Vandersnickt M

Contactgegevens Vandersnickt M: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vandersnickt M: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vandersnickt M

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Luxensart 20; 7181; Seneffe (Petit-Roeulx-lez-Nivelles), België

Telefoon (phone): 067 87 83 12 (+32-067 87 83 12) 067 87 83 12 (+32-067 87 83 12)

Fax (fax): +32 (10) 669-24-93 +32 (10) 669-24-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vandersnickt M: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vandersnickt M"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vandersnickt M"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vandersnickt M, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vandersnickt M. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vandersnickt M, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vandersnickt M. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vandersnickt M
Products information Vandersnickt M

BTW identificatienummer (tax): BE09307312011
Ondernemingsnummer: 3636993408
Hoofdstad (capital): 873,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 592,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in Vandersnickt M zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): PIGEON - FANCIERS AND ACCESS

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vandersnickt M
(Get full report from official database of BE for Vandersnickt M)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vandersnickt M
Addition kinds of activities for Vandersnickt M

253102. Kerkmeubilair | Church furniture
394407. Babywagens en zittingen | Baby carriages and restraint seats
449101. Marine laden en lossen diensten | Marine loading and unloading services
01390101. Alfalfa boerderij | Alfalfa farm
10440202. Zilveren ertsmalen | Silver ore milling
28690310. Oleïnezuuresters | Oleic acid esters
50459900. Computers, randapparatuur en software, nec | Computers, peripherals, and software, nec
51420104. Groenten, bevroren | Vegetables, frozen
55510203. Kayaks | Kayaks

Werken bij Vandersnickt M: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vandersnickt M: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vandersnickt M. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vandersnickt M. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper Food (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt in Westmalle zijn we op zoek naar een verkoper voor de groenten- en fruitafdeling. Je wordt 20 u per week tewerkgesteld. Het gaat om een vacature met optie vast. Jouw takenpakket: je helpt met het laden en lossen van de vracht je pakt de producten uit je vult de winkel aan je doet een kwaliteitscontrole je helpt klanten verder die vragen hebben

  • Onderhoudsmedewerker (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend bedrijf regio Mechelen zijn we op zoek naar een onderhoudsmedewerker. Het bedrijf is verantwoordelijk voor de levering van verse producten aan supermarkten.  Als onderhoudsmedewerker sta je in voor de orde en netheid in het magazijn.  je werkt met een industriële reinigingsmachine je kan kleine herstellingswerken in het magazijn uitvoeren  Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Greenyard is een globale marktleider in verse en bereide groenten & fruit en in groeimedia. Greenyard heeft activiteiten wereldwijd en bedient een globale klantenbasis die onder andere de belangrijkste retailers in Europa omvat.

  • CNC operator (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf gelegen te Wevelgem zijn wij op zoek naar een CNC operator (m/v). - Je vervaardigt metalen onderdelen op een CNC-gestuurde freesmachine (stukwerk of kleine series); - Je stelt, indien nodig, de machine in; - Je beheert het verspaningsproces, meet en corrigeert indien nodig de CNC-besturing; - Je programmeert zelf eenvoudige stukken.

  • POETSHULP regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant, een schoonmaakbedrijf, zijn we ook zoek naar een poetshulp met verantwoordelijkheidszin. Je werkt van maandag tot en met donderdag van 6 tot 14 uur of van 7u30 tot 15u30. Op vrijdag werk je van 6 tot 13u30 of van 7u30 tot 15 uur.

  • Huishoudhulp (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: DE HELPENDE HAND

    Type: Dienstenchequebaan

    Je ondersteunt verschillende gezinnen uit de omgeving Marke, Kortrijk, Bellegem, Aalbeke,.. in het huishouden. Mogelijke taken zijn: poetsen, strijken en andere huishoudelijke taken.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hoevenen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOEVENEN)

    Regio: HOEVENEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • JOBSTUDENT BAR IN DANSCAFE (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent barmedewerker krijg heel wat leuke taken toegewezen: ? Bestellingen opnemen en klaar maken ? Bier tappen ? Bedien je de klanten vriendelijk ? Frigo's aanvullen en de bar net houden

  • Chauffeur CE Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant Renewi, een groot, internationaal bedrijf, zijn we op zoek naar een chauffeur (m/v) met rijbewijs CE. Je vertrekt 's morgens vanuit de vestiging Kampenhout en werkt je opgemaakte routelijsten af (dagritten) Je bestuurt een vrachtwagen type trekker-oplegger. Je staat in voor het eerstelijnsonderhoud van het voertuig. TEWERKSTELLINGSPLAATS: Kampenhout

  • COMMERCIEEL ADVISEUR BANK (REGIO GENT) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Vaste Job

    Commercieel Adviseur Bank (regio Gent) Relevante ervaring in de banksector vereist Regio Gent Onze klant is een regionale professionele retailbank. Als duurzame ethische speler schenkt deze autonome bank heel wat aandacht aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Momenteel is Hays Bank & Verzekeringen voor hen op zoek naar een Commercieel Adviseur Bank voor het kantoor regio Gent. Als Relatiebeheerder sta je in voor allround adviesgesprekken over dagelijks bankieren, beleggingen, kredieten en verzekeringen. Je bent in staat om proactief jouw klanten te informeren en hen te begeleiden naar de meest opportune oplossing. Je detecteert commerciële opportuniteiten en werkt actief mee aan commerciële acties. Je biedt hierbij de beste oplossing op maat van jouw klant waarbij het opbouwen van een langetermijnrelatie centraal staat. Verder sta je ook deels in voor het onthaal van de klanten aan het loket.

  • Laborant farma GMP (groei naar validatie) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: LAB SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Onze klant in Turnhout is een is een middelgroot hoogtechnologisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het produceren en conditioneren van geneesmiddelen. De onderneming beschikt over moderne installaties en is onderworpen aan de strengste internationale normen. Voor het labo kwaliteitscontrole zoeken we een laborant voor het analytisch labo. Je doet kwaliteitscontrole; je werkt vooral met chromatografische technieken en daarbuiten nog een aantal fysicochemische analyses. Je werkt onder strikte GMP normen. Na verloop van tijd zijn er groeimogelijkheden naar een validatiefunctie binnen het labo. Je werkt dan eveneens mee aan de validatie en indienststelling van labotoestellen. Verder doe je ook kalibraties en onderhoud van labotoestellen. Vaste functie met groeimogelijkheden!.

  • Service Coördinator (m/v) (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: JLE-SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Jobbeschrijving Je bent coördinator voor de monitoring en onderhoud van bestaande klanten binnen een professioneel service team Je staat in voor de opvolging en uitvoering van service en monitoring contracten Je volgt de PV installaties op en detecteert mogelijke problemen Je stuurt de techniekers aan en zorgt voor de nodige feedback Je coördineert het onderhoud en de nodige interventies alsook mogelijke onderaannemers Je werkt ook mee in de opmaak van service offertes Indien nodig, mee interventies uitvoeren bij klanten, visueel, elektrisch en mechanisch Je werkt mee aan een optimale stockbeheer

  • Flexijob afwas en schoonmaak (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Flexijob

    Voor een slagerij gelegen te Staden zijn we momenteel op zoek naar een gemotiveerde medewerkers om bij te springen in de winkel. Je staat onder andere in voor het schoonmaken en onderhouden van de winkelruimte, het doen van de afwas.

Zoek naar antwoorden van Vandersnickt M in sociale netwerken
Look for responds of Vandersnickt M in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vandersnickt M. Laat een reactie achter voor Vandersnickt M. Vandersnickt M bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vandersnickt M. Leave a respond for Vandersnickt M. Vandersnickt M on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vandersnickt M op de google maps. Adres en contacten Vandersnickt M
Location of Vandersnickt M on the google maps. Address and contacts of Vandersnickt M

Andere gerelateerde bedrijven als come Vandersnickt M Vandersnickt M: HOME LIBERT | Meeusen V-Verstraeten NV | C.P.A.S. | DEPAUW SA | MICHEL DAUNE

Other related companies as Vandersnickt M: HOME LIBERT | Meeusen V-Verstraeten NV | C.P.A.S. | DEPAUW SA | MICHEL DAUNE

Vandersnickt M is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vandersnickt M, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09307312011. Het bedrijf Vandersnickt M bevindt zich op het adres: Rue de Luxensart 20; 7181; Seneffe (Petit-Roeulx-lez-Nivelles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 873,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 592,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is PIGEON - FANCIERS AND ACCESS. Producten gemaakt in Vandersnickt M zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vandersnickt M is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vandersnickt M is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vandersnickt M, openstaande posities, locatie van Vandersnickt M op de kaart.

Vandersnickt M is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vandersnickt M, company assigned to the tax number BE09307312011. The company Vandersnickt M is located at the address: Rue de Luxensart 20; 7181; Seneffe (Petit-Roeulx-lez-Nivelles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 873,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 592,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is PIGEON - FANCIERS AND ACCESS. Products created in Vandersnickt M were not found.
The main activity of Vandersnickt M is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Vandersnickt M is not available. You also can look at reviews of Vandersnickt M, open positions, location of Vandersnickt M on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vandersnickt M, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vandersnickt M, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vandersnickt M, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vandersnickt M, employees, financial statistics.