Swaelens F

Contactgegevens Swaelens F: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Swaelens F: address, phone, fax, email, website, opening hours

Swaelens F

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Ernest Allard 20; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 511 96 68 (+32-02 511 96 68) 02 511 96 68 (+32-02 511 96 68)

Fax (fax): 02 514 15 98 (+32-02 514 15 98) 02 514 15 98 (+32-02 514 15 98)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Swaelens F: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Swaelens F"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Swaelens F"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Swaelens F, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Swaelens F. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Swaelens F, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Swaelens F. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Swaelens F
Products information Swaelens F

BTW identificatienummer (tax): BE02126098632
Ondernemingsnummer: 3537567138
Hoofdstad (capital): 155,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 353,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in Swaelens F zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Picture restoring

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Swaelens F
(Get full report from official database of BE for Swaelens F)

Aanvulling soorten activiteiten voor Swaelens F
Addition kinds of activities for Swaelens F

20139903. Gekookte vlees, van gekocht vlees | Cooked meats, from purchased meat
35499902. Merkmachines, metaalbewerking | Marking machines, metalworking
48139900. Telefooncommunicatie, behalve radio, nv | Telephone communication, except radio, nec
49590201. Malaria controle | Malaria control
82449903. Hof rapportage school | Court reporting school

Werken bij Swaelens F: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Swaelens F: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Swaelens F. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Swaelens F. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker in een technische omgeving (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP ZAVENTEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je wordt ingezet in het productieproces - Je zorgt voor het bekabelen, inbouwen van sensoren, rasters en dergelijke om zo tot het uiteindelijke product te komen - Je wordt ingezet in verschillende fasen van het productieproces.

  • transportplanner (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf actief in de bouwsector, zijn wij op zoek naar een transportplanner (M/V): Je staat in voor de coördinatie en planning van de leveringen bij de klanten binnen de beloofde levertermijnen. Je stelt hiervoor de transportschema’s op voor onze 5 vrachtwagens. Je lost eventuele problemen op met de nodige creativiteit en doorzettingsvermogen. Hiervoor heb je vaak contact met klanten, werfleiders, chauffeurs, transporteurs en natuurlijk je collega’s.  

  • Administratief bediende regio Izegem (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als administratief bediende zal je instaan voor volgende taken: - Opmaken van offertes - Briefwisseling - Kopieerwerk - Contact met sociaal bureau, alle sociale documenten in orde brengen van het personeel - Klassement - ...

  • SERVICE TECHNIEKER LIFTSYSTEMEN - MELSELE (MELSELE)

    Regio: MELSELE

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Melsele, een unieke speler op de markt, zijn wij op zoek naar een service technieker. Als service technieker sta je in het volgende takenpakket: Installatie, preventief en correctief onderhoud van dynamische systemen en machines. Na een korte doorstart zal je zelfstandig functioneren bij klanten om machines op te bouwen, gebreken te herstellen en technische problemen op te lossen. Je rapporteert rechtstreeks aan de servicemanager via dagelijkse raportage.

  • Vrachtwagenchauffeur C ADR (distributie) (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: Konvert Interim St-Amandsberg Logistics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ervaring als vrachtwagenchauffeur en op zoek naar een nieuwe uitdaging?! Voor een distributiebedrijf dat actief is in heel België zijn wij voor in het Gentse op zoek naar een ervaren vrachtwagenchauffeur C + ADR. De chauffeur rijdt naar onze klant (de camions blijven steeds bij onze klanten staan), laden hun camion (bij de specifieke klant in Gent staat de camion reeds voorgeladen !) , doen hun dagrit en komen dan terug bij de klant, van waaruit zij naar huis vertrekken. Dit telkens van maandag tem vrijdag, 10 à 11 uur gemiddeld per dag, ca. 15 stops per dag, distributie van gepallettiseerde goederen over heel België. Indien u niet in het bezit bent van een ADR rijbewijs dan is er een mogelijkheid om deze via hen te behalen. U zal dan wel , om de periode te overbruggen, in het Busselse tewerkgesteld worden. Je zal dan pas kunnen starten in Gent van zodra je jouw ADR attest hebt behaald. Je bent wel alvast in orde met jouw bestuurderskaart en Code 95

  • Enthousiaste huishoudhulp te Nevele-Landegem (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • JOBSTUDENT LEEFGROEPSBEGELEIDER WEEKEND (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: CKG DON BOSCO

    Type: Studentenjob

    -U werkt op zaterdag en/of zondag in een residentiële leefgroep met kinderen tussen 0 en 12 jaar. -U biedt de kinderen een fijne daginvulling door het aanbieden van leeftijdsgerichte activiteiten, gepaste verzorging en opvolging van de dagstructuur. -U voert een goede interne communicatie met de collega-begeleiders. -U onderhoudt ook goede contacten met de ouders en ondersteunt hen vanuit uw team bij de opvoeding van de kinderen.

  • DRINGEND: bijverdienste/student magazijnier (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor het sorteren, het scannen en het labelen van (zware) pakketten, alsook het sorteren & het in- en uitladen van vrachtwagens, Wil je iets bijverdienen en schrikt zwaar werk je niet af? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken!

  • Commercial Expert Bioproducts and Apps (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Vaste Job

    Als technische commercieel medewerker sta je in voor het gehele verkoopproces van de bio-producten. Dit proces bestaat uit prospectie, opmaak offertes, organiseren van de correcte levering van de producten, peilen naar de tevredenheid van klanten, margebewaking, kwaliteitscontrole, klantenportefeuille beheren en uitbreiden. Enkele van jouw verantwoordelijkheden zijn o.a. : - Het bepalen van het commerciële plan (bepalen van de doelgroep, gesprekspartners, voorbereiding van dossiers,...) - Opvolgen van verkoopresultaten - Onderhandelingen voeren mbt de voorwaarden van de verkoopovereenkomsten - De technische haalbaarheid van de vraag van de klant onderzoeken - Deelname aan netwerkevenementen - Budgettering en margeberekening

  • Kwaliteitscoördinator (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Onze klant is op zoek naar een kwaliteitscoördinator. Je taak bestaat vnl uit het opvolgen en voorbereiden/coördineren van audits (kwaliteit binnen de volledige flow van de organisatie) Op frequente basis worden er audits voor hun klanten uitgevoerd: zowel op technisch als sociaal domein. Hiervoor dien je procedures (kwaliteitsmanagementsysteem) verder te optimaliseren (opmaken van interne procedures, instructies en richtlijnen) en implementeren. Adhv een vragenlijst van de klant maak je een planning op en motiveer je de business unit managers en collega's op de verschillende afdelingen om optimaal gebruik te maken van het kwaliteitsmanagementsysteem. Je coördineert de verschillende diensten en werkt de nodige instructies uit. Indien er bij een audit niet voldoende gescoord wordt volgens de normen van hun afnemer, dien je maatregelen te treffen en opnieuw elke betrokken dienst hierbij te betrekken. Je werkt actief mee aan verbetervoorstellen.

  • zelfstandig verkoper social media (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: WEBCLIX

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze nieuwe software tool en ons IT bedrijf zijn wij opzoek naar een gedreven sales representatieve. Cold calling en klantenbezoeken afleggen is op jou lijf geschreven. Klanten hun probleem analyseren en een oplossing aanbieden is daarom ook een van je specialiteiten. Ons IT-bedrijf geleden te Bonheiden (Mechelen) & Antwerpen heeft een software ontwikkeld omtrend het sociale media beheer van bedrijven. Daarnaast focussen we op toekomst producten zoals chatbots, leadpages en lead magnets. Websites, Seo, Sea horen tegenwoordig tot de klassiekers maar daarom niet onbelangrijk. Heb jij een problemsolving attitude? Wil je een topverkoper zijn of ben je er al een? Doorgroeien in een bedrijf dat in volle ontwikkeling staat maar al jaren een vaste waarde is op de markt. Dan is deze job zeker en vast iets voor jou. Wij zullen er zeker en vast alles aan doen doormiddel van interne opleidingen om je te voorzien van een aantrekkelijk variabel salaris zonder enige plafond.

  • BELADER M/V (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: SMETCO

    Type: Werfreserve

    Wij zijn op zoek naar beladers om huisvuil, papier en karton of PMD op te halen met de vuilniswagen.

Zoek naar antwoorden van Swaelens F in sociale netwerken
Look for responds of Swaelens F in social networks

Lees alle opmerkingen voor Swaelens F. Laat een reactie achter voor Swaelens F. Swaelens F bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Swaelens F. Leave a respond for Swaelens F. Swaelens F on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Swaelens F op de google maps. Adres en contacten Swaelens F
Location of Swaelens F on the google maps. Address and contacts of Swaelens F

Andere gerelateerde bedrijven als come Swaelens F Swaelens F: CITIBANK | TV. ANTENNES | VAN PRAAG | Hallet M | LOUIS JANSSENS

Other related companies as Swaelens F: CITIBANK | TV. ANTENNES | VAN PRAAG | Hallet M | LOUIS JANSSENS

Swaelens F is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Swaelens F, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02126098632. Het bedrijf Swaelens F bevindt zich op het adres: Rue Ernest Allard 20; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 155,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 353,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Picture restoring. Producten gemaakt in Swaelens F zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Swaelens F is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Swaelens F is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Swaelens F, openstaande posities, locatie van Swaelens F op de kaart.

Swaelens F is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Swaelens F, company assigned to the tax number BE02126098632. The company Swaelens F is located at the address: Rue Ernest Allard 20; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 155,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 353,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Picture restoring. Products created in Swaelens F were not found.
The main activity of Swaelens F is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Swaelens F is not available. You also can look at reviews of Swaelens F, open positions, location of Swaelens F on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Swaelens F, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Swaelens F, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Swaelens F, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Swaelens F, employees, financial statistics.