Kollee Muziek

Contactgegevens Kollee Muziek: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Kollee Muziek: address, phone, fax, email, website, opening hours

Kollee Muziek

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MAASSTR 12; 6001EC; WEERT, België

Telefoon (phone): +31 495 53 20 81 (+32-+31 495 53 20 81) +31 495 53 20 81 (+32-+31 495 53 20 81)

Fax (fax): +32 (57) 603-62-98 +32 (57) 603-62-98

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Kollee Muziek: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Kollee Muziek"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Kollee Muziek"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Kollee Muziek, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Kollee Muziek. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Kollee Muziek, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Kollee Muziek. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Kollee Muziek
Products information Kollee Muziek

BTW identificatienummer (tax): BE09610809326
Ondernemingsnummer: 4688659667
Hoofdstad (capital): 531,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 544,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Musical instruments - Retail

Product categorie (product category): Pianos

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Kollee Muziek
(Get full report from official database of BE for Kollee Muziek)

Aanvulling soorten activiteiten voor Kollee Muziek
Addition kinds of activities for Kollee Muziek

3564. Blowers en fans | Blowers and fans
20150801. Turkije, verwerkt, NSK | Turkey, processed, nsk
22111301. Kruiden, katoen | Crepes, cotton
29110204. Kerosine | Kerosene
30890606. Gravure van kunststoffen | Engraving of plastics
35560213. Sifters, eten | Sifters, food
50139901. Motor onderdelen | Motorcycle parts

Werken bij Kollee Muziek: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Kollee Muziek: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Kollee Muziek. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Kollee Muziek. Looking for open vacancies in other companies

  • SORTEERVERANTWOORDELIJKE M/V (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor het uitsorteren van linnen en het bedienen/beladen van de wastunnel .

  • Customer Service Medewerker. (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal bedrijf in Bilzen zijn we opzoek naar een Customer Service Medewerker. Als Customer Service Medewerker krijg je de verantwoordelijkheid over een bepaald aantal klaten (intern of extern). Er wordt gecommuniceerd met andere verkoopskantoren wereldwijd of rechtstreeks met de eindklant, via mail en telefoon. Je boekt bestellingen op vraag van de klant. Je past bestaande bestellingen aan. Je volgt de bestellingen op en controleert de stock en de levertijden. Je verricht administratieve taken en stelt documenten op. Je zorgt voor de juiste oplossing wanneer er bij een bestelling iets mis gaat. Je overlegt met de andere afdelingen om op een correcte manier aan de vraag van de klant te kunnen voldoen.

  • Dakwerker platte daken (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Konvert Construct Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een toonaangevend bouwbedrijf te Herentals. Ze zoeken een gemotiveerde medewerker voor onderhoud en herstelling van platte daken, voornamelijk voor appartementen en industriële gebouwen. Je werkt in een team van 2 of 3 mensen, waarbij je evenwel zelfstandig aan de slag zal gaan. Ervaring als dakwerker is niet nodig, je krijgt een opleiding tijdens je werk.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Zoersel (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: IN-Z NOORDERKEMPEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Zoersel en omgeving

  • Huishoudhulp te Opwijk (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: AXXI4YOU T POETSHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor enkele van onze klanten zijn wij op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp, die zal instaan voor diverse taken, waaronder poetsen en strijken. Dit in het kader van dienstencheques Bij voorkeur kan je je makkelijk verplaatsen met eigen wagen

  • Dossierbeheerder / Accountant voor familiale omgeving - Roesela (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Werken in eigen streek in een family friendly kantoor? Het is mogelijk. Met hun flexibele werktijden en werkschema's die aan jouw wensen zijn aangepast kan jij je gezinsleven vlot combineren met je werkleven. Dossierbeheerder/ Accountant - Je Functie: Als rechterhand van de vennoot assisteer je hem bij zijn taken. Je zal een 30-tal dossiers van volledig van A-Z afwerken. Je werkt heel nauw samen met twee bedrijfsleiders die je dossiers superviseren. Zo kan je op korte termijn veel bijleren. Je bent het aanspreekpunt bij uitstek van je klanten. Ze kunnen naar jou toekomen met al hun vragen en ook voor advies inzake diverse aangelegenheden kunnen ze bij jou terecht.

  • Technisch-commercieel talent binnendienst HVAC (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: vind! Organisatie Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Als technisch-commercieel bediende verzorg je de opmaak van offertes van centrale verwarming. Je werkt de meest geschikte installatie uit. Je staat in voor zowel de warmteverliesberekening als de uitwerking van het concept van de technische installatie. Je adviseert klanten & installateurs bij hun productkeuzes. Je beantwoordt technische vragen. Je ondersteunt de vertegenwoordigers in hun dagdagelijkse werking.

  • Installateur sanitaire installaties en centrale verwarming (GREMBERGEN)

    Regio: GREMBERGEN

    Bedrijf: CAPPAERT GUNTHER

    Type: Vaste Job

    Wij zijn gespecialiseerd in het renoveren van badkamers. Ons bedrijf groeit heel sterk en willen daarom ons team versterken. Wij zoeken een sanitair installateur met een diploma sanitaire installaties en centrale verwarming. U staat in voor het plaatsen van de sanitaire installaties, soms centrale verwarming. U leert andere renovatie werken tot betrekking met badkamers.

  • BI Data Architect (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: JBC

    Type: Vaste Job

    Binnen deze senior functie ben je verantwoordelijk voor alle Management Information Systemen (MIS). Deze systemen zorgen ervoor dat de verschillende interne afdelingen de noodzakelijke data en rapporten gestructureerd aangeleverd krijgen of zelf kunnen creëren. Je werkt hierbij nauw samen met diverse business units zoals Sales & Marketing, Finance, Aankoop, Logistiek, etc. Je zorgt samen met onze BI development partner voor de optimalisatie van de MIS omgeving en de uitvoering van gerelateerde projecten. Je werkt proactief verbetervoorstellen uit, en zorgt voor een grondige documentatie van alle MIS systemen. Je ontwerpt en tekent nieuwe data processen uit en bepaalt mee de koers van de data omgeving Tot slot heb je er geen problemen mee om af & toe zelf handen uit de mouwen te steken en query’s te maken en rapporten op te stellen

  • Leidinggevende Inspecteur/Inspectrice professionele schoonmaak regio Antwerpen - ref. 674 (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: GOM HOBOKEN

    Type: Vaste Job

    Als teamleider schoonmaak ben jij verantwoordelijk voor het aansturen en begeleiden van verschillende schoonmaakploegen. Dit doe je in opdracht van onze klanten die per regio gesitueerd zijn in Vlaanderen. Voor deze functie werk je enkel in de provincie Antwerpen. Onrechtstreeks heb je de leiding over een team van 70-tal medewerkers waarbij je de schoonmaakactiviteiten organiseert en coördineert. Rechtstreeks werk je samen met de ploegleiders die samen met jou de kwaliteit van het werk waarborgen. Je zorgt dat je steeds een afdoende personeelscapaciteit hebt om de jouw toebedeelde klanten te kunnen bedienen. Waar nodig voer je zelf wervingsacties en sollicitatiegesprekken. Je werkt actief aan de motivatie van je medewerkers. Hiervoor hou je evaluatiegesprekken met je medewerkers. Je garandeert een correcte verloning door een goed administratief beheer van gepresteerde uren of eventuele afwezigheden De klant staat voor jou altijd centraal. Regelmatig ga je dan ook met je klanten in overleg over de afgesproken dagelijkse en/of periodieke werken. Je denkt mee met de klant en anticipeert waar nodig door je ervaring en expertise binnen de schoonmaak. Je neemt initiatief. Je bent eindverantwoordelijk voor de technische uitvoerbaarheid, organisatie en veiligheid van de werknemers en onderaannemers In deze functie Rapporteer je aan de Districtsmanager

  • Metserdiender/metser/kraanman (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: BOUWONDERNEMING LEYSEN

    Type: Vaste Job

    Bij de constructie van een gebouw komt haast in elke fase metselwerk te pas. De metselaar is dan ook een professional die evengoed op de hoogte is van grond- of funderingswerken en dakconstructies als van de bakstenen, de betonblokken, geprefabriceerde bouwelementen of om het even welke materialen waarmee hij de constructie optrekt. Wij zoeken daarom een allround medewerker die ervaring heeft in de bouw of zin heeft om de stiel op de werkvloer aan te leren!

  • Zaalmedewerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: LA VIGNETTE

    Type: Flexijob

    Je neemt de bestellingen op, bedient de klanten en ruimt de tafels af.

Zoek naar antwoorden van Kollee Muziek in sociale netwerken
Look for responds of Kollee Muziek in social networks

Lees alle opmerkingen voor Kollee Muziek. Laat een reactie achter voor Kollee Muziek. Kollee Muziek bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Kollee Muziek. Leave a respond for Kollee Muziek. Kollee Muziek on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Kollee Muziek op de google maps. Adres en contacten Kollee Muziek
Location of Kollee Muziek on the google maps. Address and contacts of Kollee Muziek

Andere gerelateerde bedrijven als come Kollee Muziek Kollee Muziek: REBO | Webtrix BVBA | Tolhuis | JOHAN SURKIJN | Maatwerk VZW

Other related companies as Kollee Muziek: REBO | Webtrix BVBA | Tolhuis | JOHAN SURKIJN | Maatwerk VZW

Kollee Muziek is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Kollee Muziek, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09610809326. Het bedrijf Kollee Muziek bevindt zich op het adres: MAASSTR 12; 6001EC; WEERT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 531,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 544,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Pianos. Lijst met producten zijn Musical instruments - Retail.
De hoofdactiviteit van Kollee Muziek is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Kollee Muziek is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Kollee Muziek, openstaande posities, locatie van Kollee Muziek op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Kollee Muziek is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Kollee Muziek, company assigned to the tax number BE09610809326. The company Kollee Muziek is located at the address: MAASSTR 12; 6001EC; WEERT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 531,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 544,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Pianos. List of products are Musical instruments - Retail.
The main activity of Kollee Muziek is Membership Organizations, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Kollee Muziek is not available. You also can look at reviews of Kollee Muziek, open positions, location of Kollee Muziek on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Kollee Muziek, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Kollee Muziek, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Kollee Muziek, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Kollee Muziek, employees, financial statistics.