschien de nieuwe magazijnier voor de diepvriesafdeling van onze klant, een leuk en professioneel bedrijf uit regio Beringen. Een greep uit jouw takenpakket: Je helpt en informeert de klanten. Je zet de bestellingen klaar. Je vult goederen aan in de winkel met een scanner volgens stockbeheer.

  • ELEKTRICIEN- SCHOOLVERLATER WELKOM (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gepassioneerd door elektriciteit? Op zoek naar een kleiner bedrijf waar je volop kan bijleren? Ben je op zoek naar een job met doorgroeimogelijkheden? Dan heeft Forum Jobs precies wat jij zoekt! Onze klant is een modern productiebedrijf in volle expansie. Om hun technische dienst verder te ondersteunen, zijn ze op zoek naar een gemotiveerde elektricien. Zij bieden ook de kans aan pas afgestudeerden (A2 - A3 elektriciteit)! Na een grondige opleidingsperiode krijg je een zeer afwisselend en boeiend takenpakket: Vernieuwen en onderhouden van bestaande elektrische installaties Afstellen en controleren van stuurprogramma's van machines via computer Technische interventies bij eventuele defecten aan de machines Meehelpen een nieuwe projecten Onderhoud van de gebouwen en kleine klusjes Je werkt van maandag tot en met vrijdag in daguren. Op zaterdag wordt er volgens een beurtrol gewerkt, dit na jouw inwerkperiode.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO AALTER (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp regio Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij een of meerdere particulieren: schoonmaken, opruimen, strijken, enz. Soms sta je ook in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, lenteschoonmaak, enz.

  • Jobstudent kassa 18+ (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Als verkoop- /kassamedewerker ben jij van alle markten thuis. Je staat klanten enthousiast te woord en helpt ze snel en vriendelijk. Je zorgt ervoor dat de inhoud van de kassa tot op de laatste cent klopt en dat de schappen in de winkel er piekfijn uitzien. Je ontvangt en controleert goederen, vult de schappen en vakken en houdt de winkelruimte netjes.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Bakker (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: Wouters Brood & Patisserie

    Type: Vaste Job

    Je staat mee in voor de productie van brood.

  • Storingstechnieker in Eeklo 3 ploegen (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Om onze productieplant te versterken in Eeklo zijn wij op zoek naar een storingtechnieker. Rapporterend aan de machineverantwoordelijke, bent u mee verantwoordelijk voor de technische aspecten van een aantal productielijnen. Je staat in voor zowel preventieve als dringende herstellings- en/of onderhoudswerken aan een beperkt aantal productielijnen Je bent verantwoordelijk voor het correct afstemmen van de productielijnen in samenspraak met machineverantwoordelijken, meestergasten, operatoren en kwaliteitsdiensten Je staat in voor de omstellingen volgens de productspecificaties Je herstelt wisselstukken en bereidt machineonderdelen voor Je staat mee in voor aanpassingen inzake veiligheid en geeft technische bijstand tijdens proeven

  • Schrijnwerker West-Vlaanderen Regio Ieper - Poperinge - Wervik (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • enthousiaste kinder - en jongerentherapeut (M/V) (LAUWE)

    Regio: LAUWE

    Bedrijf: PSYWORKS

    Type: Zelfstandige activiteit

    De mogelijkheid om ambulant therapeutisch te werken met kinderen, jongeren en hun ouders in een brede waaier van problemen. Dit is een tijdelijke vacature voor een zwangerschapsvervanging tot eind maart 2019. Er bestaat een mogelijheid tot verlenging of samenwerking van onbepaalde duur afhankelijk van de mogelijkheden binnen het team.

Zoek naar antwoorden van CHRISTIAN CASSIMAN in sociale netwerken
Look for responds of CHRISTIAN CASSIMAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHRISTIAN CASSIMAN. Laat een reactie achter voor CHRISTIAN CASSIMAN. CHRISTIAN CASSIMAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHRISTIAN CASSIMAN. Leave a respond for CHRISTIAN CASSIMAN. CHRISTIAN CASSIMAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHRISTIAN CASSIMAN op de google maps. Adres en contacten CHRISTIAN CASSIMAN
Location of CHRISTIAN CASSIMAN on the google maps. Address and contacts of CHRISTIAN CASSIMAN

Andere gerelateerde bedrijven als come CHRISTIAN CASSIMAN CHRISTIAN CASSIMAN: Brusseel M | SALONS L'HIRONDELLE | DE LEYLANDER | SLEGERS-MARIVOET | Fairplay

Other related companies as CHRISTIAN CASSIMAN: Brusseel M | SALONS L'HIRONDELLE | DE LEYLANDER | SLEGERS-MARIVOET | Fairplay

CHRISTIAN CASSIMAN is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHRISTIAN CASSIMAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06168792724. Het bedrijf CHRISTIAN CASSIMAN bevindt zich op het adres: JETSE-LAAN 328; 1090; JETTE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 909,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 868,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in CHRISTIAN CASSIMAN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CHRISTIAN CASSIMAN is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHRISTIAN CASSIMAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHRISTIAN CASSIMAN, openstaande posities, locatie van CHRISTIAN CASSIMAN op de kaart.

CHRISTIAN CASSIMAN is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHRISTIAN CASSIMAN, company assigned to the tax number BE06168792724. The company CHRISTIAN CASSIMAN is located at the address: JETSE-LAAN 328; 1090; JETTE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 909,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 868,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Boekhouders. Products created in CHRISTIAN CASSIMAN were not found.
The main activity of CHRISTIAN CASSIMAN is Membership Organizations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CHRISTIAN CASSIMAN is not available. You also can look at reviews of CHRISTIAN CASSIMAN, open positions, location of CHRISTIAN CASSIMAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHRISTIAN CASSIMAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHRISTIAN CASSIMAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHRISTIAN CASSIMAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHRISTIAN CASSIMAN, employees, financial statistics.