BENOخT DUPONT

Contactgegevens BENOخT DUPONT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BENOخT DUPONT: address, phone, fax, email, website, opening hours

BENOخT DUPONT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WEVERSTRAAT 18; 1761; ROOSDAAL, België

Telefoon (phone): 25824991 (+32-25824991) 25824991 (+32-25824991)

Fax (fax): +32 (14) 142-27-14 +32 (14) 142-27-14

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BENOخT DUPONT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BENOخT DUPONT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BENOخT DUPONT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BENOخT DUPONT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BENOخT DUPONT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BENOخT DUPONT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BENOخT DUPONT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BENOخT DUPONT
Products information BENOخT DUPONT

BTW identificatienummer (tax): BE05459899902
Ondernemingsnummer: 3735870361
Hoofdstad (capital): 354,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 728,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in BENOخT DUPONT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BENOخT DUPONT
(Get full report from official database of BE for BENOخT DUPONT)

Aanvulling soorten activiteiten voor BENOخT DUPONT
Addition kinds of activities for BENOخT DUPONT

20610202. Rietensiroop, gemaakt van suikerriet | Cane syrup, made from sugar cane
20620000. Ransuikerraffinage | Cane sugar refining
26219900. Papierfabrieken, nec | Paper mills, nec
34449903. Koeltorens, plaatmetaal | Cooling towers, sheet metal
35520200. Stofvormende machines en uitrusting | Fabric forming machinery and equipment
37140100. Motorvoertuigen motoren en onderdelen | Motor vehicle engines and parts
59619920. Televisie, thuis winkelen | Television, home shopping
80110521. Sportgeneeskunde specialist, arts | Sports medicine specialist, physician
96310402. Regeling, administratie van nutsbedrijven, overheidsregering | Regulation, administration of utilities, state government

Werken bij BENOخT DUPONT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BENOخT DUPONT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BENOخT DUPONT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BENOخT DUPONT. Looking for open vacancies in other companies

  • Bediende HR (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn momenteel op zoek naar een administratief bediende voor een tijdelijke ondersteuning van de HR afdeling. Je wordt ingeschakeld voor het opstellen van dossiers mbt tijdskrediet, het opvolgen van de tijdsregistratie, algemene administratieve ondersteuning, klassement,... Kortom een zeer gevarieerde job!

  • Chauffeur C leveren goederen tankstations, warenhuizen en fast-foodketens (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een gerenomeerd bedrijf is op zoek naar chauffeurs C voor de levering van goederen naar tankstations, warenhuizen, fast-foodketens en kantines. Je start de dag in het verdelcentrum van Temse tussen 4u en 6u 's morgens. Je bezoekt per dag een 15 tal klanten. Er wordt zeker en vast rekening gehouden met je woonplaats. De klanten het dichtst bij je woonplaats worden dan als laatste ingepland (indien mogelijk!) Je hebt de kans om de vrachtwagen mee te krijgen naar huis na een proefperiode van 2 weken. Laden en lossen gebeurt met palletten of rolkarren. Je werkt ongeveer 11 à 12u per dag van maandag tot vrijdag. Heel soms werk je eens de zaterdag. Verloning? Dit bedrijf betaalt je meer dan het baremaloon! Je maakt ook kans op een vast contract. Indien je graag opgeleid wil worden naar CE chauffeur is dat bij dit bedrijf zeker ook mogelijk.

  • CHAUFFEUR C/CE LOKAAL TRANSPORT (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Forum Jobs Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een internationale firma met 8000 werknemers wereldwijd, zijn we op zoek naar gedreven chauffeurs C/CE. In deze functie sta je in voor het ophalen van containers bij bedrijven en deze terug te brengen naar het depot. Je rijdt steeds vrij lokaal (ruime regio Aalst) en doet tot 50 stops per dag. Je werkdag begint steeds rond 6u (of vroeger in overleg) en werkt +- tot 17u. Je bent flexibel naar einduren toe afhankelijk van het verkeer. Je start steeds als chauffeur C met 1 container, met de bedoeling om op termijn met camion - remorque (extra container op aanhangwagen) te leren rijden. 

  • Klusjesman (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze polyvalente functie mag je rekenen op een afwisselende jobinhoud. Je taken omvatte onder meer : - Het algemeen onderhoud van het bedrijf (parking, koer, refter, trappenhal...). Dit houdt in vuilnisbakken en asbakken ledigen, vegen, toiletpapier aanvullen etc... - Je staat in voor het uitkuisen van regenereermachines en het kuisen van de omgeving rond de machines. - Je helpt mee met de technische dienst voor het lossen van tankwagens. - Je helpt mee buiten op de koer om afval met de heftruck te sorteren. - Je houdt een maandelijkse controle van de heftrucks (waterpeil en tellers nazien, controle van de banden, bijhouden data onderhoud...), alle luchtfilters van het bedrijf en de verschillende waterbehandelingen.

  • Inpakker/operator M/V (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je werkt in de afdeling die instaat voor de inpak. - Je helpt mee aan de lijn: inpakken, labelen, gewicht controleren, ... - Je ondersteunt de andere medewerkers aan de verschillende lijnen. - Je bent flexibel en grijpt in wanneer er zich problemen voordoen binnen de productie. - Je voert controle uit op de instellingen van de machines en lost mogelijke problemen op. Na een maand heb je kans door te groeien naar een functie met grotere verantwoordelijkheid.

  • CNC Frezer (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met onze klant, gespecialiseerd in constructiewerken, te Westerlo zijn we op zoek naar een CNC-Frezer. Als CNC Frezer beschik jij over een goede kennis van de materialen, heb jij alle technieken onder de knie Planlezen is voor jouw geen enkel probleem. 

  • Studentenjob industriële schoonmaak (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Hasselt zijn we op zoek naar een industriële schoonmaker. Je zal instaan voor het poetsen en onderhouden van kantoren en sanitaire ruimtes Je werkt in een variabel uurooster van maandag tot vrijdag

  • GLASZETTERS (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: MARIVER

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het plaatsen van glas: enkel/dubbel glas, glazen deuren, glazen panelen, spiegels, ed. Het gaat om zowel herstellingswerken, renovaties en nieuwbouwprojecten.

  • Industrieel reiniger (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: HYGIENE SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de dagelijkse reiniging van de productielijn van een voedingsverwerkend bedrijf gelegen in Sint-Truiden

  • Administratief verantwoordelijke - Ondersteuning HR en Boekhouding - FR/NL (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: HABEAS

    Type: Vaste Job

    U maakt deel uit van het ondersteuningsteam van België. U coördineert en verzekert de uitvoering van uiteenlopende administratieve taken (samen met een collega die u aanstuurt), onder de verantwoordelijkheid van het Hoofd Financiën en HR, die de leiding heeft over België, Luxemburg en Zwitserland. Uw werk spitst zich toe op twee polen: HR-administratie Als eerste contactpersoon voor de consultants in België staat u in voor het dagelijkse administratieve beheer van de human resources: verwelkoming, integratie van nieuwe consultants en gedetacheerden, afhandeling van de procedures in geval van uitdiensttreding; beheer van de administratie van de consultants: opvolging van de onkostennota's, beheer van het materiaal, reserveringen van vervoer, parkings en accommodaties; beheer van het wagenpark van de vennootschap; opvolging van specifieke vragen van de consultants; voorbereiding van de bezoldigingen, beheer van afwezigheden, opmaak van sociale documenten …; beheer van allerlei opvolgingstabellen. Onthaal, office management en boekhouding U beheert de logistiek en materiële voorzieningen van het kantoor van Brussel en u biedt hulp aan de boekhouding: verwelkoming van bezoekers; beheer van de post; beheer van de voorraden en machines; beheer van de leveranciers en dienstverleners; ontvangst van facturen en controle; voorbereiding van de boekhoudkundige dossiers …

  • Studiebegeleider rechten (Brussel) (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: METODIKA GENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Op individuele basis studiebegeleiding geven voor rechtsvakken (algemeen recht, staatsrecht, verbintenissenrecht, mensenrechten, publiekrecht, privaatrecht, economisch recht, enz.) aan studenten uit 1e, 2e, soms 3e bachelor Rechten of Rechtspraktijk. De studenten kunnen zowel inhoudelijke problemen hebben als problemen met studiemethode en -planning.

  • leefgroepbegeleider (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: DE KLEINE VOS

    Type: Werfreserve

    Dagelijkse begeleiding van kinderen (0-8 jaar) in een leefgroep + contacten met de context. · observatie en ontwikkelingsstimulering van de kinderen · voorbereiding van individuele pedagogische handelingsplannen · constructieve contacten onderhouden met de contextbegeleiding · opnemen van huishoudelijke taken · actief samenwerken binnen de organisatie · interne communicatiekanalen raadplegen en respecteren · administratieve taken opnemen

Zoek naar antwoorden van BENOخT DUPONT in sociale netwerken
Look for responds of BENOخT DUPONT in social networks

Lees alle opmerkingen voor BENOخT DUPONT. Laat een reactie achter voor BENOخT DUPONT. BENOخT DUPONT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BENOخT DUPONT. Leave a respond for BENOخT DUPONT. BENOخT DUPONT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BENOخT DUPONT op de google maps. Adres en contacten BENOخT DUPONT
Location of BENOخT DUPONT on the google maps. Address and contacts of BENOخT DUPONT

Andere gerelateerde bedrijven als come BENOخT DUPONT BENOخT DUPONT: Teak BVBA | Crombois M | A DE BUCK | MARCEL BOVEROUX | FRANK SOETE

Other related companies as BENOخT DUPONT: Teak BVBA | Crombois M | A DE BUCK | MARCEL BOVEROUX | FRANK SOETE

BENOخT DUPONT is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BENOخT DUPONT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05459899902. Het bedrijf BENOخT DUPONT bevindt zich op het adres: WEVERSTRAAT 18; 1761; ROOSDAAL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 354,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 728,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in BENOخT DUPONT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BENOخT DUPONT is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BENOخT DUPONT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BENOخT DUPONT, openstaande posities, locatie van BENOخT DUPONT op de kaart.

BENOخT DUPONT is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is BENOخT DUPONT, company assigned to the tax number BE05459899902. The company BENOخT DUPONT is located at the address: WEVERSTRAAT 18; 1761; ROOSDAAL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 354,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 728,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Boekhouders. Products created in BENOخT DUPONT were not found.
The main activity of BENOخT DUPONT is Chemicals and Allied Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BENOخT DUPONT is not available. You also can look at reviews of BENOخT DUPONT, open positions, location of BENOخT DUPONT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BENOخT DUPONT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BENOخT DUPONT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BENOخT DUPONT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BENOخT DUPONT, employees, financial statistics.