PIANOS PERLOT SARL

Contactgegevens PIANOS PERLOT SARL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PIANOS PERLOT SARL: address, phone, fax, email, website, opening hours

PIANOS PERLOT SARL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): R DES ROULIERS 16; 02150; LAPPION, België

Telefoon (phone): +33 323 22 08 08 (+32-+33 323 22 08 08) +33 323 22 08 08 (+32-+33 323 22 08 08)

Fax (fax): +32 (15) 817-59-10 +32 (15) 817-59-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PIANOS PERLOT SARL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PIANOS PERLOT SARL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PIANOS PERLOT SARL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PIANOS PERLOT SARL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PIANOS PERLOT SARL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PIANOS PERLOT SARL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PIANOS PERLOT SARL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PIANOS PERLOT SARL
Products information PIANOS PERLOT SARL

BTW identificatienummer (tax): BE06411590576
Ondernemingsnummer: 5567565917
Hoofdstad (capital): 815,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 510,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in PIANOS PERLOT SARL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pianos

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PIANOS PERLOT SARL
(Get full report from official database of BE for PIANOS PERLOT SARL)

Aanvulling soorten activiteiten voor PIANOS PERLOT SARL
Addition kinds of activities for PIANOS PERLOT SARL

263104. Bekleed en behandeld bord | Coated and treated board
23390305. Speelpakken: vrouwen, missen 'en junioren' | Play suits: women's, misses', and juniors'
34960109. Mesh, gemaakt van aangekochte draad | Mesh, made from purchased wire
56610000. Schoenenwinkels | Shoe stores
76990900. Reparatie van recreatieve sportuitrusting | Recreational sporting equipment repair services
94110403. Administratie van educatieve programma's, provincie overheid | Administration of educational programs, county government

Werken bij PIANOS PERLOT SARL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PIANOS PERLOT SARL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PIANOS PERLOT SARL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PIANOS PERLOT SARL. Looking for open vacancies in other companies

  • Allround medewerker - DAG - Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U valt in waar het nodig is in de firma, u bent een soort vlinder. Afvullen van zakker met automatische afvulmachine manueel toenaaien met manuele stikmachine stapelen op paletten (zakken kunnen 15 kg wegen) bestellingen klaar zetten met heftruck (attest niet vereist)

  • OPERATOR - NACHT (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Let\\\'s Work is dringend op zoek naar een gemotiveerde operator te Westrozebeke. Uw taken zijn: - U bent verantwoordelijk voor het volledige verpakkingsproces. - U staat in voor het instellen van parameters en volgt deze op. - U voert een controle uit.

  • Verpleegkundige Projectstaffing WZC (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit eerste project kom je terecht in een woonzorgcentrum te Oostende. Je zal er in vroeg-en laatdiensten werken en instaan voor de verzorging van 100-tal bewoners. Een goede overdracht naar je collega's zal van essentieel belang zijn. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Magazijnier (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: ASAP GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als je om 7u start is je taak vooral het leeggoed sorteren en ordenen. Vanaf 12u30 worden aan de hand van bestelbonnen de bestellingen voor hun verschillende filialen klaargezet. Je staat in voor de ontvangst, opslag en het klaarmaken van bestellingen. Je kijkt de lading na en verzamelt de orders. Je werkt in een team van 5 personen. Je verplaatst manueel lasten.

  • Rondreizende Regio Manager (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De regiomanager is eindverantwoordelijk voor de filialen en medewerkers binnen zijn/haar regio. Hij/zij stuurt de filialen aan en streeft ernaar de doelstellingen van het bedrijf te behalen. De regiomanager is veelal op de werkvloer aanwezig. Jouw doelen zijn: Gestelde targets/doelstellingen behalen Rapporteren aan management Samenstellen verkoopteams Opleiden en begeleiden filiaalhouders(in samenwerking met trainer/coach) Controle/bewaken werkwijzen en procedures De voornaamste taken zijn o.a: Voeren van sollicitatiegesprekken Bespreken en opvolgen verkoopresultaten Controle dagelijkse gang van zaken Aanspreekpunt van andere afdelingen m.b.t. de filialen binnen hun regio Voeren van voortgangs- en beoordelingsgesprekken met medewerkers Wekelijkse en maandelijkse rapportages maken Meedraaien op de verkoopvloer om binding te houden met verkoop Wekelijks voortgangsgesprek met sales manager

  • Onderhoudselectriciens (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio van Westerlo zijn wij dringend op zoek naar elektriciens. Je voert repititief werk uit. Je staat in voor het leggen van sterkspanningskabels tussen de 400 tot 700V. De aansluiting hiervan gaat gepaard met strikte instructies. Je kan makkelijk elektrische schema's lezen en je hebt een sterke kennis van industriële elektriciteit. Indien je kan werken met de rolbrug is dit zeker een pluspunt! Je hebt geen hoogtewerkerattest nodig, wel een VCA attest. Indien je dit niet hebt moet je het zo snel mogelijk behalen.

  • Studenten inventaris kledingwinkel Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Op 5-11-2018 organiseert een bekende kledingwinkel een inventaris. Concreet betekend dit een opkuis van de zomercollectie. Je dient de kledingstukken uit de zomercollectie te labelen, in te scannen en op een correcte manier in te pakken. De inventaris gebeurt in twee beurten op dezelfde dag. De eerste shift zal plaatsvinden van 7u tot 11u. De tweede shift van 17.45u-22u. Voor de tweede shift dien je minstens 18 jaar te zijn wegens de late werkuren. Je mag dus een keuze maken tussen één van de twee shiften.

  • Monitor /Animator om les Fotografie te geven - Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als lesgever Fotografie Heb je een passie voor fotografue en heb je zin om je kennis met kinderen te delen? Dan vind je hier de job van je leven!! Fotografie wordt afgewisseld met spelactiviteiten. +/- 4 uur fotografie en 2 uur spel per dag Fototoestellen worden voorzien

  • begeleider eklas voor kleuters (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Onze maatschappij verandert en wordt steeds sneller. Vaardigheden zoals plannen, reflecteren en denkvaardigheden worden hierdoor steeds belangrijker. Dit geldt niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen en kleuters. In deze klassen gaan we spelenderwijs aan de slag met computers, tablets, robots en creatieve spelletjes om het kind vertrouwd te maken met de digitale wereld. Daarom bieden we in de naschoolse opvang van een school een eklas aan voor kleuters. De bedoeling is aan de hand van spelletjes, opdrachten, muziek en de kinderen op een leuke manier te leren werken met technologie en het probleemoplossend denken te stimuleren. We voorzien computers, tablets en ander materiaal dat nodig is. Voor deze opdracht zoeken we iemand die les kan geven op maandag tussen 15:45 en 16:46 aan kleuters tussen 4 en 6 in Mechelen. We voorzien een basis van oefeningen en spelletjes, we werken graag samen met jou om het programma nog meer vorm te geven en je eigen creativiteit in de lessen te kunnen steken. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond.

  • Bijlesgever fysica (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor fysica aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Strategic Buyer Gent/Brussel (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VM Vastgoedbeheer

    Type: Vaste Job

    Als Strategic Buyer sta je in voor de algemene aankoopstrategie, onderhandelingen met onze leveranciers en het uitbouwen van de aankoopcel van Syncura op nationaal niveau. Je werkt vanuit onze kantoren in Brussel en Gent. Daarnaast heb je o.a. nog volgende verantwoordelijkheden: Professionaliseren, analyseren en optimaliseren van de aankoopstrategie Commercieel onderhandelen met nationale leveranciers Naast het beheren van de bestaande leveranciersportefeuille, sta je ook in voor de actieve prospectie naar nieuwe leveranciers Uitvoeren en analyseren van maandelijkse rapportering Coördineren, begeleiden en coachen van onze afdeling beheer Verantwoordelijk voor het A-Z beheer van de dagelijkse aankopen met oog op kostenbesparing en efficiënte communicatie met leveranciers Je rapporteert rechtstreeks aan het management team van Syncura

Zoek naar antwoorden van PIANOS PERLOT SARL in sociale netwerken
Look for responds of PIANOS PERLOT SARL in social networks

Lees alle opmerkingen voor PIANOS PERLOT SARL. Laat een reactie achter voor PIANOS PERLOT SARL. PIANOS PERLOT SARL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PIANOS PERLOT SARL. Leave a respond for PIANOS PERLOT SARL. PIANOS PERLOT SARL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PIANOS PERLOT SARL op de google maps. Adres en contacten PIANOS PERLOT SARL
Location of PIANOS PERLOT SARL on the google maps. Address and contacts of PIANOS PERLOT SARL

Andere gerelateerde bedrijven als come PIANOS PERLOT SARL PIANOS PERLOT SARL: ANDREE VAN DEN HOVE | Firmin | Best Western Hotel Imperial | PETER VAN ROMPAY | China Ma-Trading & Consultancy

Other related companies as PIANOS PERLOT SARL: ANDREE VAN DEN HOVE | Firmin | Best Western Hotel Imperial | PETER VAN ROMPAY | China Ma-Trading & Consultancy

PIANOS PERLOT SARL is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PIANOS PERLOT SARL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06411590576. Het bedrijf PIANOS PERLOT SARL bevindt zich op het adres: R DES ROULIERS 16; 02150; LAPPION. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 815,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 510,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Pianos. Producten gemaakt in PIANOS PERLOT SARL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PIANOS PERLOT SARL is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PIANOS PERLOT SARL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PIANOS PERLOT SARL, openstaande posities, locatie van PIANOS PERLOT SARL op de kaart.

PIANOS PERLOT SARL is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is PIANOS PERLOT SARL, company assigned to the tax number BE06411590576. The company PIANOS PERLOT SARL is located at the address: R DES ROULIERS 16; 02150; LAPPION. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 815,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 510,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Pianos. Products created in PIANOS PERLOT SARL were not found.
The main activity of PIANOS PERLOT SARL is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of PIANOS PERLOT SARL is not available. You also can look at reviews of PIANOS PERLOT SARL, open positions, location of PIANOS PERLOT SARL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PIANOS PERLOT SARL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PIANOS PERLOT SARL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PIANOS PERLOT SARL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PIANOS PERLOT SARL, employees, financial statistics.