ATELIER VERBEKE BART

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • ATELIER VERBEKE BART
Private companiesOil and Gas Extraction • ATELIER VERBEKE BART

Contactgegevens ATELIER VERBEKE BART: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ATELIER VERBEKE BART: address, phone, fax, email, website, opening hours

ATELIER VERBEKE BART

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Begijnengracht 9; 9000; Gent, België

Telefoon (phone): 09 223 49 54 (+32-09 223 49 54) 09 223 49 54 (+32-09 223 49 54)

Fax (fax): 09 223 49 54 (+32-09 223 49 54) 09 223 49 54 (+32-09 223 49 54)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ATELIER VERBEKE BART: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ATELIER VERBEKE BART"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ATELIER VERBEKE BART"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ATELIER VERBEKE BART, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ATELIER VERBEKE BART. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ATELIER VERBEKE BART, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ATELIER VERBEKE BART. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ATELIER VERBEKE BART
Products information ATELIER VERBEKE BART

BTW identificatienummer (tax): BE06088592529
Ondernemingsnummer: 8382263183
Hoofdstad (capital): 195,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 171,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Artists - Painters; Wall paintings

Product categorie (product category): Picture restoring

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ATELIER VERBEKE BART
(Get full report from official database of BE for ATELIER VERBEKE BART)

Aanvulling soorten activiteiten voor ATELIER VERBEKE BART
Addition kinds of activities for ATELIER VERBEKE BART

27520204. Coupons, gelithografeerd | Coupons, lithographed
34440101. Culverts, plaatmetaal | Culverts, sheet metal
34980000. Geproduceerde pijp en toebehoren | Fabricated pipe and fittings
51989902. Muurbedekkingen | Wallcoverings
59639900. Directe verkoopbedrijven, nv | Direct selling establishments, nec
63119904. Begrafenisverzekering | Funeral insurance
73891300. Juridische en fiscale diensten | Legal and tax services

Werken bij ATELIER VERBEKE BART: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ATELIER VERBEKE BART: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ATELIER VERBEKE BART. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ATELIER VERBEKE BART. Looking for open vacancies in other companies

  • Projectcoördinator groenpolen (m/v/x) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: STAD GENT

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Dit is dé job voor jou, want: Je staat in voor de coördinatie van het stadsaandeel van de uitbouw en ontwikkeling van de groenpool Parkbos, Vinderhoutse Bossen en Oud Vliegveld en Gentbrugse meersen. Je werkt actief samen met de betrokkenen en respecteert de gemaakte afspraken met de collega’s en andere overheden en volgt de uitvoering ervan op Je treedt op als vertegenwoordiger van de stad in diverse intergemeentelijke project-, werk- en stuurgroepen; Een grondige rapportage aan jouw leidinggevende, het management, het college en de gemeenteraad over de voortgang en de ontwikkeling van de groenpolen hoort hier natuurlijk ook bij; Je communiceert actief over de voortgang aan bewoners, gebruikers, middenveldorganisaties, Minaraad en Gecoro; Bewaken van het budget en zoekt naar financieringsmogelijkheden? Je doet niets liever!; Na het project zorg jij ervoor dat het onderhoud en het beheer van de groenpool wordt opgevolgd in overleg met de betrokkenen.

  • Administratief bediende (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als administratief bediende sta je in voor de administratieve ondersteuning van inkomende en uitgaande vrachten (de te laden en/of lossen goederen van de klant). Je stelt de zendingen samen en bereid deze voor in SAP. Je bent verantwoordelijk voor de opmaak van de juiste documenten en geeft deze mee met de transporteur. Je verzorgt de rapportering aan de klant, opvolging van de goederenstroom en hebt regelmatig contacten met klant en interne magazijniers. Je werkt in dagshift en rapporteert aan de Team Leader.

  • Huishoudhulp (M/V) Aartrijke (AARTRIJKE)

    Regio: AARTRIJKE

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Torhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Ben je op zoek naar een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan is een job als poetshulp met dienstencheques iets voor jou! Jouw taken: Poetsen Wassen en/of strijken Boodschappen doen Jouw voordelen: Vast inkomen, correct en op tijd betaald Zekere job met veel afwisseling Erkend statuut, beschermd door de sociale zekerheid Hospitalisatieverzekering Opvang zieke kinderen (ChildCare) Wij zijn momenteel op zoek naar iemand die deeltijds of voltijds bij ons zou kunnen starten in de regio: Aartrijke-Gistel

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wilrijk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • JOBSTUDENT KEUKENMEDEWERKER (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: DE KELLE

    Type: Studentenjob

    Voor ons gastronomisch restaurant zoeken wij een gemotiveerde en enthousiaste kandidaat voor hulp in de keuken. Je helpt bij voorbereidende taken, dresseren borden en afwas. Interesse? Solliciteer snel. Je bent vrij één of meerdere dagen in het weekend en/of in de vakantieperiodes. Dit is in onderling overleg af te spreken.

  • Enthousiaste Student(e) voor Bongo winkel Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SMARTBOX GROUP BELGIUM NV

    Type: Studentenjob

    Wie zoeken we? Voor onze winkel in Hasselt zoeken wij een spontane, enthousiaste student(e) (m/v), die onze klanten het perfecte cadeautje helpt te vinden en zich voor langere termijn wenst te engageren. Klanten met raad en daad bijstaan, hun vragen met een glimlach beantwoorden, hun aankoop afrekenen, de voorraad in de gaten houden, de winkel op orde houden. Kortom, alles wat met het reilen en zeilen van een winkel te maken heeft, spreekt jou dat aan? Waar wacht je dan nog op? Stuur ons snel een reactie en misschien doe jij binnenkort wel een strik om één van onze mooie Bongo’s!

  • Jobstudent Administratief Bediende (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MI CASA

    Type: Studentenjob

    Voor onze administratie zijn wij tijdens het schooljaar 2018-2019 op zoek naar een jobstudent administratief bediende. Profiel: We zoeken iemand die: - comfortabel gebruik maakt van de officeapplicaties - beschikt over voldoende verantwoordelijkheid om iets zelfstandig af te werken - goed georganiseerd en leergierig is - een veelzijdige administratieve kracht is met een neus voor cijfers - student is in een bacheloropleiding Accountancy-Fiscaliteit Functie: Bieden van administratieve ondersteuning bij de boekhouding en personeelsdienst

  • Enthousiaste, sportieve Promotor M/V (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: MiekBrebels.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen, die interesse hebben in BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE en SPORTIEVE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must.Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

  • Zelfstandig PSYCHOLOOG/PSYCHOTHERAPEUT (M/V) Antwerpen (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: OOSTERVELD PSYCHOTHERAPIEPRAKTIJK

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar iemand die : de master of de bachelor heeft afgerond in de psychologie of in een relevante humane studierichting* een langdurige psychotherapie opleiding heeft afgerond of minstens in het derde jaar zit geïnteresseerd is om met EMDR te werken enthousiast wordt van het werken in de eigen specialiteit: kinderen, jongeren en/of volwassenen die vlot autonoom functioneert als zelfstandig psychotherapeut m/v, maar ook zin heeft om zich te engageren voor een team en deel te nemen aan onze teamwerking (met teamvergaderingen, intervisie, cliëntoverleg en sporadische teamactiviteiten) en er niet voor terugdeinst om samen met collega's nieuwe projecten uit te werken Iemand die zich wil engageren en continuïteit in zijn werk kan bieden En die op termijn minstens twee dagen per week kan werken (we bieden veel flexibiliteit om dit op te bouwen, je mag in het begin minder werken). * De aangeduide studiegebieden in het aparte vak rechts bovenaan 'Vereiste Studies' zijn enkel indicatief en niet exclusief.

  • Freelanc Vertegenwoordiger Zonnepanelen (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: WSA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een gerenomeerde firma in de sector zijn wij op zoek naar freelance vertegenwoordigers. Afspraken worden voor u ingepland, mooie verloning per verkocht project. Meer info? [email protected]

  • zelfstandige logopediste (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: ZELFSTANDIGE LOGOPED. PRAKTIJK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega voor onze groepspraktijk om één van onze medewerkers, die gaat verhuizen, te vervangen. We behandelen leer- en taalstoornissen, articulatieproblemen, stemstoornissen, afasie, slikmoeilijkheden en myofunctionele problemen.

  • Kinderpsychiater (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • je bent erkend kinder- en jeugdpsychiater • je beschikt over een postgraduaatopleiding in de gedragstherapie of systeemtherapie of in opleiding • bijkomende masters, postgraduaatopleidingen of specialisaties strekken tot aanbeveling • je werkt op zelfstandige basis • je richt je op kinderen en jongeren • je werkt mee aan de uitbreiding van ons diagnostisch en behandelend aanbod • je adviseert het team met betrekking tot psychodiagnostisch onderzoek en formuleert samen met het team de conclusies en adviezen • je zorgt voor de nodige attesten en/ of doorverwijzigingen in het kader van psychodiagnostisch onderzoek en medicatiegebruik • je denkt mee na over het beleid van de praktijk • je versterkt Faresa als centrum in contacten met andere hulpverleners • je neemt deel aan teamvergaderingen • je houdt je kennis up to date door bijscholing

Zoek naar antwoorden van ATELIER VERBEKE BART in sociale netwerken
Look for responds of ATELIER VERBEKE BART in social networks

Lees alle opmerkingen voor ATELIER VERBEKE BART. Laat een reactie achter voor ATELIER VERBEKE BART. ATELIER VERBEKE BART bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ATELIER VERBEKE BART. Leave a respond for ATELIER VERBEKE BART. ATELIER VERBEKE BART on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ATELIER VERBEKE BART op de google maps. Adres en contacten ATELIER VERBEKE BART
Location of ATELIER VERBEKE BART on the google maps. Address and contacts of ATELIER VERBEKE BART

Andere gerelateerde bedrijven als come ATELIER VERBEKE BART ATELIER VERBEKE BART: BUILDING & ENGINEERING NV | MICHEL BAL | MATHIJS | Emile Raymaekers S.P.R.L. | VAN DEL

Other related companies as ATELIER VERBEKE BART: BUILDING & ENGINEERING NV | MICHEL BAL | MATHIJS | Emile Raymaekers S.P.R.L. | VAN DEL

ATELIER VERBEKE BART is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ATELIER VERBEKE BART, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06088592529. Het bedrijf ATELIER VERBEKE BART bevindt zich op het adres: Begijnengracht 9; 9000; Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 195,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 171,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Picture restoring. Lijst met producten zijn Artists - Painters; Wall paintings.
De hoofdactiviteit van ATELIER VERBEKE BART is Olie- en gaswinning, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ATELIER VERBEKE BART is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ATELIER VERBEKE BART, openstaande posities, locatie van ATELIER VERBEKE BART op de kaart.

ATELIER VERBEKE BART is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is ATELIER VERBEKE BART, company assigned to the tax number BE06088592529. The company ATELIER VERBEKE BART is located at the address: Begijnengracht 9; 9000; Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 195,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 171,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Picture restoring. List of products are Artists - Painters; Wall paintings.
The main activity of ATELIER VERBEKE BART is Oil and Gas Extraction, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ATELIER VERBEKE BART is not available. You also can look at reviews of ATELIER VERBEKE BART, open positions, location of ATELIER VERBEKE BART on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ATELIER VERBEKE BART, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ATELIER VERBEKE BART, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ATELIER VERBEKE BART, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ATELIER VERBEKE BART, employees, financial statistics.