Photofactory (La)

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • Photofactory (La)
Private companiesFood Stores • Photofactory (La)

Contactgegevens Photofactory (La): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Photofactory (La): address, phone, fax, email, website, opening hours

Photofactory (La)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chauss茅e de Waterloo 1485; 1180; Bruxelles (Uccle), België

Telefoon (phone): 02 374 07 04 (+32-02 374 07 04) 02 374 07 04 (+32-02 374 07 04)

Fax (fax): 02 374 02 01 (+32-02 374 02 01) 02 374 02 01 (+32-02 374 02 01)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Photofactory (La): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Photofactory (La)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Photofactory (La)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Photofactory (La), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Photofactory (La). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Photofactory (La), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Photofactory (La). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Photofactory (La)
Products information Photofactory (La)

BTW identificatienummer (tax): BE05585418701
Ondernemingsnummer: 7624206542
Hoofdstad (capital): 276,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 461,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in Photofactory (La) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Picture framers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Photofactory (La)
(Get full report from official database of BE for Photofactory (La))

Aanvulling soorten activiteiten voor Photofactory (La)
Addition kinds of activities for Photofactory (La)

5399. Diverse algemene koopwaar | Miscellaneous general merchandise
489900. Communicatiediensten, nv | Communication services, nec
01619905. Peperboerderij, zoet en warm (groenten) | Pepper farm, sweet and hot (vegetables)
25120104. Rockers: gestoffeerd op houten frames | Rockers: upholstered on wood frames
35520104. Kaartkleding, textielmachines | Card clothing, textile machinery
36440202. Raceways | Raceways
50450103. Printers, computer | Printers, computer
59990903. Gehoorapparaten | Hearing aids
76992000. Diensten aanpassen | Customizing services

Werken bij Photofactory (La): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Photofactory (La): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Photofactory (La). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Photofactory (La). Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur banden (personenwagens) regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij gaan op zoek voor een prachtige bandencentrale naar een gemotiveerde bandenmonteur! Heb je een passie voor wagens? Ben je schoolverlater automechanica en wil je graag ervaring op doen? Heb je ervaring als bandenmonteur? Dan hebben wij de ideale functie voor jou. Taken : banden monteren wissel van zomer naar winter en omgekeerd Controle van de de bandenspanning Velgen verleggen Je kan werken met een bandenmachine

  • Commercieel - administratief bediende (decoratie) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een winkel gespecialiseerd in de verkoop van verf, behang, raamdecoratie,... zoeken wij een back office medewerker. De winkel is open van maandag tem vrijdag van 7u30 tot 18u en op zaterdag van 9u-12u. Jouw werkuren zullen dus hiertussen liggen maar zijn bespreekbaar. Wat wordt er van jou verwacht? Jij bent DE persoon die instaat voor het klantenbeheer, dwz bestellingen noteren en opvolgen, klanten op de hoogte brengen van levertermijn, facturatie, debiteurenopvolging,... Het contact met de klanten zal hoofdzakelijk telefonisch gebeuren.

  • Metser-diender (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil jij graag werken in de bouw maar je hebt geen ervaring? Ben je bereid om je handen uit de mouwen te steken en bij te leren? Dan is deze functie zeker iets voor jou! Onze klant, gelegen te Damme, is sinds 2001 uitgegroeid tot een professioneel bedrijf die zich specialiseert in woningbouw. Zowel nieuwbouw als renovatie. De traditionele bouwmethodes gaan er hand in hand met de hedendaagse moderne bouwtechnieken. Voor hen zijn we op zoek naar een metser-diender.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Erpe-Mere en omstreken (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp/Poetshulp, regio Mariakerke - Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-DENIJS-WESTREM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Stage - IRIS Greencare (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1676490-inline.html?cid=Partner_VDAB Inleiding De leiderspositie die wij innemen op onze verschillende referentiemarkten en de groei die ons bedrijf kent in de omringende landen, laten ons toe boeiende perspectieven aan te bieden inzake professionele ontplooiing. Onze bedrijfscultuur valoriseert de geest van het ondernemen in al zijn facetten : initiatief, verantwoordelijkheid, autonomie en beslissingskracht. Iedereen evolueert in een kader waar het respect voor de menselijke waarden volledig tot zijn recht komt. Voor ons zusterbedrijf IRIS Greencare n.v., kijken wij uit naar een stagiaire (m/v). Project IMPACT VAN DE « NUL FYTO » REGULATIE IN WARANDEN EN TUINEN + MARKTSTUDIE Missie IRIS Greencare is gespecialiseerd in de creatie en onderhoud van waranden en tuinen in de BtoP en BtoB sectoren. Het bedrijf is actief over gans het Belgisch gebied. De evolutie inzake regulering omtrent onkruiders zal een aanzienlijk impact hebben op de markt (werkmethoden, lastenboeken, prijs, resultaten…). Deze veranderingen kunnen ook best ontwikkelingsopportuniteiten creëren voor onkruiddiensten voor harde oppervlaktes bij nieuwe klanten. Het is dus van belang dat wij- de bestaande en toekomstige wetten en regulatie beheersen - de produktiekosten correct inschatten - de bestaande klanten correct factureren - onze klanten correct informeren over kopmende evolutie en hun reacties kunnen anticiperen - het potentieel bij nieuwe klanten inschatten Fazes van de opdracht- 1. Een duidelijk overzicht opstellen van de bestaande en toekomstige locale, regionale en federale regulatie. Dit zal ons toelaten om de verschillende impacten op onze diensten in te schatten en onze klanten correct te informeren (opstellen van een informatienota). - 2. Produktiekosten van de alternatieve werkmethoden- Documentatie opzoeken en consolideren - Relevante instellingen en organisaties die dit al onderzocht hebben contacteren - Enquête bij de gemeentes die Nul Fyto al toepassen - ‘paramétrées’ observaties van bestaanden werken hiertomtrent binnen het bedrijf (brûlage thermique et moussage à chaud) - 3. De impact van alternatieve werkmethoden op het jaarlijkse onderhoud van ‘sites’ bij bestaande klanten of voor sites waarvoor wij een recent aanbod gedaan hebben. - 4. De administratieve en technische gevolgen op de onderaannemers identificeren - 5. Klanten telefonisch contacteren, ze op de hoogte brengen van huidige en nieuwe verplichtingen, van de kostenimpact of van alterinatieven, hun wensen registreren… - 6. Een marktstudie bij Business to Business prospecten met of zonder ‘groene ruimtes’ al of niet toegangelijk voor kwetsbare groepen. - Het potentiële zakencijfer van alternatieve behandelingen op een bepaalde regio - Hun intenties hieromtrent capteren (eigen personeel, de mogelijke aanvaarding van minder guntige resultaten, anticipatie van komende regulering… Einddoelen Binnen 3 à 4 maanden worden fazes 1 à 4 uitgevoerd zo dat fazes 5 à 6 tussen januari en maart kunnen plaatsvinden. Mogelijke obstakels- Omvang van het project– bereid snel om snel te beginnen, dingen opzoelen, deuren open krijgen, hard werken, parellel en autonoom kunnen werken, om tijdsverlies te vermijden. - Nieuw onderwerp dus beperkte ervaring, tegenstrijdige meningen, en beperkte maatregelen in de sector Andere opmerkingen Unieke opportuniteit om voor het einde van uw studies bij te drgane tot een strategisch p...

  • Project engineer - investeringsprojecten bij Chemours (chemie) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: VANDER MEIREN & PAUWELS REKRUTERING

    Type: Vaste Job

    Onze klant, Chemours Belgium (www.chemours.com) is een Amerikaanse beursgenoteerde wereldleider in chemische toepassingen. Zij zoeken een Projectleider CAPEX projecten. In 2017 realiseerde Chemours een omzet van 6,2 miljard dollar. In België heeft Chemours twee locaties (hoofdzetel en logistiek centrum in Kallo en een productieplant in Mechelen) en tellen ze momenteel 110 vaste medewerkers. De firma kan terugvallen op een hecht team van betrokken medewerkers. De cultuur kenmerkt zich door een open sfeer, goede interne en externe relaties en door de drive om zich continu te willen verbeteren. De Belgische entiteit kan dan ook mooie cijfers voorleggen en behoort op mondiaal vlak zeker tot de referentieplants. Chemours België is wereldwijd de enige fabriek die zowel water-, solvent- als solvent-medisch gebaseerde coatings (merknaam Teflon™) produceert voor een uiteenlopend arsenaal aan toepassingen (bvb. consumer bak- en braadpannen, kledij, deodorants, smartphones, medische/farmaceutische toepassingen, etc.). Vander meiren & Pauwels Rekrutering zoekt voor Chemours Belgium - uitvalsbasis Mechelen - een m/v: Project Engineer - investeringsprojecten Sleutelrol op de site van Chemours Mechelen // Je neemt de leiding in uiteenlopende investeringsprojecten // Modernisering van de procesinstallaties, uitbreiding van de fabriek, gebouwentechnieken, utilities, supply chain & warehouse engineering… Functieomschrijving Als Project Engineer ben je verantwoordelijk voor de organisatie van A tot Z en de opvolging van een diverse portfolio aan investeringsprojecten. Je maakt deel uit van een hecht en dynamisch team van collega’s dat als doelstelling heeft om de fabriek verder te moderniseren. De site in Mechelen behoort al tot de beter presterende afdelingen van Chemours op mondiaal vlak, maar innovatie en optimalisatie blijven prioriteiten. Jouw rol is dan ook van groot belang: je neemt als project engineer de lead in het beheren van alle CAPEX projecten in Mechelen. .................................................. Voor de meest volledige functie-omschrijving, verwijzen wij u graag door naar onze website: https://vp-recruitment.be/vacatures/

  • VERANTWOORDELIJKE KRINGLOOPWINKELS EN PROJECTEN (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: VERDONCK PERSONEELSMANAGEMENT

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor de aansturing van de winkels in KORTRIJK (45 wkn.) en BEVERENLEIE (30 wkn.): aansturing van werkleiders, overkoepelende praktische organisatie en commerciële follow-up. Verder onderhoud je contacten met het lokaal sociaal netwerk en zal je nieuwe projecten op het vlak van hersteleconomie en creatief hergebruik uitwerken. Vanuit de dagelijkse werking in de winkels zal je nauw betrokken worden bij het beleid en rapporteer je aan de operationeel directeur.

  • Operator Telebeheer (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: TECHNICAL MAINTENANCE SERVICE T.M.S

    Type: Vaste Job

    TMS is hét aanspreekpunt voor koel-, verwarmings- en airconditioningsystemen in grote supermarktketens en bedrijfsgebouwen. Het succesrecept? De complete dienstverlening van advies, levering en installatie tot onderhoud en service. Voor meer informatie: www.tmsbelgium.com. · Je behandelt de telefonisch binnenkomende oproepen. · Je doet de opvolging van de alarmen van de verschillende koel- en HVAC installaties. · Via beeldscherm heb je volledig zicht op de installaties bij de klant en kan je telefonische ondersteuning bieden indien er bij de klant problemen zijn met de installatie. · Indien nodig schakel je een interventieploeg in om het probleem te verhelpen. · Je houdt een logboek bij van de diverse oproepen en meldingen.

  • combinatiejob verzorgkundige -werken in het WZC en de Thuiszorg (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ZORGBEDRIJF LEUVEN

    Type: Vaste Job

    Wil je deeltijds of voltijds werken en ben je gepassioneerd door de zorg voor ouderen en hulpbehoevenden? Heb je zin in een uitdagende job waar je alle zorgaspecten combineert en toch met een vast uurrooster werkt? Zorg Leuven gaat de zorguitdaging verder aan en gaat op zoek naar de perfecte mix van verzorgenden en zorgkundigen. ‘Verzorgkundigen’, zeg maar, gemotiveerde en flexibele medewerkers gebeten door zorg, die de functies van verzorgende en zorgkundige willen combineren. Je zal dus zowel in de thuiszorg als in de woonzorgcentra tewerkgesteld worden. Zo draai je je hand er niet voor om, om bijvoorbeeld ’s morgens de bewoners van een woonzorgcentrum bij te staan en in de namiddag mensen thuis te begeleiden. Mogelijke vaste uurroosters: WZC 7u15-10u15 en Thuiszorg van 16u30-20u30 = 7u/dag WZC 7u15-10u15 en Thuiszorg van 11:00-15u00 = 7u/dag WZC 7u15-12u51 en Thuiszorg van 13u30-15u30 = 7u36/dag = voltijdse tewerkstelling Thuiszorg 11u45-15u45 en WZC van 16u30-20u06 = 7u36/dag = voltijdse tewerkstelling

  • bijverdienste in de verkoop (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn opzoek naar een verkoper m/v als bijverdienste op zelfstandige basis. Je promoot de produkten ( gezondheid en schoonheidsprodukten ) door testers uit te delen aan potentiële klanten en deze terug op te halen na 3 dagen.

Zoek naar antwoorden van Photofactory (La) in sociale netwerken
Look for responds of Photofactory (La) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Photofactory (La). Laat een reactie achter voor Photofactory (La). Photofactory (La) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Photofactory (La). Leave a respond for Photofactory (La). Photofactory (La) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Photofactory (La) op de google maps. Adres en contacten Photofactory (La)
Location of Photofactory (La) on the google maps. Address and contacts of Photofactory (La)

Andere gerelateerde bedrijven als come Photofactory (La) Photofactory (La): STERLING FLUID SYSTEMS BELGIQUE NV | FA. BLIKVANGER | ZACHARIE BOURDA | Score consulting SPRL | BRUWAERT PIERRE-PAUL

Other related companies as Photofactory (La): STERLING FLUID SYSTEMS BELGIQUE NV | FA. BLIKVANGER | ZACHARIE BOURDA | Score consulting SPRL | BRUWAERT PIERRE-PAUL

Photofactory (La) is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Photofactory (La), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05585418701. Het bedrijf Photofactory (La) bevindt zich op het adres: Chauss茅e de Waterloo 1485; 1180; Bruxelles (Uccle). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 276,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 461,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Picture framers. Producten gemaakt in Photofactory (La) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Photofactory (La) is Voedingswinkels, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Photofactory (La) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Photofactory (La), openstaande posities, locatie van Photofactory (La) op de kaart.

Photofactory (La) is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Photofactory (La), company assigned to the tax number BE05585418701. The company Photofactory (La) is located at the address: Chauss茅e de Waterloo 1485; 1180; Bruxelles (Uccle). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 276,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 461,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Picture framers. Products created in Photofactory (La) were not found.
The main activity of Photofactory (La) is Food Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Photofactory (La) is not available. You also can look at reviews of Photofactory (La), open positions, location of Photofactory (La) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Photofactory (La), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Photofactory (La), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Photofactory (La), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Photofactory (La), employees, financial statistics.