EUROMONTAGE

Contactgegevens EUROMONTAGE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EUROMONTAGE: address, phone, fax, email, website, opening hours

EUROMONTAGE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SCHOOLBERGENSTRAAT 64; 3010; LEUVEN, België

Telefoon (phone): 16260969 (+32-16260969) 16260969 (+32-16260969)

Fax (fax): +32 (2) 855-31-20 +32 (2) 855-31-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EUROMONTAGE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EUROMONTAGE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EUROMONTAGE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EUROMONTAGE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EUROMONTAGE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EUROMONTAGE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EUROMONTAGE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EUROMONTAGE
Products information EUROMONTAGE

BTW identificatienummer (tax): BE05139648437
Ondernemingsnummer: 1062347412
Hoofdstad (capital): 313,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 331,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in EUROMONTAGE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Plaatsen van vloer- and muurbekleding

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EUROMONTAGE
(Get full report from official database of BE for EUROMONTAGE)

Aanvulling soorten activiteiten voor EUROMONTAGE
Addition kinds of activities for EUROMONTAGE

6513. Operators in het appartementencomplex | Apartment building operators
313103. Enveloppen voor schoenen | Sole parts for shoes
02799902. Laboratorium dierenboerderij | Laboratory animal farm
20330202. Jellies, eetbaar, inclusief imitatie: in blikjes, potten, enz. | Jellies, edible, including imitation: in cans, jars, etc.
24990204. Schoenmakers | Shoe stretchers
25110701. Tuinmeubilair: hout | Garden furniture: wood
34239919. Masons handgereedschap | Masons' hand tools
50159900. Motorvoertuigonderdelen, gebruikt, nec | Motor vehicle parts, used, nec
73899929. Inventory computing service | Inventory computing service

Werken bij EUROMONTAGE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EUROMONTAGE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EUROMONTAGE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EUROMONTAGE. Looking for open vacancies in other companies

  • Cash Management Servicing Officer - Account Officer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Vilvoorde GT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Cash Management Servicing Officer zal je deelnemen aan een belangrijk project om de mandaten van onze Corporate-klanten te screenen en updaten. Het Cash Management Service Center (CMSC), maakt deel uit van Cash Management België binnen Corporate & Public Banking Belgium (CPBB). Cash Management Belgium biedt een breed gamma van diensten aan om grote en middelgrote ondernemingen, evenals de publieke sector, te helpen bij het opzetten van een structuur en thesauriemiddelen voor een efficiënt beheer van hun geldstromen, zowel in België als in het buitenland. Cash Management Belgium staat in voor het dagelijks bankieren, het rekeningenbeheer, de betalingen en inningen, het elektronisch bankieren en het thesauriebeheer van de ondernemingen, kortom het hart van deze bank. Binnen het CMSC, verzorgt men tevens de opvolging van alle dagelijkse operationele klantaanvragen en verlenen, met betrekking tot deze activiteiten, ondersteuning aan de Corporate & Public Banking klanten. Klantentevredenheid is de hoogste prioriteit. Als Cash Management Servicing Officer, zijn uw kerntaken gelinkt aan het beheer van de vragen i.v.m. Daily Banking van de Corporate & Public Banking klanten, o.a. : Verwerking van de aanvragen van de attesten voor de revisoren. Je bent verantwoordelijk voor het verzamelen en verwerken van informatie en het correct ingeven van mandaten in de database. Via e-mail en telefoon heb je contact met de Corporate klanten.

  • Service Delivery Support medewerker (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Zaventem zijn we op zoek naar een tijdelijke service delivery support medewerker. - Telefonisch contact opnemen met garages voor informatie te verlenen in verband met levertermijnen van bestelde wagens - Bestelnummers opvragen bij de garages - Verzamelde informatie invoeren in bedrijfseigen programma - Ingave van verkeersboetes Opstart: zo snel mogelijk

  • Technisch- administratief bediende (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken voor een groeiend bedrijf een technisch - administratief bediende. Het bedrijf volgt de evolutie van de hernieuwbare energie in de bouwsector op .Zij plaatsen momenteel installaties in zowel renovaties, particuliere nieuwbouw, appartementen en industriebouw. Uw rol binnen ons team U staat in voor de bestellingen en leveringen van warmtepompen en toebehoren U adviseert onze klanten in hun keuze voor het juiste type warmtepomp en afgifte systeem. U assisteert de projectleider in de werkvoorbereiding van de verschillende werven en verzorgt de werkbonnen, de plannen, de hydraulische schema¿s en de nodige materialen. U verzorgt de opleveringsdossiers en maakt de warmteverliesberekeningen van de gebouwen. U werkt samen met de techniekers voor het magazijnbeheer. U volgt de prijzen op bij de verschillende leveranciers. In drukke periodes assisteert u ook met de opmaak van offertes. U werkt in teamverband met de zaakvoerder, de projectleider en de boekhouding.

  • Goedbetaalde procesoperator in een groeiend veevoederbedrijf (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend veevoederbedrijf zijn we op zoek naar een menger, met andere woorden een procesoperator. Wat zijn je taken? 1. Inname verzorgen van grondstoffen 2. Bediening van de menginstallatie 3. Bediening van de persinstallatie 4. Bediening van bulkbelading 5. Beheer installatie en ook - Assistentie verlenen mengmeester - Aanvullen stocks van uit magazijn + opvullen microdoseercellen - Laden en lossen van vrachten met heftruck en/of verreiker - Reiniging + vervangen kleine onderdelen installatie - Bediening afzakposten en graandroger - Reinigen van fabrieksruimten - Lossen van schepen Alles wordt aangeleerd maar je moet de motivatie en capaciteiten hebben om alles aan te leren. Je werkt in 2 ploegen. Je krijgt een heel interessant loon, met kans op verhoging na het opdoen van de nodige ervaring.

  • HUISHOUDHULP KRUISHOUTEM (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Huishoudhulp Staden (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: AMBY DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon!

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Bocholt - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste huishoudhulpen te Nazareth (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student bijrijder Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO RENEWI EVERGEM

    Type: Studentenjob

    Interesse om een centje bij te verdienen op lesvrije dagen tijdens het schooljaar? Voor Renewi in Brugge zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten (m/v). Renewi richt zich op het verkrijgen van waarde uit afval in plaats van het te verbranden of storten. Als student sta je in voor de ophaling van rolcontainers bij verschillende klanten. Je ledigt de containers samen met de chauffeur. Je wordt 1 of meerdere dagen tijdens de week ingeschakeld, afhankelijk van wanneer je beschikbaar bent. Plaats van tewerkstelling: Brugge

  • Student Poetshulp (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Als student nog op zoek naar een leuke bijverdienste als poetshulp voor de zomer? Wij zijn nog op zoek naar een student om als poetshulp te werken in een bedrijf te Wielsbeke. Jouw voornaamste taken zijn: Het poetsen van burelen

  • QUALITY OPERATOR (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: PENNE

    Type: Vaste Job

    In deze functie speel je, tijdens het productieproces, een belangrijke rol in het controleren van de afgewerkte producten die moeten voldoen aan de specifieke eisen en toleranties van de technische tekeningen. Je werkt samen en in overleg met de kwaliteitsdienst.

  • (STAGIAIR) ACCOUNTANT met ambitie - optie zelfstandig - ZELZATE (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672103-inline.html?cid=Partner_VDAB Om de groei van een kwalitatief accountantskantoor regio Zelzate met meerdere vestigingen te kunnen waarborgen, gaan we op zoek naar een toffe dossierbeheerder om het 25-koppige team te vervoegen. JIJ BIEDT: Jouw enthousiasme Jouw kennis en ervaring Jouw toffe persoonlijkheid DIT KANTOOR BIEDT: Kwalitatieve diensten voor interessante klanten (vrije beroepers tot internationale vennootschappen) Werkzekerheid binnen een leuke en stimulerende omgeving: amusement en carrière komen hier samen! Wat zal je doen? Je hebt steeds een team van junior dossierbeheerders die jou graag helpen bij de voorbereidende taken. Je fungeert zelf als klantenadviseur en hebt dan ook voldoende tijd om jouw afwerkende en controlerende taken te volbrengen. Je staat de klant met raad en daad bij en zorgt ervoor dat zij niet meer met vragen blijven zitten.

Zoek naar antwoorden van EUROMONTAGE in sociale netwerken
Look for responds of EUROMONTAGE in social networks

Lees alle opmerkingen voor EUROMONTAGE. Laat een reactie achter voor EUROMONTAGE. EUROMONTAGE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EUROMONTAGE. Leave a respond for EUROMONTAGE. EUROMONTAGE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EUROMONTAGE op de google maps. Adres en contacten EUROMONTAGE
Location of EUROMONTAGE on the google maps. Address and contacts of EUROMONTAGE

Andere gerelateerde bedrijven als come EUROMONTAGE EUROMONTAGE: ARTIFLOR | PHILIPPE BERTRAND | H. VAN DEN BOSSCHE | R. UCCLE SPORT T.H.C. | Gesco NV

Other related companies as EUROMONTAGE: ARTIFLOR | PHILIPPE BERTRAND | H. VAN DEN BOSSCHE | R. UCCLE SPORT T.H.C. | Gesco NV

EUROMONTAGE is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EUROMONTAGE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05139648437. Het bedrijf EUROMONTAGE bevindt zich op het adres: SCHOOLBERGENSTRAAT 64; 3010; LEUVEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 313,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 331,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Plaatsen van vloer- and muurbekleding. Producten gemaakt in EUROMONTAGE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EUROMONTAGE is Diversen Detailhandel, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EUROMONTAGE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EUROMONTAGE, openstaande posities, locatie van EUROMONTAGE op de kaart.

EUROMONTAGE is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is EUROMONTAGE, company assigned to the tax number BE05139648437. The company EUROMONTAGE is located at the address: SCHOOLBERGENSTRAAT 64; 3010; LEUVEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 313,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 331,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Plaatsen van vloer- and muurbekleding. Products created in EUROMONTAGE were not found.
The main activity of EUROMONTAGE is Miscellaneous Retail, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of EUROMONTAGE is not available. You also can look at reviews of EUROMONTAGE, open positions, location of EUROMONTAGE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EUROMONTAGE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EUROMONTAGE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EUROMONTAGE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EUROMONTAGE, employees, financial statistics.