FLTHEO VAN DE VELDE-WIJNS NV

Particuliere bedrijvencommunicatie • FLTHEO VAN DE VELDE-WIJNS NV
Private companiesCommunications • FLTHEO VAN DE VELDE-WIJNS NV

Contactgegevens FLTHEO VAN DE VELDE-WIJNS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLTHEO VAN DE VELDE-WIJNS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLTHEO VAN DE VELDE-WIJNS NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Gustaaf Van Der Steenstr. 92 1750 Lennik - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-25-32-44-57 32-25-32-44-57

Fax (fax): 32-25-32-25-83 32-25-32-25-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLTHEO VAN DE VELDE-WIJNS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLTHEO VAN DE VELDE-WIJNS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLTHEO VAN DE VELDE-WIJNS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLTHEO VAN DE VELDE-WIJNS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLTHEO VAN DE VELDE-WIJNS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLTHEO VAN DE VELDE-WIJNS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLTHEO VAN DE VELDE-WIJNS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLTHEO VAN DE VELDE-WIJNS NV
Products information FLTHEO VAN DE VELDE-WIJNS NV

BTW identificatienummer (tax): BE05286865234
Ondernemingsnummer: 7493743896
Hoofdstad (capital): 761,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 404,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in FLTHEO VAN DE VELDE-WIJNS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Transport & Related Services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLTHEO VAN DE VELDE-WIJNS NV
(Get full report from official database of BE for FLTHEO VAN DE VELDE-WIJNS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLTHEO VAN DE VELDE-WIJNS NV
Addition kinds of activities for FLTHEO VAN DE VELDE-WIJNS NV

07810000. Landschapsadvies en planning | Landscape counseling and planning
28619901. Houtskool, behalve geactiveerd | Charcoal, except activated
33669908. Machines gietstukken, koper of koper-base legering | Machinery castings, copper or copper-base alloy
51690503. Sealants | Sealants
59990502. Numismatistische winkels | Numismatist shops
73810101. Pantserdiensten | Armored car services

Werken bij FLTHEO VAN DE VELDE-WIJNS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLTHEO VAN DE VELDE-WIJNS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLTHEO VAN DE VELDE-WIJNS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLTHEO VAN DE VELDE-WIJNS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Maintenance Supervisor AGF (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een Maintenance Supervisor AGF. Je takenpakket bestaat uit: • Je streeft ernaar om samen met je team de lijnen te laten draaien met zo weinig mogelijk en zo kort mogelijke technische storingen. • Hierbij werk je op een efficiënte manier samen met productie om de mogelijke problemen op een right-first-time wijze aan te pakken en de wederkerende stilstanden te vermijden/weg te werken. • Je geeft leiding aan jouw team van techniekers: je ondersteunt, coacht en coördineert hun dagelijkse activiteiten en bent hun eerste aanspreekpunt • Bij aanhoudende storingen en/of defecten sta je in voor de analyse en kan je een oplossing voorstellen.

  • Schilders (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een schilders- en vloerdersbedrijf zoeken wij 2 ervaren schilders. Je voert zowel de voorbereidende werken uit als het schilderen zelf. Je werkt vooral in hotels, winkels, kantoren en af en toe ook eens voor een particuliere opdracht en dit op werven gelegen over heel België. Je vertrekt rond 6u en dit vanop een carpoolplaats die je afspreekt met je collega. Verloning volgens barema van de bouwsector. Na een interimperiode maak je kans op een vast contract.

  • Orderpicker - metaalsector (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je gaat aan de slag in het magazijn van het bedrijf. orderpicken van stukken. Aangezien het over metaalindustrie gaat kunnen het wel zwaardere stukken zijn. de nodige stukken op pallet leggen en zorgen dat deze correct staan voor verzending. Ambitie? top! net wat zij nodig hebben, op termijn doorgroei naar volwaardige medewerker verzending = ook heftruckopleiding, PC ? ... DAGUREN juli tot april: 45 uren-week. april tot juni: 4/5de werken = compensatie van zomer.

  • Staalmonteur (AS)

    Regio: AS

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te As zijn wij op zoek naar een staalmonteur. Het bedrijf is gespecialiseerd in staalbouw bij particulieren (woningen). 

  • Operator vaste nacht (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Operator voor de snijzaal zorg jij ervoordat alle finishingmachines blijven draaien en er goede kwaliteit geproduceerd wordt. Je takenpakket als operator finishing bestaat uit: · Inleggen van weefselrollen · Weefsel aannaaien aan de vorige rol d.m.v. de naaimachine · Kuisen van de foulard en productieklaar maken van de machine en tussentijd onderhoud · Inscheren van de voorloper + doorhalen koord · Werken met bepaalde transacties in SAP · Invullen van kwaliteitsdocumenten · Afsnijden van stalen en inpakken van weefselrollen · Noteren van alle productiefouten · Controleren van proces parameters zoals de druk, temperatuur,... · Orde en netheid machinepark in stand houden

  • Enthousiaste Thuishulp regio Assebroek/Sint-Kruis (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: PLUS HOME services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Agilitas Oudenaarde

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis.                                                                                          Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Poetshulp regio Aarschot - Langdorp (LANGDORP)

    Regio: LANGDORP

    Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Elektricien (m/v) (ETTERBEEK)

    Regio: ETTERBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de technische support.  Je zorgt voor de geplande onderhoudswerken en de nodige herstellingswerken.  Je stelt een diagnose bij stoornis.  Je behoudt de energieproductie op peil.

  • ADJUNCT PROJECTLEIDER - Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als Adjunct Projectleider wordt je bijgestaan door een ervaren projectleider Je krijgt de leiding over bouwprojecten zowel qua uitvoering als budget alsook over medewerkers, ploegbazen en werfleiders en onderaannemers Je staat in voor de werkvoorbereiding en de veiligheid van de werf Je onderhandelt met de klanten en beslist over aankopen in overleg met de aankoopdienst

  • Customer Care Officer (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een expansief bedrijf in Ieper zijn wij op zoek naar een customer care officer. Je speelt een belangrijke rol in de tevredenheid van de klanten met als doel een optimale klantenretentie. Je staat in voor een accurate klachtenbehandeling en voor het voeren van klantentevredenheidsonderzoeken. Je adviseert de klant bij zijn keuze voor alternatieve betaaloplossingen en formuleert actiepunten om de dienstverlening te verbeteren. Je staat de klant te woord bij vragen over de producten, prijzen, contracten, ... . Daarnaast behandel je ook vragen omtrent transactieverwerking en verzorg je de rapportage ervan. Je monitort proactief de reacties op social media en contacteert de klanten bij vragen, klachten, ... . Tot slot ben je verantwoordelijk voor de afhandeling van alle contractstopzettingen, waarbij je de klant ook benadert en inspeelt op de reden van opzegging. De administratieve verwerking van contractstopzettingen, de loggings van issues, de aanpassingen van contracten en het bijhouden van werkinstructies behoren eveneens tot jouw takenpakket. Je rapporteert rechtstreeks aan jouw team lead.

  • ANTWERPEN Onderhoudstechnieker elektromechanica (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SOLYSTIC BELGIUM BRANCH

    Type: Vaste Job

    In het kader van de uitbreiding van onze activiteiten met betrekking tot het onderhoud van industriële machines, zijn wij op zoek naar onderhoudstechnici voor regio Antwerpen. Na een uitgebreide opleiding, sta je samen met je collega’s in voor het preventief en correctief onderhoud van industriële machines. Je werkt in een drieploegensysteem (vroege, late & nacht). Je reageert snel en accuraat bij defecten. Je rapporteert rechtstreeks aan de lokale onderhoudsverantwoordelijke.

Zoek naar antwoorden van FLTHEO VAN DE VELDE-WIJNS NV in sociale netwerken
Look for responds of FLTHEO VAN DE VELDE-WIJNS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLTHEO VAN DE VELDE-WIJNS NV. Laat een reactie achter voor FLTHEO VAN DE VELDE-WIJNS NV. FLTHEO VAN DE VELDE-WIJNS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLTHEO VAN DE VELDE-WIJNS NV. Leave a respond for FLTHEO VAN DE VELDE-WIJNS NV. FLTHEO VAN DE VELDE-WIJNS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLTHEO VAN DE VELDE-WIJNS NV op de google maps. Adres en contacten FLTHEO VAN DE VELDE-WIJNS NV
Location of FLTHEO VAN DE VELDE-WIJNS NV on the google maps. Address and contacts of FLTHEO VAN DE VELDE-WIJNS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLTHEO VAN DE VELDE-WIJNS NV FLTHEO VAN DE VELDE-WIJNS NV: C.I.T.S. SA | PATRICK HAIRSTYLING | ECURIES DE BAUCE | CHATEAU DE LA CENSE AU BOIS | Mauritania Embassy

Other related companies as FLTHEO VAN DE VELDE-WIJNS NV: C.I.T.S. SA | PATRICK HAIRSTYLING | ECURIES DE BAUCE | CHATEAU DE LA CENSE AU BOIS | Mauritania Embassy

FLTHEO VAN DE VELDE-WIJNS NV is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLTHEO VAN DE VELDE-WIJNS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05286865234. Het bedrijf FLTHEO VAN DE VELDE-WIJNS NV bevindt zich op het adres: Gustaaf Van Der Steenstr. 92 1750 Lennik - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 761,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 404,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Transport & Related Services. Producten gemaakt in FLTHEO VAN DE VELDE-WIJNS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLTHEO VAN DE VELDE-WIJNS NV is communicatie, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLTHEO VAN DE VELDE-WIJNS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLTHEO VAN DE VELDE-WIJNS NV, openstaande posities, locatie van FLTHEO VAN DE VELDE-WIJNS NV op de kaart.

FLTHEO VAN DE VELDE-WIJNS NV is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLTHEO VAN DE VELDE-WIJNS NV, company assigned to the tax number BE05286865234. The company FLTHEO VAN DE VELDE-WIJNS NV is located at the address: Gustaaf Van Der Steenstr. 92 1750 Lennik - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 761,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 404,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Transport & Related Services. Products created in FLTHEO VAN DE VELDE-WIJNS NV were not found.
The main activity of FLTHEO VAN DE VELDE-WIJNS NV is Communications, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLTHEO VAN DE VELDE-WIJNS NV is not available. You also can look at reviews of FLTHEO VAN DE VELDE-WIJNS NV, open positions, location of FLTHEO VAN DE VELDE-WIJNS NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLTHEO VAN DE VELDE-WIJNS NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLTHEO VAN DE VELDE-WIJNS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLTHEO VAN DE VELDE-WIJNS NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLTHEO VAN DE VELDE-WIJNS NV, employees, financial statistics.