D'HOLLANDER LUC

Contactgegevens D'HOLLANDER LUC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data D'HOLLANDER LUC: address, phone, fax, email, website, opening hours

D'HOLLANDER LUC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BEEKVELDEN 17; 2840; RUMST, België

Telefoon (phone): 38880551 (+32-38880551) 38880551 (+32-38880551)

Fax (fax): +32 (71) 172-74-81 +32 (71) 172-74-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) D'HOLLANDER LUC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "D'HOLLANDER LUC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "D'HOLLANDER LUC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van D'HOLLANDER LUC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen D'HOLLANDER LUC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of D'HOLLANDER LUC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees D'HOLLANDER LUC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti D'HOLLANDER LUC
Products information D'HOLLANDER LUC

BTW identificatienummer (tax): BE04260467529
Ondernemingsnummer: 3741638183
Hoofdstad (capital): 744,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 609,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in D'HOLLANDER LUC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Plaatsen van vloer- and muurbekleding

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor D'HOLLANDER LUC
(Get full report from official database of BE for D'HOLLANDER LUC)

Aanvulling soorten activiteiten voor D'HOLLANDER LUC
Addition kinds of activities for D'HOLLANDER LUC

075299. Dierspecialiteiten, niet inbegrepen | Animal specialty services, nec
10440202. Zilveren ertsmalen | Silver ore milling
28190107. Fosfor, elementair | Phosphorus, elemental
32810100. Meubels, gesneden steen | Furniture, cut stone
37140120. Olieverzinkers, motorvoertuig | Oil strainers, motor vehicle
49599900. Sanitaire diensten, nec, nec | Sanitary services, nec, nec
51720100. gassen | Gases

Werken bij D'HOLLANDER LUC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in D'HOLLANDER LUC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor D'HOLLANDER LUC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for D'HOLLANDER LUC. Looking for open vacancies in other companies

  • Handlanger bij Bd Myshopi in Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Start People Gent LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als handlanger bij BD myShopi in Merelbeke sta je in voor het constant en correct aanvullen van werkstations (feeders) aan de carteermachine op een veilige en efficiënte manier met als doel de productie van een kwalitatief volledig sealpakket. Wat zijn je taken als handlanger in de productie: Checken van correctheid van klaargezette folders volgens de per feeder geafficheerde planning (replicages, taal, …) Correct en veilig plaatsen van folders in de toegewezen feeder volgens de voorgeschreven procedures (doorsnijden lint, folder met geplooide zijde achteraan in feeder leggen, …) Zorgen voor het niet leeglopen van de feeder Zorgdragen voor de toegewezen folders zodat verspilling en schade vermeden worden en er geen tekorten in de productie ontstaan. Waarschuwen van de Hoofdoperator wanneer productie van bepaalde folder afgelopen is Melden van problemen en storingen aan de Hoofdoperator Toekijken op de kwaliteit van de geproduceerde sealpakketten Opruimen van werkstation tijdens en na productie (gescheiden weggooien van karton en plastic lint, opkuisen van machine en sealomgeving na productie, …) en van de gemeenschappelijke ruimtes na gebruik Zorgdragen voor zijn/haar eigen veiligheid en gezondheid en die van andere betrokken personen in overeenstemming met de gegeven instructies en opleidingen

  • Manifest bediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te 2000 Antwerpen zijn wij opzoek naar een manifest bediende om te werken in de maritieme sector. (M/V) Als manifestbediende binnen deze onderneming sta je in voor het enerzijds inboeken van manifest. En anderzijds voor de inside sales. Je zal meewerken voor het uitbreiden van een nieuwe lijn.Weet jij van aanpakken en kan jij werken onder druk en weet jij problemen als geen ander aan te pakken? Dan ben jij onze ideale kandidaat.  

  • KOELTECHNIEKER (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een koeltechnieker om te werken in regio Vlaams-Brabant. Zal instaan voor elektrisch en mechanisch onderhoud van verschillende installaties

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Management trainees - Binnenland | Voltijds | Kallo | (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1670497-inline.html?cid=Partner_VDAB Onze klant KATOEN NATIE GROEP combineert wereldwijd engineering en technologie om klantgerichte, technologische en logistieke oplossingen te bieden aan bedrijven, actief in verscheidene industrietakken. Katoen Natie heeft meer dan 181 vestigingen verspreid over een 35-tal landen in Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika en het Verre Oosten en stelt zo'n 15.000 mensen tewerk. Ben jij klaar voor een boeiende carrière in een hoogtechnologische omgeving? Ben je ondernemend, ambitieus en zit je vol energie? Ben je een doelgerichte werker en heb je geen schrik om de handen uit de mouwen te steken? Sta je met 2 voeten op de grond en wil je volop investeren in je toekomst? Dan ben jij misschien wel de persoon die Katoen Natie zoekt! Onder het motto ‘our people make the difference' is onze klant op zoek naar meerdere management trainees. Als management trainee leer je gedurende 2 jaar het reilen en zeilen op een terminal kennen door op verschillende locaties mee te draaien: laden en lossen op de vloer, transportplanning, klantendienst etc. Na een doorgedreven opleiding, krijg je een site in het binnenland toegewezen waar je aansturing dient te geven over het terminalgebeuren.

  • SALES ADVISOR AUTOMOTIVE (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Hays Brugge

    Type: Vaste Job

    Bachelor marketing/sales Commercieel ingesteld Regio Brugge Voor een gerenommeerde verdeler van een premium automerk is Hays Sales & Marketing op zoek naar een gedreven verkoopadviseur met een passie voor personenwagens (m/v). In deze functie van verkoopadviseur ben je verantwoordelijk voor de verkoop van personenwagens bij zowel particulieren als kleine zelfstandigen en kmo's. De showroom is jouw tweede thuis waar je de match maakt tussen de wensen van de klant en de juiste wagen. Daarnaast behoort ook de verkoop van financiële producten zoals leasing, onderhoudscontracten en verzekeringen tot jouw takenpakket. Je vormt het eerste aanspreekpunt van de klant en volgt het proces op tot en met de aflevering van het voertuig.

  • Bandenmonteur met ervaring (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben je gepassioneerd door auto's? Kan je snel werken en heb je reeds ervaring als bandenmonteur? Dan is dit DE ideale job voor jou! Voor onze klant te Hasselt zijn we dringend op zoek naar bandenmonteurs. Je takenpakket zal o.a. bestaat uit: -Het afhalen van oude banden aan personenwagens en nieuwe banden plaatsen -Winter- en zomerbanden wisselen -De klant helpen met vragen -...

  • PA (m/v) voor CEO (masterniveau) - Antwerpen (1291150) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Secretary Plus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als high level personal assistant (m/v) ondersteun je de CEO op administratief en organisatorisch vlak teneinde op een confidentiële wijze bij te dragen tot een vlot verloop de dagelijkse werkzaamheden. Jobinhoud: * Je beheert de agenda en staat in voor de coördinatie van activiteiten van het directielid; * Je verzorgt de correspondentie en staat in voor het mailboxbeheer; * Je bent verantwoordelijk voor de praktische en organisatorische voorbereiding en opvolging van vergaderingen en dossiers; * Je bent verantwoordelijk voor het organiseren en opvolgen van diverse activiteiten en events; * Je staat in voor de opvolging van een aantal toegewezen dossiers; * Je bent verantwoordelijk voor het documentbeheer; * Office management voor een 20-tal collega's. De functie kan nog uitgebreid worden afhankelijk van de competenties en interesses van de persoon die wordt aangeworven.

  • Klinisch Kinderpsycholoog – Klinisch Orthopedagoog (M/V) (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK BALANS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent bereid je te engageren om onze groepspraktijk mee te dragen en vorm te geven. Dit toon je door organisatorische engagementen op te nemen (bv. telefoonpermanentie, PR, …) en aanwezig te zijn op teamvergaderingen.

  • Zelfstandige ergotherapeut(e) kinderen (MEERBEKE)

    Regio: MEERBEKE

    Bedrijf: Sleutelbos

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk Sleutelbos is een multidisciplinair team van zelfstandigen. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde ergotherapeute die graag met kinderen (zelfredzaamheid, fijne motoriek, schrijfmotoriek, rekenproblemen, werkhouding,..) werkt. We zoeken een ergotherapeute die zelfstandig is in hoofd- of bijberoep. Start voorzien januari 2019.

  • 1 Zelfstandige Thuisverpleegkundige regio Meetjesland (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VERPLEGING AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werkomschrijving Samen met een team van 3 enthousiaste verpleegkundigen, ben je verantwoordelijk voor de zorgen van patiënten in hun thuissituatie en in een voorziening voor personen met een handicap regio Meetjesland. Je taken bestaan vooral uit het toedienen van de nodige verpleegkundige zorgen waarbij je aandacht hebt voor de daar bijhorende psychosociale zorg. Functieomschrijving - Je werkt als zelfstandig verpleegkundige - Ochtenddiensten van 7u tot 12u - Avonddiensten van 17u30 tot 21u30 - Weekendregeling 2 weekends, bespreekbaar

  • Osteopaat (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: PRAKTIJK FACET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor het afnemen van de anamnese, het opstellen en uitvoeren van de behandelingsplannen en het opvolgen van patiënten van 0 tot 99 jaar.

Zoek naar antwoorden van D'HOLLANDER LUC in sociale netwerken
Look for responds of D'HOLLANDER LUC in social networks

Lees alle opmerkingen voor D'HOLLANDER LUC. Laat een reactie achter voor D'HOLLANDER LUC. D'HOLLANDER LUC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for D'HOLLANDER LUC. Leave a respond for D'HOLLANDER LUC. D'HOLLANDER LUC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie D'HOLLANDER LUC op de google maps. Adres en contacten D'HOLLANDER LUC
Location of D'HOLLANDER LUC on the google maps. Address and contacts of D'HOLLANDER LUC

Andere gerelateerde bedrijven als come D'HOLLANDER LUC D'HOLLANDER LUC: Delronge Guy | Gouden Schip ('t) | DAGBLADHANDEL ANSEEUW G | CAPPOEN ELEKTRO | ESPERANTO

Other related companies as D'HOLLANDER LUC: Delronge Guy | Gouden Schip ('t) | DAGBLADHANDEL ANSEEUW G | CAPPOEN ELEKTRO | ESPERANTO

D'HOLLANDER LUC is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is D'HOLLANDER LUC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04260467529. Het bedrijf D'HOLLANDER LUC bevindt zich op het adres: BEEKVELDEN 17; 2840; RUMST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 744,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 609,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Plaatsen van vloer- and muurbekleding. Producten gemaakt in D'HOLLANDER LUC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van D'HOLLANDER LUC is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van D'HOLLANDER LUC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van D'HOLLANDER LUC, openstaande posities, locatie van D'HOLLANDER LUC op de kaart.

D'HOLLANDER LUC is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is D'HOLLANDER LUC, company assigned to the tax number BE04260467529. The company D'HOLLANDER LUC is located at the address: BEEKVELDEN 17; 2840; RUMST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 744,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 609,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Plaatsen van vloer- and muurbekleding. Products created in D'HOLLANDER LUC were not found.
The main activity of D'HOLLANDER LUC is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of D'HOLLANDER LUC is not available. You also can look at reviews of D'HOLLANDER LUC, open positions, location of D'HOLLANDER LUC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over D'HOLLANDER LUC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf D'HOLLANDER LUC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about D'HOLLANDER LUC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company D'HOLLANDER LUC, employees, financial statistics.