FA. LIVA GEBRS

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • FA. LIVA GEBRS

Contactgegevens FA. LIVA GEBRS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FA. LIVA GEBRS: address, phone, fax, email, website, opening hours

FA. LIVA GEBRS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VEURNSEWEG 89; 8900; IEPER, België

Telefoon (phone): 57200719 (+32-57200719) 57200719 (+32-57200719)

Fax (fax): +32 (64) 284-52-62 +32 (64) 284-52-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FA. LIVA GEBRS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FA. LIVA GEBRS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FA. LIVA GEBRS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FA. LIVA GEBRS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FA. LIVA GEBRS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FA. LIVA GEBRS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FA. LIVA GEBRS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FA. LIVA GEBRS
Products information FA. LIVA GEBRS

BTW identificatienummer (tax): BE01149963378
Ondernemingsnummer: 4651031494
Hoofdstad (capital): 388,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 290,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in FA. LIVA GEBRS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Plaatsen van vloer- and muurbekleding

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FA. LIVA GEBRS
(Get full report from official database of BE for FA. LIVA GEBRS)

Aanvulling soorten activiteiten voor FA. LIVA GEBRS
Addition kinds of activities for FA. LIVA GEBRS

17519900. Timmerwerk, nec | Carpentry work, nec
26310300. Container, verpakking en karton | Container, packaging, and boxboard
34430900. Pijp, staander, en culverts | Pipe, standpipe, and culverts
35990203. Buizen, flexibele metallic | Tubing, flexible metallic
39140407. Zilverwerk, verzilverd | Silverware, silver plated
39140501. Carving sets, roestvrij staal | Carving sets, stainless steel
50390200. Glas bouwmaterialen | Glass construction materials

Werken bij FA. LIVA GEBRS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FA. LIVA GEBRS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FA. LIVA GEBRS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FA. LIVA GEBRS. Looking for open vacancies in other companies

  • Poetshulp bij bedrijven (20u/w - Langdurige vervanging) (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: FORUM JOBS GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot schoonmaakbedrijf zijn we op zoek naar een poetshulp die beschikbaar is vanaf 07.00u in de voormiddag te poetsen in de omgeving van Oevel. Dit is voor een langdurige vervanging die minimum 4 weken zal duren. Taken houden in: - ruimtes als bureaus, gangen, onthaal en sanitair poetsen - verluchten, stof afnemen, opruimen, vuilbakken vervangene, dweilen etc. - administratieve bijhorende taken

  • Installateur airco-systemen regio Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het helpen plaatsen van airco-installaties en dit zowel op particuliere als industriële werven gelegen in Limburg maar ook in Antwerpen en Brussel. Afhankelijk van het werfadres vertrek je rond 5u15vanuit Lommel en ben je terug omstreeks 16u.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Merksplas – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MERKSPLAS)

    Regio: MERKSPLAS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) vlinder regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je zal ingeschakeld worden om al de vervangingen op regio Roeselare te doen.Een afwisselende, boeiende job!! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student grootkeuken gezocht! (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Studentenjob

    Voor een restaurant (grootkeuken) zijn we op zoek naar studenten! Je werkt in de herfstvakantie en bij voorkeur nadien ook een dag of avond in het weekend. Je helpt mee in de keuken, bij de kassa en bij de bediening. Je werkt in een flexibel uurrooster, uren overeen te komen. Toffe job, ervaring is niet nodig! Interesse? Contacteer me zo snel mogelijk!

  • Jobstudent promo - winkelhulp (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: PHILIP'S BAKERY

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar enkele jobstudenten die tijdens weekends voor ons promo willen voeren in Antwerpen. Je taak bestaat uit mensen koekjes laten proeven en flyers uit te delen, ze de weg naar onze winkels te wijzen, enz. Ook kan je ingeschakeld worden om ons winkelteam bij te staan in verkoop en verpakken van onze ambachtelijk gemaakte koekjes. In de maanden november en januari verwachten we je graag op zaterdagen, in de maand december rekenen we elke zaterdag én zondag op jou! Ben je sociaal en klantvriendelijk? Lijkt deze job iets voor jou? Stuur dan zeker je motivatie en CV door!

  • Technisch bediende binnendienst (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: ISCAR BENELUX

    Type: Vaste Job

    Ben je technisch onderlegd en ben je daarnaast ook administratief ingesteld? Dan word jij misschien de nieuwe technisch bediende van ons bedrijf, gespecialiseerd in verspaning. Een greep uit jouw taken en verantwoordelijkheden: Je maakt technische offertes op. Je biedt praktische ondersteuning aan vertegenwoordigers. Je bent spreekbuis tussen moederfiliaal en de verschillende satelietfirma’s binnen de groep Je werkt projecten en tijdsstudies uit. Je bereidt klantenseminaries tot in de puntjes voor. Je blijft voortdurend op de hoogte van de evoluties binnen het vakgebied. Je handelt klachten af volgens de vooropgestelde procedures. Je onderhoudt goede relaties met opdrachtgevers.

  • Winkelverantwoordelijke colora gent (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: BOSS paints

    Type: Vaste Job

    Breng kleur in je job bij colora! Je bent gebeten door winkelverkoop of winkelmanagement? Maar je wil niet eender wat verkopen? Maak kennis met c olora, dé verfwinkel. Bij Colora verkoop je niet zomaar verf. Je helpt de dromen van onze klanten te verwezenlijken, met duurzame verf, maar vooral met heel veel passie en persoonlijk advies. Als winkelverantwoordelijke sta je in voor allerhande taken: Je staat samen met jouw team in voor een actieve verkoop naar de verschillende klantengroepn. Je zorgt ervoor dat elke klant met de juiste technische oplossing, producten en een goed gevoel van vertrouwen zijn/haar project kan starten. Je adviseert klanten op technisch en esthetisch vlak. Je haalt het beste uit jouw team. Je coacht en begeleid jouw medewerkers, stuurt en evalueert hen. Administratief help je de winkel optimaal runnen. Je zorgt voor een efficiënte stock- en assortiment opvolging.

  • Werkvoorbereider / Order intaker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor een klant regio Lokeren zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider die volgende taken uitvoert: - technische ondersteuning van de klanten (schrijnwerkers); - productievoorbereiding van de bestellingen; - uittekenen bouwaansluitingen (Autocad 2D).

  • (Stagiair) Vastgoedmakelaar (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: SPHERE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als positief alternatief voor de traditionele vastgoedmakelaar willen we met IMMOLIGHT timmeren aan ons vernieuwend verhaal. Hiertoe zijn we op zoek naar een dynamische persoonlijkheid die zich voluit wilt laten gaan in de boeiende vastgoedmarkt. Ervaring in vastgoed is geen vereiste. Flexibiliteit, doorzettingsvermogen, empathie en een goede dosis positivisme des te meer! Je bent in het bezit van een bachelor-diploma. Ben jij de communicatieve, betrouwbare persoonlijkheid waar anderen zich onmiddellijk goed bij voelen? Stuur ons dan snel een mailtje met je CV en motivatie. Wij kijken er alvast naar uit jou te ontmoeten! Immolight Tiensesteenweg 350, 3000 Leuven [email protected] 0473/644450

  • Trainer Frans (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Keukenhulp (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: J & M CATERING SERVICES

    Type: Flexijob

    We zijn op zoek naar gedreven en dynamische personen die graag af en toe een handje komen toesteken in onze keuken. Als één van de grotere cateraars in België hebben we tijdens onze piekperiodes nood aan extra hulp in zowel de koude als warme keuken. Hier gebeuren de voorbereidingen van zowel warme als koude gerechten die daarna op event verder afgewerkt en geserveerd worden. Het takenpakket kan dus variëren van het smeren van allerlei broodjes tot het voorbereiden van koude hapjes tot soep en sauzen maken. Wekelijks mailen we naar onze pool van extra's de keukenplanning door, waarop je jezelf dan kan inplannen naar keuze. Je kan dus zelf kiezen wanneer en hoe vaak je komt werken!

Zoek naar antwoorden van FA. LIVA GEBRS in sociale netwerken
Look for responds of FA. LIVA GEBRS in social networks

Lees alle opmerkingen voor FA. LIVA GEBRS. Laat een reactie achter voor FA. LIVA GEBRS. FA. LIVA GEBRS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FA. LIVA GEBRS. Leave a respond for FA. LIVA GEBRS. FA. LIVA GEBRS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FA. LIVA GEBRS op de google maps. Adres en contacten FA. LIVA GEBRS
Location of FA. LIVA GEBRS on the google maps. Address and contacts of FA. LIVA GEBRS

Andere gerelateerde bedrijven als come FA. LIVA GEBRS FA. LIVA GEBRS: Van Den Bossche R | Home Info | Walter Kapsalon | THEISSEN B | Vanden Herrewegen E

Other related companies as FA. LIVA GEBRS: Van Den Bossche R | Home Info | Walter Kapsalon | THEISSEN B | Vanden Herrewegen E

FA. LIVA GEBRS is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FA. LIVA GEBRS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01149963378. Het bedrijf FA. LIVA GEBRS bevindt zich op het adres: VEURNSEWEG 89; 8900; IEPER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 388,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 290,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Plaatsen van vloer- and muurbekleding. Producten gemaakt in FA. LIVA GEBRS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FA. LIVA GEBRS is Landbouwdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FA. LIVA GEBRS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FA. LIVA GEBRS, openstaande posities, locatie van FA. LIVA GEBRS op de kaart.

FA. LIVA GEBRS is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is FA. LIVA GEBRS, company assigned to the tax number BE01149963378. The company FA. LIVA GEBRS is located at the address: VEURNSEWEG 89; 8900; IEPER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 388,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 290,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Plaatsen van vloer- and muurbekleding. Products created in FA. LIVA GEBRS were not found.
The main activity of FA. LIVA GEBRS is Agricultural Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FA. LIVA GEBRS is not available. You also can look at reviews of FA. LIVA GEBRS, open positions, location of FA. LIVA GEBRS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FA. LIVA GEBRS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FA. LIVA GEBRS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FA. LIVA GEBRS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FA. LIVA GEBRS, employees, financial statistics.