BةRENGبRE QUITTELIER

Contactgegevens BةRENGبRE QUITTELIER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BةRENGبRE QUITTELIER: address, phone, fax, email, website, opening hours

BةRENGبRE QUITTELIER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE GRANDE 49; 7370; DOUR, België

Telefoon (phone): 65630593 (+32-65630593) 65630593 (+32-65630593)

Fax (fax): +32 (86) 288-46-32 +32 (86) 288-46-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BةRENGبRE QUITTELIER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BةRENGبRE QUITTELIER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BةRENGبRE QUITTELIER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BةRENGبRE QUITTELIER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BةRENGبRE QUITTELIER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BةRENGبRE QUITTELIER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BةRENGبRE QUITTELIER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BةRENGبRE QUITTELIER
Products information BةRENGبRE QUITTELIER

BTW identificatienummer (tax): BE08033996582
Ondernemingsnummer: 6375885009
Hoofdstad (capital): 531,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 443,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in BةRENGبRE QUITTELIER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BةRENGبRE QUITTELIER
(Get full report from official database of BE for BةRENGبRE QUITTELIER)

Aanvulling soorten activiteiten voor BةRENGبRE QUITTELIER
Addition kinds of activities for BةRENGبRE QUITTELIER

2676. Sanitaire papierproducten | Sanitary paper products
02730201. Schaaldierenboerderij | Crustacean farm
07419900. Veterinaire diensten voor vee, nec | Veterinary services for livestock, nec
17110402. Proces leidingen aannemer | Process piping contractor
24499900. Houtcontainers, nec, nec | Wood containers, nec, nec
37430302. Industriële locomotieven en onderdelen | Industrial locomotives and parts
78220400. Distributie van televisie en videoband | Television and video tape distribution

Werken bij BةRENGبRE QUITTELIER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BةRENGبRE QUITTELIER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BةRENGبRE QUITTELIER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BةRENGبRE QUITTELIER. Looking for open vacancies in other companies

  • Contract Coördinator Zaventem (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Contract Coördinator (M/V) voor een bedrijf in Zaventem. Het bedrijf is een internationale speler. Als Contract Coördinator heb je de volgende verantwoordelijkheden: * Je zorgt voor een administratieve opvolging van de servicecontracten van onze klanten; * Je waakt over de correcte en tijdige aanlevering van alle nodige documenten naar interne en externe klanten; * Je communiceert met interne departementen zoals customer service, sales, service, finance,… over lopende zaken; * Je neemt ownership bij het oplossen van eventuele problemen; * Je zorgt dat de doorlooptijd van de 'order-to-cash' cyclus zo kort mogelijk wordt gehouden door een proactieve aanpak. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Technieker, onderhoud en depannage elektriciteit (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - U staat in voor het onderhoud van de diverse industriële installaties van de klanten. - U bent verantwoordelijk voor het periodiek onderhoud op de werven. - U doet interventies bij pannes aan deze installaties. - U werkt op diverse werven in verschillende sectoren. - U streeft naar kwaliteit door nauwkeurig, ordelijk, accuraat en betrouwbaar te werken. - De componenten van defecte systemen identificeren, herstellen of vervangen (tandwielstellen, kogellagers, hydraulische verdelers, onderdelen van - gestuurde processen, ...) - De industriële of exploitatie-uitrusting afstellen en de werking ervan controleren - De technische werking uitleggen aan klanten of gebruikers en hen begeleiden bij het in gebruik nemen van de installatie - Een storing in de installatie lokaliseren en technische oplossingen en herstellingsvoorwaarden bepalen - Preventieve of correctieve onderhoudswerken organiseren, plannen en opvolgen - Monteren van onderdelen of stukken van de industriële of exploitatie-uitrusting volgens de machinevoorschriften, documentatie, ... - De opvolggegevens van interventies registreren en de informatie doorgeven aan de betrokken dienst - Het werk van leveranciers of dienstverleners controleren

  • Sanitair adviseur (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je ontvangt de professionele klanten en geeft hen een prima service. Ze kunnen bij jou terecht voor technisch advies dit op maat van de klant. Ook na de verkoop kunnen ze bij jou terecht voor vragen. Stockbeheer behoort ook tot jouw takenpakket. Het winkelbeeld dient dagelijks prima in orde te zijn.

  • Samensteller/monteur (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als samensteller/monteur stel jij volledige drukvaten samen. Je doet dit aan de hand van werkplaatstekeningen. Het is dus belangrijk dat je goed kan planlezen. Een opleiding in de richting metaal met minimale kennis van halfautomaat- en TIG-lassen, of gelijkwaardig door ervaring, is noodzakelijk. Je komt terecht in een tweeploegenstelsel in een internationaal en dynamisch bedrijf. In drukkere periode kan je in drieploegenstelsel werken.

  • Tijdelijk deeltijdse administratief bediende (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Oudenaarde, actief in een bouw gerelateerde sector, zijn wij op zoek naar een deeltijdse administratieve kracht ter vervanging van een zwangerschap (M/V). Jouw takenpakket bestaat uit: Opvolging van facturatie en offertes Mailverkeer Eerste telefonie met klanten, leveranciers,.. Offertes die goedgekeurd zijn inplannen

  • ADPO ZOEKT: TECHNIEKER | OPTIE VAST | KALLO (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant ADPO, gelegen in de Waaslandhaven, gaan wij op zoek naar een onderhoudsmecanicien . ADPO is een onderneming die actief is in de logistieke sector. Hun hoofdtaak is de opslag en overslag van chemische goederen. Als technieker ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en herstellingen aan het volledige machinepark en elektrische installaties. Je zal voornamelijk werken aan: pompinstallaties, compressoren, laadarmen, stoomketels, laag- en hoogspanningsinstallaties. Naast herstellingen zal je ook preventieve controles en algemene onderhoudswerken uitvoeren. Administratieve taken zullen ook tot je takenpakket behoren.

  • Medewerker HR-administratie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Express Medical

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij administratief zeer sterk? Hou je ervan om veel bij te leren op een korte termijn? Dan hebben wij een leuke job voor jou! Voor ons kantoor Express Medical in Antwerpen zijn wij op zoek naar een administratief medewerker om asap te kunnen starten voor de gehele maand september. Je zal instaan voor: administratieve taken zoals inscannen van documenten voor personeelsdossiers, auditdossiers samenstellen, ... telefonische en schriftelijke contacten met uitzendmedewerkers.

  • Huishoudhulp regio Kortenberg-Bertem (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Kortenberg-Bertem Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Huishoudhulp 20u/week (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: AMBY

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Medior .NET Developer (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Akkoo

    Type: Vaste Job

    Wat verwachten wij van jou?  Als .NET developer wil je je kennis verder ontwikkelen tot een professionele .NET developer. Je kan er ook nog steeds van genieten om de moeilijkste uitdagingen samen met je team te herleiden tot eenvoudige oplossingen. Bijkomend vind je dat het tijd is om je kennis uitgebreid te delen met anderen, je kent je vak tenslotte door en door. De lifecycle van software is helemaal jouw ding van het opzetten van omgevingen, het ontwikkelen van de oplossing tot het continuous deployment en alles wat ertussen of -naast gebeurt. Test-driven development en clean code helpen je in deze van begin tot einde. Terwijl je coachende skills, creatieve aanpak en je oplossing gedreven mentaliteit elke uitdaging herleiden tot een succes.

  • Werkvoorbereider veelzijdige mechanische constructies regio Gent (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Als werkvoorbereider doe je de werkvoorbereiding samen en in opdracht van de klant, Je verzamelt alle data, plannen en schema's die noodzakelijk zijn voor een efficiënte en correcte uitvoering, Je maakt lastenboeken op, Je volgt de bestellingen van het materiaal op, Je kan offertes calculeren.

  • Franchisenemer Beauty Business | O-Vl (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent schoonheidsspecialiste van opleiding of je weet door ervaring zo goed als alles over verzorging? En je wenst een eigen zaak op te starten of uit te baten? Je kan werken met een (beperkt) aantal personeelsleden onder jouw vleugels? Bij dit succesvol concept word je uitgebreid ondersteund vanuit de hoofdzetel, op allerlei vlak. Je eigen kapitaalsinbreng is relatief beperkt!

Zoek naar antwoorden van BةRENGبRE QUITTELIER in sociale netwerken
Look for responds of BةRENGبRE QUITTELIER in social networks

Lees alle opmerkingen voor BةRENGبRE QUITTELIER. Laat een reactie achter voor BةRENGبRE QUITTELIER. BةRENGبRE QUITTELIER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BةRENGبRE QUITTELIER. Leave a respond for BةRENGبRE QUITTELIER. BةRENGبRE QUITTELIER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BةRENGبRE QUITTELIER op de google maps. Adres en contacten BةRENGبRE QUITTELIER
Location of BةRENGبRE QUITTELIER on the google maps. Address and contacts of BةRENGبRE QUITTELIER

Andere gerelateerde bedrijven als come BةRENGبRE QUITTELIER BةRENGبRE QUITTELIER: FLSOLVIN SA | LUC SERGEANT | ABBEY HOTEL **** | DE LOMMELSE WATERBENGELS | Firma Beel NV

Other related companies as BةRENGبRE QUITTELIER: FLSOLVIN SA | LUC SERGEANT | ABBEY HOTEL **** | DE LOMMELSE WATERBENGELS | Firma Beel NV

BةRENGبRE QUITTELIER is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BةRENGبRE QUITTELIER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08033996582. Het bedrijf BةRENGبRE QUITTELIER bevindt zich op het adres: RUE GRANDE 49; 7370; DOUR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 531,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 443,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in BةRENGبRE QUITTELIER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BةRENGبRE QUITTELIER is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BةRENGبRE QUITTELIER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BةRENGبRE QUITTELIER, openstaande posities, locatie van BةRENGبRE QUITTELIER op de kaart.

BةRENGبRE QUITTELIER is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is BةRENGبRE QUITTELIER, company assigned to the tax number BE08033996582. The company BةRENGبRE QUITTELIER is located at the address: RUE GRANDE 49; 7370; DOUR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 531,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 443,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Boekhouders. Products created in BةRENGبRE QUITTELIER were not found.
The main activity of BةRENGبRE QUITTELIER is Services, Not Elsewhere Classified, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BةRENGبRE QUITTELIER is not available. You also can look at reviews of BةRENGبRE QUITTELIER, open positions, location of BةRENGبRE QUITTELIER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BةRENGبRE QUITTELIER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BةRENGبRE QUITTELIER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BةRENGبRE QUITTELIER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BةRENGبRE QUITTELIER, employees, financial statistics.