L'ATELIER DU CADRE

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • L'ATELIER DU CADRE
Private companiesBusiness Services • L'ATELIER DU CADRE

Contactgegevens L'ATELIER DU CADRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data L'ATELIER DU CADRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

L'ATELIER DU CADRE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Warfus茅e 100; 4470; Saint-Georges-sur-Meuse, België

Telefoon (phone): 04 275 04 72 (+32-04 275 04 72) 04 275 04 72 (+32-04 275 04 72)

Fax (fax): +32 (87) 279-96-48 +32 (87) 279-96-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) L'ATELIER DU CADRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "L'ATELIER DU CADRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "L'ATELIER DU CADRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van L'ATELIER DU CADRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen L'ATELIER DU CADRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of L'ATELIER DU CADRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees L'ATELIER DU CADRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti L'ATELIER DU CADRE
Products information L'ATELIER DU CADRE

BTW identificatienummer (tax): BE03694671630
Ondernemingsnummer: 9315002441
Hoofdstad (capital): 217,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 629,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in L'ATELIER DU CADRE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Picture framers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor L'ATELIER DU CADRE
(Get full report from official database of BE for L'ATELIER DU CADRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor L'ATELIER DU CADRE
Addition kinds of activities for L'ATELIER DU CADRE

20330106. Spaghetti en andere Pastasaus: verpakt in blikjes, potten, enz | Spaghetti and other pasta sauce: packaged in cans, jars, etc
26730000. Zakken: plastic, gelamineerd en bedekt | Bags: plastic, laminated, and coated
31310100. Boot en schoen accessoires | Boot and shoe accessories
34839900. Ammunitie, met uitzondering van handvuurwapens, nec, nec | Ammunition, except for small arms, nec, nec
36740203. Magnetisch bellen geheugen apparaat | Magnetic bubble memory device
39491200. Croquet en polo apparatuur en benodigdheden | Croquet and polo equipment and supplies
59990103. Veiligheidsvoorzieningen en apparatuur | Safety supplies and equipment
73389900. Secretariële en gerechtelijke melding | Secretarial and court reporting, nec
79339901. Kaarsspeldentrum | Candle pin center

Werken bij L'ATELIER DU CADRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in L'ATELIER DU CADRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor L'ATELIER DU CADRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for L'ATELIER DU CADRE. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakker dagdienst met Heftruckattest (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: ADECCO ONSITE AGC

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    AGC in Mol zoekt tijdelijke inpakmedewerkers, die in het bezit zijn van een heftruckattest. Je zal de afgewerkte producten inpakken zodat het op een veilige wijze naar de klant kan verzonden worden. Het betreft een voltijdse opdracht voor ongeveer één maand

  • Implementation officer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Banking & Insurance Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U maakt deel uit van het team "solution design and implementation", dat ervoor zorgt dat belangrijke transacties goed worden uitgevoerd. Als technische uitvoeringsverantwoordelijke ben je primair verantwoordelijk voor het verwerken en opvolgen van wijzigingen en aanvullingen op bestaande "Connexis" en "Swift" contracten. Uw belangrijkste opdrachten zijn : U treedt op als aanspreekpunt voor interne en externe klanten. U garandeert de continuïteit van de activiteit en de tevredenheid van de gebruikers van Connexis en Swift.

  • Productieoperator (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: SAFETEC INTERIM KONTICH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je taken bestaan uit: het besturen van een modern computergestuurd machinepark je zorgt voor correcte uitvoering van technische richtlijnen je controleerd in samenspraak met de verantwoordelijke de kwaliteit van het product

  • Enthousiaste deegbereider/ovenman in dag (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiaal diepvriesbedrijf in de regio van Waregem gaan wij op zoek naar een deegbereider/ovenman om te werken in dag. Jouw takenpakket bestaat uit: - Het klaarzetten van grondstoffen voor de volgende producties - Het mengen van grondstoffen met behulp van professionele industriële mengers (PLC sturing) - Het brengen van de grondstoffen naar de productielijn, waar ze geportioneerd en gebakken worden - Het controleren van de deeg alsook de eindproducten voor en tijdens het productie proces - Het reinigen van machines en vloeren na de productie

  • Enthousiaste student(e), weekendwerker- Regio Evergem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij gelegen in Evergem ben ik op zoek naar een vlotte student(e)/ weekendwerker voor de verkoop van voedingswaren. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud ervan. Klanten bedienen en met een kassasysteem werken zijn jouw ding! Werkuren: Weekendwerk, vakantiewerk en eventueel woensdagnamiddag De opening van de winkel in voorzien vanaf eind oktober - begin november.

  • STUDENT winkelbediende (HEPPEN)

    Regio: HEPPEN

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt gelegen te Heppen zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten. Als student werk je door de week en/of in het weekend. De taken die tot je takenpakket kunnen behoren: De winkel op orde houden. De kassa bemannen. De leveringen uitpakken en de rekken aanvullen. Het bedienen van de klanten aan de verstoog.

  • Spelhost dinerspellen (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Hasselt studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Customer Service Medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Heb je ervaring met customer service? Ben je commercieel ingesteld? Spreek je goed Nederlands en Engels? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Je beantwoordt de inkomende telefonische oproepen. Je bent het aanspreekpunt voor klanten en vertegenwoordigers. Je bent verantwoordelijk voor de verwerking van orders en retours. Je vormt een connectie tussen de klant en het sales team. Je zorgt voor een transparate communicatie tussen deze partijen. Je zorgt voor de administratieve ondersteuning van het commerciële team. Je bent verantwoordelijk voor de communicatie met het hoofdkantoor.

  • M2Q - Senior Test Analyst (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om ons team van experts bij M2Q (deel van de Cronos Groep) te versterken, zijn we momenteel op zoek naar een ervaren en gedreven Senior Test Analyst. Ben jij klaar voor een nieuwe stap in jouw carrière ? Wil jij graag ons team en onze producten naar een hoger niveau tillen? Misschien ben jij dan wel dé persoon waarnaar wij op zoek zijn.   Met een grote focus op, en een sterk geloof in de principes, tools en ontwikkelingen in software testing, kunnen wij jou een opportuniteit aanbieden om mee te werken aan complexe en uitdagende projecten binnen jouw expertisegebied. Dit in combinatie met voldoende ruimte voor opleidingen en doorgroeimogelijkheden zodat jijzelf als expert on top of your game blijft.   "Onze werknemers moeten de kans krijgen om te doen wat ze graag doen. We geven je de mogelijkheid om je skills verder te ontwikkelen en we bieden je nieuwe uitdagingen aan. We willen ervoor zorgen dat je op de hoogte blijf van de nieuwste ontiwkkelingen binnen je vakgebeid zodat je deze kan toepassen op het werk."     Jouw takenpakket Je adviseert met betrekking tot de teststrategie, testtechnieken, testomgeving. Je maakt en onderhoudt (gedurende de looptijd van het testtraject) testspecificaties (logische en fysieke), uitgaande van de voorgeschreven methoden en technieken. Je levert input voor testplannen; verdeling van het systeem naar te testen onderdelen en de te hanteren testtechniek(en) en testspecificaties. Je coördineert als Lead Tester de inzet van de Test Engineers voor het uitvoeren van testgevallen. Je adviseert de Test Manager en in bepaalde projecten neem je de rol op van Test Coördinator.   Jouw ervaring en expertise Je hebt minstens 3 jaar ervaring in software testing Je hebt kennis van ISTQB, TMap en geautomatiseerd testen en testtools. Je bent in het bezit van het ISTQB certificaat of bereid om het te behalen. Het Advanced Test Analist certificaat is een plus. Je hebt kennis van het V-model en kan het toepassen op verschillende projecten. Je hebt oog voor detail en je bent kwaliteitsgericht. Kennis hebben van een aantal analyse - modelling tools is een pluspunt. Je hebt een grondige ervaring met en kennis van "Gestructureerd Testen" en de meest courante test methodologieën. Je bent stressbestendig Je hebt kennis van het Nederlands en Engels, Frans is een plus.   Wat wij jou bieden Je wordt deel van een snelgroeiend en dynamisch bedrijf dat openstaat voor jouw input en ideeën. Je ontvangt een competitief salaris en een compleet voordelen pakket (bedrijfswagen, tankkaart, laptop, GSM, verzekeringen, Cronos Care voordelen etc.) Je werkt in een no-nonsense omgeving met directe toegang tot het management en je wordt deel van de gerenommeerde Cronos Group. Je krijgt ruimschoots de mogelijkheid om deel te nemen aan interne en externe opleidingen, seminaries en knowledge sharing events Afhankelijk van jouw motivatie, ambities en prestaties kunnen wij jou tal van interessante doorgroeimogelijkheden aanbieden   Heb je interesse of ken je iemand in jouw netwerk die interesse kan hebben? Stuur je contact gegevens en CV via de knop hieronder.

  • ClearSource - Test Manager (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are currently looking for a Test Manager for a client based in Brussels. Check out the job description below and let me know if you are interested! Role Description Mission Test Manager responsibilities are: Organizing and controlling the testing strategy and processes Defining the scope of testing within context of release/delivery Ensuring visibility, traceability, and control of testing process Applying appropriate metrics and measurements in testing management tools Resource planning and management Activities Review and analyze system specifications Review and request test data Report on test progress, efficiency, effectiveness and sufficiency Collaborate with QA's, Business Analyst and Project Managers to develop effective test scenarios Profile Great educational background Proven experience as a QA Manager or similar role Experience in project management and QA methodology Familiarity with Scrum, Agile methodologies, Automation and Continuous Integration processes Experience in manual/automation project management A solid command of French and English, knowledge of Dutch is a plus. Details Start: ASAP Duration: Freelance or Permanent Location: Brussels

  • Heftruckchauffeur (daguren) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: YES! TALENTS AALST

    Type: Werfreserve

    We zijn op zoek naar een dynamische heftruckchauffeur voor in de dagploeg van 8u00-16u00. Heb je ervaring en wil je in een dagploeg werken? Gemotiveerd en stipt? Solliciteer dan snel!

  • Verkoper/Verkoopsters gezonde voeding (foodtruck) (BIKSCHOTE)

    Regio: BIKSCHOTE

    Bedrijf: YOLOMI

    Type: Flexijob

    Yolomi bvba is een dynamische start-up gespecialiseerd in het bereiden en verkopen van Culinaire maaltijdsalades, groente- en fruitbereidingen aan particulieren en bedrijven regio Zuid-West Vlaanderen. Na 3 jaar activiteit zoeken we een dynamische, flexibele medewerker met een passie voor gezonde voeding voor één van onze foodtrucks. Je bent de ambassadeur van ons merk. Je bent verantwoordelijk voor het afwerken van salades, bedienen van klanten en zorgen dat alles proper afgesloten wordt.. Je staat volledig achter ons produkt om zo mensen te motiveren gezond te eten. Het betreft een flexijob van 12 uur op dinsdagavond (standplaats Diksmuide) en woensdagvoormiddag (markt Veurne).

Zoek naar antwoorden van L'ATELIER DU CADRE in sociale netwerken
Look for responds of L'ATELIER DU CADRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor L'ATELIER DU CADRE. Laat een reactie achter voor L'ATELIER DU CADRE. L'ATELIER DU CADRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for L'ATELIER DU CADRE. Leave a respond for L'ATELIER DU CADRE. L'ATELIER DU CADRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie L'ATELIER DU CADRE op de google maps. Adres en contacten L'ATELIER DU CADRE
Location of L'ATELIER DU CADRE on the google maps. Address and contacts of L'ATELIER DU CADRE

Andere gerelateerde bedrijven als come L'ATELIER DU CADRE L'ATELIER DU CADRE: BBL | SYNERGY CONSULT | KSV PASBURG | OMNI-TERM BVBA | MARC EVERAERT

Other related companies as L'ATELIER DU CADRE: BBL | SYNERGY CONSULT | KSV PASBURG | OMNI-TERM BVBA | MARC EVERAERT

L'ATELIER DU CADRE is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is L'ATELIER DU CADRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03694671630. Het bedrijf L'ATELIER DU CADRE bevindt zich op het adres: Rue Warfus茅e 100; 4470; Saint-Georges-sur-Meuse. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 217,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 629,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Picture framers. Producten gemaakt in L'ATELIER DU CADRE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van L'ATELIER DU CADRE is Bedrijfsdiensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van L'ATELIER DU CADRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van L'ATELIER DU CADRE, openstaande posities, locatie van L'ATELIER DU CADRE op de kaart.

L'ATELIER DU CADRE is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is L'ATELIER DU CADRE, company assigned to the tax number BE03694671630. The company L'ATELIER DU CADRE is located at the address: Rue Warfus茅e 100; 4470; Saint-Georges-sur-Meuse. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 217,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 629,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Picture framers. Products created in L'ATELIER DU CADRE were not found.
The main activity of L'ATELIER DU CADRE is Business Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of L'ATELIER DU CADRE is not available. You also can look at reviews of L'ATELIER DU CADRE, open positions, location of L'ATELIER DU CADRE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over L'ATELIER DU CADRE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf L'ATELIER DU CADRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about L'ATELIER DU CADRE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company L'ATELIER DU CADRE, employees, financial statistics.