EXOTIC AQUARIUM

Contactgegevens EXOTIC AQUARIUM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EXOTIC AQUARIUM: address, phone, fax, email, website, opening hours

EXOTIC AQUARIUM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE BAUDOUIN 1ER 3; 6180; COURCELLES, België

Telefoon (phone): 71459131 (+32-71459131) 71459131 (+32-71459131)

Fax (fax): +32 (51) 708-10-83 +32 (51) 708-10-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EXOTIC AQUARIUM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EXOTIC AQUARIUM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EXOTIC AQUARIUM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EXOTIC AQUARIUM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EXOTIC AQUARIUM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EXOTIC AQUARIUM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EXOTIC AQUARIUM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EXOTIC AQUARIUM
Products information EXOTIC AQUARIUM

BTW identificatienummer (tax): BE07682708740
Ondernemingsnummer: 5419250488
Hoofdstad (capital): 694,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 706,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Activit茅s: Pisciculture.. Produits & Services: Poissons, Aquariums.

Product categorie (product category): Pisciculture. Animaux domestiques and accessoires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EXOTIC AQUARIUM
(Get full report from official database of BE for EXOTIC AQUARIUM)

Aanvulling soorten activiteiten voor EXOTIC AQUARIUM
Addition kinds of activities for EXOTIC AQUARIUM

25140501. Boekenkasten, huishoudelijk: metaal | Bookcases, household: metal
35450313. Boren, metaalbewerking | Drill bits, metalworking
36740106. Schottky diodes | Schottky diodes
39149909. Bakjes, NK | Trays, nsk
56320204. Lingerie en korsetten (ondergoed) | Lingerie and corsets (underwear)

Werken bij EXOTIC AQUARIUM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EXOTIC AQUARIUM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EXOTIC AQUARIUM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EXOTIC AQUARIUM. Looking for open vacancies in other companies

  • ZAALMEDEWERKER BRASSERIE M/V (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: LINK 4 JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een brasserie in het centrum van Gent, zijn wij op zoek naar een ervaren horecamedewerker. Je staat in voor de bediening in de zaal en bar, alsook soms kleine bereidingen of afwas in de keuken.

  • HUISHOUDELIJKE HULP (GELUWE) VOOR 20 UUR PER WEEK (GELUWE)

    Regio: GELUWE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij, Hulp in Huis, dienstenchequebedrijf met respect voor medewerkers, zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Zoek je een nieuwe uitdaging, een vaste job of een extra verdienste? Bij ons kan je reeds aan de slag vanaf 10u per week! Ideaal om aan de job te wennen en om dit al dan niet te combineren met een andere parttime job. Wij maken steeds een uurrooster op jouw maat. Dit uurrooster kan later steeds worden uitgebreid, indien gewenst. “Voel je thuis bij Hulp in huis”! Kom gerust eens langs op kantoor voor verdere vrijblijvende info! Profiel Enthousiast en gemotiveerd Orde, stiptheid, discretie en netheid zijn jouw prioriteiten Ervaring is mooi meegenomen maar zeker geen noodzaak, wij voorzien de nodige opleiding Iedereen die graag poetst, komt in aanmerking!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Mechelen-aan-de-Maas – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MECHELEN-AAN-DE-MAAS)

    Regio: MECHELEN-AAN-DE-MAAS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Werken als huishoudhulp Duffel (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Kelner - jobstudent (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: LA BELLA NAPOLI

    Type: Studentenjob

    Voor de bediening zoeken we een gemotiveerde student die ons team kan ondersteunen in zijn vrije tijd.

  • Financieel analyst/Controller (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een auditkantoor gelegen te regio Sint-Denijs-Westrem zijn we op zoek naar een master student. Je zal ingezet worden voor een studierelevante bijbaan met uitzicht op een vast contract bij afstuderen. Je zal ingezet worden om bij klanten langs te gaan en om financiële analyses te verrichten, je zal werkvoorbereidingen doen en tellingen. Je zal ingezet worden tijdens het academiejaar en dit gedurende 2 of 3 dagen per week

  • Hoger Redder Sportoase Schiervelde Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    • Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van bezoekers en personeel in het zwembadgedeelte • Naleven en opvolgen van veiligheidsprocedures en poetsschema’s, met het oog op hygiëne en optimale veiligheid • Verzorgen van animatie bij extra activiteiten • Rapportering aan de zwembadmanager

  • Boekhouder A-Z (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: PARTNERS IN ACCOUNTANCY

    Type: Vaste Job

    Je wordt verantwoordelijk voor de boekhouding van verschillende entiteiten. Jouw taken en verantwoordelijkheden bestaan uit: * BTW aangifte * Kwartaalafsluiting * Voorbereiden jaarrekening * Inboeken aan -verkoopfacturen * Meewerken aan ad-hoc projecten zoals digitalisering, ... * Uitbouw en ondersteuning bieden ikv interne controle

  • Paswerker (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een kunststofbedrijf in de regio van Tielt zoeken we een paswerker. Als paswerker ben je een uiterst belangrijke schakel om het productieproces zo optimaal mogelijk te laten verlopen Jouw taken bestaan uit het verantwoordelijk zijn voor het preventief onderhoud, herstellingen en optimalisatie van de matrijzen. Alsook ben je op termijn verantwoordelijk voor enkele bewerkingen a.d.h.v. de CNC machine.

  • Installateur Warmtepompen (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: ECO HEATING

    Type: Vaste Job

    Ecoheating zoekt installateur warmtepompen. Ecoheating is een groeiend bedrijf met een structuur toegespitst op geothermie. De volledige calculatie, installatie en service na verkoop verlopen in eigen beheer. Het is onze missie om geothermie voor iedereen toegankelijk te maken en daar werken wij als team elke dag opnieuw aan op een dynamische en gepassioneerde manier. Om onze missie verder te verwezenlijken, breiden wij uit en zijn wij op zoek naar een installateur voor het plaatsten van onze warmtepompen !

  • BIJLESLEERKRACHTEN WISKUNDE (regio VILVOORDE-ZAVENTEM/VLAAMS-BRABANT) (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: VZ2018

  • Zelfst. ondernemers in de dienstensector gezocht (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: GDS & CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door het groeiende succes zijn we op zoek naar ondernemers op zelfstandige basis in hoofd- of bijberoep. Je helpt mensen besparen op hun maandelijkse facturen. Je vergelijkt de huidige facturen van de klant met het zeer competitieve aanbod van onze partners en sluit zo de contracten af. Je krijgt hiervoor een officiële licentie als verdeler van enkele grote spelers in de markt. Je bezoekt zowel particuliere klanten als zelfstandigen. Door ons uniek referentieprogramma kom je automatisch bij nieuwe klanten terecht, dus koude prospectie is niet noodzakelijk. Je krijgt de nodige opleiding en begeleiding door een ervaren expert. Plaats van samenkomst en meteen ook onze uitvalsbasis is de Ghelamco Arena.

Zoek naar antwoorden van EXOTIC AQUARIUM in sociale netwerken
Look for responds of EXOTIC AQUARIUM in social networks

Lees alle opmerkingen voor EXOTIC AQUARIUM. Laat een reactie achter voor EXOTIC AQUARIUM. EXOTIC AQUARIUM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EXOTIC AQUARIUM. Leave a respond for EXOTIC AQUARIUM. EXOTIC AQUARIUM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EXOTIC AQUARIUM op de google maps. Adres en contacten EXOTIC AQUARIUM
Location of EXOTIC AQUARIUM on the google maps. Address and contacts of EXOTIC AQUARIUM

Andere gerelateerde bedrijven als come EXOTIC AQUARIUM EXOTIC AQUARIUM: MATRIX BVBA | FLFIDES BVBA | MARC VAN HAVER | PISTE "LES LINAIGRETTES" | MYRIAM VAN SPRUNDEL

Other related companies as EXOTIC AQUARIUM: MATRIX BVBA | FLFIDES BVBA | MARC VAN HAVER | PISTE "LES LINAIGRETTES" | MYRIAM VAN SPRUNDEL

EXOTIC AQUARIUM is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EXOTIC AQUARIUM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07682708740. Het bedrijf EXOTIC AQUARIUM bevindt zich op het adres: RUE BAUDOUIN 1ER 3; 6180; COURCELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 694,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 706,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Pisciculture. Animaux domestiques and accessoires. Lijst met producten zijn Activit茅s: Pisciculture.. Produits & Services: Poissons, Aquariums..
De hoofdactiviteit van EXOTIC AQUARIUM is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EXOTIC AQUARIUM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EXOTIC AQUARIUM, openstaande posities, locatie van EXOTIC AQUARIUM op de kaart.

EXOTIC AQUARIUM is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is EXOTIC AQUARIUM, company assigned to the tax number BE07682708740. The company EXOTIC AQUARIUM is located at the address: RUE BAUDOUIN 1ER 3; 6180; COURCELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 694,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 706,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Pisciculture. Animaux domestiques and accessoires. List of products are Activit茅s: Pisciculture.. Produits & Services: Poissons, Aquariums..
The main activity of EXOTIC AQUARIUM is Wholesale Trade - Durable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of EXOTIC AQUARIUM is not available. You also can look at reviews of EXOTIC AQUARIUM, open positions, location of EXOTIC AQUARIUM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EXOTIC AQUARIUM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EXOTIC AQUARIUM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EXOTIC AQUARIUM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EXOTIC AQUARIUM, employees, financial statistics.