BRUYNSEELS ROBERT

Contactgegevens BRUYNSEELS ROBERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BRUYNSEELS ROBERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

BRUYNSEELS ROBERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE NINOVE 568; 1080; SINT-JANS-MOLENBEEK, België

Telefoon (phone): 25234383 (+32-25234383) 25234383 (+32-25234383)

Fax (fax): +32 (57) 525-99-23 +32 (57) 525-99-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BRUYNSEELS ROBERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BRUYNSEELS ROBERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BRUYNSEELS ROBERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BRUYNSEELS ROBERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BRUYNSEELS ROBERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BRUYNSEELS ROBERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BRUYNSEELS ROBERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BRUYNSEELS ROBERT
Products information BRUYNSEELS ROBERT

BTW identificatienummer (tax): BE04994079589
Ondernemingsnummer: 3938018798
Hoofdstad (capital): 212,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 224,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Marques de Voitures: Volkswagen & Audi.

Product categorie (product category): Pi猫ces and accessoires de v茅hicules automobiles V茅hicules automobiles. Entretien and r茅parations de voitures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BRUYNSEELS ROBERT
(Get full report from official database of BE for BRUYNSEELS ROBERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor BRUYNSEELS ROBERT
Addition kinds of activities for BRUYNSEELS ROBERT

321104. Platen- en platenglas | Plate and sheet glass
20460102. Eetbaar zetmeel | Edible starch
32599903. Muurbehandeling, klei | Wall coping, clay
35110101. Gas turbine generator set units, compleet | Gas turbine generator set units, complete
35320406. Pelletfabrieken (mijnbouwmachines) | Pellet mills (mining machinery)
72990202. Stoombad | Steam bath

Werken bij BRUYNSEELS ROBERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BRUYNSEELS ROBERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BRUYNSEELS ROBERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BRUYNSEELS ROBERT. Looking for open vacancies in other companies

  • VERPLEEGKUNDIGE PROJECTSTAFFING WOONZORGCENTRUM (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tijdens dit project als projectstaffing verpleegkundige krijg je de verantwoordelijkheid om een kwaliteitsvolle verpleging te verschaffen aan de bewoners. Respect en liefdevolle verzorging van de bewoners staan tijdens dit project centraal.   Je kan je gemakkelijk verplaatsen in de leefwereld van de bewoners en wil graag bijdragen tot hun gelukkig en waardevol verblijf. Je zal verantwoordelijk zijn voor de verpleegkundige verzorging van de bewoners (klaarzetten van de medicatie, inspuitingen, bloedafnames en wondzorg) en het informeren van de bewoners en hun familie. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Verpleegkundige opdracht November WZC Wingene (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je werkt van 12 november t.e.m. 30 november van maandag t.e.m. vrijdag en niet in het weekend. Je werkt vooral de shift van 8u30 - 16u42 en af en toe een late shift van 12u54 - 21u. Als verpleegkundige in het WZC sta je in voor: - Allerlei verpleegtechnische taken zoals wondzorg, insuline, bloedafnames...  - Sanitaire- en hygiënische verzorging - Een warme thuis bieden aan de bewoners, luisteren naar hun noden - Een goede overdracht garanderen - ...  Bedrijfsprofiel: Care Talents is op zoek naar een verpleegkundige die beschikbaar is om van 12 tot en met 30 november (geen weekends) ondersteuning te bieden aan een WZC in de regio van Wingene. Het WZC beschikt over een wooneenheid, een centrum voor kortverblijf voor 10 gebruikers, een dagverzorgingscentrum en 5 zorgverblijven voor koppels.

  • Administratief medewerker R and D team Toyota Evere, tijdelijk, fulltime (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Synergie Leuven Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de afdeling research and development zoeken we een administratieve verantwoordelijke. De taken bestaan voornamelijk uit : opvolgen van de voorraad van testonderdelen administratieve opvolging en ondersteuning van management r&d goede samenwerking tussen verschillende departementen genereren agendabeheer en inplannen van meetings opstellen van rapporten en maken van presentaties voor tijdens meetings vooruitdenken met het oog op een gezonde samenleving met een passie voor innovatie

  • Hulpkok en chefkok M/V - regio Bilzen (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! We zoeken in totaal 6 medewerkers in de keuken. Chef Kok , hulpkok , chef de partie of demi chef , keukenmedewerkers en afwassers.

  • Gedreven magazijnier met affiniteit hout (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Unique Kortrijk kijkt uit naar een gedreven magazijnier voor een mooi internationaal bedrijf. Je takenpakket als magazijnier bestaat uit: goederenbehandeling manueel en met de heftruck klanten helpen die hun bestelling komen ophalen controle van bestellingen magazijn net houden en dit alles met een leuk team;

  • Electronicus (m/v) (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant uit Zeebrugge is op zoek naar een elektronicus. Deze persoon wordt ingeschakeld om op boten problemen omtrent zenders en ontvangers van radio en televisie op te lossen.

  • Toegewijde HUISHOUDHULP - Ranst-Broechem (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: VAN CAUTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Overtuig ons met jouw enthousiasme én goesting om als huishoudhulp aan de slag te gaan en deze job is voor jou! Huishoudhulp Van Cauteren is een familiaal bedrijf, zeer lokaal binnen een kleine regio. Wij kénnen al onze huishoudhulpen, wat maakt dat er een vertrouwde en open sfeer is. Samen met jou bepalen wij zeer zorgvuldig een werkrooster op maat waarbij iedereen zich gelukkig voelt. Verre verplaatsingen worden vermeden zodat een vervanging vlot kan worden ingepland. Wij bieden een vaste job binnen een stabiel bedrijf waarin opleiding, persoonlijke begeleiding en oprechte waardering een vaste waarde zijn. Met een warm onthaal en een vriendelijke lach word je door onze kantoormedewerkers verwelkomd. Kleinschaligheid samen met een uitermate professionele omkadering. Zo maken wij reeds tien jaar het verschil. Goesting om ons enthousiast team te versterken? Aarzel niet en bel 03 294 37 67. Wij maken graag met je kennis.

  • Student with knowledge of Portuguese (Portugal) (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Portuguese language. The job requires to do data quality checks in Portuguese. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings. vertalen Verwerking documenten

  • Stagiair(e) Marketing (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Studentenjob

    Als stagiair marketing werk je in ondersteuning van de marketing verantwoordelijke en junior marketeer mee aan de verdere uitbouw van de branding van Orbid, zowel naar bedrijven als naar toekomstige collega’s. Je bent actief in domeinen content marketing, event marketing, lead generations & nurturing en corporate/employer branding. Concreet kan je takenpakket - afhankelijk van je kennis en interesses – bestaan uit onder andere: Copywriting van wervende teksten rond actuele topics binnen technologie, organisatie en mensen Het onderhouden van de website via ons cms-platform. Uitvoeren en opvolgen van SEO en SEA-acties Organiseren en opvolgen van events voor zowel klanten als potentiële medewerkers Onderhouden van het social media plan en bijhorende social media kanalen Het optimaliseren van de data quality in CRM Design van dynamische folders en presentaties Afnemen en uitwerken van interviews met klanten en medewerkers Mee uitbouwen van het corporate communicatieplan Onderzoeken van de markt en trends binnen technologie, organisatie en mensen

  • Student frituur (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: t-interim Bree

    Type: Studentenjob

    Voor een frituur in Bree zoeken we studenten tijdens de avonduren in het weekend (17u-max 21u). Eventueel ook op woensdagavond of vrijdagavond.  Hulp bij het aannemen van bestellingen, voorbereidend werk, tafels afruimen, maaltijden inpakken,... Klant heeft voorkeur voor kandidaten die in Bree wonen, omdat deze snel oproepbaar zijn bij drukte.

  • GEMOTIVEERDE ERVAREN METSERS (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: COUDRON

    Type: Vaste Job

    Je voert metselwerken uit in projecten, zowel voor nieuwbouw als voor renovatie. De metselwerken gebeuren zowel op traditionele werkwijze (mortel) als verlijmen. De daarmee gepaard gaande activiteiten (isoleren, stellingen monteren, profielen plaatsen, gewelven plaatsen, ...) behoren tevens tot je takenpakket.

  • KAMERMEISJE (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: NOVOTEL IEPER CENTRUM

    Type: Flexijob

    Novotel Ieper (valt onder Accor hotels), een modern hotel in het hartje van de stad, met 122 kamers, 10 vergaderzalen, bar en restaurant zoekt een enthousiast kamermeisje voor het reinigen van de hotelkamers en algemene delen van het hotel. Interesse? Solliciteer snel.

Zoek naar antwoorden van BRUYNSEELS ROBERT in sociale netwerken
Look for responds of BRUYNSEELS ROBERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor BRUYNSEELS ROBERT. Laat een reactie achter voor BRUYNSEELS ROBERT. BRUYNSEELS ROBERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BRUYNSEELS ROBERT. Leave a respond for BRUYNSEELS ROBERT. BRUYNSEELS ROBERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BRUYNSEELS ROBERT op de google maps. Adres en contacten BRUYNSEELS ROBERT
Location of BRUYNSEELS ROBERT on the google maps. Address and contacts of BRUYNSEELS ROBERT

Andere gerelateerde bedrijven als come BRUYNSEELS ROBERT BRUYNSEELS ROBERT: BANCONTACT-MISTER CASH | Système 21 | W. VAN GOETHEM | Urbain P | Parochiecentrum

Other related companies as BRUYNSEELS ROBERT: BANCONTACT-MISTER CASH | Système 21 | W. VAN GOETHEM | Urbain P | Parochiecentrum

BRUYNSEELS ROBERT is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BRUYNSEELS ROBERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04994079589. Het bedrijf BRUYNSEELS ROBERT bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE NINOVE 568; 1080; SINT-JANS-MOLENBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 212,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 224,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Pi猫ces and accessoires de v茅hicules automobiles V茅hicules automobiles. Entretien and r茅parations de voitures. Lijst met producten zijn Marques de Voitures: Volkswagen & Audi..
De hoofdactiviteit van BRUYNSEELS ROBERT is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BRUYNSEELS ROBERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BRUYNSEELS ROBERT, openstaande posities, locatie van BRUYNSEELS ROBERT op de kaart.

BRUYNSEELS ROBERT is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is BRUYNSEELS ROBERT, company assigned to the tax number BE04994079589. The company BRUYNSEELS ROBERT is located at the address: CHAUSS?E DE NINOVE 568; 1080; SINT-JANS-MOLENBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 212,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 224,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Pi猫ces and accessoires de v茅hicules automobiles V茅hicules automobiles. Entretien and r茅parations de voitures. List of products are Marques de Voitures: Volkswagen & Audi..
The main activity of BRUYNSEELS ROBERT is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BRUYNSEELS ROBERT is not available. You also can look at reviews of BRUYNSEELS ROBERT, open positions, location of BRUYNSEELS ROBERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BRUYNSEELS ROBERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BRUYNSEELS ROBERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BRUYNSEELS ROBERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BRUYNSEELS ROBERT, employees, financial statistics.