DANNY HOSTE

Contactgegevens DANNY HOSTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DANNY HOSTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DANNY HOSTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KERKHOF VAN BRUSSELLAAN 71; 1140; EVERE, België

Telefoon (phone): 27267867 (+32-27267867) 27267867 (+32-27267867)

Fax (fax): +32 (81) 627-11-35 +32 (81) 627-11-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DANNY HOSTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DANNY HOSTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DANNY HOSTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DANNY HOSTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DANNY HOSTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DANNY HOSTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DANNY HOSTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DANNY HOSTE
Products information DANNY HOSTE

BTW identificatienummer (tax): BE01880004882
Ondernemingsnummer: 5682098388
Hoofdstad (capital): 454,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 781,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in DANNY HOSTE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DANNY HOSTE
(Get full report from official database of BE for DANNY HOSTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DANNY HOSTE
Addition kinds of activities for DANNY HOSTE

123199. Antracietwinning, nec | Anthracite mining, nec
148199. Nonmetallic minerale diensten, nec | Nonmetallic mineral services, nec
28190904. Chromaten en bichromaten | Chromates and bichromates
35470202. Afwerkingsapparatuur, walserij | Finishing equipment, rolling mill
61599900. Diverse zakelijke kredietinstellingen, nv | Miscellaneous business credit institutions, nec

Werken bij DANNY HOSTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DANNY HOSTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DANNY HOSTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DANNY HOSTE. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper interieurwinkel Maldegem (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een gemotiveerde, goedlachse verkoper/verkoopster die echt het verkopen in zich heeft en heb je zelfvertrouwen in je kunnen? Lees dan zeker even verder. We zijn op zoek naar iemand die klaar is voor een uitdaging en waarin verkopen centraal staat in het leven. Je hoeft geen kennis te hebben van meubels, want zij bieden namelijk een opleiding on the job waarin je de kans krijgt om de zaak te leren kennen. Je hebt daarnaast een passie om mensen te overtuigen om van jou te kopen en staat klaar om mensen raad te geven bij hun keuze. Jouw taken: verkopen van de meubels klanten ontvangen, helpen en overtuigen meegaan naar mensen thuis om te helpen bij het interieur administratief werk (facturen opmaken, ..) Wat bieden wij? opleiding on the job groeimogelijkheden qua verloning kans op bedrijfswagen op lange termijn mits positieve evaluatie flexibele omgang Uurrooster: Ma: 9u30 - 18u Di: 9u30- 18u Woe: gesloten Do: 9u30 - 18u Vrij: 9u30 - 18u Za: 13u30 - 18u Zo: 13u30 - 18u Je bent vrij op woensdag, zaterdag- en zondagochend. Je kan in samenspraak nog een extra dag vrij krijgen in de week.

  • Natlakspuiter (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Dilsen zijn wij op zoek naar een natlakspuiter. Je takenpakket bestaat uit het volgende: • Je zal het oppervlak voorbereiden of afwerken: Ontkorrelen • Je zal het oppervlak voorbereiden of afwerken: Ontvetten • Je zal de oppervlakken klaarmaken al naargelang het soort drager (ontvetten, afdekken, zandstralen, ...) • De lak aanbrengen • Je zal de voorraad opvolgen, tekorten vaststellen Bestellingen plaatsen • Werken in de verfcabine • Alles afwerken

  • Talent Acquisition Assistant (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw takenpakket zal bestaan uit: Samen met een jouw collega Talent Acquisition assistant coördineer je het volledig proces van inzet interims, vanaf aanvraag interim tem facturatie. Je werkt nauw samen met de experts van het Talent Attract team en ondersteunt hen in hun uitdagingen op vlak van rekrutering. Je helpt hen bij de uitwerking van rekruteringscampagnes en bij het opzetten van diverse rekruteringsacties en -events. Je staat in voor de publicatie en de opvolging van vacatures op onze eigen site en externe jobsites. Voor diverse publicaties lees je zelf tekstmateriaal na en lay-out je deze zodat alles een aantrekkelijk geheel vormt. Je volgt de binnenkomende sollicitaties op en bewaakt dat kandidaten snel een eerste feedback ontvangen. Samen met de betrokken recruiter, volg je de kandidaten op vanaf sollicitatie tem onboarding. Je hebt contact met kandidaten en klanten; zowel telefonisch als per mail. Je staat garant voor een snelle en gepersonaliseerde service en informeert hen zo goed mogelijk. Je staat in voor de planning en organisatie van interviews en diverse gespecialiseerde screenings. Je bent verantwoordelijk voor het afnemen van online en digitale testen.

  • Maritiem Expediteur (Export/Import) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Start People Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van zeevracht zendingen conform de wensen van de klant en/of agent. Je handelt je import of export dossiers (zowel LCL als FCL) zelfstandig van A-Z af (incl. transportopdrachten, factureren, etc ...). Je draagt zorg voor een complete en volledige administratie in ons eigen computerprogramma en je bent medeverantwoordelijk voor de kwaliteit van de afhandeling van de zending en service aan de klant. Je informeert de klant over het verloop van de zendingen en je bouwt een goede relatie op met klanten en leveranciers.

  • Project engineer (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Project Engineer ben je verantwoordelijk voor de technische studie van projecten in Elektriciteit en Instrumentatie. Je takenpakket bevat: - Detail engineering van de projecten - Beheer van het technische dossier van projecten - Assistentie a/d project manager bij voorbereiding en uitvoering v/d projecten; Werfopvolging, werfvergaderingen, klantencontacten Planning, werkvoorbereiding, technische ondersteuning - Meewerken aan de opmaak van offertes door nieuwe projecten: Technische studie van de prijsaanvragen Calculatie en opmaak van offerte

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Meulebeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Merchandiser (ROUBAIX)

    Regio: ROUBAIX

    Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant actief in de grafische sector, met hoofdzetel in Roubaix is Konvert Office op zoek naar een Merchandiser (m/v). Onze klant is op zoek naar een tijdelijk medewerker voor 1 à 2 maanden om klanten in België en Wallonië te bezoeken en hun onderhoudsproducten voor de grafische machines voor te stellen en te demonstreren.

  • Spelhost dinerspellen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Mechelen studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Student keukenmedewerker - Pizza Hut Burcht (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • Technisch tekenaar (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Op basis van input van de klant (schetsen, technische tekeningen, probleemstellingen, ...) teken je projecten uit en werk je technische oplossingen uit. Je maakt een dossier aan van technische tekeningen. Deze worden - na goedkeuring - een werkinstrument in de atelier. Vaak zal je eerst op de werf gaan opmeten, alvorens het definitieve tekenwerk te kunnen aanvatten. Je maakt stuklijsten op. Je stuurt prijsvragen uit en evalueert inkomende offertes. Je beheert materiaalcertificaten en NDO-verslagen. Je verzorgt de nodige communicatie met de klant en woont werfvergaderingen bij. Calculaties van nieuwe projecten is ook een onderdeel van het takenpakket. Je coördineert de activiteiten die uitbesteed zullen worden (transport, oppervlaktebehandelingen, plaatwerk, NDO, ...).

  • Elektricien (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Noem jij jezelf een elektrisch talent? Wel dan, wij hebben de job voor jou! Onze klant in Wetteren is op zoek naar een elektricien om zijn leuk team te versterken en ondersteunen. In welke firma kom je terecht? Onze klant is actief in industriële elektriciteit, dus ook automatisatie. Daarnaast plaatsen ze ook zonnepannelen! Wil jij je specialiseren in een van deze takken, of vind je het juist leuk om een manusje van alles te worden? Hier kan je terecht. Als elektricien ga je mee in team om zowel installaties als depannages tot een goed einde te brengen. Je komt in verschillende ploegjes terecht, dus je houdt ervan om met veel mensen om te gaan. En je bent iemand die zich overal thuis voelt. Een grote troef hier is dat ze staan voor flexibiliteit! En dit in heel veel. Je komt terecht in een familiair bedrijf dat in korte tijd gegroeid is in aantal maar de mentaliteit blijft behouden. Natuurlijk kan dit dan ook van jou gevraagd worden, flexibiliteit, begrip, teamplayer,....

  • Computer Recruitment Services - Identity & Access Management Operator (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Background   Dedicated to ticket handling in the frame of the Lam 2.0. programme: the Logical Access Management programme aims at reducing the risk linked to the access management processes. By introducing new Business roles, bundling the critical and non-critical accesses of users in a logical role, a more efficient and logical access management will be materialized.   In this role, the person will be expected to work together with the Lam project team to treat tickets and analyze problems that are linked to the migration from the old business role structure to the new one. This will include creation/update and deletion of user accounts in different applications and environments, in line with the Lam conventions and rules.     Profile self-learner access management experience is a plus good communication skills fluent in English analytical mind-set curious to learn initiative taker capable to work against tight deadlines constructive mind-set interested in security Language: English    This position is for starting as soon as possible until the end of the year (renewable). y. You must be an EU national to apply for this role     Details  Reference: NK 380 Location: Brussels Rate: 300-325 euros per day State date: ASAP Duration:  until 30 Dec 2018 (extendable)

Zoek naar antwoorden van DANNY HOSTE in sociale netwerken
Look for responds of DANNY HOSTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DANNY HOSTE. Laat een reactie achter voor DANNY HOSTE. DANNY HOSTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DANNY HOSTE. Leave a respond for DANNY HOSTE. DANNY HOSTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DANNY HOSTE op de google maps. Adres en contacten DANNY HOSTE
Location of DANNY HOSTE on the google maps. Address and contacts of DANNY HOSTE

Andere gerelateerde bedrijven als come DANNY HOSTE DANNY HOSTE: BACOB | COIFFURE JEANNOT | MAISON MICH?LE | DRUKKERIJ LITHOS | Moreels T

Other related companies as DANNY HOSTE: BACOB | COIFFURE JEANNOT | MAISON MICH?LE | DRUKKERIJ LITHOS | Moreels T

DANNY HOSTE is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DANNY HOSTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01880004882. Het bedrijf DANNY HOSTE bevindt zich op het adres: KERKHOF VAN BRUSSELLAAN 71; 1140; EVERE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 454,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 781,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders. Producten gemaakt in DANNY HOSTE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DANNY HOSTE is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DANNY HOSTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DANNY HOSTE, openstaande posities, locatie van DANNY HOSTE op de kaart.

DANNY HOSTE is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is DANNY HOSTE, company assigned to the tax number BE01880004882. The company DANNY HOSTE is located at the address: KERKHOF VAN BRUSSELLAAN 71; 1140; EVERE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 454,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 781,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders. Products created in DANNY HOSTE were not found.
The main activity of DANNY HOSTE is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DANNY HOSTE is not available. You also can look at reviews of DANNY HOSTE, open positions, location of DANNY HOSTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DANNY HOSTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DANNY HOSTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DANNY HOSTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DANNY HOSTE, employees, financial statistics.