BERNARD OOSTVEEN

Contactgegevens BERNARD OOSTVEEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BERNARD OOSTVEEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

BERNARD OOSTVEEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUELLE BOIS DES PAUVRES 1; 1380; LASNE, België

Telefoon (phone): 26336329 (+32-26336329) 26336329 (+32-26336329)

Fax (fax): +32 (12) 885-14-73 +32 (12) 885-14-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BERNARD OOSTVEEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BERNARD OOSTVEEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BERNARD OOSTVEEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BERNARD OOSTVEEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BERNARD OOSTVEEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BERNARD OOSTVEEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BERNARD OOSTVEEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BERNARD OOSTVEEN
Products information BERNARD OOSTVEEN

BTW identificatienummer (tax): BE08604461669
Ondernemingsnummer: 3172546386
Hoofdstad (capital): 692,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 323,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in BERNARD OOSTVEEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BERNARD OOSTVEEN
(Get full report from official database of BE for BERNARD OOSTVEEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor BERNARD OOSTVEEN
Addition kinds of activities for BERNARD OOSTVEEN

762200. Radio en televisie reparatie | Radio and television repair
13890305. Swabbing Wells | Swabbing wells
26760103. Servetten, papier: gemaakt van gekocht papier | Napkins, paper: made from purchased paper
39440107. Sleden, kinderen | Sleds, children's
50829900. Bouw- en mijnbouwmachines, nec | Construction and mining machinery, nec
73490205. Uitlaat of ventilator reinigen | Exhaust hood or fan cleaning
73891310. Repossession service | Repossession service
73899954. Waterverzachterservice | Water softener service
78419901. Film- of bandverhuur, film | Film or tape rental, motion picture
91990403. Overheid, provincie overheid | General government, county government

Werken bij BERNARD OOSTVEEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BERNARD OOSTVEEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BERNARD OOSTVEEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BERNARD OOSTVEEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Payroll Medewerker, Campus Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: OLV Ziekenhuis Campus Aalst-Asse-Ninove

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Taakomschrijving Onze personeelsdienst bestaat uit 12 medewerkers die dagelijks instaan voor het verwerken van de personeelsadministratie. Dit team zorgt voor een correcte opvolging van de personeelsdossiers en dit voor meer dan 2000 medewerkers. Hiernaast fungeren zij ook als aanspreekpunt voor alle vragen mbt personeelsadministratie. In kader van een zwangerschap zijn wij momenteel op zoek naar een enthousiaste collega om dit team tijdelijk te versterken. Concreet bestaat het takenpakket uit: Invoeren, verwerken en opvolgen van de loon- en contractadministratie van alle werknemers Werken in het planningspakket SP-expert en het loonverwerkingspakket X-tend Fungeren als aanspreekpunt voor dossier specifieke info naar werknemers en leidinggevenden Adviseren van werknemers en leidinggevenden inzake de toepassing van cao’s, sociale wetgeving, arbeidsrechtelijke vraagstukken en overige arbeidsvoorwaarden Samen met de collega’s instaan voor de uitvoering en opvolging van procedures om de kwaliteit van de loon- en weddeberekening te kunnen waarborgen Profiel Je beschikt over een bachelor sociaal werk - optie personeelswerk Kennis van payrollverwerking is een must, schoolverlaters komen ook in aanmerking Kennis van SP-expert en X-tend vormt een pluspunt Je bent nauwgezet en integer, getuigt van discretie en pakt je taken op een professionele wijze aan. Je bent onmiddellijk of op korte termijn beschikbaar. Je werkt op een enthousiaste, motiverende, gedreven en een vooruitstrevende manier mee om de bereikbaarheid van hoog tot laag doorheen organisatie te optimaliseren Aanbod Het betreft een voltijds contract (38u) van bepaalde duur voor 8 maanden - onmiddellijke indiensttreding - 80% is bespreekbaar Voor meer informatie kan je vrijblijvend contact opnemen met Godelieve Van Boxstael, Diensthoofd personeelsadministratie, 053/72.40.31.Benieuwd wat werken in ons ziekenhuis betekent? Het OLV Ziekenhuis biedt een attractief beloningspakket aan om de loyaliteit en prestaties van alle OLV-medewerkers te waarderen. We hebben zowel oog voor financiële elementen (vb. loon, extra legale voordelen, benefits,…) als niet-financiële elementen (vb. groeikansen, autonomie en verantwoordelijkheden,…).Meer info over ons beloningspakket is te raadplegen via bijgevoegde link waarom-kiezen-voor-het-olv-ziekenhuis Een gedetailleerd CV geeft ons meer informatie over uw relevante opleiding en ervaring, zodat wij beter kunnen inschatten of u voor een bepaalde vacature in aanmerking komt. Mogen wij u daarom vragen om uw CV op te laden, eventueel vergezeld van

  • Technieker Buitendienst (M/V) (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Belangrijkste verantwoordelijkheden : - uitvoering van herstellingen en onderhouden zodat een optimale bedrijfszekerheid van de toestellen wordt gerealiseerd - dagelijks indienen van correct ingevulde werkorders - beheer van de mobiele werkplaats volgens de richtlijnen

  • Technieker (Dienst na verkoop) (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant actief in de ventilatie-, cv- en warmwaterapparatuur en duurzame klimaatsystemen, zijn wij op zoek naar een technieker ter ondersteuning voor de dienst na verkoop. Je staat in voor het herstellen en onderhouden van verwarming- en ventilatietoestellen. Je stelt de nodige rapporten op. Je bent verantwoordelijk voor het beheer van materialen voor de opdrachten. Tevens zorg je voor elektrische aansluitingen. Je draagt de eindverantwoordelijkheid voor de werf ter plaatse.

  • Vrachtwagenbestuurders CE (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een transportbedrijf in de regio van Ham zijn wij op zoek naar vrachtwagenchauffeurs BULK CE Als chauffeur sta je in voor verschillende ritten over heel België. Je rijdt voornamelijk met een combi vrachtwagen. Je werkt van maandag tot vrijdag en je komt terecht in een stabiel en groeiend bedrijf. Openstaan om te overnachten indien nodig. Heb jij interesse in de vacature? Contacteer dan Konvert Interim Tessenderlo!

  • Poetshulp regio Gingelom/Landen (GINGELOM)

    Regio: GINGELOM

    Bedrijf: IRON MURPHY

    Type: Dienstenchequebaan

    Je gaat poetsen bij klanten thuis. Taken die je uitvoert bij de klanten: stof wegen, sanitair poetsen, afstofzuigen, dweilen, ramen poetsen, kasten uitvegen, keukentoestellen reinigen, vuilbakken leegmaken,... .

  • Huishoudhulp Dienstencheques Oud-Heverlee (M/V) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Leuven

    Type: Dienstenchequebaan

    Momenteel zijn we op zoek naar huishoudelijke hulpen in het kader van de dienstencheques voor de regio Overijse - Leuven - Je staat in voor huishoudelijke taken bij mensen thuis; - Jouw taken kunnen zijn: poetsen, strijken, wassen, koken, kleine boodschappen doen; - Er wordt voor jou een rooster op maat gemaakt, rekening houdend met uren en dagen die voor jou passen.

  • Huishoudhulp regio Herzele (M/V) (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ASSIST AT HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij klanten thuis ga je huishoudelijke taken verrichten zoals poetsen,strijken, afwassen,.. Je wordt begeleid en gecoacht door een team van enthousiaste mensen bij wie je steeds terecht kan en bepaald zelf hoeveel uur per week en wanneer je wil werken. Assist At Home streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich dan ook kandidaat stellen ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geloof, afkomst, geaardheid, handicap of vermogen. Poetsen doe je met hart en ziel? Je bent klantvriendelijk en komt steeds je afspraken na?Je bent iemand op wie wij kunnen vertrouwen? Dan kom je zeker in aanmerking voor een leuke job bij Assist At Home.

  • Jobstudent Project Software Testing (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Konvert Office Hasselt

    Type: Studentenjob

    Ben jij de jobstudent die ervaring wilt opdoen in een toonaangevend IT-bedrijf? Ervaring is altijd de struikelblok voor jonge werkzoekende. Nu krijg je de kans om ervaring op te doen bij onze klant en mee samen te werken aan een project software testing. Neem snel contact met ons op! [email protected] of 011/325829

  • Allround bediende/Junior Planner (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: YOUNG CHARLY

    Type: Vaste Job

    · U werkt, zowel zelfstandig als in team, samen met verschillende collega’s/departementen · Lange termijn relaties uitbouwen en managen · Snel oplossen, aanpassen en verhelpen van problemen · Productkennis verwerven en aanwenden bij ondersteuning klant · Planning leveringsrondes in samenspraak met Senior Planner · Dispatch & management 'team logistics' in overleg met Senior Planner · Verwerking vracht en transport documenten · Werkweek van dinsdag tem zaterdag

  • HR Manager (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: INDEPENDENT HOSPITALITY

    Type: Vaste Job

    HR Manager gezocht voor een Belgisch vakantiepark! In deze functie ben je verantwoordelijk voor het wel en wee van alle 150 medewerkers van het park! Daarnaast ben je zijdelings betrokken bij een tweede park en treed jij als overkoepelende manager. Als HR Manager heb je zowel een leidinggevende, uitvoerende als adviserende rol. Zo voorzie jij de verschillende managers van advies over het te voeren personeelsbeleid voor hun eigen teams, creëer je draagvlak op elk niveau binnen de organisatie en lever je een actieve bijdrage aan operationele werkzaamheden zoals recruitment. Heb jij minimaal zes jaar ervaring als HR manager? Beheers je naast Engels en Nederlands in perfecte mate ook redelijk de Franse taal? Ben je ondernemend en ga je resultaatgericht te werk? Dan ontvang ik graag je CV

  • Hulpkelner - Barman (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BISTRO JAN VAN EYCK

    Type: Flexijob

    Hulp in restaurant - brasserie. Eten en drank naar de klanten brengen.

  • FLEXI Verkoper / Verkoopster slagerij m/v (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Flexijob

    Jij helpt met de glimlach elke klant verder die de winkel binnen komt. Je snijdt charcuterie, verpakt alles netjes en rekent af met de klanten. Je geeft advies waar nodig.

Zoek naar antwoorden van BERNARD OOSTVEEN in sociale netwerken
Look for responds of BERNARD OOSTVEEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor BERNARD OOSTVEEN. Laat een reactie achter voor BERNARD OOSTVEEN. BERNARD OOSTVEEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BERNARD OOSTVEEN. Leave a respond for BERNARD OOSTVEEN. BERNARD OOSTVEEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BERNARD OOSTVEEN op de google maps. Adres en contacten BERNARD OOSTVEEN
Location of BERNARD OOSTVEEN on the google maps. Address and contacts of BERNARD OOSTVEEN

Andere gerelateerde bedrijven als come BERNARD OOSTVEEN BERNARD OOSTVEEN: N.R.C. SA | NEW PALUX | GROUPIMO | GARAGE BLONDEEL | JO MUYLLE

Other related companies as BERNARD OOSTVEEN: N.R.C. SA | NEW PALUX | GROUPIMO | GARAGE BLONDEEL | JO MUYLLE

BERNARD OOSTVEEN is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BERNARD OOSTVEEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08604461669. Het bedrijf BERNARD OOSTVEEN bevindt zich op het adres: RUELLE BOIS DES PAUVRES 1; 1380; LASNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 692,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 323,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in BERNARD OOSTVEEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BERNARD OOSTVEEN is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BERNARD OOSTVEEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BERNARD OOSTVEEN, openstaande posities, locatie van BERNARD OOSTVEEN op de kaart.

BERNARD OOSTVEEN is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is BERNARD OOSTVEEN, company assigned to the tax number BE08604461669. The company BERNARD OOSTVEEN is located at the address: RUELLE BOIS DES PAUVRES 1; 1380; LASNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 692,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 323,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Boekhouders. Products created in BERNARD OOSTVEEN were not found.
The main activity of BERNARD OOSTVEEN is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BERNARD OOSTVEEN is not available. You also can look at reviews of BERNARD OOSTVEEN, open positions, location of BERNARD OOSTVEEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BERNARD OOSTVEEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BERNARD OOSTVEEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BERNARD OOSTVEEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BERNARD OOSTVEEN, employees, financial statistics.