LIMBURGSE AUTO-ONDERDELEN

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • LIMBURGSE AUTO-ONDERDELEN
Private companiesBusiness Services • LIMBURGSE AUTO-ONDERDELEN

Contactgegevens LIMBURGSE AUTO-ONDERDELEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIMBURGSE AUTO-ONDERDELEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIMBURGSE AUTO-ONDERDELEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ANTWERPSESTEENWEG 52; 3970; LEOPOLDSBURG, België

Telefoon (phone): 11341369 (+32-11341369) 11341369 (+32-11341369)

Fax (fax): +32 (2) 509-11-34 +32 (2) 509-11-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIMBURGSE AUTO-ONDERDELEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIMBURGSE AUTO-ONDERDELEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIMBURGSE AUTO-ONDERDELEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIMBURGSE AUTO-ONDERDELEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIMBURGSE AUTO-ONDERDELEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIMBURGSE AUTO-ONDERDELEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIMBURGSE AUTO-ONDERDELEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIMBURGSE AUTO-ONDERDELEN
Products information LIMBURGSE AUTO-ONDERDELEN

BTW identificatienummer (tax): BE07811798095
Ondernemingsnummer: 8472900390
Hoofdstad (capital): 919,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 363,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Marques de Voitures: Chevrolet, Chrysler, BMW, Bugatti, Cadillac, Aston Martin, Austin & Mini, Bentley, Jaguar, Jeep, Alfa Romeo, Honda, Hyundai, Isuzu, Ferrari, Fiat, Ford, Citroen, Daewoo, Daihatsu, Lancia, LandRover, Lexus, Peugeot, Porsche, Proton, Mitsubishi, Nissan, Opel, Mazda, Mercedes.. Types de V茅hicules: Taxis, V茅hicules Tout Terrain, Minibus, V茅hicules Utilitaires. Produits & Services: Pots d?Echappement, Pistons & Segments, Radiateurs, Freins, Barres de Remorquage, Equipement Electrique, Batteries, Embrayages, Electricit茅. Marques de Voitures: Volvo, Yugo, Vauxhall, Venturi, Volkswagen & Audi, Suzuki, Toyota, TVR, smart, Ssangyong, Subaru, Scimitar, Seat, Skoda, Rolls Royce, Rover, Saab, Reliant.

Product categorie (product category): Pi猫ces and accessoires de v茅hicules automobiles D茅taillants en pi猫ces and accessoires de voitures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIMBURGSE AUTO-ONDERDELEN
(Get full report from official database of BE for LIMBURGSE AUTO-ONDERDELEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIMBURGSE AUTO-ONDERDELEN
Addition kinds of activities for LIMBURGSE AUTO-ONDERDELEN

7291. Belastingdienstvoorbereiding | Tax return preparation services
8221. Hogescholen en universiteiten | Colleges and universities
807101. Testlaboratoria | Testing laboratories
14990404. Pimpstenen mijnbouw | Pumice mining
20859902. Bourbon Whisky | Bourbon whiskey
36639907. Radio- en televisie-schakelapparatuur | Radio and television switching equipment
73890210. Veiligheidsinspectie dienst | Safety inspection service

Werken bij LIMBURGSE AUTO-ONDERDELEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIMBURGSE AUTO-ONDERDELEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIMBURGSE AUTO-ONDERDELEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIMBURGSE AUTO-ONDERDELEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Printability & Research Analist in Lanaken (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Printability en Researchanalist draag je bij tot een geoptimaliseerde procesvoering inzake kwaliteits- en kostprijsverbetering door het verrichten van analyses/controles, uittesten en kalibreren van apparatuur, uitwerken van voorschriften en fungeren als trouble shooter. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: • Optimale bewaking van papierkwaliteit via controles d.m.v. druktechnische, chemische, fysische en visuele bepalingen ull; Adviseren en begeleiden van procesvoering ull; Analyseren van proeven ull; Instrueren van nieuwe testmethodes m.b.t. laboratorium apparatuur ull; Zorgen voor een correcte invoering van nieuwe testmethodes en apparatuur ull; Onderhouden, kalibreren en uittesten van apparatuur Je denkt mee na over verbeterprojecten die de efficiëntie en effectiviteit van je functie en/of afdeling ten goede komen. Veiligheid staat voorop in jouw dagelijkse werking. Je volgt daartoe nauwgezet de veiligheidsvoorschriften.

  • Chauffeur CE - beton (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant met vestigingen in Eeklo , Brugge & Aalter zijn we zoek naar een chauffeur CE voor het leveren van beton naar diverse werven in West- en Oost-Vlaanderen. Je doet geen internationale ritten. Je werkt van maandag tot vrijdag.

  • Hulpmecanicien (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Samen met een collega van de Werkplaats HVAC en Sanitair zorg je mee voor de optimale werking van HVAC-installaties in de gebouwen van de KU Leuven. Je biedt ondersteuning bij het mechanisch onderhoud aan HVAC-installaties. Dat houdt in: filters vervangen ventilatiegroepen reinigen lagers smeren riemen en lagers vervangen Je biedt ondersteuning bij het mechanisch accidenteel onderhoud aan HVAC-installaties. Bedrijfsprofiel: Bij de Technische Diensten beheren meer dan 400 collega's het patrimonium van KU Leuven. We verzorgen het onderhoud van honderden gebouwen en werken mee aan de ontwikkeling van nieuwe sites. Zo werken we een dag in een historische bibliotheek en de volgende in een hypermodern labo. De Facilitaire Diensten (afdeling van de Technische Diensten) garanderen een kwaliteitsvolle, competitieve en professionele ondersteunende dienstverlening zowel op technisch vlak als op logistiek vlak, ter ondersteuning van de kerntaken van de universiteit.

  • Servicetechnieker sanitair & HVAC (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant uit Roeselare zijn we heel dringend op zoek naar een servicetechnieker voor sanitair & HVAC. Je takenpakket bestaat uit het installeren, onderhouden & herstellen van sanitaire- en HVAC installaties. Dit zowel bij industriële klanten als bij particulieren.

  • jobstudent Panos Rail Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: PANOS RAIL BRUGGE

    Type: Studentenjob

    Als student werk je mee in de Panos uitbating in het station van Brugge. Je helpt mee met het afbakken van onze producten. Je steekt de handen uit de mouwen, bedient de klanten, rekent af en vult producten aan. Je zorgt voor een uitstekende service en bent service en bent klantvriendelijk.

  • Melexis zoekt 2 techniekers twee ploegen (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Samen met Melexis, een groeiend elektronicabedrijf in Ieper, zoeken we 2 techniekers. Je zorgt ervoor dat alle machines blijven werken door zorgvuldig onderhoud als er een defect is. Je garandeert een correcte technische set-up van nieuwe loten/nieuwe temperaturen. Je geeft technische ondersteuning aan andere afdelingen bij nieuwe opstart of veranderingen aan bestaande producten. Je garandeert constante verbeteringen in kwaliteit en productiviteit door actief input te geven aan de kwaliteitsafdeling en de ploegleider.

  • telenet techniekers gezocht (Regio Menen-Wevelgem)

    Regio: Regio Menen-Wevelgem

    Bedrijf: TELE-IN COMPANY

    Type: Vaste Job

    We zoeken kandidaten voor telenet als functie telecom installateur.

  • Projectingenieur Elektronica (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Experis Belgium

    Type: Vaste Job

    Experis is de jongste divisie binnen de Manpowergroup en focust zich op Finance, Engineering & IT. Met het oog op jouw persoonlijke ontwikkeling gaat ons gespecialiseerd team op zoek naar de meest boeiende jobs onder een vast contract. Client Details Voor een aantrekkelijk, internationaal bedrijf met de hoofdzetel in West-Vlaanderen zijn we op zoek naar een projectingenieur (m/v) binnen de productie van hoogtechnologische, elektronische toepassingen. Description Als Projectingenieur zal je deel uit maken van het team dat de implementatie van nieuwe producten voor zijn rekening neemt. Dit team vormt de strategische schakel tussen de collega's van R&D en de productie-unit zelf. Vanuit deze divisie werk je projectmatig rond de lancering van nieuwe producten, ontwikkel je de scripts, zorg je voor de nodige testprocedures, … Verder analyseer je de doorlooptijden, doe je de nodige kostenberekeningen en beschrijf je de kwaliteitsvereisten voor deze projecten. Je legt corrigerende acties vast, in samenspraak met de productieverantwoordelijke en de kwaliteitsafdeling. Als specialist word je nauw betrokken op de vloer bij de implementatie van deze producten. Vanuit deze rol geef je de operatoren de nodige begeleiding en opleiding op de vloer. Vanuit jouw opleiding én ervaring binnen Elektronica kun je jouw expertise aanwenden en verder ontwikkelen binnen deze organisatie.

  • Chauffeur C (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: QUALITYTRANS

    Type: Vaste Job

    laden en lossen vrachtwagen leveren bij derden

  • Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Jabbeke (Varsenare) (VARSENARE)

    Regio: VARSENARE

    Bedrijf: SEARCH & SELECTION ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Heb je zin om te ondernemen en mee de schouders te zetten onder een succesformule van eigen bodem? Wacht niet langer en laat van je horen als m/v: Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Jabbeke Functie • Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien. • Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken. • Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor. • Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers.

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio ASSEBROEK/BRUGGE (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Zaalmedewerker (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: BOTAN eethuis & brasserie

    Type: Flexijob

    Bestellingen opnemen, klanten ontvangen, kassa doen, toogwerk,....

Zoek naar antwoorden van LIMBURGSE AUTO-ONDERDELEN in sociale netwerken
Look for responds of LIMBURGSE AUTO-ONDERDELEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIMBURGSE AUTO-ONDERDELEN. Laat een reactie achter voor LIMBURGSE AUTO-ONDERDELEN. LIMBURGSE AUTO-ONDERDELEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIMBURGSE AUTO-ONDERDELEN. Leave a respond for LIMBURGSE AUTO-ONDERDELEN. LIMBURGSE AUTO-ONDERDELEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIMBURGSE AUTO-ONDERDELEN op de google maps. Adres en contacten LIMBURGSE AUTO-ONDERDELEN
Location of LIMBURGSE AUTO-ONDERDELEN on the google maps. Address and contacts of LIMBURGSE AUTO-ONDERDELEN

Andere gerelateerde bedrijven als come LIMBURGSE AUTO-ONDERDELEN LIMBURGSE AUTO-ONDERDELEN: DEN GOUDEN EIK | TECHNO SOUND | Graniterie Poncelet Frederic | DE VROEGMARKT | MATH RIZK

Other related companies as LIMBURGSE AUTO-ONDERDELEN: DEN GOUDEN EIK | TECHNO SOUND | Graniterie Poncelet Frederic | DE VROEGMARKT | MATH RIZK

LIMBURGSE AUTO-ONDERDELEN is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LIMBURGSE AUTO-ONDERDELEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07811798095. Het bedrijf LIMBURGSE AUTO-ONDERDELEN bevindt zich op het adres: ANTWERPSESTEENWEG 52; 3970; LEOPOLDSBURG. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 919,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 363,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Pi猫ces and accessoires de v茅hicules automobiles D茅taillants en pi猫ces and accessoires de voitures. Lijst met producten zijn Marques de Voitures: Chevrolet, Chrysler, BMW, Bugatti, Cadillac, Aston Martin, Austin & Mini, Bentley, Jaguar, Jeep, Alfa Romeo, Honda, Hyundai, Isuzu, Ferrari, Fiat, Ford, Citroen, Daewoo, Daihatsu, Lancia, LandRover, Lexus, Peugeot, Porsche, Proton, Mitsubishi, Nissan, Opel, Mazda, Mercedes.. Types de V茅hicules: Taxis, V茅hicules Tout Terrain, Minibus, V茅hicules Utilitaires. Produits & Services: Pots d?Echappement, Pistons & Segments, Radiateurs, Freins, Barres de Remorquage, Equipement Electrique, Batteries, Embrayages, Electricit茅. Marques de Voitures: Volvo, Yugo, Vauxhall, Venturi, Volkswagen & Audi, Suzuki, Toyota, TVR, smart, Ssangyong, Subaru, Scimitar, Seat, Skoda, Rolls Royce, Rover, Saab, Reliant..
De hoofdactiviteit van LIMBURGSE AUTO-ONDERDELEN is Bedrijfsdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIMBURGSE AUTO-ONDERDELEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIMBURGSE AUTO-ONDERDELEN, openstaande posities, locatie van LIMBURGSE AUTO-ONDERDELEN op de kaart.

LIMBURGSE AUTO-ONDERDELEN is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is LIMBURGSE AUTO-ONDERDELEN, company assigned to the tax number BE07811798095. The company LIMBURGSE AUTO-ONDERDELEN is located at the address: ANTWERPSESTEENWEG 52; 3970; LEOPOLDSBURG. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 919,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 363,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Pi猫ces and accessoires de v茅hicules automobiles D茅taillants en pi猫ces and accessoires de voitures. List of products are Marques de Voitures: Chevrolet, Chrysler, BMW, Bugatti, Cadillac, Aston Martin, Austin & Mini, Bentley, Jaguar, Jeep, Alfa Romeo, Honda, Hyundai, Isuzu, Ferrari, Fiat, Ford, Citroen, Daewoo, Daihatsu, Lancia, LandRover, Lexus, Peugeot, Porsche, Proton, Mitsubishi, Nissan, Opel, Mazda, Mercedes.. Types de V茅hicules: Taxis, V茅hicules Tout Terrain, Minibus, V茅hicules Utilitaires. Produits & Services: Pots d?Echappement, Pistons & Segments, Radiateurs, Freins, Barres de Remorquage, Equipement Electrique, Batteries, Embrayages, Electricit茅. Marques de Voitures: Volvo, Yugo, Vauxhall, Venturi, Volkswagen & Audi, Suzuki, Toyota, TVR, smart, Ssangyong, Subaru, Scimitar, Seat, Skoda, Rolls Royce, Rover, Saab, Reliant..
The main activity of LIMBURGSE AUTO-ONDERDELEN is Business Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LIMBURGSE AUTO-ONDERDELEN is not available. You also can look at reviews of LIMBURGSE AUTO-ONDERDELEN, open positions, location of LIMBURGSE AUTO-ONDERDELEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIMBURGSE AUTO-ONDERDELEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIMBURGSE AUTO-ONDERDELEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIMBURGSE AUTO-ONDERDELEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIMBURGSE AUTO-ONDERDELEN, employees, financial statistics.