V.G.L. EQUIPMENTS

Contactgegevens V.G.L. EQUIPMENTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data V.G.L. EQUIPMENTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

V.G.L. EQUIPMENTS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOOGSTRAAT 49; 9340; LEDE, België

Telefoon (phone): 53801369 (+32-53801369) 53801369 (+32-53801369)

Fax (fax): +32 (82) 870-62-71 +32 (82) 870-62-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) V.G.L. EQUIPMENTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "V.G.L. EQUIPMENTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "V.G.L. EQUIPMENTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van V.G.L. EQUIPMENTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen V.G.L. EQUIPMENTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of V.G.L. EQUIPMENTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees V.G.L. EQUIPMENTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti V.G.L. EQUIPMENTS
Products information V.G.L. EQUIPMENTS

BTW identificatienummer (tax): BE04237396240
Ondernemingsnummer: 8442687988
Hoofdstad (capital): 378,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 299,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in V.G.L. EQUIPMENTS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pi猫ces and accessoires de v茅hicules automobiles Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor V.G.L. EQUIPMENTS
(Get full report from official database of BE for V.G.L. EQUIPMENTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor V.G.L. EQUIPMENTS
Addition kinds of activities for V.G.L. EQUIPMENTS

2761. Manifold business formulieren | Manifold business forms
17990000. Speciale handelskrachten, nec | Special trade contractors, nec
30690801. Baby pacifiers, rubber | Baby pacifiers, rubber
32290402. Glasvezels, textiel | Glass fibers, textile
80639901. Geestelijk ziekenhuis, met uitzondering van de mentaal retarded | Mental hospital, except for the mentally retarded

Werken bij V.G.L. EQUIPMENTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in V.G.L. EQUIPMENTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor V.G.L. EQUIPMENTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for V.G.L. EQUIPMENTS. Looking for open vacancies in other companies

  • ADMINISTRATIEF MEDEWERKER GARANTIES | GEEL (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Synergie Kempen Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gerenomeerd bedrijf zijn we op zoek naar een Administratief Medewerker Garanties. Samen met jouw collega ben je verantwoordelijk voor de aanvraag en opvolging van garantiedossiers. Je zorgt ervoor dat de aanvragen tijdig bij de fabrikant ingediend worden. Je nauwkeurige en correcte administratieve opvolging zorgen voor een correcte opvolging zorgen een correcte afhandeling van dossiers. Je hebt rechtstreeks contact met de klanten per telefoon, mail of brief en je reageert zo snel mogelijk op de behoeften van de klant.

  • bakker / cremebereider (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een crèmemaker met passie voor chocolade. Aan de hand van het receptenblad weeg je grondstoffen af en maak je de vullingen voor pralines en paaseitjes. Je staat in de voor de controle van de productieparameters en zorgt er steeds voor dat je werkpost net is.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Tienen en omgeving

  • Poetshulp regio Mariakerke (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: De Schoonmakerij BVBA

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar 1: Huishoudhulp regio Mariakerke Functie: • Schoonmaken • Ruiten wassen • Strijken

  • Productiearbeiders 3 ploegen - GOEDE VERLONING!! (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het afpakken van de isolatiepanelen van de band. Je doet dit in team per 2 - 4 -... afhankelijk van de grootte van het paneel.

  • Polyvalente studenten met horeca-ervaring (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant kijken wij uit naar polyvalent inzetbare studenten tijdens het schooljaar. Op geregelde tijdstippen organiseert onze klant recepties waarvoor zij beroep doen op jobstudenten. Hiervoor wensen zij graag samen te werken met een pool van studenten die op verschillende dagen en tijdstippen beschikbaar zijn. De uren variëren tussen de 2 à 4u per opdracht. De opdrachten zelf zijn zeer wisselend, deze kunnen doorgaan tijdens het weekend (zowel overdag als 's avonds) of tijdens de week 's avonds. Taken: -Je helpt bij het voorbereiden van de recepties. Dit gebeurt onder leiding van de verantwoordelijke die de taakverdeling verzorgt. -Je onthaalt de gasten en begeleidt ze naar de ontvangstzaal. -Je voorziet hen van een drankje en een hapje onder de vorm van een zelfbedieningsbuffet. -Je haalt de lege glazen terug en helpt na afloop van de receptie bij de afbouw van het buffet en ruimt de zaal en de keuken op. -Je werkt steeds in een klein team en neemt de verschillende taken allemaal mee voor je rekening.

  • Contract Manager Duurzaamheid & Milieu (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Vinçotte

    Type: Vaste Job

    Als Contract Manager sta je onze klanten bij in hun ambitie om werkelijk verantwoordelijkheid te nemen voor de impact van hun activiteiten op de klimaatsverandering. Dit doe je door samen met de klant robuuste milieulabels te ontwikkelen en aan te geven waar er verbetermogelijkheden zijn. Daarnaast sta je in voor het verifiëren van CO2-voetafdrukken, de review van levenscyclusanalyses, het nazicht van duurzaamheidsrapporten, etc. Je hebt de mogelijkheid om deze job te combineren met een functie als milieucoördinator A of B bij een deel van onze klanten.

  • Verpleegkundige intensieve zorgen (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige intensieve zorgen: - Verstrek je technische zorgen aan patiënten - Sta je de geneesheer bij, bij het uitvoeren van technische handelingen - Zal je de patiënt en zijn familieleden begeleiden bij de zorgverlening  - Werk je nauw samen met je collega's en rapporteer je aan je hoofdverpleegkundige - Kan je zelfstandig werken 

  • Bijverdienste Mamzel (homeparty's) (Regio Menen-Wevelgem)

    Regio: Regio Menen-Wevelgem

    Bedrijf: MAMZEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar ‘Mamzellen’. Mamzel maakt mensen blij. Van maker tot koper. En het liefst ook iedereen daartussenin want Mamzel creëert kansen. Lokale designers krijgen een platform. Klanten worden in staat gesteld om via hun consumptiegedrag van de wereld een mooiere plek te maken. Mensen uit kansengroepen krijgen een constructieve tijdsbesteding. Je verkoopt onze artikelen via mamzelparty’s aan huis. Daar vertel je wat ons assortiment zo bijzonder maakt. Want achter elk item schuilt een verhaal, dat het vertellen waard is. Mamzel kiest steeds voor leveranciers die mee bouwen aan een mooiere wereld. Of dat nu op maatschappelijk, esthetisch of ecologisch vlak is. Meer info op www.mamzel.eu - mamzel worden

  • LEERKRACHTEN BIJLES WISKUNDE (regio MECHELEN/ANTWERPEN) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: M2018.

  • 1 zelfstandige Verpleegkundige te Sint- Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VERPLEGING AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent een gegradueerde of bachelor verpleegkundige. Je bent sociaal voelend en bouwt gemakkelijk vertrouwensrelaties op met je patiënten. Daarenboven beschik je over een zelfstandige attitude waardoor je je kan aanpassen in verschillende thuissituaties. - Je werkt als zelfstandig verpleegkundige - Ochtenddiensten van 7u tot 13u - Avonddiensten van 17u30 tot 21u30 - Weekendregeling bespreekbaar

  • Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Soignies (SOIGNIES)

    Regio: SOIGNIES

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Heb je zin om te ondernemen en mee de schouders te zetten onder een succesformule van eigen bodem? Wacht niet langer en laat van je horen als:?Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te?Soignies? Functie Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien.? Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken.? Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor.? Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers.? Profiel Je behaalde minimum een bachelordiploma of hebt gelijkwaardige ervaring. Elke bijkomende, relevante ervaring in een commerci?le omgeving is een pluspunt. Je woont in de regio en bent bereid je te integreren in jouw werkgebied.? Je stelt de klant steeds centraal en streeft op die manier een langetermijnrelatie na.? Je bent sterk in dagelijks management, zowel van jouw kantoor als van jouw mensen.? Je hebt een sterke zin voor ondernemen en bent bereid financieel te investeren in een eigen zaak.? Aanbod Je maakt deel uit van een bank in volle groei met een uitgesproken klantvriendelijke manier van bankieren. Je werkt met een volledig en correct productengamma dat helemaal is afgestemd op jouw doelgroep.? Alvorens je als kantoorhouder aan de slag gaat, krijg je een praktijkgerichte, intensieve opleiding van minimaal 6 maanden tot 1 jaar, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.? Je geniet van een blijvende ondersteuning en kan terugvallen op het uitgebreide netwerk van Argenta. Interesse? Je kan je online kandidaat stellen door te klikken op de rode sollicitatiebutton?en rechtstreeks te solliciteren op deze vacature. Voor verdere vragen of meer informatie kan je bellen naar Search & Selection, tel. 03 248 29 40. Een ernstige en discrete behandeling van iedere kandidatuur is gewaarborgd.

Zoek naar antwoorden van V.G.L. EQUIPMENTS in sociale netwerken
Look for responds of V.G.L. EQUIPMENTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor V.G.L. EQUIPMENTS. Laat een reactie achter voor V.G.L. EQUIPMENTS. V.G.L. EQUIPMENTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for V.G.L. EQUIPMENTS. Leave a respond for V.G.L. EQUIPMENTS. V.G.L. EQUIPMENTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie V.G.L. EQUIPMENTS op de google maps. Adres en contacten V.G.L. EQUIPMENTS
Location of V.G.L. EQUIPMENTS on the google maps. Address and contacts of V.G.L. EQUIPMENTS

Andere gerelateerde bedrijven als come V.G.L. EQUIPMENTS V.G.L. EQUIPMENTS: ROSSIGNOL | JACKPOT | Domolight bvba | K. & R. DIAMONDS | STATION G

Other related companies as V.G.L. EQUIPMENTS: ROSSIGNOL | JACKPOT | Domolight bvba | K. & R. DIAMONDS | STATION G

V.G.L. EQUIPMENTS is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is V.G.L. EQUIPMENTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04237396240. Het bedrijf V.G.L. EQUIPMENTS bevindt zich op het adres: HOOGSTRAAT 49; 9340; LEDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 378,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 299,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Pi猫ces and accessoires de v茅hicules automobiles Gr. Producten gemaakt in V.G.L. EQUIPMENTS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van V.G.L. EQUIPMENTS is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van V.G.L. EQUIPMENTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van V.G.L. EQUIPMENTS, openstaande posities, locatie van V.G.L. EQUIPMENTS op de kaart.

V.G.L. EQUIPMENTS is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is V.G.L. EQUIPMENTS, company assigned to the tax number BE04237396240. The company V.G.L. EQUIPMENTS is located at the address: HOOGSTRAAT 49; 9340; LEDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 378,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 299,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Pi猫ces and accessoires de v茅hicules automobiles Gr. Products created in V.G.L. EQUIPMENTS were not found.
The main activity of V.G.L. EQUIPMENTS is Membership Organizations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of V.G.L. EQUIPMENTS is not available. You also can look at reviews of V.G.L. EQUIPMENTS, open positions, location of V.G.L. EQUIPMENTS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over V.G.L. EQUIPMENTS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf V.G.L. EQUIPMENTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about V.G.L. EQUIPMENTS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company V.G.L. EQUIPMENTS, employees, financial statistics.