ANTIQUITES PHILIPPE LECOMTE

Contactgegevens ANTIQUITES PHILIPPE LECOMTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANTIQUITES PHILIPPE LECOMTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANTIQUITES PHILIPPE LECOMTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): R茅sidence de Milfort 32; 7011; Mons (Ghlin), België

Telefoon (phone): 02 513 56 54; 065 31 80 86; 0475 69 32 33 (+32-02 513 56 54; 065 31 80 86; 0475 69 32 33) 02 513 56 54; 065 31 80 86; 0475 69 32 33 (+32-02 513 56 54; 065 31 80 86; 0475 69 32 33)

Fax (fax): 065 31 80 86 (+32-065 31 80 86) 065 31 80 86 (+32-065 31 80 86)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANTIQUITES PHILIPPE LECOMTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANTIQUITES PHILIPPE LECOMTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANTIQUITES PHILIPPE LECOMTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANTIQUITES PHILIPPE LECOMTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANTIQUITES PHILIPPE LECOMTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANTIQUITES PHILIPPE LECOMTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANTIQUITES PHILIPPE LECOMTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANTIQUITES PHILIPPE LECOMTE
Products information ANTIQUITES PHILIPPE LECOMTE

BTW identificatienummer (tax): BE08560241699
Ondernemingsnummer: 2432891845
Hoofdstad (capital): 816,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 463,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Antiques

Product categorie (product category): Pictures and paintings - Purchase and sale

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANTIQUITES PHILIPPE LECOMTE
(Get full report from official database of BE for ANTIQUITES PHILIPPE LECOMTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANTIQUITES PHILIPPE LECOMTE
Addition kinds of activities for ANTIQUITES PHILIPPE LECOMTE

203701. Bevroren groenten en fruit | Frozen fruits and vegetables
07239902. Zaad schoonmaken | Seed cleaning
17529900. Vloerbedekking en vloerwerk, nec, nec | Floor laying and floor work, nec, nec
23530101. Baseball caps | Baseball caps
29990000. Petroleum en steenkoolproducten, niet inbegrepen | Petroleum and coal products, nec
34430705. Drijvende deksels, metalen plaat | Floating covers, metal plate
80110100. Interne geneeskunde beoefenaars | Internal medicine practitioners

Werken bij ANTIQUITES PHILIPPE LECOMTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANTIQUITES PHILIPPE LECOMTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANTIQUITES PHILIPPE LECOMTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANTIQUITES PHILIPPE LECOMTE. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek medewerker (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tot je taken behoren: Als logistiek medewerker ben je verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtwagens/containers alsook voor het in- en uitpakken van goederen. Je neemt daarna plichtsbewust en met oog voor detail jouw stuk van de administratieve afhandeling op. Je controleert hierbij de nodige documenten (vrachtbrieven, CMR’s, douanedocumenten enz.). Je werkt, samen met je collega’s, het logistieke proces kwalitatief af. Je toont je flexibel in het ondersteunen van andere cellen van de afdeling logistiek. Je houdt vast aan gestelde doelen, maar wisselt van aanpak, invalshoek of gedragstijl om ze te bereiken.

  • Dakwerker platte en hellende daken (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een ervaren dakwerker voor het plaatsen van platte en hellende daken. Zinkwerk is een must.

  • HUISHOUDHULP REGIO NINOVE (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in uw regio ! www.group-f.be

  • Enthousiaste Thuishulp M/V (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetsstudent(e) tijdens de week (min. 1 dag) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs &HR

    Type: Studentenjob

    Voor een schoonmaakbedrijf in Gent is AGO Jobs & HR op zoek naar poetsstudenten die zich wekelijks kunnen vrijmaken. Iedere ochtend word je opgehaald op een vaste locatie in Gent om appartementsgebouwen/scholen/kerken/bedrijven etc te onderhouden. Telkens werken van 7-17h. Dagen zijn af te stemmen met de klant (flexibel).

  • Jobstudent (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Restaurant Manager (M/V) (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Van der Valk Hotel Brussels Airport

    Type: Vaste Job

    Ben jij de gastheer of gastvrouw waar wij naar op zoek zijn? Draag jij een kwalitatieve service hoog in het vaandel, leg je gasten graag in de watten en beschik je over de leidinggevende capaciteiten om jouw hospitality passie en mind-set op een team over te brengen? Dan word jij als Restaurant Manager misschien wel het toekomstige gezicht van ons fine-dining restaurant Catharina! Een dag uit het leven van een Restaurant Manager bij Van der Valk… Wij beloven dat je je geen moment zal vervelen. Bij deze een greep uit het takenpakket van onze toekomstige collega: Je neemt de rol als gastheer/gastvrouw met glans op en wordt zo het belangrijkste aanspreekpunt voor onze gasten; Je werkt operationeel mee én superviseert de werkzaamheden in het restaurant en aan de bar; Je bent het schoolvoorbeeld wat betreft professionalisme, gastvriendelijkheid en collegialiteit; Je fungeert als liaison qua communicatie tussen keuken- en zaalactiviteiten; Dankzij jouw gedegen menu- en drankenkennis adviseer je de gasten als de beste bij hun keuze; Samen met de Director of F&B draag je mee bij aan de ontwikkeling van het team.

  • Medewerker Verkoop 35u voor Geel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: KWANTUM

    Type: Vaste Job

    Dit ben jij : je bent op zoek naar een uitdagende baan in een gezellige werkomgeving waar de klant altijd centraal staat. Je vindt het leuk om onze klanten te helpen en te adviseren over onze eigentijdse en voordelige producten op alle afdelingen . Daarnaast beleef je plezier aan het hebben van contact met klanten en verwelkomt al onze klanten met een lach. Je verrast onze klanten met je goede service en helpt hen met de juiste keuze te maken uit ons assortiment. Na een inwerkperiode kun je op alle afdelingen van onze winkel worden ingezet. Je vindt het ook een uitdaging om samen met je team de omzetbudgetten te behalen. Verder verricht je allerlei werkzaamheden om de winkel er goed uit te laten zien, wij noemen dat het perfecte winkelbeeld, zodat de klant een optimale klantbeleving ervaart tijdens het winkelen.

  • Dossierbeheerder voor kantoor in volle bloei Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Tot deze groep behoren een aantal kantoren, waarvan 1 dat ongeveer 3 jaar geleden werd geopend in Ieper. Vandaag de dag zijn er al 15 medewerkers actief, wat wijst op een goede, gezonde groei. De medewerkers zijn een mix van ervaren en minder ervaren mensen. Volgens dit kantoor zorgt een goede balans in ervaring voor een aanhoudende continuïteit. Indien het verwerven van extra kennis en ervaring behoren tot je prioriteiten, dan zit je bij dit kantoor goed. Door de evenwichtige aanwezigheid van verscheidene bekwaamheden staat er steeds iemand voor je klaar wanneer je hulp nodig hebt. Op jouw beurt kan ook jij mensen bijstaan wanneer nodig. DOSSIERBEHEERDER/ACCOUNTANT OPDRACHT Je beheert dossiers van A-Y: een takenpakket dat gaat van inboekwerk tot en met afsluitingen. Je staat in contact met klanten en helpt hen verder met al hun vragen en problemen. Je vormt dus het centraal aanspreekpunt. Op termijn is het uiteindelijk wel de bedoeling dat je besprekingen doet met klanten en dat je doorgroeit tot een volwaardige A-Z dossierbeheerder.

  • Meewerkend ploegchef (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Vaste Job

    Je volgt een team van 15 medewerkers op; 2 hoofdoperatoren met hun assistent en de medewerkers aan de band. Je volgt de werkplanning op. Je begeleidt jouw team en durft feedback te geven. Je krijgt een bureel ter beschikking in de productieruimte, doch zal je veel op de werkvloer aanwezig zijn. Je volgt beperkte administratie op.

  • Coach Leren programmeren met Scratch voor kinderen - Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Flexijob

    Je begeleidt kinderen bij het leren programmeren aan de hand van het programma Scratch. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Je geeft in een vaste school begeleiding in de naschoolse opvang aan een groep van maximum 12 kinderen gedurende ongeveer 20 weken (niet tijdens de schoolvakanties). Er staat een klaslokaal en computers ter beschikking. Deze lessen gaan door na schooltijd rond 16:00 uur op verschillende scholen in Antwerpen, Deurne, Borgerhout...

  • ZAALMEDEWERKER FLEXI / STUDENTEN (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: CABO

    Type: Flexijob

    Voor onze zaak zijn we op zoek naar flexijobs | jobstudenten.

Zoek naar antwoorden van ANTIQUITES PHILIPPE LECOMTE in sociale netwerken
Look for responds of ANTIQUITES PHILIPPE LECOMTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANTIQUITES PHILIPPE LECOMTE. Laat een reactie achter voor ANTIQUITES PHILIPPE LECOMTE. ANTIQUITES PHILIPPE LECOMTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANTIQUITES PHILIPPE LECOMTE. Leave a respond for ANTIQUITES PHILIPPE LECOMTE. ANTIQUITES PHILIPPE LECOMTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANTIQUITES PHILIPPE LECOMTE op de google maps. Adres en contacten ANTIQUITES PHILIPPE LECOMTE
Location of ANTIQUITES PHILIPPE LECOMTE on the google maps. Address and contacts of ANTIQUITES PHILIPPE LECOMTE

Andere gerelateerde bedrijven als come ANTIQUITES PHILIPPE LECOMTE ANTIQUITES PHILIPPE LECOMTE: COIFFURE ALBERT | Assurova BVBA | St-Georges | ECOLE FONDAMENTALE LIBRE | BUREAU DALOZE

Other related companies as ANTIQUITES PHILIPPE LECOMTE: COIFFURE ALBERT | Assurova BVBA | St-Georges | ECOLE FONDAMENTALE LIBRE | BUREAU DALOZE

ANTIQUITES PHILIPPE LECOMTE is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANTIQUITES PHILIPPE LECOMTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08560241699. Het bedrijf ANTIQUITES PHILIPPE LECOMTE bevindt zich op het adres: R茅sidence de Milfort 32; 7011; Mons (Ghlin). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 816,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 463,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Pictures and paintings - Purchase and sale. Lijst met producten zijn Antiques.
De hoofdactiviteit van ANTIQUITES PHILIPPE LECOMTE is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANTIQUITES PHILIPPE LECOMTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANTIQUITES PHILIPPE LECOMTE, openstaande posities, locatie van ANTIQUITES PHILIPPE LECOMTE op de kaart.

ANTIQUITES PHILIPPE LECOMTE is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANTIQUITES PHILIPPE LECOMTE, company assigned to the tax number BE08560241699. The company ANTIQUITES PHILIPPE LECOMTE is located at the address: R茅sidence de Milfort 32; 7011; Mons (Ghlin). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 816,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 463,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Pictures and paintings - Purchase and sale. List of products are Antiques.
The main activity of ANTIQUITES PHILIPPE LECOMTE is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ANTIQUITES PHILIPPE LECOMTE is not available. You also can look at reviews of ANTIQUITES PHILIPPE LECOMTE, open positions, location of ANTIQUITES PHILIPPE LECOMTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANTIQUITES PHILIPPE LECOMTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANTIQUITES PHILIPPE LECOMTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANTIQUITES PHILIPPE LECOMTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANTIQUITES PHILIPPE LECOMTE, employees, financial statistics.