Galerie Jean Nelis

Contactgegevens Galerie Jean Nelis: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Galerie Jean Nelis: address, phone, fax, email, website, opening hours

Galerie Jean Nelis

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Van Moer 2; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 511 33 93; 0475 82 91 81 (+32-02 511 33 93; 0475 82 91 81) 02 511 33 93; 0475 82 91 81 (+32-02 511 33 93; 0475 82 91 81)

Fax (fax): +32 (13) 485-84-19 +32 (13) 485-84-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Galerie Jean Nelis: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Galerie Jean Nelis"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Galerie Jean Nelis"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Galerie Jean Nelis, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Galerie Jean Nelis. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Galerie Jean Nelis, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Galerie Jean Nelis. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Galerie Jean Nelis
Products information Galerie Jean Nelis

BTW identificatienummer (tax): BE07576416015
Ondernemingsnummer: 8113372802
Hoofdstad (capital): 327,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 564,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Galleries

Product categorie (product category): Pictures and paintings - Purchase and sale

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Galerie Jean Nelis
(Get full report from official database of BE for Galerie Jean Nelis)

Aanvulling soorten activiteiten voor Galerie Jean Nelis
Addition kinds of activities for Galerie Jean Nelis

29510204. Beton, bitumineus | Concrete, bituminous
30690203. Vloerbekleding, rubber | Floor coverings, rubber
38120108. Bank en draai indicatoren en componenten | Bank and turn indicators and components
39999937. Stereografen, fotografisch | Stereographs, photographic
72310000. Schoonheidswinkels | Beauty shops

Werken bij Galerie Jean Nelis: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Galerie Jean Nelis: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Galerie Jean Nelis. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Galerie Jean Nelis. Looking for open vacancies in other companies

  • Tubing / Instrumentfitter M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SPIE BELGIUM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Gespecialiseerd in elektriciteit, mechanica, HVAC, energie, piping, communicatienetwerken en infrastructure, helpt SPIE Belgium zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties Heb je interesse in een job waarin je verantwoordelijkheid draagt voor het op maat maken, inmeten en monteren van leidingen tot 3/4", en dit in een industriële omgeving? Haal je voldoening uit taken zoals o.a. : -Samenstellen en plaatsen van instrumenten met hun toebehoren. -Plaatsen en aansluiten van procesleidingen. -Aanleggen van luchtleidingen in verschillende materialen zoals RVS, CU, PVC en Galva -Demonteren van instrumenten -Maken van steunen voor allerlei toestellen. -Plaatsen van kabelbanen

  • Chauffeur CE - Terbergchauffeur / Spotter - Zellik (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een échte uitdaging als chauffeur CE? Voor onze klant uit de voedingssector zoeken wij voor de maanden juli, augustus en september chauffeurs die met een terberg kunnen rijden of dit graag willen leren. Ook minder ervaren maar gemotiveerde chauffeurs komen in aanmerking en je hoeft NIET in het bezit te zijn van een code95. Ben je dus een kei in manouvreren of zou je dit graag willen worden? Dan is dit de kans van je leven! Je verplaatst de aanhangwagens tegen en van de kaai, je koppelt deze op een correcte manier aan en af, je zet deze weer vertrekkensklaar en bent zo dus de meest onmisbare schakel in dit efficiënt transportproces. Je werkt van maandag tot vrijdag tussen de 8 en 10 uur per dag, het opstartuur kan wekelijks veranderen en zo werk je soms ook s'nachts.

  • Helper-monteerder (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Montage van koeltorens of sub-assembly's op basis van dossier en technische tekeningen (plannen materiaallijsten) Plaatsen van panelen, ventilatoren, assen, motoren, thermostaat, pompen, niveauregelaars,...

  • Lasser (TIG en Halfautomaat) - Regio Waaslandhaven (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant met vestiging in de Waaslandhaven zijn we op zoek naar meerdere TIG-Lassers. U kan zelfstandig een herstelling aan een tankcontainer uitvoeren volgens de specificaties op het bestek, opgesteld in het Engels. Daarnaast kan u zich vlot uitdrukken in het Nederlands. Deze herstellingen kunnen o.a. de volgende zijn : Uitvoeren van druktesten. Herstellen van ventielen, vervangen van dichtingen. Reinigen, ontvetten, schilderen. Snijden, slijpen, boren, beitelen, richten, kloppen, beitelen. Vervangen van isolatie en bekleding van tanks. Lassen: Tig lassen, positie 3G is een vereiste, een laskwalificatie is een grote plus + Half automaat, tig, ijzer, inox en alu, branden, autogeen en plasma. Herstelling van grote schadegevallen, dus constructiewerk ; laswerk, branden. Uitpakken, opruimen, opkuis na werken. VCA- en lasattest is een pluspunt.

  • Customer Service Medewerker. (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal bedrijf in Bilzen zijn we opzoek naar een Customer Service Medewerker. Als Customer Service Medewerker krijg je de verantwoordelijkheid over een bepaald aantal klaten (intern of extern). Er wordt gecommuniceerd met andere verkoopskantoren wereldwijd of rechtstreeks met de eindklant, via mail en telefoon. Je boekt bestellingen op vraag van de klant. Je past bestaande bestellingen aan. Je volgt de bestellingen op en controleert de stock en de levertijden. Je verricht administratieve taken en stelt documenten op. Je zorgt voor de juiste oplossing wanneer er bij een bestelling iets mis gaat. Je overlegt met de andere afdelingen om op een correcte manier aan de vraag van de klant te kunnen voldoen.

  • Stabiliteitsingenieur (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als stabiliteitsingenieur ben je verantwoordelijk voor de opmaak van stabiliteitsstudies voor gebouwen. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Technisch en bouwkundig advies geven tijdens elke fase (voorontwerp aanbesteding en uitvoering); Ontwerpen en dimensioneren van zowel staal- beton- als houtstructuren; Bestekken en meetstaten opmaken; Bouwkundige tekenaars begeleiden bij de opmaak van wapenings- en detailplannen; Samen met de projectmanager de werven opvolgen.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Hoeselt (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Jobstudent grafisch ontwerp (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: HOLIDAY SUITES

    Type: Studentenjob

    Holiday Suites is op zoek naar een jobstudent webdesign om het team te versterken. In eerste instantie tijdens de zomervakantie, maar daarna zijn ook andere vakanties weekends en/of weekdagen een optie. · Je bouwt mee aan de website aan de hand vaneen grafische en/of technische invulling. · Je werkt brochures, flyers en ander drukwerk uit. · Je werkt de grafische/technische kant van de nieuwsbrief en promoties uit

  • ICT–netwerk en databasebeheerder (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: STEGMANN MEDICA SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Als netwerk- en databasebeheerder ben je verantwoordelijk voor de uitbouw, het beheer en de ontwikkeling van de hardware en software-elementen (tools, netwerken, databanken, e-mailsysteem, …) van de organisatie/community. Je staat ook in voor de samenhang, toegankelijkheid en veiligheid van de informatiegegevens Je rapporteert en legt verantwoordelijkheid af tegenover de operationeel verantwoordelijke. Je geeft zelf geen leiding, maar je kan functionele richtlijnen geven aan teamverantwoordelijken en/of medewerkers.

  • DOCENTEN AARDRIJKSKUNDE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FULL MARKS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In een erkende privéschool geeft u op freelance basis aardrijkskunde aan individuele studenten. Het kan gaan om de begeleiding van zowel studenten uit het a.s.o., bso of tso bij de voorbereiding voor de examens van de Examencommissie (Middenjury) als om studenten uit het hoger (universitair) onderwijs.

  • ZORGKUNDIGE IN THUISVERPLEGING (ZELFSTANDIG) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: IEZE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin om als zelfstandig zorgkundige te werken in thuisverpleging? Ben je een zelfstandig persoon? Regel je graag zelf je werk en wil je goed je boterham verdienen? Droom je er van om in de regio Kortrijk/Menen/Waregem in thuisverpleging te werken? Wil jij ook jouw steentje bijdragen om mensen zo lang mogelijk thuis te helpen wonen? Verzorg je graag mensen met hart en ziel? Solliciteer dan snel op deze vacature.

  • Kok / Sous-chef (FLEXI) (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: BRASSERIE MARIE - DGLV

    Type: Flexijob

    Voor onze zaak in Grobbendonk, gelegen naast het Albertkanaal, zijn we op zoek naar een extra keukenmedewerker (kok / sous-chef) Je wordt de rechterhand van de chef. Volgende taken behoren tot het takenpakket: - bereiden van alle warme gerechten - dresseren en mooi afwerken van elk gerecht - helpen bij de mise-en-place - Bijstaan van de chef waar nodig

Zoek naar antwoorden van Galerie Jean Nelis in sociale netwerken
Look for responds of Galerie Jean Nelis in social networks

Lees alle opmerkingen voor Galerie Jean Nelis. Laat een reactie achter voor Galerie Jean Nelis. Galerie Jean Nelis bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Galerie Jean Nelis. Leave a respond for Galerie Jean Nelis. Galerie Jean Nelis on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Galerie Jean Nelis op de google maps. Adres en contacten Galerie Jean Nelis
Location of Galerie Jean Nelis on the google maps. Address and contacts of Galerie Jean Nelis

Andere gerelateerde bedrijven als come Galerie Jean Nelis Galerie Jean Nelis: COIFFURE YVONNE | VERNIEST & Fils | TENNISCLUB BASELINE | Jacobs S Algemene Dakwerken BVBA | LUDO BEERTEN

Other related companies as Galerie Jean Nelis: COIFFURE YVONNE | VERNIEST & Fils | TENNISCLUB BASELINE | Jacobs S Algemene Dakwerken BVBA | LUDO BEERTEN

Galerie Jean Nelis is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Galerie Jean Nelis, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07576416015. Het bedrijf Galerie Jean Nelis bevindt zich op het adres: Rue Van Moer 2; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 327,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 564,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Pictures and paintings - Purchase and sale. Lijst met producten zijn Galleries.
De hoofdactiviteit van Galerie Jean Nelis is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Galerie Jean Nelis is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Galerie Jean Nelis, openstaande posities, locatie van Galerie Jean Nelis op de kaart.

Galerie Jean Nelis is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is Galerie Jean Nelis, company assigned to the tax number BE07576416015. The company Galerie Jean Nelis is located at the address: Rue Van Moer 2; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 327,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 564,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Pictures and paintings - Purchase and sale. List of products are Galleries.
The main activity of Galerie Jean Nelis is Services, Not Elsewhere Classified, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Galerie Jean Nelis is not available. You also can look at reviews of Galerie Jean Nelis, open positions, location of Galerie Jean Nelis on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Galerie Jean Nelis, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Galerie Jean Nelis, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Galerie Jean Nelis, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Galerie Jean Nelis, employees, financial statistics.