MAISON DU PIANO (LA)

Contactgegevens MAISON DU PIANO (LA): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAISON DU PIANO (LA): address, phone, fax, email, website, opening hours

MAISON DU PIANO (LA)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE COLBERT 83; 59800; LILLE, België

Telefoon (phone): +33 320 57 06 06 (+32-+33 320 57 06 06) +33 320 57 06 06 (+32-+33 320 57 06 06)

Fax (fax): +32 (51) 853-33-93 +32 (51) 853-33-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAISON DU PIANO (LA): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAISON DU PIANO (LA)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAISON DU PIANO (LA)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAISON DU PIANO (LA), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAISON DU PIANO (LA). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAISON DU PIANO (LA), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAISON DU PIANO (LA). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAISON DU PIANO (LA)
Products information MAISON DU PIANO (LA)

BTW identificatienummer (tax): BE04382415771
Ondernemingsnummer: 8464660644
Hoofdstad (capital): 362,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 418,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in MAISON DU PIANO (LA) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pianos

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAISON DU PIANO (LA)
(Get full report from official database of BE for MAISON DU PIANO (LA))

Aanvulling soorten activiteiten voor MAISON DU PIANO (LA)
Addition kinds of activities for MAISON DU PIANO (LA)

3562. Bal- en rollagers | Ball and roller bearings
344308. Ruiten en troggen | Chutes and troughs
20929910. Garnalen, vers: bereid | Shrimp, fresh: prepared
32720711. Piling, prefab beton | Piling, prefabricated concrete
38260301. Densitometers, analytisch | Densitometers, analytical
59991301. schoonheidsmiddelen | Cosmetics

Werken bij MAISON DU PIANO (LA): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAISON DU PIANO (LA): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAISON DU PIANO (LA). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAISON DU PIANO (LA). Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke opdracht administratief bediende personeelsdienst m/v (PULLE)

    Regio: PULLE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Deze job draait om een langdurige vervanging! Je werkt als pittige administratief bediende in dit enthousiast team. Je levert punctueel administratief werk, je hebt een vlot werktempo en bent snel van begrip. Je doet heel veel cijfergerelateerde taken zoals loonsverwerking, facturatie rond opleidingen en subsidies, organisatie opleidingen, verwerking verlof in kalenders, ... Je werkt in een bedrijvengroep met ongeveer 100 arbeiders en nog een heleboel bedienden.

  • BOBIJNOPZETTER/STER (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Vichte zijn we op zoek naar een bobijnopzetter/ster

  • magazijnmedewerker nachtploeg (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Hoofdtaak: klaarzetten van de bestellingen voor de verschillende filialen met behulp van een voicepickingsysteem. Verder help je bij het laden en lossen van de vrachtwagens en het aanvullen van de piklocaties. Hierbij respecteer je de geldende procedures en FiFo-normen (FiFo = First In First Out, dus wat er eerst binnenkomt van goederen, moet ook als eerste het magazijn verlaten). Dus de laatst bijgekomen producten, plaats je achteraan in het rek. Je werkt afwisselend in een gekoelde (2 graden) of diepvriestemperatuur (-18 graden).

  • Industriële elektricien (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar Industriële Elektriciens regio Kempen. Ben jij op zoek naar een bedrijf om een lange termijn relatie mee aan te gaan? Een bedrijf waar je jezelf kan ontplooien, welke jouw opleidingen en doorgroei mogelijkheden biedt? Waar dag in dag uit jouw technische nieuwsgierigheid getriggerd wordt?  Lees dan snel verder, want zij zoeken JOU!!! Als Industriële Elektricien werk je voornamelijk in de industrie: Je staat in voor elektrische montage op de werven voornamelijk in de provincie Antwerpen en Limburg (regio Turnhout en Herentals zoeken we nu vooral)  Je zal instaan voor de plaatsing, het onderhoud en de herstelling van industriële elektrische installaties en zorg dragen voor de optimale en veilige werking van deze installaties aansluiten van pompen, toestellen Kabels leggen, trekken, borden bouwen Je evolueert van project naar project, maar onze klant zorgt voor een goede omkadering en dat de teams zoveel mogelijk samen blijven.   

  • Huishoudhulpen met dienstencheques (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: De Poetsboetiek

    Type: Dienstenchequebaan

    Wat doe jij: je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis; jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen,dweilen, ramen poetsen, …; bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,…

  • Enthousiaste POETSHULP Scherpenheuvel en omstreken (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Koksijde - De Panne - Oostduinkerke - Veurne (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Word jij onze nieuwe collega huishoudhulp? (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: PWA/DCO

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij gemotiveerd? Hou jij van poetsen? Doe jij ook graag andere kleine huishoudelijke taken? Kan je zelfstandig werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!! Als medewerker-huishoudhulp (via het systeem van de dienstencheques) sta je in voor het verrichten van huishoudelijke taken (schoonmaken van de woning, poetsen van de ramen, strijken, eventueel bereiden van kleine maaltijden of boodschappen doen) bij één of meerdere particulieren. Wij zijn vooral en dringend op zoek naar nieuwe medewerkers, woonachtig in Landen of in één van de deelgemeenten van Landen, omdat ons klantenbestand (personen bij wie u werkt) zich bijna uitsluitend in Landen situeert.

  • Carrossier - Borgloon (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: DELORGE HASSELT

    Type: Vaste Job

    Groep Delorge is de grootste Limburgse verdeler van Audi, Volkswagen, Volkswagen Commercial Vehicles, Skoda en Seat met vestigingen te Hasselt, Sint-Truiden, Borgloon, Herk-de-Stad, Diest, Tienen, Lommel en Overpelt. Wegens groei, zijn wij momenteel op zoek naar een Carrossier (m/v) voor onze vestiging te Borgloon: Taken Als carrossier voer je efficiënt en nauwkeurig de herstelopdrachten uit. Je taken bestaan onder andere uit: Voorbereidend werk mbt schuren en plamuren Monteren en demonteren van onderdelen Uitdeukwerken Herstelling van het koetswerk van voertuigen

  • Digitale drukkers - regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Flyer

    Type: Vaste Job

    Voor de afdeling groot formaat: Je werkt als operator aan de digitale pers - grote formaten Je communiceert in verband met de technische mogelijkheden en beperkingen van digitaal drukken Je voert het onderhoud uit aan de digitale pers Je past procedures en instructies op vlak van kwaliteit, veiligheid en milieu toe Je werkt dagelijks aan verbetering op druktechnisch vlak

  • erkend familiaal bemiddelaar (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: ORATO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent erkend familiaal bemiddelaar met een degelijke juridische kennis (o.a. familierecht en familiaal vermogensrecht). Je bent jurist of hebt een hoger diploma in een menswetenschappelijke richting behaald. Tevens opgeleid zijn in systeemtherapie of contextbegeleiding is een pluspunt. Je schrijft foutloos in het Nederlands. Kennis van het Frans en/of het Engels is een meerwaarde. Je hebt bij voorkeur reeds een stevige dosis ervaring opgedaan als familiaal bemiddelaar. Echter, ook kandidaten met beperkte ervaring maar met de juiste opleiding en gedegen vakkennis komen in aanmerking. Je bent bereid alle dossiers binnen de familiale bemiddeling op te nemen (echtscheiding, ouderschapsplan,..). Indien je daarnaast ook opgeleid bent in systeemtherapie of contextbegeleiding, kunnen we je ook vragen gezinsbegeleidingen en relatiebegeleidingen op te nemen. Je hebt de mindset van een zelfstandige, maar de wens om te behoren tot een team Je hebt ambitie en zin voor initiatief Je bent een teamplayer, verantwoordelijk, leergierig en collegiaal

  • Zaal- en keukenmedewerker (POEDERLEE)

    Regio: POEDERLEE

    Bedrijf: CASA LUNA

    Type: Flexijob

    Ter versterking van het team is brasserie Ferm op zoek naar flexi-job medewerkers voor het weekend en dit zowel voor in de keuken als in de bediening.

Zoek naar antwoorden van MAISON DU PIANO (LA) in sociale netwerken
Look for responds of MAISON DU PIANO (LA) in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAISON DU PIANO (LA). Laat een reactie achter voor MAISON DU PIANO (LA). MAISON DU PIANO (LA) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAISON DU PIANO (LA). Leave a respond for MAISON DU PIANO (LA). MAISON DU PIANO (LA) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAISON DU PIANO (LA) op de google maps. Adres en contacten MAISON DU PIANO (LA)
Location of MAISON DU PIANO (LA) on the google maps. Address and contacts of MAISON DU PIANO (LA)

Andere gerelateerde bedrijven als come MAISON DU PIANO (LA) MAISON DU PIANO (LA): MONROE | U.S. STELLA A.Z.Z. | Marcel | EZ-ZNAIDI CAR | HENDRIK BULTE

Other related companies as MAISON DU PIANO (LA): MONROE | U.S. STELLA A.Z.Z. | Marcel | EZ-ZNAIDI CAR | HENDRIK BULTE

MAISON DU PIANO (LA) is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAISON DU PIANO (LA), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04382415771. Het bedrijf MAISON DU PIANO (LA) bevindt zich op het adres: RUE COLBERT 83; 59800; LILLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 362,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 418,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Pianos. Producten gemaakt in MAISON DU PIANO (LA) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MAISON DU PIANO (LA) is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAISON DU PIANO (LA) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAISON DU PIANO (LA), openstaande posities, locatie van MAISON DU PIANO (LA) op de kaart.

MAISON DU PIANO (LA) is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAISON DU PIANO (LA), company assigned to the tax number BE04382415771. The company MAISON DU PIANO (LA) is located at the address: RUE COLBERT 83; 59800; LILLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 362,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 418,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Pianos. Products created in MAISON DU PIANO (LA) were not found.
The main activity of MAISON DU PIANO (LA) is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MAISON DU PIANO (LA) is not available. You also can look at reviews of MAISON DU PIANO (LA), open positions, location of MAISON DU PIANO (LA) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAISON DU PIANO (LA), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAISON DU PIANO (LA), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAISON DU PIANO (LA), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAISON DU PIANO (LA), employees, financial statistics.