Bernard II Ets

Contactgegevens Bernard II Ets: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bernard II Ets: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bernard II Ets

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Namur 67; 7141; Morlanwelz (Mont-Sainte-Aldegonde), België

Telefoon (phone): 064 33 12 78 (+32-064 33 12 78) 064 33 12 78 (+32-064 33 12 78)

Fax (fax): +32 (51) 151-41-48 +32 (51) 151-41-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bernard II Ets: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bernard II Ets"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bernard II Ets"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bernard II Ets, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bernard II Ets. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bernard II Ets, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bernard II Ets. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bernard II Ets
Products information Bernard II Ets

BTW identificatienummer (tax): BE05387390136
Ondernemingsnummer: 8224884033
Hoofdstad (capital): 361,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 669,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in Bernard II Ets zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pipes - Cardboard

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bernard II Ets
(Get full report from official database of BE for Bernard II Ets)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bernard II Ets
Addition kinds of activities for Bernard II Ets

344200. Metalen deuren, sash, en trim | Metal doors, sash, and trim
14790401. Arseen minerale mijnbouw | Arsenic mineral mining
32530101. Emalje tegel, vloer of muur: klei | Enamel tile, floor or wall: clay
50910501. Oefen materiaal | Exercise equipment
57190500. Beddengoed en beddengoed | Beddings and linens
59210102. Wijn | Wine
62110100. Beveiligingsmakelaars en dealers | Security brokers and dealers
93110103. Staatsbelastingcommissie | State tax commission
97119904. Marine Corps | Marine corps

Werken bij Bernard II Ets: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bernard II Ets: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bernard II Ets. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bernard II Ets. Looking for open vacancies in other companies

  • BEHEERDER INNINGEN (NL/FR) INTERIM (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de cel Pre-betwiste Zaken van ons departement After Sales zijn we op zoek naar een Beheerder inningen (nl/fr). FUNCTIEBESCHRIJVING: Beheer van onbetaalde dossiers, zorgen voor de inning van de onbetaalde bedragen, de risico's beoordelen en de nodige waarborgen activeren. In teamverband het beheer verzekeren van de dossiers toegewezen aan de afdeling Pre-betwiste Zaken. Overgaan tot de inning van achterstallige of onbetaalde bedragen aan de hand van de beschikbare tools. Dagelijkse verwerking van briefwisseling, e-mails en inkomende/uitgaande oproepen. Het management op de hoogte brengen van ontdekte afwijkingen, gevallen van fraude. Bijdragen tot de realisatie van de doelstellingen.

  • Monitor groendienst (m/v) Eeklo (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een maatwerkbedrijf in regio Eeklo zijn we op zoek naar een monitor in de groendienst. Jouw twee grootste taken zijn onderhoud van bedrijfsterreinen en particuliere tuinen (onkruid verwijderen, snoeien, scheren, bosmaaien en graf afrijden) en coachen en aansturen van een groep doelgroepmedewerkers. Als monitor zijn je taken: Taken op een duidelijke en eenvoudige manier uitleggen Taken opsplitsen in (zeer) eenvoudige deeltaken, aangepast aan de mogelijkheden van de doelgroepmedewerkers Bewaken van de kwaliteit Bewaken van de voortgang van de activiteiten Bewaken van de veiligheid Bewaken van de orde en de netheid van de werkplaats Aanspreken van doelgroepmedewerkers op gedrag Uurrooster: MA - VRIJ: 7u - 15u30 Aanbod: Tijdelijke voltijdse job tot en met eind december. Er zijn altijd mogelijkheden om langer te blijven indien positieve evaluatie.

  • Commercieel assistent (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Oostrozebeke zijn wij op zoek naar een sales assistant. Je zal de commerciële buitendienst ondersteunen. Bovendien plan je de afspraken in voor de vertegenwoordigers. Je zal instaan voor het dagelijks beheer van het adressenbestand. Je zal actief op zoek gaan naar nieuwe klanten en je bent niet bang om te bellen. Bovendien zal je de showroom klaarmaken indien er klanten komen. Je zal instaan voor de Waalse & de Franse markt.

  • Boekhoudkundig medewerker in Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een garage in Genk zijn we op zoek naar een boekhoudkundig medewerker. Je zal een gevarieerd takenpakket hebben van zowel boekhoudkundige als administratieve taken.

  • Student - Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Studentenjob

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar Studenten (m/v) die interesse hebben in een administratief studentenjob. Dit voor een mooie firma in volle expansie in de regio van Oostende. Om de piekperiode op te vangen, staan zij steeds open voor enthousiaste studenten die enkele weken beschikbaar zijn de maanden augustus en/of september of tijdens het schooljaar. Jouw takenpakket als Student: je staat in voor de eerstelijnstelefonie; je boekt reservaties in; je behandelt de klachten; je assisteert bij het opstellen van kredietnota's; je bent backup voor de planning. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Demonstrateur Airfryer - tijdelijke job (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Ben je een enthousiasteling met een passie voor (gezond) koken, die op een amusante, vlotte en informatieve manier demonstraties kan geven van de Airfryer op verschillende locaties in de regio, en de overtuigingskracht heeft om het product ook nadien te verkopen dan ben je onze ideale kandidaat Deze opdracht tot een goede einde brengen kan aanleiding zijn naar meer leuke demonstraties

  • Jobstudent winkelbediende m/v regio Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Studentenjob

    Voor de ZEB in Lommel zijn wij DRINGEND op zoek naar jobstudenten. Dit kan zowel doordeweeks als in het weekend. Je taken bestaan uit... Kassa Winkel op orde houden Klanten verder helpen

  • Student JBC Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Als enthousiaste Jobstudent sta je in voor onderstaande taken verwerken van de levering op orde houden van winkel, paskamers en magazijn algemeen onderhoud van de winkel

  • Keukenadviseur (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: STEVENS MEUBEL

    Type: Vaste Job

    Advies, verkoop en opmetingen ter plaatse bij de klant. Opvolging van de dossiers.

  • Technieker - twee ploegen (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Vaste Job

    Voor een gerenommeerde firma in Roeselare zijn wij op zoek naar een preventief technieker. Je bent samen met je team verantwoordelijk voor het vlot draaiende houden van de productiemachines- en installaties overheen de verschillende productielijnen (productie en verpakking).

  • Junior werfleider spoorbekabeling (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als werfleider spoorbekabeling zal je een ploeg van 6 à 7 collega's begeleiden op de werf. Deze werven zijn verspreid over heel Vlaanderen. Je rol zal voornamelijk coördinerend zijn, maar als de nood hoog is, steek je met veel plezier de handen mee uit de mouwen. Het is daarnaast belangrijk dat je flexibel bent naar werkuren. Je zal voornamelijk in dagdienst werken, sporadisch kan hier nachtwerk of weekendwerk bij komen kijken.

  • ZELFSTANDIG DIRECTEUR BANKAGENTSCHAP (M/V) - Regio Antwerpen (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1549795-inline.html?cid=Partner_VDAB ‘’Ik ben een echte ondernemer. Mijn vaardigheden en expertise, die heb ik gekoppeld aan de strategische en tactische kracht van Beobank’’   Beobank heeft mijn commerciële ervaring, enthousiasme, loyaliteit en integriteit geanalyseerd. Na enkele ontmoetingen hebben ze mijn drijfveren en mijn wil om een succesvolle carrière op te bouwen geëvalueerd. En uiteindelijk hebben ze mij de functie van ZELFSTANDIG DIRECTEUR BANKAGENTSCHAP (M/V) voorgesteld. Mijn missie? Mijn agentschap uitbouwen met behulp van mijn organisatorische vaardigheden, mijn grondige marktkennis en proactieve visie ten dienste van mijn klanten, zowel particulieren als professionals (individuele ondernemers en kmo’s). Mijn rol? Hun dagelijkse leven verbeteren met oplossingen op maat. En waken over hun economische belangen en de verwezenlijking van hun projecten. Mijn job? Met veel dynamiek een team leiden en stimuleren, om onze kwalitatieve en kwantitatieve doelstellingen te bereiken. Samen met mijn medewerkers breng ik de mogelijkheden in mijn regio in kaart en ontwikkel ik een commercieel plan om de optimale groei van mijn agentschap te verzekeren.

Zoek naar antwoorden van Bernard II Ets in sociale netwerken
Look for responds of Bernard II Ets in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bernard II Ets. Laat een reactie achter voor Bernard II Ets. Bernard II Ets bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bernard II Ets. Leave a respond for Bernard II Ets. Bernard II Ets on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bernard II Ets op de google maps. Adres en contacten Bernard II Ets
Location of Bernard II Ets on the google maps. Address and contacts of Bernard II Ets

Andere gerelateerde bedrijven als come Bernard II Ets Bernard II Ets: PATRICIA VANESSE | Mercier Sophie | A.V. 1000 | BANCONTACT-MISTER CASH | C.N.M.

Other related companies as Bernard II Ets: PATRICIA VANESSE | Mercier Sophie | A.V. 1000 | BANCONTACT-MISTER CASH | C.N.M.

Bernard II Ets is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bernard II Ets, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05387390136. Het bedrijf Bernard II Ets bevindt zich op het adres: Rue de Namur 67; 7141; Morlanwelz (Mont-Sainte-Aldegonde). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 361,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 669,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Pipes - Cardboard. Producten gemaakt in Bernard II Ets zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bernard II Ets is Administratie van economische programma's, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bernard II Ets is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bernard II Ets, openstaande posities, locatie van Bernard II Ets op de kaart.

Bernard II Ets is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bernard II Ets, company assigned to the tax number BE05387390136. The company Bernard II Ets is located at the address: Rue de Namur 67; 7141; Morlanwelz (Mont-Sainte-Aldegonde). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 361,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 669,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Pipes - Cardboard. Products created in Bernard II Ets were not found.
The main activity of Bernard II Ets is Administration of Economic Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Bernard II Ets is not available. You also can look at reviews of Bernard II Ets, open positions, location of Bernard II Ets on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bernard II Ets, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bernard II Ets, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bernard II Ets, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bernard II Ets, employees, financial statistics.