FREDDY VAN RIE

Contactgegevens FREDDY VAN RIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FREDDY VAN RIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

FREDDY VAN RIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STRATEM 9; 9880; AALTER, België

Telefoon (phone): 93750911 (+32-93750911) 93750911 (+32-93750911)

Fax (fax): +32 (87) 752-82-17 +32 (87) 752-82-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FREDDY VAN RIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FREDDY VAN RIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FREDDY VAN RIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FREDDY VAN RIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FREDDY VAN RIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FREDDY VAN RIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FREDDY VAN RIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FREDDY VAN RIE
Products information FREDDY VAN RIE

BTW identificatienummer (tax): BE07572570800
Ondernemingsnummer: 1396881103
Hoofdstad (capital): 416,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 646,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in FREDDY VAN RIE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pi猫ces and accessoires de v茅hicules automobiles Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FREDDY VAN RIE
(Get full report from official database of BE for FREDDY VAN RIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor FREDDY VAN RIE
Addition kinds of activities for FREDDY VAN RIE

17990503. Opruiming van de bouwplaats | Construction site cleanup
20649901. Ontbijtstaafjes | Breakfast bars
20770204. Haringolie | Herring oil
23950201. Kunstgoederen voor borduren, gestempeld: aangekochte materialen | Art goods for embroidering, stamped: purchased materials
24991301. Briketten, zaagsel of bagasse: non-petroleumbinder | Briquettes, sawdust or bagasse: nonpetroleum binder
32690403. Vazen, aardewerk | Vases, pottery
34430127. Watertanks, metalen plaat | Water tanks, metal plate
36619900. Telefoon- en telegraafapparatuur, nec | Telephone and telegraph apparatus, nec
50949901. Beads | Beads

Werken bij FREDDY VAN RIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FREDDY VAN RIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FREDDY VAN RIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FREDDY VAN RIE. Looking for open vacancies in other companies

  • kassamedewerker part-time (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal instaan om de aangekochte goederen met de nodig zorgvuldigheid af te rekenen. Je hebt oog voor detail en kijkt alles goed na met de nodige oplettendheid. Je bedient de klanten met service enthousiasme en geeft hen correct advies. Je bent een ware multitasker die graag veelzijdig wilt werken aangezien je naast kassa ook de inkomende oproepen zal beantwoorden alsook retours en uitleendiensten zal verzorgen. In het begin zal je tewerkgesteld worden voor 20 uur per week maar na verloop van tijd kan dit naar meer uren worden omgezet. Het betreft hier om een job optie-vast studenten komen niet aanmerking.

  • HR SUPPORT (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Hays Response Zaventem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Farmaceutische sector * Vilvoorde * Nederlands, Frans, Engels Voor onze klant in Vilvoorde is Hays Response op zoek naar een HR support. Dit internationaal bedrijf is actief in de farmaceutische sector en zoekt een gemotiveerde collega om hun team tijdelijk te versterken voor 8 maanden. Als HR support zal je verantwoordelijk zijn voor een breed takenpakket. Je zal de HR-afdeling administratief ondersteunen door meetings te plannen, facturen aan te maken, de HR database up to date houden en nog andere diverse taken verrichten. Daarnaast bel je kandidaten op om een afspraak in te plannen voor een gesprek. Je zal ook functieomschrijvingen opmaken, online posten, volledig beheren en opvolgen. Bovendien zal je helpen bij de verwelkoming van de nieuwe werknemers.

  • Schrijnwerker (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Absolute@Construct bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Zedelgem zijn wij op zoek naar een schrijnwerker met een passie voor hout. De klant is gespecialiseerd in onder andere binnen als buiten schrijnwerkerij , houten dakconstructies, ramen en deuren, keukens en meubilair. Je zal op verplaatsing alsook in de atelier werken.

  • Kraanman voor telescoopkraan (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen regio Ledegem zoeken we een kraanman voor het besturen van een telescoopkraan. Je staat in voor het bedienen van een telescoopkraan en montage van industriële en agrarische gebouwen.

  • METSER (HERTSBERGE)

    Regio: HERTSBERGE

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als metser: Kan je volledig zelfstandig werken Beschik je over de nodige passie voor je werk Ben je een echte teamplayer Heb je inzicht in het werk Kan je planlezen Heb je een technische achtergrond Werk je volgens de veiligheidsvoorschriften Kan je profielen uitzetten Kan je façade en ruwbouw metsen Kan je zowel in de mortel als met lijm metsen Heb je ervaring met klein handgereedschap

  • HUISHOUDHULP KRUISHOUTEM (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: GREENHOUSE ZULTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Kruishoutem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Tuinman of tuinvrouw - student - Winksele (WINKSELE)

    Regio: WINKSELE

    Bedrijf: ADECCO LEUVEN INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in tuinaanbouw en tuinaanleg, zoeken we studenten die zich doorheen het academiejaar willen inzetten om het vast team uit te breiden. Je hoeft geen vast rooster te hebben, de klant bespreekt samen met jou de mogelijkheden. Belangrijk is dat je de juiste attitude bezit, je handen uit de mouwen kan steken en ook groene vingers hebt. Interesse? Neem met ons contact op! => [email protected] of 016/20.45.44

  • Senior Automation Engineer (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: MONITOR

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever, met hoofdkantoor in België ( Bornem en Genk) en kantoren in Nederland (Breda), Verenigd Koninkrijk en Brazilië, is een internationaal georiënteerde systeemintegrator die automatiseringsoplossingen biedt voor de productie- en procesomgeving in verschillende sectoren, zoals bijvoorbeeld Life Sciences, voedingsindustrie, (petro)chemie industrie, Cleantech, material handling en diverse andere sectoren. Ze zijn een markonafhankelijke partner en hun activiteiten dekken de volledige automatiseringspiramide gaande van elektrotechnische engineering, PLC programmatie, HMI/SCADA, MES, factory IT tot en met de koppeling met ERP-systemen. Bedrijven kunnen van de diensten gebruik maken op consultancy basis of in de vorm van een turnkey project. In België beschikt men over een zestigtal werknemers en heeft men een sterke reputatie opgebouwd in advies, studie, detachering, realisatie en ondersteuning van industriële automatiseringsprojecten in binnen- en buitenland. Ter uitbreiding van hun activiteiten, kijkt men uit naar een gedreven (m/v): Senior Automation Engineer De veelzijdige uitdaging: Als ervaren ingenieur schrijf en ontwikkel je PLC/ SCADA besturingsprogramma’s (en DCS systemen). Daarnaast maakt ook de integratie met IT applicaties en industriële netwerken deel uit van jouw takenpakket. Samen met het project team sta je in voor de realisatie van automatiseringsprojecten; van analyse, programmatie en inbedrijfname tot dienst na verkoop. Daarnaast kan je niet enkel met je technische bagage aan de slag, maar krijg je de mogelijkheid om minder ervaren engineers te begeleiden.

  • Technieker - Elektr (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Je bent een technieker op zoek naar een uitdagende job te Roeselare waar je kan meehelpen aan verbeteringen van een geautomatiseerd machinepark? Dan hebben wij de job voor jou! Als technieker sta je samen met je collega in voor het organiseren van het preventief en curatief onderhoud en zet je je schouders onder verschillende verbeterprojecten binnen een zeer sterk geautomatiseerde verpakkingsafdeling. Je ondersteunt je collega-techniekers en assisteert in het opzoeken van fouten, het stellen van diagnoses en het snel en duurzaam oplossen van het probleem. Bij complexe technische storingen spring je bij met jouw kennis en ervaring. Daarnaast fungeer je als technisch aanspreekpunt voor de externe techniekers, je volgt hun werkzaamheden op en overlegt met alle interne betrokkenen. Je houdt van uitdaging en neemt graag mee de verantwoordelijkheid in projecten (aanpassing, verdere automatisering, nieuwe verpakkingslijnen, ...). Aan de hand van verbetervoorstellen en het opzetten van bijhorende acties, slaag je erin om storingen te beperken in de toekomst en te werken aan continue optimalisatie. Je rapporteert aan de coördinator van de technische dienst.

  • SALES & SERVICE AGENT (M/V) (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: Kales Airline Services

    Type: Vaste Job

    Kales Airline Services, GSA voor Ethiopian Airlines is op zoek naar een SALES & SERVICE AGENT (M/V) FUNCTIE • Je staat telofonisch/per mail in contact met onze klanten voor het maken van reservaties en printen van tickets • Je beheert het dossier van A to Z • Je zorgt daarbij voor een professionele en kwaliteitsvolle service • Je ontvangt klanten op kantoor • Tevens werk je ook enkele dagen per maand op de luchthaven aan onze ticketbalie

  • IT-Planet - Tester Web (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Algemene informatie Startdatum: ASAP Duurtijd: lange duur Tijdsbesteding: voltijds Locatie: Gent Zowel freelance- als bediendecontract mogelijk Functieomschrijving Je zal samenwerken met een coördinator voor het grondig uittesten van toepassingen en websites: Je maakt op voorhand afspraken rond de te testen functionaliteiten en werkt waar nodig samen met de coördinator en de sleutelgebruikers de testscenario's uit Je bereidt de testen voor (o.a. testdata) Je voert de testen uit op basis van de testscenario's, en op basis van de ondertussen opgedane kennis en het inzicht in de toepassingen (en vult waar nodig de scenario's aan) Je beschrijft duidelijk de testresultaten, de gevonden fouten of anomalieën en rapporteert erover naar de coördinator Je logt de problemen in de daarvoor gebruikte tool (Jira...) Eventuele problemen kan je reproduceren en formaliseren richting ontwikkeling Opgeloste problemen worden grondig hertest (met bijhorende beschrijving van de resultaten, de rapportering...) Jouw profiel Generiek: Je kan Nederlands spreken en schrijven Je bent een teamspeler Je bent flexibel en kan multitasken Je bent communicatief ingesteld Je kan zelfstandig werken Je hebt functionele testvaardigheden Technisch: User Acceptance testen Browser compatibiliteit Responsive testen Agile GIT WorkFlow Jira/Confluence Test Complete Ervaring met automatisch testen SoapUI Selenium Web driver Cucumber PHP (using Behat) Testrail Certificaties in test methodologieën Aanbod Bij ons word je verloond naar werk, kennis en competenties. met zorg wordt een motiverend salarispakket uitgewerkt: loon + groeps- en hospitalisatieverzekering + wagen & tankkaart + maaltijdvergoeding, ... Bovendien geeft IT-Planet je alle kansen om goed te zijn in wat je doet: extra opleidingsmogelijkheden en training zullen je helpen jouw skills verder uit te breiden of te optimaliseren! Wanneer je er klaar voor bent, staan er alweer tal van doorgroeimogelijkheden of carrièrevooruitzichten voor je klaar.. Freelancer? Ook jij kan bij ons terecht! Aarzel zeker niet om ons te contacteren voor verdere informatie! Interesse? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en ligt deze vacature in lijn met je ervaring? Stuur dan zeker je CV via de knop hieronder.

  • Keukenmedewerker Brussel (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Werfreserve

    Ben jij een gedreven keukenmedewerker? Ben je flexibel en werk je graag met voeding? Tewerkstelling van maandag tot en met vrijdag van 11:00-15:00 Wij zijn op zoek naar gemotiveerde mensen die voornamelijk tewerkgesteld zullen worden in het Brusselse. Je taken bestaan vooral uit het smeren van broodjes. Rijbewijs en auto is geen verplichting maar wel een voordeel.

Zoek naar antwoorden van FREDDY VAN RIE in sociale netwerken
Look for responds of FREDDY VAN RIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor FREDDY VAN RIE. Laat een reactie achter voor FREDDY VAN RIE. FREDDY VAN RIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FREDDY VAN RIE. Leave a respond for FREDDY VAN RIE. FREDDY VAN RIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FREDDY VAN RIE op de google maps. Adres en contacten FREDDY VAN RIE
Location of FREDDY VAN RIE on the google maps. Address and contacts of FREDDY VAN RIE

Andere gerelateerde bedrijven als come FREDDY VAN RIE FREDDY VAN RIE: Henderickx Gebrs nv | OXFAM MAGASIN DU MONDE | NOEL HANSKENS | PIZZA REZZUTO | First Consult BVBA

Other related companies as FREDDY VAN RIE: Henderickx Gebrs nv | OXFAM MAGASIN DU MONDE | NOEL HANSKENS | PIZZA REZZUTO | First Consult BVBA

FREDDY VAN RIE is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FREDDY VAN RIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07572570800. Het bedrijf FREDDY VAN RIE bevindt zich op het adres: STRATEM 9; 9880; AALTER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 416,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 646,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Pi猫ces and accessoires de v茅hicules automobiles Gr. Producten gemaakt in FREDDY VAN RIE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FREDDY VAN RIE is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FREDDY VAN RIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FREDDY VAN RIE, openstaande posities, locatie van FREDDY VAN RIE op de kaart.

FREDDY VAN RIE is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is FREDDY VAN RIE, company assigned to the tax number BE07572570800. The company FREDDY VAN RIE is located at the address: STRATEM 9; 9880; AALTER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 416,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 646,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Pi猫ces and accessoires de v茅hicules automobiles Gr. Products created in FREDDY VAN RIE were not found.
The main activity of FREDDY VAN RIE is Services, Not Elsewhere Classified, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FREDDY VAN RIE is not available. You also can look at reviews of FREDDY VAN RIE, open positions, location of FREDDY VAN RIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FREDDY VAN RIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FREDDY VAN RIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FREDDY VAN RIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FREDDY VAN RIE, employees, financial statistics.