FMC ELECTRIC & ELECTRONICS

Contactgegevens FMC ELECTRIC & ELECTRONICS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FMC ELECTRIC & ELECTRONICS: address, phone, fax, email, website, opening hours

FMC ELECTRIC & ELECTRONICS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WOLUWELAAN 55; 1830; MACHELEN, België

Telefoon (phone): 22525048 (+32-22525048) 22525048 (+32-22525048)

Fax (fax): +32 (13) 934-23-20 +32 (13) 934-23-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FMC ELECTRIC & ELECTRONICS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FMC ELECTRIC & ELECTRONICS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FMC ELECTRIC & ELECTRONICS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FMC ELECTRIC & ELECTRONICS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FMC ELECTRIC & ELECTRONICS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FMC ELECTRIC & ELECTRONICS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FMC ELECTRIC & ELECTRONICS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FMC ELECTRIC & ELECTRONICS
Products information FMC ELECTRIC & ELECTRONICS

BTW identificatienummer (tax): BE08798645019
Ondernemingsnummer: 4855377197
Hoofdstad (capital): 695,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 198,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in FMC ELECTRIC & ELECTRONICS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pi猫ces and accessoires de v茅hicules automobiles Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FMC ELECTRIC & ELECTRONICS
(Get full report from official database of BE for FMC ELECTRIC & ELECTRONICS)

Aanvulling soorten activiteiten voor FMC ELECTRIC & ELECTRONICS
Addition kinds of activities for FMC ELECTRIC & ELECTRONICS

7911. Dansstudio's, scholen en zalen | Dance studios, schools, and halls
367100. Electron buizen | Electron tubes
26719907. Wikkelpapier, waterdicht of gecoat | Wrapping paper, waterproof or coated
28650400. Teer, koolteer, en aanverwante chemicaliën | Tar, coal tar, and related chemicals
28990407. Pyrotechnische munitie: fakkels, signalen, raketten, enz. | Pyrotechnic ammunition: flares, signals, rockets, etc.
35560204. Deegmengmachines | Dough mixing machinery
59630303. Tijdschriftabonnementen, huis-naar-huis | Magazine subscriptions, house-to-house
73890300. Reclame-, promotie- en beursdiensten | Advertising, promotional, and trade show services

Werken bij FMC ELECTRIC & ELECTRONICS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FMC ELECTRIC & ELECTRONICS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FMC ELECTRIC & ELECTRONICS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FMC ELECTRIC & ELECTRONICS. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier Alcon (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE ALCON

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor het magazijn van Alcon (farmaceutisch bedrijf) in Bornem zoeken wij regelmatig magazijnmedewerkers. Je takenpakket zal vooral bestaan uit: het orderpicken van lenzen uitsorteren van de goederen goederen klaarzetten voor verzending

  • Bekister gezocht (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: Konvert Construct Houthalen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma te Zutendaal is Konvert Construct op zoek naar een ervaren bekister. Solliciteren kan via 011 60 33 67 of per mail via [email protected].

  • Customer Service Medewerker in Ronse (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je ondersteunt de customer service met het ingeven van orders, de opmaak van offertes en commercieel technische productfiches. Volgende taken behoren je toe: • Je bent verantwoordelijk voor de correcte (cijfer) ingave van de artikelen in SAP. • Je zorgt voor de administratieve afhandeling van directe zendingen. • Je helpt bij het opmaken van stockoverzichten voor klanten • Je ondersteunt de planning & logistieke medewerkers met de opmaak van opvolgingslijsten, met exportlijsten & facturatie richting onze productievestigingen en met data-ingave in SAP. • Je ondersteunt deze beide afdelingen, waardoor je hun werking volledig leert kennen en in een groot deel van onze verkoops- en logistieke flow betrokken bent.

  • Schrijnwerker ATELIER (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ls schrijnwerker in het atelier zal je instaan voor het vervaardigen van producten in plaatmateriaal . Voorbeelden hiervan zijn : maatmeubilair als keukens, kasten, dressings, balie. Daarnaast werk je ook aan bv: vensterbanken,.. Je werkt met de klassieke houtbewerkingsmachines zoals opdeelzaag, formaatzaag, topie,..

  • Sales & Marketing Assistant | Wilrijk (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze opdrachtgever is een zeer snel groeiende KMO van meer dan 40 medewerkers die recent verhuisd is naar een gloednieuw modern kantoorgebouw in Wilrijk. Voor hen gaan we op zoek naar een nieuwe Marketing collega. Onderhouden verschillende websites (B2B en B2C): teksten aanpassen, foto's, banners aanpassen, nieuws updaten,... Opvolgen / onderhoud webshop Dagelijks / wekelijks onderhoud Social Media: Instagram & Facebook voor verschillende merken Opmaak persberichten Opmaak contract en contact met bloggers / Instagrammers Deelname aan de Persdagen Opmaak brochures en folders Uitwerken marketing acties / mailing acties Maandelijkse externe nieuwsbrief Planning, budgetering en uitwerken Marketing strategie Bijhouden marketinguitgaven Maandelijkse analyse salescijfers Presentatie kwartaalcijfers

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Gierle (GIERLE)

    Regio: GIERLE

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Lille, Vorselaar, Kasterlee, Gierle, Wechelderzande, Poederlee, Tielen, Lichtaart Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel in het bezit van een fiets? We bekijken graag samen met je de mogelijkheden.

  • Etudiant (CHAPELLE-LEZ-HERLAIMONT)

    Regio: CHAPELLE-LEZ-HERLAIMONT

    Bedrijf: ADECCO LA LOUVIERE

    Type: Studentenjob

    Tu es étudiant? Tu recherches un job du 01/09 au 15/09? Tu seras amené à aider au nouvel aménagement de rayons dans un magasin situé à Chapelle-lez-Herlaimont. Tu effectueras le déballage de marchandises, le réassort. Tu maintiendras l'ordre et la propreté.

  • Monteur/Elektricien/Technicus (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ASC-SERVICE

    Type: Vaste Job

    ASC plaatst, onderhoudt en herstelt t oegangscontrole, automatisatie, camerabewaking, recreatietechnieken. Wij zoeken dringend een industrieel elektricien. Wij staan ook open voor IBO mits de nodige technische basiskennis aanwezig is. Kijk ook eens op www.asc-service.be voor meer info.

  • Accountant (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Vaste Job

    Voor een groeiend modebedrijf met nieuwe kantoren en gelegen in het centrum van Antwerpen, zijn we op zoek naar een accountant. Heb jij reeds een eerste ervaring in de boekhouding en ben jij snel beschikbaar? Dan is deze job iets voor jou! Jouw takenpakket als Accountant: Je staat in voor de operationele boekhouding Je bereidt betalingen en de btw aangiftes voor Je staat in voor de optimalisatie van processen Je zorgt voor de rapportering

  • Projectleider / Werfleider (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Opleveren van projecten van A tot Z; Bereidt de werven voor en is verantwoordelijk voor de opmetingen, de opstart, het bestellen van materialen, contact met onderaannemers en de uitvoeringsplanning; Brengt de montageploegen op de hoogte van de werken en stuurt hen aan op de werven; Neemt deel aan werfvergaderingen; Waakt over de veiligheid op de werf; Lost problemen die zich voordoen op de werf onmiddelijk op; Je bent verantwoordelijk voor de nacalculatie van het project i.s.m. calculator. Bedrijfsprofiel: NOVA Engineering is een partner gespecialiseerd in project sourcing en werving en selectie van technische bedienden en ingenieurs. Onze klant is een bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van specifieke producten die gebruikt worden in de bouwsector. Het evolueerde van een familiebedrijf tot één van de meest toonaangevende fabrikanten in Europa. Voor de uitbreiding van het team zijn wij voor hun op zoek naar een m/v "Projectleider":

  • Mechanisch technieker 2 ploegen (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever, een dynamische familieonderneming actief in de voedingsproductie, rekruteert momenteel een onderhoudstechnieker twee ploegen (vast contract) voor hun productiesite regio Deinze. Je bent verantwoordelijk voor het herstellen van elektrische en mechanische storingen aan de verschillende productie - en inpaklijnen. Je voert op autonome wijze preventief onderhoud uit volgens de geldende veiligheidsnormen en hygiëneregels. Je verleent technische assistentie aan de ploegverantwoordelijke en de operatoren wanneer nodig. Je staat mee in voor het uitwerken van verbeterprojecten in de productie. Je werkt in een twee-ploegensysteem (05u-13u en 13u-21u).

  • WERVINGRESERVE: DEELTIJDS KLANTENDIENSTMEDEWERKER NABIJ ANTWERPEN CENTRAAL (20U - 30U/WEEK) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TecQuality Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    Als Customer Service Advisor behandel je op professionele wijze een brede waaier aan vragen en problemen met betrekking tot de diensten en producten van de klant. Je fungeert in een adviserende rol en biedt effectieve en efficiente oplossingen aan. -Je staat in contact met de klanten en geeft hen advies op maat. -Je biedt de juiste antwoorden en/of een correcte diagnose bij het oplossen van problemen en vragen met betrekking tot de diverse producten en diensten. -Je streeft voortdurend naar een kwalitatief dossierbeheer met het oog op snelheid, nauwkeurigheid en efficientie. -Je neemt initiatief bij het voorstellen van mogelijke verbeteringen van onze klantenprocessen met als doel een maximale klantentevredenheid na te streven. -Je verzekert het administratieve beheer, de verwerking én de opvolging van de binnenkomende oproepen

Zoek naar antwoorden van FMC ELECTRIC & ELECTRONICS in sociale netwerken
Look for responds of FMC ELECTRIC & ELECTRONICS in social networks

Lees alle opmerkingen voor FMC ELECTRIC & ELECTRONICS. Laat een reactie achter voor FMC ELECTRIC & ELECTRONICS. FMC ELECTRIC & ELECTRONICS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FMC ELECTRIC & ELECTRONICS. Leave a respond for FMC ELECTRIC & ELECTRONICS. FMC ELECTRIC & ELECTRONICS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FMC ELECTRIC & ELECTRONICS op de google maps. Adres en contacten FMC ELECTRIC & ELECTRONICS
Location of FMC ELECTRIC & ELECTRONICS on the google maps. Address and contacts of FMC ELECTRIC & ELECTRONICS

Andere gerelateerde bedrijven als come FMC ELECTRIC & ELECTRONICS FMC ELECTRIC & ELECTRONICS: BAEKEN NATUURSTEEN | BEAUTY CENTER COCON | I.T.C.F. | Sopimed S.A. | Fruits Edgard SPRL

Other related companies as FMC ELECTRIC & ELECTRONICS: BAEKEN NATUURSTEEN | BEAUTY CENTER COCON | I.T.C.F. | Sopimed S.A. | Fruits Edgard SPRL

FMC ELECTRIC & ELECTRONICS is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FMC ELECTRIC & ELECTRONICS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08798645019. Het bedrijf FMC ELECTRIC & ELECTRONICS bevindt zich op het adres: WOLUWELAAN 55; 1830; MACHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 695,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 198,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Pi猫ces and accessoires de v茅hicules automobiles Gr. Producten gemaakt in FMC ELECTRIC & ELECTRONICS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FMC ELECTRIC & ELECTRONICS is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FMC ELECTRIC & ELECTRONICS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FMC ELECTRIC & ELECTRONICS, openstaande posities, locatie van FMC ELECTRIC & ELECTRONICS op de kaart.

FMC ELECTRIC & ELECTRONICS is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is FMC ELECTRIC & ELECTRONICS, company assigned to the tax number BE08798645019. The company FMC ELECTRIC & ELECTRONICS is located at the address: WOLUWELAAN 55; 1830; MACHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 695,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 198,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Pi猫ces and accessoires de v茅hicules automobiles Gr. Products created in FMC ELECTRIC & ELECTRONICS were not found.
The main activity of FMC ELECTRIC & ELECTRONICS is Administration of Human Resource Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FMC ELECTRIC & ELECTRONICS is not available. You also can look at reviews of FMC ELECTRIC & ELECTRONICS, open positions, location of FMC ELECTRIC & ELECTRONICS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FMC ELECTRIC & ELECTRONICS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FMC ELECTRIC & ELECTRONICS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FMC ELECTRIC & ELECTRONICS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FMC ELECTRIC & ELECTRONICS, employees, financial statistics.