C. MYLLE

Contactgegevens C. MYLLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data C. MYLLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

C. MYLLE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ANTWERPSE STEENWEG 142; 9140; TEMSE, België

Telefoon (phone): 37111435 (+32-37111435) 37111435 (+32-37111435)

Fax (fax): +32 (68) 294-51-43 +32 (68) 294-51-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) C. MYLLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "C. MYLLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "C. MYLLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van C. MYLLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen C. MYLLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of C. MYLLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees C. MYLLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti C. MYLLE
Products information C. MYLLE

BTW identificatienummer (tax): BE02187347412
Ondernemingsnummer: 4450256347
Hoofdstad (capital): 922,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 652,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in C. MYLLE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor C. MYLLE
(Get full report from official database of BE for C. MYLLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor C. MYLLE
Addition kinds of activities for C. MYLLE

249910. Keuken-, badkamer- en huishoudelijke artikelen: hout | Kitchen, bathroom, and household ware: wood
34710201. Buffing voor de handel | Buffing for the trade
35590703. Bandenbewerkingsmachines | Tire shredding machinery
48320000. Radiostations | Radio broadcasting stations
50920300. Speelgoed nieuwigheden en amusement | Toy novelties and amusements

Werken bij C. MYLLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in C. MYLLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor C. MYLLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for C. MYLLE. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider oproepbasis (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ASAP LOMMEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een plastiekverwerkend bedrijf dat op zoek is naar productiemedewerkers, dit zowel in een 2-ploegensyteem als in de vaste nachtpost.

  • DOSSIERBEHEERDER LEVENSVERZEKERINGEN (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je functioneert binnen een team van dossierbeheerders, aangestuurd door een teamleider en bent verantwoordelijk voor volgende taken: Opmaak, beheer en uitbetaling van polissen levensverzekeringen, van aanvraag tot beëindiging Aanvragen van en wijzigingen in de polis toetsen aan het acceptatiekader en het mogelijke risico, waarbij je autonoom beslist een aanvraag of wijziging te aanvaarden Nauwgezet opvolgen en coördineren van de aan jouw toegewezen dossiers Op termijn: kantoorhouders en het contactcenter adviseren bij inhoudelijke vragen   Bedrijfsprofiel: Voor een bank-en verzekeringsgroep met vestiging te Antwerpen zoeken wij een DOSSIERBEHEERDER met interesse in het domein van verzekeringen.

  • Bekister (m/v) (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Beernem zijn we op zoek naar een BEKISTER (m/v) Voor een tewerkstelling bij onze klant moet u ervaring en kennis hebben als een traditionele bekister, eveneens met het werken van doka-panelen of gelijkaardig Je zal voornamelijk instaan voor de plaatsing van betonkelders

  • Natuursteenbewerker (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Ravels zijn we op zoek naar een natuursteenbewerker Je bent vertrouwd met het afwerken van maatwerk in natuursten. Je staat in voor zagen, lijmen, uitsparingen maken, polijsten, ...

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Jobstudent Inventaris 17/10 en 18/10 (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

    Type: Studentenjob

    Jouw taken kunnen bestaan uit: stocktelling, spiegelen,.. Bedrijfsprofiel: Action is een internationaal bedrijf, in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Oostenrijk en Polen. Ze staan bekend om de betaalbare alledaagse producten en zorgen iedere week voor meer dan 150 nieuwe producten. 

  • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: WGK Diest

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling omvat Tremelo, Begijnendijk, en Aarschot

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Liftmonteur met ervaring (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: VEROLIFT

    Type: Vaste Job

    Als liftmonteur ben je verantwoordelijk voor de installatie van onze nieuwe huisliften, liften en platformen. De installatie wordt uitgevoerd volgens onze kwalitatieve werkmethode en afwerkingsregels binnen Verolift. Je werkt steeds samen met een assistent monteur en je bent een back-up voor elkaar. Je inspireert elkaar om jullie kennis te vergroten en die met elkaar te delen. Door je ervaring: Ben je in staat om opleiding te geven aan je assistent monteur zodat deze ook kan doorgroeien binnen Verolift. Werk je liften af met zin voor detail, afwerking en hoge kwaliteit. Los je problemen op een zelfstandige manier op. Kwaliteit Kwaliteit dragen wij hoog in het vaandel. Hierdoor is het belangrijk dat de bestaande procedures gevolgd worden. Je zorgt ervoor dat de liftinstallatie volgens onze hoge kwaliteitseisen worden gemonteerd. Veiligheid Je zorgt voor het waarborgen van de veiligheid op de werkvloer zowel voor je assistent monteur als derden. Je voert regelmatig controles uit ter opvolging van veilig werken. Algemeen Je werkt nauw samen met de teamleader mechanische montage. Jullie vormen een hecht team en werken jullie nauw samen en deel je kennis met elkaar. Door je aanpak op vlak van montage zorgt jouw functie ervoor dat de betrouwbaarheid van de installatie onberispelijk is.

  • Operator los-en laadoperaties (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ADECCO RENEWI EVERGEM

    Type: Vaste Job

    Voor Renewi zijn wij op zoek naar een medewerker voor de los-en laadoperatie. Deze opdracht houdt specifiek in dat u instaat voor: De staalname van de vrachtwagens die de afvalstoffen aanleveren; Het begeleiden van de vrachtwagens naar de losplaats; Het lossen en verpompen van de vloeibare afvalstoffen; Het lossen van de containers met een containerwagen.

  • Allround metaalbewerker (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Vaste Job

    Machine Operator gezocht! Ben jij de machine-operator die wij zoeken? Reageer dan snel! Voor onze klant te Hamont, een metaalverwerkend bedrijf, zijn we dringend op zoek naar een machine-operator. Als medewerker van de voorbereidingsafdleing kom je in een team terecht waar de naagekochte staalproducten verwerkt worden tot halffabricaten. Aan de hand van productielijsten en werkplaatstekeningen voer jij daarbij diverse bewerkinge uit: het bedienen van CNC-machines, laden lossen, en diverse manuele bewerkingen (slijpen, manueel branden, ...). Van deze halffabricaten worden in de lasafdeling bouwonderdelen samengesteld. Onze klant is één van de belangrijkste Europese bedrijven op het gebied van hoogwaardige staalconstructies. Door hun enorme knowhow en toepassen van de hoogste kwaliteitsstandaards zoeken ingenieurs iedere keer opnieuw de grenzen op van staal in internationale projecten. Hierdoor is onze klant in staat om de meest ingewikkelde en technische hoogstaande projecten in domeinen als: hoogbouw, bruggen, pretparkactracties, architectonische en industriële constructies, tot een goed einde te brengen.

  • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste Provincie Oost Vlaanderen - Gent (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: STARteam

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Je kiest zelf de regio van je activiteit. Interesse in een andere regio? neem contact met ons op.

Zoek naar antwoorden van C. MYLLE in sociale netwerken
Look for responds of C. MYLLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor C. MYLLE. Laat een reactie achter voor C. MYLLE. C. MYLLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for C. MYLLE. Leave a respond for C. MYLLE. C. MYLLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie C. MYLLE op de google maps. Adres en contacten C. MYLLE
Location of C. MYLLE on the google maps. Address and contacts of C. MYLLE

Andere gerelateerde bedrijven als come C. MYLLE C. MYLLE: BOUCHERIE NIESEN & FILS | De Geest (Teinturier) | VL. VERENIG. FAMILIEKUNDE | PECOTEX | Ververs E

Other related companies as C. MYLLE: BOUCHERIE NIESEN & FILS | De Geest (Teinturier) | VL. VERENIG. FAMILIEKUNDE | PECOTEX | Ververs E

C. MYLLE is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is C. MYLLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02187347412. Het bedrijf C. MYLLE bevindt zich op het adres: ANTWERPSE STEENWEG 142; 9140; TEMSE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 922,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 652,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders. Producten gemaakt in C. MYLLE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van C. MYLLE is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van C. MYLLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van C. MYLLE, openstaande posities, locatie van C. MYLLE op de kaart.

C. MYLLE is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is C. MYLLE, company assigned to the tax number BE02187347412. The company C. MYLLE is located at the address: ANTWERPSE STEENWEG 142; 9140; TEMSE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 922,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 652,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders. Products created in C. MYLLE were not found.
The main activity of C. MYLLE is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of C. MYLLE is not available. You also can look at reviews of C. MYLLE, open positions, location of C. MYLLE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over C. MYLLE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf C. MYLLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about C. MYLLE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company C. MYLLE, employees, financial statistics.