MARC HERSSENS

Contactgegevens MARC HERSSENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARC HERSSENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARC HERSSENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KRAANBROEKWEG 29; 2880; BORNEM, België

Telefoon (phone): 38993598 (+32-38993598) 38993598 (+32-38993598)

Fax (fax): +32 (71) 592-60-53 +32 (71) 592-60-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARC HERSSENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARC HERSSENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARC HERSSENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARC HERSSENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARC HERSSENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARC HERSSENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARC HERSSENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARC HERSSENS
Products information MARC HERSSENS

BTW identificatienummer (tax): BE04942993164
Ondernemingsnummer: 3418914794
Hoofdstad (capital): 238,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 509,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in MARC HERSSENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Plaatsen van vloer- and muurbekleding

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARC HERSSENS
(Get full report from official database of BE for MARC HERSSENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARC HERSSENS
Addition kinds of activities for MARC HERSSENS

025900. Pluimvee en eieren, niet inbegrepen | Poultry and eggs, nec
071199. Bodemvoorbereidende diensten, niet inbegrepen | Soil preparation services, nec
262109. Gebouw en dakpapier, velden en isolatiebekleding | Building and roofing paper, felts and insulation siding
24310205. Raamkaders, hout | Window frames, wood
34929901. Regelventielen, vloeistofkracht: hydraulisch en pneumatisch | Control valves, fluid power: hydraulic and pneumatic
51691100. Industriële zouten en poetsmiddelen | Industrial salts and polishes
73740104. Service bureau, computer | Service bureau, computer
73891000. Telefoondiensten | Telephone services

Werken bij MARC HERSSENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARC HERSSENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARC HERSSENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARC HERSSENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Master Data Administrator (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Ben jij nauwkeurig en stipt? Sta jij open voor een tijdelijke opdracht tot het einde van het jaar? Heb jij bovendien een technische affiniteit? Dan ontmoet ik jou graag! Voor een grote internationale speler in de chemische sector kijkt VIO uit naar een Master Data Administrator. Als Master Data Administrator bied je ondersteuning bij de ingave van master data in SAP.

  • Horeca medewerker ( keuken koude kant) (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, regio Ternat, zijn wij opzoek naar een horeca medewerker( keuken koude kant) Hou je ervan om klanten zien te genieten van een het lekkere kunstwerk dat je net op hun bord tevoorschijn toverde? Hou je ervan om in een leuk team te werken en heb je interesse om de warme kant van de keuken aan te leren? Voor een zeer fijne brasserie met een enthousiast en goed geolied en goedlachs team, zijn we op zoek naar een kok met honger om het vuur in hun keuken aan te wakkeren! Deze aangename brasserie verwelkomt haar eters tussen 12u en 22 u en dit van dinsdag tot en met zondag. Maandag is hun wekelijkse rustdag, maar op feestdagen zijn ze uiteraard open! Je verzorgt het voorbereiden, klaarmaken en serververen van de fijnste gerechtjes. En uiteraard pas je de hygiëne en veiligheidsregels strikt toe en waakt erover dat iedereen dat doet.

  • Werfleider woningbouw (m/v) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: DE PILOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als werfleider sta je in voor de volgende zaken: * uitvoeren van werfcontroles. * je communiceert met bouwheer, architect, onderaannemers, ... * opmaken van werfverslagen * ....

  • Bobijnopzetter - 2 ploegen (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: move interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een tapijtweverij  (platstuk) zijn wij op zoek naar een ambitieuze bobijnopzetter in 2 ploegen. Je kan er doorgroeien naar wever.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio BALEN (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben JIJ de persoon die we zoeken ! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, …. Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in Balen en omgeving.

  • Huishoudhulp regio Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: AMBY DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon!

  • Huishoudhulp Boechout 10u/week (BOECHOUT)

    Regio: BOECHOUT

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een jong gastgezin wonende te Boechout zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 10u/week. Doordat je bijna dagelijks bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die het huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • Student Verkoopmedewerker te Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Hasselt, een organisatie actief in de verkoop van badlinnen en toebehoren, kijken we uit naar gemotiveerde studenten. Je staat in voor het uitpakken en labelen van nieuwe goederen zoals badhanddoeken, washandjes, ... Je plaatst de nieuwe goederen in de winkelrekken Je helpt klanten verder en geeft een antwoord op eventuele vragen Je beheert de kassa

  • Autoverkoper Junior (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: WAASLANDMOBIEL

    Type: Vaste Job

    Wij zijn opzoek naar een nieuwe collega om ons sales team aan te vullen. Door de aanhoudende groei en versterking van onze marktpositie zijn we opzoek naar een junior autoverkoper. U staat in voor het adviseren, informeren en opvolgen van de potentiële klanten in onze toonzaal. Dagelijks werk je actief aan de promotie van onze merken en denkt mee aan de marketing strategie die we kunnen volgen. Als officieel verdeler zijn we verantwoordelijk voor de regio Waasland voor het merk KIA en zijn tevens ook actief in het 2dehands premium/exclusief segment onder de naam Autobedrijf NVD. Wat op zich zorgt voor een grote afwisselingsfactor en natuurlijk een leuke uitdaging. Ons familiebedrijf bestaat reeds 32 jaar en staat garant voor een aangename sfeer om in te werken, waar professionaliteit en mogelijkheid tot zelfontplooiing gestimuleerd worden. Wij zijn uitsluitend opzoek naar engagement op langere termijn en standvastige personen die zich willen inwerken in de fundamenten van ons bedrijf.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • BIV-stagiair of erkend BIV-makelaar inkoop verkoop (M/V) (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: VM RENTMEESTERSCHAP

    Type: Zelfstandige activiteit

    Na een inwerkperiode en een gedegen opleiding ga je zelfstandig op zoek naar potentiële kandidaat kopers en verkopers voor onze portefeuille. Je zal hierin worden bijgestaan door de medewerkers binnen het kantoor. Je hebt o.a. volgende verantwoordelijkheden: Onderhouden van klantencontact inzake verkoop van vastgoed in onze bestaande portefeuille Voorbereiding van de verkoopovereenkomst en daarnaast zorg je ook voor de ondertekeningen en begeleiding ervan Samen met de CEO leg je afspraken vast met ontwikkelaars met het oog op een langdurige samenwerking Je volgt interne leads op en werd deze uit tot concrete dossiers. Actieve prospectie met als doel uitbreiding van de portefeuille zal niet je grootste tijdsbesteding zijn

  • Buffetmedewerker - Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Wij zijn op zoek naar enthousiaste buffetmedewerkers die zich tijdens het weekend en/of tijdens de week kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: meehelpen aan het buffet : je bent verantwoordelijk voor het verzorgen / opstellen van de gerechten. Je zet de gerechten uit en zorgt voor een mooie decoratie ervan. Je zult de artikelen ook verwerken : afdekken / in de frigo's plaatsen / bijwerken voor de voglende dag. Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

Zoek naar antwoorden van MARC HERSSENS in sociale netwerken
Look for responds of MARC HERSSENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARC HERSSENS. Laat een reactie achter voor MARC HERSSENS. MARC HERSSENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARC HERSSENS. Leave a respond for MARC HERSSENS. MARC HERSSENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARC HERSSENS op de google maps. Adres en contacten MARC HERSSENS
Location of MARC HERSSENS on the google maps. Address and contacts of MARC HERSSENS

Andere gerelateerde bedrijven als come MARC HERSSENS MARC HERSSENS: Amazone | Bonito | BEKA-TABRUYN C | BOULANGERIE CLAUSE-HUART | ERIC LOVE'S

Other related companies as MARC HERSSENS: Amazone | Bonito | BEKA-TABRUYN C | BOULANGERIE CLAUSE-HUART | ERIC LOVE'S

MARC HERSSENS is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARC HERSSENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04942993164. Het bedrijf MARC HERSSENS bevindt zich op het adres: KRAANBROEKWEG 29; 2880; BORNEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 238,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 509,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Plaatsen van vloer- and muurbekleding. Producten gemaakt in MARC HERSSENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARC HERSSENS is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARC HERSSENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARC HERSSENS, openstaande posities, locatie van MARC HERSSENS op de kaart.

MARC HERSSENS is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARC HERSSENS, company assigned to the tax number BE04942993164. The company MARC HERSSENS is located at the address: KRAANBROEKWEG 29; 2880; BORNEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 238,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 509,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Plaatsen van vloer- and muurbekleding. Products created in MARC HERSSENS were not found.
The main activity of MARC HERSSENS is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MARC HERSSENS is not available. You also can look at reviews of MARC HERSSENS, open positions, location of MARC HERSSENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARC HERSSENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARC HERSSENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARC HERSSENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARC HERSSENS, employees, financial statistics.