GOYA'S ART SHOP

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • GOYA'S ART SHOP
Private companiesTobacco Products • GOYA'S ART SHOP

Contactgegevens GOYA'S ART SHOP: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GOYA'S ART SHOP: address, phone, fax, email, website, opening hours

GOYA'S ART SHOP

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hendrik Consciencestraat 12-14; 2800; Mechelen, België

Telefoon (phone): 015 41 50 98 (+32-015 41 50 98) 015 41 50 98 (+32-015 41 50 98)

Fax (fax): 015 41 50 98 (+32-015 41 50 98) 015 41 50 98 (+32-015 41 50 98)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GOYA'S ART SHOP: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GOYA'S ART SHOP"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GOYA'S ART SHOP"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GOYA'S ART SHOP, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GOYA'S ART SHOP. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GOYA'S ART SHOP, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GOYA'S ART SHOP. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GOYA'S ART SHOP
Products information GOYA'S ART SHOP

BTW identificatienummer (tax): BE08528656005
Ondernemingsnummer: 7047424316
Hoofdstad (capital): 904,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 334,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in GOYA'S ART SHOP zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Picture framers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GOYA'S ART SHOP
(Get full report from official database of BE for GOYA'S ART SHOP)

Aanvulling soorten activiteiten voor GOYA'S ART SHOP
Addition kinds of activities for GOYA'S ART SHOP

861199. Bedrijfsverenigingen, nv | Business associations, nec
09129909. Stralen, vangen van | Rays, catching of
12410104. Test saai, bitumineuze of bruinkoolwinning | Test boring, bituminous or lignite mining
22310301. Biljartdoeken | Billiard cloths
34440103. Besproeiingspijp, plaat | Irrigation pipe, sheet metal
38449909. Radium apparatuur | Radium equipment
39490400. Wintersportuitrusting | Winter sports equipment
50320100. Plaveiselmaterialen | Paving materials
57120200. Aangepaste meubels en kasten | Customized furniture and cabinets
73630103. Tijdelijke hulpdienst | Temporary help service

Werken bij GOYA'S ART SHOP: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GOYA'S ART SHOP: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GOYA'S ART SHOP. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GOYA'S ART SHOP. Looking for open vacancies in other companies

  • operator medische sector (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent mee verantwoordelijk voor de ondersteuning en continue verbetering van het productieproces. Je zorgt voor het dagelijks onderhoud en het klaarzetten van de machines overeenkomstig de productiekalender. Je staat in voor de behandeling en stockage van het poeder. In deze functie zal je ook instaan voor het correct documenteren van alle activiteiten (productiekalender, build en stuk rapporten, poederverkeer, logboeken,...) Het testen van de monitoring stukken (trekproeven, densiteitsmeting,...) Je bent verantwoordelijk voor de afwerking van stukken, inclusief de kwaliteitsinspectie, inpakken en het chippen. Als medical operator zal je ook instaan voor de orde en netheid van de medische productie. Als arbeider word je ingeschakeld in het hele productieproces. Je taken bestaan uit; - Instellen van de machines. - Afwerken en schoonmaken van de eindproducten. - Kwaliteitscontrole door middel van een optische scanner - Inpakken en verzenden

  • Schrijnwerker (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een bedrijf regio Kortrijk zoekt een plaatser van ramen en deuren in aluminium. Je werkt van 7u tot 15u30.

  • Medewerker montage Constructie/Staalbouw (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als montage medewerker volg je de instructies van de montageleider en de voorman. Je vormt één team samen met je collega's op de bouwplaats en zorgt voor de montage van staalconstructies op locatie.

  • machinebediener / operator Wielsbeke 3/5 ploegen (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf met een afdeling te Wielsbeke, actief in het produceren van vinyl, laminaat en decoratiepanelen zijn we op zoek naar extra collega's. Je staat in voor het bedienden van machines. Je bent flexibel naar uren toe: je wil werken in 3 of 5 ploegen. Je bent natuurlijk niet bang om met een PC te werken en hiernaast controles uit te voeren.

  • Huishoudhulp te regio Herzele/Sint-Lievens-Houtem/Oosterzele (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: HET TOVERSTOKJE

    Type: Dienstenchequebaan

    Kijk jij er telkens naar uit om jouw huisje op te frissen, eten te bereiden voor jou en/of jouw gezin, te slapen in net gewassen lakens en de volgende ochtend perfect gestreken kledij aan te trekken? Ben jij daarnaast ook nog eens iemand die graag andere gezinnen helpt om dit te realiseren in hun woning? Dan ben jij de poetsfee/poetsman die perfect past bij HET TOVERSTOKJE ! Wij zoeken namelijk gemotiveerde, gedreven en verantwoordelijke huishoudhulpen in het kader van de dienstencheques die absoluut gerespecteerd worden voor het kwaliteitsvolle werk dat zij uitvoeren bij de klanten. HET TOVERSTOKJE moedigt 55+, schoolverlaters, mensen van vreemde origine en arbeidsgehandicapten aan! Jong gepensioneerden die gemotiveerd zijn om deeltijds te werken via dienstencheques om nog wat bij te verdienen via het helpen van andere mensen in het dagelijkse leven zijn zeker welkom!

  • Huishoudhulp (M/V) Beernem-Oedelem (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Torhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Ben je op zoek naar een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan is een job als poetshulp met dienstencheques iets voor jou! Jouw taken: Poetsen Wassen en/of strijken Boodschappen doen Jouw voordelen: Vast inkomen, correct en op tijd betaald Zekere job met veel afwisseling Erkend statuut, beschermd door de sociale zekerheid Hospitalisatieverzekering Opvang zieke kinderen (ChildCare) Wij zijn momenteel op zoek naar iemand die deeltijds of voltijds bij ons zou kunnen starten in de regio: Beernem en Oedelem

  • Poetshulp Roosdaal (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: PUUUR HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

  • Afdelingsverantwoordelijke (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: Talentus Oostende

    Type: Vaste Job

    Je bent gepassioneerd door voeding en horeca, je beschikt over een degelijke kennis van groenten en fruit, vlees en/of verse vis. Met jouw kennis en sterke commerciële vaardigheden adviseer je de klant over de verschillende producten, je bouwt zo mee aan het succes van hun zaak.  Je draagt klantgerichtheid hoog in het vaandel, je bent een echte teamplayer en je beschikt over de nodige leidinggevende capaciteiten om een team aan te sturen. Jouw passie en professionaliteit werkt aanstekelijk bij de collega's met wie je samen mooie resultaten behaald. Samengevat ben je verantwoordelijk voor zowel het commerciële als operationele beheer van jouw afdeling. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een groothandel gespecialiseerd in horecaproducten, ze kijken steeds uit naar medewerkers die met plezier werken in een resultaatgerichte en open cultuur, waarbij de klant centraal staat.

  • Technieker (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket bestaat uit: Het verhelpen van storingen en preventief onderhoud, reinigen van machines... Storingen detecteren, verbeteringen aanbrengen,... Opstart van de productie.

  • MONTEUR HOUTBOUW (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: TERRYN TIMBER PRODUCTS - SPANBO-KORLAM

    Type: Vaste Job

    Als monteur houtbouw maak je deel uit van een dynamisch montage team. en rol waarin je het verschil kan maken. Na een doorgedreven opleiding sta je samen met je collega's in voor de montage van de gelamelleerde houten spanten of CLT panelen. Je rapporteert aan de ploegverantwoordelijke. De werven zijn eerder van korte duur en kunnen zich over heel vlaanderen bevinden. Occasioneel uitslapen in de nabije omgeving van een werk schrikt je niet af.

  • DOCENTEN FRANS (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FULL MARKS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In een erkende privéschool geeft u op freelance basis Frans aan individuele studenten. Het kan gaan om de begeleiding van zowel studenten uit het a.s.o., bso of tso bij de voorbereiding voor de examens van de Examencommissie (Middenjury) als om studenten uit het hoger (universitair) onderwijs.

  • Bijverdienste parfum (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: DILLEN GUY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons bedrijf biedt een breed gamma aan kwaliteitsvolle parfums. Voor elke gelegenheid, elke smaak en elk budget. De geuren hebben een eigen karakter en persoonlijke toets. We zoeken hiervoor promotors die onze parfums gaan laten testen aan zowel particulieren als aan zelfstandigen.

Zoek naar antwoorden van GOYA'S ART SHOP in sociale netwerken
Look for responds of GOYA'S ART SHOP in social networks

Lees alle opmerkingen voor GOYA'S ART SHOP. Laat een reactie achter voor GOYA'S ART SHOP. GOYA'S ART SHOP bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GOYA'S ART SHOP. Leave a respond for GOYA'S ART SHOP. GOYA'S ART SHOP on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GOYA'S ART SHOP op de google maps. Adres en contacten GOYA'S ART SHOP
Location of GOYA'S ART SHOP on the google maps. Address and contacts of GOYA'S ART SHOP

Andere gerelateerde bedrijven als come GOYA'S ART SHOP GOYA'S ART SHOP: LOKERSE ZWEMVERENIGING | DE BUCK INCENTIVES | MAISON VAN GOETHEM | PRETLAND | PIERRE PHILIPS

Other related companies as GOYA'S ART SHOP: LOKERSE ZWEMVERENIGING | DE BUCK INCENTIVES | MAISON VAN GOETHEM | PRETLAND | PIERRE PHILIPS

GOYA'S ART SHOP is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GOYA'S ART SHOP, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08528656005. Het bedrijf GOYA'S ART SHOP bevindt zich op het adres: Hendrik Consciencestraat 12-14; 2800; Mechelen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 904,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 334,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Picture framers. Producten gemaakt in GOYA'S ART SHOP zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GOYA'S ART SHOP is Tabaksproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GOYA'S ART SHOP is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GOYA'S ART SHOP, openstaande posities, locatie van GOYA'S ART SHOP op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

GOYA'S ART SHOP is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is GOYA'S ART SHOP, company assigned to the tax number BE08528656005. The company GOYA'S ART SHOP is located at the address: Hendrik Consciencestraat 12-14; 2800; Mechelen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 904,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 334,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Picture framers. Products created in GOYA'S ART SHOP were not found.
The main activity of GOYA'S ART SHOP is Tobacco Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of GOYA'S ART SHOP is not available. You also can look at reviews of GOYA'S ART SHOP, open positions, location of GOYA'S ART SHOP on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over GOYA'S ART SHOP, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GOYA'S ART SHOP, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GOYA'S ART SHOP, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GOYA'S ART SHOP, employees, financial statistics.