BRUWAERT PIERRE-PAUL

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • BRUWAERT PIERRE-PAUL
Private companiesFood Stores • BRUWAERT PIERRE-PAUL

Contactgegevens BRUWAERT PIERRE-PAUL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BRUWAERT PIERRE-PAUL: address, phone, fax, email, website, opening hours

BRUWAERT PIERRE-PAUL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zeelaan 20; 8660; De Panne, België

Telefoon (phone): 058 41 26 39 (+32-058 41 26 39) 058 41 26 39 (+32-058 41 26 39)

Fax (fax): +32 (64) 962-57-71 +32 (64) 962-57-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BRUWAERT PIERRE-PAUL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BRUWAERT PIERRE-PAUL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BRUWAERT PIERRE-PAUL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BRUWAERT PIERRE-PAUL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BRUWAERT PIERRE-PAUL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BRUWAERT PIERRE-PAUL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BRUWAERT PIERRE-PAUL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BRUWAERT PIERRE-PAUL
Products information BRUWAERT PIERRE-PAUL

BTW identificatienummer (tax): BE07699462890
Ondernemingsnummer: 7041107177
Hoofdstad (capital): 178,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 350,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in BRUWAERT PIERRE-PAUL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pedicure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BRUWAERT PIERRE-PAUL
(Get full report from official database of BE for BRUWAERT PIERRE-PAUL)

Aanvulling soorten activiteiten voor BRUWAERT PIERRE-PAUL
Addition kinds of activities for BRUWAERT PIERRE-PAUL

17210304. Schip schilderij | Ship painting
17919904. Externe muur installatie | Exterior wall system installation
20150602. Pluimvee, verwerkt: ingeblikt | Poultry, processed: canned
31990200. Lederen kledingstukken | Leather garments
36340113. Percolators, elektrisch | Percolators, electric
39990301. Curlingveren | Curling feathers
49530202. Vloeistofafval, inzameling en verwijdering | Liquid waste, collection and disposal
51910200. Diervoeders | Animal feeds

Werken bij BRUWAERT PIERRE-PAUL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BRUWAERT PIERRE-PAUL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BRUWAERT PIERRE-PAUL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BRUWAERT PIERRE-PAUL. Looking for open vacancies in other companies

  • TOONBANKVERKOPER (M/V) (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een vlotte toonbankverkoper met kennis van bouwmaterialen en -machines. Je werkt van maandag tot en met vrijdag.

  • Operator Greenyard Belgium PARTIME - hal C (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ASAP BREE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productieoperator bij Greenyard zorg je voor een efficiënte uitvoering van de productieplanning.  Je houdt hierbij kwaliteit, hygiëne en veiligheid nauwlettend in het oog.  Als operator is het belangrijk dat je zin hebt voor techniek en graag werkt in een geautomatiseerde, technologische omgeving. Je wordt tewerkgesteld in hal C waar dat de champignonlijn opgestart zal worden. Je werkt ongeveer 2 dagen per week (dit zal niet op vaste dagen zin)

  • Werfleider wegenbouw (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als werfleider sta je in eerste instantie in voor de voorbereiding en de opvolging van een of meerdere werven. Na een intensieve inwerkperiode word je, als rechterhand van de projectleider, eveneens medeverantwoordelijk voor de organisatorische opvolging van alle activiteiten op de werf. Je bent doorlopend op het terrein, pakt problemen aan, volgt de vordering van de werken op en informeert jouw verantwoordelijke op regelmatige basis over het verloop ervan. Je verzekert de rentabiliteit van je werf en waakt eveneens over de veiligheid en de kwaliteit van de uitgevoerde werken.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Leopoldsburg (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Beverlo (BEVERLO)

    Regio: BEVERLO

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.

  • Technisch jobstudent voor zomervakantie (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Om de verlofperiodes van onze vaste medewerkers op te vangen en de vraag van onze klanten toch te kunnen beantwoorden kijken we uit naar een jobstudent om technisch uitvoerend werk uit te voeren in de lijn van je technische opleiding. Takenpakket: meehelpen aan het mechanisch onderhoud van machines monteren/demonteren van machines lassen (indien dit tot je studierichting behoort) algemene technische werken

  • weekendstudent boetiek m/v (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Voor een kinder- en baby speciaalzaak zoeken wij een ervaren student verkoopmedewerker Je werkt wekelijks op zaterdag een ganse dag en je bent beschikbaar ttijdens de Kerstvakantie Je staat in voor het prijzen en aanvullen van de artikelen Je zorgt voor het correct afrekenen van de aankopen Je bent bereid meer te leren over de aangeboden artikelen zodat je klanten ook kan bijstaan met advies.

  • Dossierbeheerder Employee Benefits verzekeringen (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: Vanbreda Risk & Benefits

    Type: Vaste Job

    Onze afdeling Employee Benefits helpt onze klanten bij het opzetten van sociale zekerheidsplannen die het best aansluiten bij hun HR-beleid. Onze adviseurs ontwikkelen plannen op maat en werken mee aan een goede implementatie en communicatie. Je bent dé gesprekspartner en vertrouwenspersoon voor je toegewezen klantenportefeuille. Je helpt je klanten verder met vragen aangaande Employee Benefits verzekeringen (pensioen, overlijden, bonusplannen, werkonbekwaamheid, hospitalisatie,…) en werkt mee aan een op maat gemaakte oplossing. Je treedt op als adviseur en verlengde van de HR dienst van jouw klanten. Je verzorgt van A tot Z het administratief beheer van de verzekeringsdossiers. Je zorgt ervoor dat polissen op maat uitgewerkt, aangepast en opgevolgd worden. Je controleert nauwkeurig en kritisch de administratieve stukken en dossiers van je klanten. Je bouwt expertise op binnen het domein van Employee Benefits verzekeringen voor zowel zelfstandigen als loontrekkenden. Je ondersteunt de accountmanager door het voorbereiden van klantenbezoeken en opmaken van inventarissen.

  • Arbeider/Helper in de bouwsector (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: DAWINI

    Type: Vaste Job

    U zal instaan voor het aangeven van materialen en helpen leggen van kasseien en tegels, het helpen uitmeten en uitgraven met de schop. Je bent gemotiveerd om handenarbeid te doen.

  • Hands-on productieverantwoordelijke (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Vaste Job

    Konvert Office Roeselare is op zoek naar een productieverantwoordelijke voor haar klant actief in de chemische nijverheid. Je hebt kennis chemie en kunt deze operationeel ook toepassen. Als verantwoordelijke bepaal je de samenstelling van de verschillende producten volgens de bedrijfseigen recepten. Je neemt de leiding over de planning, stuurt en coacht de mensen, springt bij waar nodig. Je volgt ook het logistieke gedeelte op van de productie.

  • Project Engineer (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Vaste Job

    De situatie on-site schat je correct in. Je werkt voornamelijk vanuit het kantoor in Geel met regelmatige verplaatsingen naar de werf. Je neemt de voorbereiding en de technische opvolging van de projecten voor jouw rekening. Ook de financiële opvolging valt onder jouw verantwoordelijkheid. Je maakt uitvoerings- en detailtekeningen op en je bent verantwoordelijk voor de detail engineering. Voor een goed verloop onderhoud je correcte communicatie met de werfverantwoordelijke. Jij bent meteen ook de persoon die contact heeft met leveranciers en onderaannemers.  Bedrijfsprofiel: Voor onze klant gelegen in Geel, zijn wij op zoek naar een Project Engineer. Ben jij technisch aangelegd en op zoek naar een nieuwe, uitdagende functie? Dan ben jij misschien onze man of vrouw. Onze klant bevindt zich in een zeer technische, maar vooral interessante en uitdagende sector. 

  • Kinesietherapeut / Relaxatietherapeut Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: 2 DEVELOP U

    Type: Zelfstandige activiteit

    2developU is een organisatie aan het Sint Pietersstation te Gent. Met onze centrale ligging zijn we bereikbaar en toegankelijk voor een brede doelgroep. Door interdisciplinaire groei zijn we op zoek naar een relaxatietherapeut die ons team mee kan versterken. Jouw taken: Relaxatietherapie geven aan volwassenen Nauw samenwerken met de andere teamleden ifv overleg, doorverwijzen, collegiale zorg Bereidheid tot zelfreflectie en groei Eigen doorverwijsnetwerk activeren en onderhouden Bijkomend actief willen zijn in opleiding, onderzoek, beleid,…

Zoek naar antwoorden van BRUWAERT PIERRE-PAUL in sociale netwerken
Look for responds of BRUWAERT PIERRE-PAUL in social networks

Lees alle opmerkingen voor BRUWAERT PIERRE-PAUL. Laat een reactie achter voor BRUWAERT PIERRE-PAUL. BRUWAERT PIERRE-PAUL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BRUWAERT PIERRE-PAUL. Leave a respond for BRUWAERT PIERRE-PAUL. BRUWAERT PIERRE-PAUL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BRUWAERT PIERRE-PAUL op de google maps. Adres en contacten BRUWAERT PIERRE-PAUL
Location of BRUWAERT PIERRE-PAUL on the google maps. Address and contacts of BRUWAERT PIERRE-PAUL

Andere gerelateerde bedrijven als come BRUWAERT PIERRE-PAUL BRUWAERT PIERRE-PAUL: BABOR SUN & BEAUTY WORLD | US BASIC BELGIUM MC FORSUM | Ecosource | Hewlett Packard-Tase Research | EMMAUS

Other related companies as BRUWAERT PIERRE-PAUL: BABOR SUN & BEAUTY WORLD | US BASIC BELGIUM MC FORSUM | Ecosource | Hewlett Packard-Tase Research | EMMAUS

BRUWAERT PIERRE-PAUL is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BRUWAERT PIERRE-PAUL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07699462890. Het bedrijf BRUWAERT PIERRE-PAUL bevindt zich op het adres: Zeelaan 20; 8660; De Panne. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 178,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 350,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Pedicure. Producten gemaakt in BRUWAERT PIERRE-PAUL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BRUWAERT PIERRE-PAUL is Voedingswinkels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BRUWAERT PIERRE-PAUL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BRUWAERT PIERRE-PAUL, openstaande posities, locatie van BRUWAERT PIERRE-PAUL op de kaart.

BRUWAERT PIERRE-PAUL is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is BRUWAERT PIERRE-PAUL, company assigned to the tax number BE07699462890. The company BRUWAERT PIERRE-PAUL is located at the address: Zeelaan 20; 8660; De Panne. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 178,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 350,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Pedicure. Products created in BRUWAERT PIERRE-PAUL were not found.
The main activity of BRUWAERT PIERRE-PAUL is Food Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BRUWAERT PIERRE-PAUL is not available. You also can look at reviews of BRUWAERT PIERRE-PAUL, open positions, location of BRUWAERT PIERRE-PAUL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BRUWAERT PIERRE-PAUL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BRUWAERT PIERRE-PAUL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BRUWAERT PIERRE-PAUL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BRUWAERT PIERRE-PAUL, employees, financial statistics.