Piens Music Education

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • Piens Music Education
Private companiesTransportation Equipment • Piens Music Education

Contactgegevens Piens Music Education: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Piens Music Education: address, phone, fax, email, website, opening hours

Piens Music Education

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Guido Gezellelaan 30; 9800; Deinze, België

Telefoon (phone): 09 381 82 02; 09 381 82 04; 09 381 82 30 (+32-09 381 82 02; 09 381 82 04; 09 381 82 30) 09 381 82 02; 09 381 82 04; 09 381 82 30 (+32-09 381 82 02; 09 381 82 04; 09 381 82 30)

Fax (fax): 09 381 82 09 (+32-09 381 82 09) 09 381 82 09 (+32-09 381 82 09)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Piens Music Education: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Piens Music Education"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Piens Music Education"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Piens Music Education, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Piens Music Education. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Piens Music Education, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Piens Music Education. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Piens Music Education
Products information Piens Music Education

BTW identificatienummer (tax): BE01671539306
Ondernemingsnummer: 7338012695
Hoofdstad (capital): 139,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 409,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Musical instruments - Retail; Music teachers - Private

Product categorie (product category): Pianos

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Piens Music Education
(Get full report from official database of BE for Piens Music Education)

Aanvulling soorten activiteiten voor Piens Music Education
Addition kinds of activities for Piens Music Education

7539. Auto reparatie winkels, nec | Automotive repair shops, nec
202302. Gecondenseerde, geconcentreerde en verdampte zuivelproducten | Condensed, concentrated, and evaporated milk products
251104. Houten speelkamer meubels | Wood game room furniture
355600. Voedingsmiddelen machines | Food products machinery
07629900. Farm management services, nec | Farm management services, nec
23230102. Stropdassen, mannen en jongens ': gemaakt van aangekochte materialen | Neckties, men's and boys': made from purchased materials
30810000. Niet-ondersteunde kunststoffolie en vel | Unsupported plastics film and sheet
50320300. Tegel- en kleiproducten | Tile and clay products

Werken bij Piens Music Education: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Piens Music Education: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Piens Music Education. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Piens Music Education. Looking for open vacancies in other companies

  • Omgevingsambtenaar (B1-B3) gemeentebestuur Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR AALTER

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Je maakt deel uit van het team dat instaat voor de behandeling van de omgevingsvergunning. Als deskundige realiseer je een efficiënte, doelgerichte en geïntegreerde vergunningsverlening. Je staat in voor de behandeling van vergunningsaanvragen voor het uitvoeren van stedenbouwkundige handelingen, het verkavelen van gronden en/of de exploitatie van ingedeelde inrichtingen. Samen met het team bewaak je de goede dienstverlening. Door het onderhouden van interne en externe contacten verzeker je de goede informatiedoorstroming. Samen met 4 collega-omgevingsambtenaren sta je in voor het onderzoek en de opvolging van klachten en zo nodig de handhaving ervan.

  • Reachtruckchauffeur (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: AGO JOBS & HR GENT-ZEEHAVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het bedrijf vult vaten met allerlei soorten oliën zoals fakkelolie, olie voor zibro camin vuren... Hier zijn we op zoek naar een kwalitatieve reachtruckchauffeur die de goederen stockeert in het magazijn. Ook eens meehelpen aan de lijn,behoort hier tot jouw takenpakket.

  • Tijdelijke operator petrochemie 3 ploegen (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in de petrochemie zijn we op zoek naar een operator filling. Je kan ook rijden met de heftruck en bent in het bezit van een geldig heftruckattest. Het betreft in eerste instantie een tijdelijke functie tem eind augustus.

  • Procesoperator volcontinue (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Brugge zijn we op zoek naar een procesoperator (M/V) voor de chemische sector. Functie: - Bedienen apparatuur binnen het volledige proces - Opvolgen van alarmen - Doseren diverse grondstoffen volgens voorschrift - Opvolgen van de procescondities, gebruik van grondstoffen,... via batchrapporten - Steeds overleg plegen met de collega's - Verantwoordelijk voor jouw werkpost - Gebruik ERP systeem - Afnemen van diverse staalnames + uitvoeren van analyses en testen - Lossen van bulk grondstoffen valt onder jouw supervisie

  • Laadkaai Verantwoordelijke (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een nieuwe, moderne versnijderij zijn we op zoek naar een laadkaai verantwoordelijke voor in de namiddag (11u tot 19u). In deze functie ben je verantwoordelijk voor: Het wegen van de bestellingen. Het klaarzetten van de bestellingen bij de juiste klant. Het plannen van de ritten en het laden van de vrachtwagens in de correcte volgorde. Dit alles gebeurt in nauwe samenwerking met de productie en met naleving van de geldende normen inzake veiligheid, kwaliteit en hygiëne.

  • Chauffeur C - kiptransport (MEERLE)

    Regio: MEERLE

    Bedrijf: RANDSTAD TRANSPORT KEMPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het grondtransport in de wegenbouw. Daarnaast kan je ook worden ingeschakeld voor het vervoer van bouwmaterialen zoals bakstenen en stabilise. Je werkt van maandag tem vrijdag. Je start op tussen en 5 en 6u. Doorgaans heb je gedaan rond 16à18u. Je werkt voornamelijk in de provincie Antwerpen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Baardegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BAARDEGEM)

    Regio: BAARDEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Bertem (BERTEM)

    Regio: BERTEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Ieper. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Massagetherapeut (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: HEALTHY BEAUTIES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Word jij onze nieuwe collega? In ons stijlvolle Skin & Body Studio te Herent zoeken we een enthousiaste massagetherapeute om ons team te versterken. Klanten kunnen bij ons terecht voor natuurlijke schoonheidsbehandelingen, make-up en workshops, natuurlijke bio gelnagels en medische pedicure. We zoeken een massagetherepeute die een cliënteel willen uitbouwen op lange termijn. Samenwerking gebeurt door het huren van een mooie lichtrijke ruimte met een wachtkamer en dit met een vast tarief per maand. Functieomschrijving - Ervaring in massagetherapie - je bent zelfstandige en beheert je eigen agenda en clienteel Jouw profiel - Je bent enthousiast en geïnteresseerd in natuurlijke verzorging. - Je bruist van energie en bent optimistisch ingesteld - Bereid in flexibele uren te werken (s’avonds, overdag of weekendwerk), je bepaalt je eigen agenda - Je kan zelfstandig en verantwoordelijk werken - je kan zowel deeltijds als voltijds de ruimte huren, de prijs wordt dan besproken. Aanbod Lichtrijke Praktijkruimte met wastafel Gratis parking naast de praktijk Gedeelde wachtruimte, sanitair Vrije keuze werkuren Vermelding op de website. Interesse Als je denkt dat je binnen ons team past, neem dan snel contact met ons op. [email protected] of 0486/94.57.85 voor meer info over de praktijk zie website : www.skinandbody.be Starten kan vanaf half oktober 2018.

  • Technische docenten (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: MASEOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    MaSEOS geeft technische opleidingen on site bij een grote variëteit aan klanten. Hydraulica, elektriciteit, elektromechanica, mechanica, besturen van machines, etc. Om aan alle opleidingswensen van onze klanten te kunnen voldoen zijn wij continu op zoek naar technische freelance docenten.

Zoek naar antwoorden van Piens Music Education in sociale netwerken
Look for responds of Piens Music Education in social networks

Lees alle opmerkingen voor Piens Music Education. Laat een reactie achter voor Piens Music Education. Piens Music Education bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Piens Music Education. Leave a respond for Piens Music Education. Piens Music Education on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Piens Music Education op de google maps. Adres en contacten Piens Music Education
Location of Piens Music Education on the google maps. Address and contacts of Piens Music Education

Andere gerelateerde bedrijven als come Piens Music Education Piens Music Education: Knockaert G | Robin M | Fujitsu Services NV | Tiff Tonic | GARAGE WEYTEN J. & ZN

Other related companies as Piens Music Education: Knockaert G | Robin M | Fujitsu Services NV | Tiff Tonic | GARAGE WEYTEN J. & ZN

Piens Music Education is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Piens Music Education, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01671539306. Het bedrijf Piens Music Education bevindt zich op het adres: Guido Gezellelaan 30; 9800; Deinze. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 139,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 409,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Pianos. Lijst met producten zijn Musical instruments - Retail; Music teachers - Private.
De hoofdactiviteit van Piens Music Education is Transportuitrusting, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Piens Music Education is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Piens Music Education, openstaande posities, locatie van Piens Music Education op de kaart.

Piens Music Education is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Piens Music Education, company assigned to the tax number BE01671539306. The company Piens Music Education is located at the address: Guido Gezellelaan 30; 9800; Deinze. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 139,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 409,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Pianos. List of products are Musical instruments - Retail; Music teachers - Private.
The main activity of Piens Music Education is Transportation Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Piens Music Education is not available. You also can look at reviews of Piens Music Education, open positions, location of Piens Music Education on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Piens Music Education, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Piens Music Education, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Piens Music Education, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Piens Music Education, employees, financial statistics.