Francis Declercq Pianos

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • Francis Declercq Pianos
Private companiesPrimary Metal Industries • Francis Declercq Pianos

Contactgegevens Francis Declercq Pianos: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Francis Declercq Pianos: address, phone, fax, email, website, opening hours

Francis Declercq Pianos

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ; ;, België

Telefoon (phone): +33 320 55 57 58 (+32-+33 320 55 57 58) +33 320 55 57 58 (+32-+33 320 55 57 58)

Fax (fax): +32 (4) 143-96-12 +32 (4) 143-96-12

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Francis Declercq Pianos: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Francis Declercq Pianos"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Francis Declercq Pianos"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Francis Declercq Pianos, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Francis Declercq Pianos. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Francis Declercq Pianos, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Francis Declercq Pianos. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Francis Declercq Pianos
Products information Francis Declercq Pianos

BTW identificatienummer (tax): BE08308929443
Ondernemingsnummer: 5105041503
Hoofdstad (capital): 464,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 202,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in Francis Declercq Pianos zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pianos

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Francis Declercq Pianos
(Get full report from official database of BE for Francis Declercq Pianos)

Aanvulling soorten activiteiten voor Francis Declercq Pianos
Addition kinds of activities for Francis Declercq Pianos

518201. Wijn | Wine
20979901. Blokkeer ijs | Block ice
24990501. Tapijten, kurk | Carpets, cork
38229910. IJsmaker controleert | Ice maker controls
39110111. Horlogebanden, edelmetaal | Watchbands, precious metal
73730301. Turnkey verkopers, computersystemen | Turnkey vendors, computer systems

Werken bij Francis Declercq Pianos: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Francis Declercq Pianos: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Francis Declercq Pianos. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Francis Declercq Pianos. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker (elektrische kennis) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U heeft een basis elektriciteit en bent handig. U steekt graag de handen uit de mouwen en leert graag bij. Loon: 12 euro/uur en dagvergoeding Bereikbaar met het openbaar vervoer

  • Slijper/ draaier (2 ploegen) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een kunststof verwerkend bedrijf te Tielt is op zoek naar een slijper/ draaier die zijn/haar meerwaarde kan betekenen aan het bedrijf: -je stelt en bedient de draaibank -maken van matrijsonderdelen voor het spuitgieten -aanpassingen en herstellingen uitvoeren aan matrijzen -bedienen van de rondslijpmachine

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS WIELSBEKE (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTROZEBEKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Wielsbeke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • DRINGEND! Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te AALTER (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Nijlen (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet 2018 goed in en contacteer ons! Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Herenthout, Noorderwijk, Olen, Itegem, Morkhoven, Wiekevorst, Herentals, Itegem, Bevel, Grobbendonk, Nijlen Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • Onderhoudsmedewerker (student) (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een sport- en fitnesscomplex in Tongeren zijn we op zoek naar studenten onderhoudsmedewerker. Je staat in voor de schoonmaak van heel het sportcomplex. Je volgt het stockbeheer goed op. Je onderhoudt het schoonmaakmateriaal. Je volgt de poetsschema's correct op. Je bent verantwoordelijk voor het afsluiten van het complex.

  • Jobstudent gezocht te Lummen (16/8 tot 27/8) (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: Care

    Type: Studentenjob

    Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we gemotiveerde jobstudenten voor de periode van 16 tot 27 augustus te Lummen. Je staat in voor het poetsen kantoren, meubels en sanitairen. Dagelijks werk je van 6u tot 9u30.  Heb je interesse? Aarzel dan niet om ons te contacteren! Wens je te solliciteren? Denk er dan zeker aan om volgende documenten toe te voegen:  ° Student@Work attest ° Kopie van je identiteitskaart ° Verklaring op eer

  • JOBSTUDENTEN / MEDEWERKERS AFSLANK- EN SPORTCENTRUM (M/V) (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: BODY AND HEALTH CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Voor ons afslank- en sportcentrum Body&Health Concept zijn we op zoen naar een aantal jobstudenten. We combineren EMS ( electro Fitness) met personal training en afslanken. De functie zal voornamelijk bestaan uit het geven van persoonlijke trainingen. Eventueel geven jullie ook wat voedingsadvies of voeren jullie passieve behandelingen uit met afslanktoestellen.

  • Atlassian Professional (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ABANO

    Type: Vaste Job

    Is het jouw droom om teams op de best mogelijke manier te helpen werken door hun processen volledig te optimaliseren en te automatiseren? Of door de tools te implementeren waarmee ze Scrum, Kanban, CI / CD, geautomatiseerde testen en volledige team tracking kunnen gebruiken? Solliciteer naar deze baan en help klanten via de Atlassian Tools zoals bijvoorbeeld Jira, Confluence, Bitbucket, Bamboo, ... om hun manier van werken te optimaliseren!

  • Allround metaalbewerker (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Vaste Job

    Machine Operator gezocht! Ben jij de machine-operator die wij zoeken? Reageer dan snel! Voor onze klant te Hamont, een metaalverwerkend bedrijf, zijn we dringend op zoek naar een machine-operator. Als medewerker van de voorbereidingsafdleing kom je in een team terecht waar de naagekochte staalproducten verwerkt worden tot halffabricaten. Aan de hand van productielijsten en werkplaatstekeningen voer jij daarbij diverse bewerkinge uit: het bedienen van CNC-machines, laden lossen, en diverse manuele bewerkingen (slijpen, manueel branden, ...). Van deze halffabricaten worden in de lasafdeling bouwonderdelen samengesteld. Onze klant is één van de belangrijkste Europese bedrijven op het gebied van hoogwaardige staalconstructies. Door hun enorme knowhow en toepassen van de hoogste kwaliteitsstandaards zoeken ingenieurs iedere keer opnieuw de grenzen op van staal in internationale projecten. Hierdoor is onze klant in staat om de meest ingewikkelde en technische hoogstaande projecten in domeinen als: hoogbouw, bruggen, pretparkactracties, architectonische en industriële constructies, tot een goed einde te brengen.

  • Dossierbeheerder (M/V) (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: LANNOO-HANSSENS BEDRIJFSADVIES

    Type: Vaste Job

    Dossierbeheer van A tot Y, met mogelijkheid door te groeien tot volledig dossierbeheer met klantenbesprekingen en fiscale controles. De taken bestaan uit het voeren van boekhouding, het vervullen van de fiscale verplichtingen voor klanten inclusief fiscaal advies, de opmaak van balans en jaarrekening, tussentijdse resultaten, het uitwerken van financiële plannen.

  • Kinderverzorgster (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: MAARTJE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Opvoeden en verzorgen van kindjes tussen 10 weken en 2.5 jaar.

Zoek naar antwoorden van Francis Declercq Pianos in sociale netwerken
Look for responds of Francis Declercq Pianos in social networks

Lees alle opmerkingen voor Francis Declercq Pianos. Laat een reactie achter voor Francis Declercq Pianos. Francis Declercq Pianos bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Francis Declercq Pianos. Leave a respond for Francis Declercq Pianos. Francis Declercq Pianos on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Francis Declercq Pianos op de google maps. Adres en contacten Francis Declercq Pianos
Location of Francis Declercq Pianos on the google maps. Address and contacts of Francis Declercq Pianos

Andere gerelateerde bedrijven als come Francis Declercq Pianos Francis Declercq Pianos: W.C. SPORT & ONTSPANNING | Life Style | LUC MERTENS | Exelmans Garage BVBA | Autobedrijf Stuk-Cars Verholen

Other related companies as Francis Declercq Pianos: W.C. SPORT & ONTSPANNING | Life Style | LUC MERTENS | Exelmans Garage BVBA | Autobedrijf Stuk-Cars Verholen

Francis Declercq Pianos is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Francis Declercq Pianos, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08308929443. Het bedrijf Francis Declercq Pianos bevindt zich op het adres: ; ;. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 464,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 202,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Pianos. Producten gemaakt in Francis Declercq Pianos zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Francis Declercq Pianos is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Francis Declercq Pianos is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Francis Declercq Pianos, openstaande posities, locatie van Francis Declercq Pianos op de kaart.

Francis Declercq Pianos is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Francis Declercq Pianos, company assigned to the tax number BE08308929443. The company Francis Declercq Pianos is located at the address: ; ;. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 464,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 202,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Pianos. Products created in Francis Declercq Pianos were not found.
The main activity of Francis Declercq Pianos is Primary Metal Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Francis Declercq Pianos is not available. You also can look at reviews of Francis Declercq Pianos, open positions, location of Francis Declercq Pianos on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Francis Declercq Pianos, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Francis Declercq Pianos, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Francis Declercq Pianos, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Francis Declercq Pianos, employees, financial statistics.