PEMA MUSIC PIANOS

Contactgegevens PEMA MUSIC PIANOS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PEMA MUSIC PIANOS: address, phone, fax, email, website, opening hours

PEMA MUSIC PIANOS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Lairesse 62-64; 4020; Li猫ge 1 (Li猫ge 2), België

Telefoon (phone): 04 343 88 85 (+32-04 343 88 85) 04 343 88 85 (+32-04 343 88 85)

Fax (fax): +32 (87) 272-39-11 +32 (87) 272-39-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PEMA MUSIC PIANOS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PEMA MUSIC PIANOS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PEMA MUSIC PIANOS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PEMA MUSIC PIANOS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PEMA MUSIC PIANOS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PEMA MUSIC PIANOS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PEMA MUSIC PIANOS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PEMA MUSIC PIANOS
Products information PEMA MUSIC PIANOS

BTW identificatienummer (tax): BE09465240478
Ondernemingsnummer: 7564331054
Hoofdstad (capital): 430,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 437,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Musical instruments - Retail

Product categorie (product category): Pianos - Tuning

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PEMA MUSIC PIANOS
(Get full report from official database of BE for PEMA MUSIC PIANOS)

Aanvulling soorten activiteiten voor PEMA MUSIC PIANOS
Addition kinds of activities for PEMA MUSIC PIANOS

731903. Lucht reclame diensten | Aerial advertising services
22950103. Metalliseren van stoffen | Metallizing of fabrics
22990405. Slubs en nubs | Slubs and nubs
26210911. Dakbedekkingsvoorraad | Roofing felt stock
28210214. Polyvinylbutyralharsen | Polyvinyl butyral resins
32310300. Reflecterend glas | Reflecting glass
32310406. Gehard glas: gemaakt van gekochte glas | Tempered glass: made from purchased glass
33210101. Drukpijp en fittingen, gietijzer | Pressure pipe and fittings, cast iron
47419903. Voorkool van fruit en groenten voor transport | Precooling of fruits and vegetables before transport
58129903. Traiteurs | Caterers

Werken bij PEMA MUSIC PIANOS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PEMA MUSIC PIANOS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PEMA MUSIC PIANOS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PEMA MUSIC PIANOS. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent tussen 5u en 6u30 op de depot. Eenmaal daar bekijk je de planning en vertrek je met je collega’s naar de werf om van start te gaan. Radio aan, thermos erbij en hops! Wat houdt jouw takenpakket juist in? - Materialen voor lage spanning plaatsen en aansluiten (schakelaars, stopcontacten, …) - De elektrische installatie in werking stellen en controles uitvoeren - De kabels van industriële elektrische uitrusting aansluiten op machines, verlichtingspunten of stopcontacten - Tracés realiseren voor het doortrekken van kabels (muren doorboren, dichtplamuren, …) - Een industriële elektriciteitskast plaatsen en uitrusten - Opgebouwde of ingebouwde kabelgoten en leidingen plaatsen

  • VERKOOPSMEDEWERKER - MECHELEN - VOLTIJDS (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een winkel in Mechelen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker verkoop. Je staat in voor: het verkopen van producten (speelgoed, decoratiemateriaal, schoolspullen,...) en het adviseren van klanten. kassawerk aanvullen van de winkel/rekken ordelijk houden van de winkel ondersteuning in magazijn (vb. met stock) Je werkt voltijds en werkt elke zaterdag. Je hebt dan een vrije dag tijdens de week. Op zondag is de winkel niet open, dus hoef je niet te werken.

  • Lassers koper braseren (M/V) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Medische sector, opleidingen + certificaten voorzien door bedrijf - Grote projecten (ziekenhuizen en woonzorgcentra)

  • Operator 2 ploegen (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een aantrekkelijk bedrijf in Dendermonde is op zoek naar een operator met technisch inzicht om machines in te stellen en toezicht te houden op de productie. Je werkt mee aan de productie van printplaten. Je komt terecht in een jong team

  • Installatietechnieker (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Waasland zijn we op zoek naar een installatietechnieker. U komt terecht in een dynamisch team. U zal instaan voor het installeren en herstellen van de systemen.

  • Huishoudhulp (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: DC ICARUS

    Type: Dienstenchequebaan

    DC Icarus is een erkende onderneming in het kader van dienstencheques die personen met een beperking ondersteunt door het uitvoeren van huishoudelijke taken bij hen. Het takenpakket bestaat uit licht huishoudelijk werk, koken, tuinonderhoud, vervoer.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Herzele 8 uren per week (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren voor een gastgezin wonende te Herzele. U komt terecht in een jong gastgezin waar de taakinhoud bestaat uit het poetsen maar ook dient u bedreven te zijn in het strijken van hemden, er dienen wekelijks boodschappen te worden gedaan. Dit gastgezin wacht ongeduldig op een dynamische, betrouwbare huishoudster die het huishouden zou runnen alsof het haar eigen huishouden betreft. U legt het nodige respect aan de dag wb het onderhoud en gebruik van de aanwezige materialen en poetshulpmiddelen. U werkt twee halve dagen per week in dit gastgezin (begin en einde van de week). U bent een persoonlijkheid die zelf initiatief neemt, haar eigen planning opmaakt en dagindeling bepaalt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, geef ons gauw een seintje! Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Ronse (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen,schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Zwijnaarde 8u/week (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden, schoonmaken is hier de hoofdtaak. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Zwijnaarde.U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken en huishoudelijke taken vervullen. U poetst graag, details zijn voor u belangrijk en op vrijdag kan je 8 uur werken, dan is dit het gastgezin, waar we u willen voorstellen. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Calculator in de bouw (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: BROUX HOUTCONSTRUCTIES

    Type: Vaste Job

    Functie: Je zorgt voor de kostprijsberekening van onze projecten en werkt een totaalofferte uit voor de klant. Dit alles doe je aan de hand van de beschikbare software en in nauwe samenwerking met je collega’s van divisie ‘verkoop’. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en je licht hen de details van de offerte toe. Voor het dossier naar Divisie ‘Productie’ gaat stel je een correct en volledig werkdossier samen.

  • MECHANIEKER VRACHTWAGEN/BESTELWAGENS (M/V) vaste aanwerving (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: MENTOR hr

    Type: Vaste Job

    In het kader van de groei van de activiteiten rekruteert en selecteert HR MENTOR voor haar klant een MECHANIEKER VRACHTWAGENS/BESTELWAGENS voor de garage te Deinze. De tewerkstelling is voor onmiddellijke aanwerving onder contract van onbepaalde duur (geen interim contracten). Je staat in voor het onderhoud/herstellingen van de vrachtwagens en bestelwagens in het wagenpark. Je werkt in een beurtrolsysteem waarbij zaterdagwerk en standby-dienst je niet afschrikken.

  • ERVAREN DOSSIERBEHEERDER - Omring je met expertise - 3.500/mnd (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Dit accountantskantoor, gelegen in het Kempense Zoersel, is een zoektocht gestart naar een nieuwe medewerker om hun tienkoppig team aan te vullen. Ze zijn meer dan 20 jaar geleden opgericht als een algemeen administratief kantoor, en zo verder uitgegroeid tot een IAB Accountantskantoor. Het cliënteel dat ze boekhoudkundig en fiscaal ondersteunen bestaat uit enkele lokale KMO's en eenmanszaken; Hiervoor hanteren ze een persoonlijke aanpak en proberen ze dichtbij hun klanten te staan; Alle medewerkers in het kantoor zijn in het bezit van een IAB of BIBF titel, waardoor je omgeven wordt door een grote hoeveelheid expertise. Hun zoektocht gaat uit naar een dossierbeheerder / boekhouder / accountant met alvast een stevige portie ervaring achter de rug. We geven hier wat meer uitleg over de details van deze functie. Dossierbeheerder met ervaring - De verantwoordelijkheden Je zal in deze functie het volledige dossierbeheer van A tot Z uitvoeren: Hierbij hoort ook een stuk hands-on inboekingswerk om de dossiers te leren kennen; Je behandelt het volledige dossier, inclusief de fiscale aangiftes, het opstellen van de balansen en jaarrekeningen; De dossiers afsluiten hoort hier ook bij, er zal samen worden afgestemd in welke mate dit voor jou mogelijk is. Je werkt in deze functie uiteraard steeds samen met de zaakvoerder en adviseurs, die je werk controleren en je ondersteunen.

Zoek naar antwoorden van PEMA MUSIC PIANOS in sociale netwerken
Look for responds of PEMA MUSIC PIANOS in social networks

Lees alle opmerkingen voor PEMA MUSIC PIANOS. Laat een reactie achter voor PEMA MUSIC PIANOS. PEMA MUSIC PIANOS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PEMA MUSIC PIANOS. Leave a respond for PEMA MUSIC PIANOS. PEMA MUSIC PIANOS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PEMA MUSIC PIANOS op de google maps. Adres en contacten PEMA MUSIC PIANOS
Location of PEMA MUSIC PIANOS on the google maps. Address and contacts of PEMA MUSIC PIANOS

Andere gerelateerde bedrijven als come PEMA MUSIC PIANOS PEMA MUSIC PIANOS: Demaeght L | BAKKERIJ J CLOOTS | COOLS RAOUL | Wauters R | Croustifrites

Other related companies as PEMA MUSIC PIANOS: Demaeght L | BAKKERIJ J CLOOTS | COOLS RAOUL | Wauters R | Croustifrites

PEMA MUSIC PIANOS is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PEMA MUSIC PIANOS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09465240478. Het bedrijf PEMA MUSIC PIANOS bevindt zich op het adres: Rue Lairesse 62-64; 4020; Li猫ge 1 (Li猫ge 2). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 430,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 437,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Pianos - Tuning. Lijst met producten zijn Musical instruments - Retail.
De hoofdactiviteit van PEMA MUSIC PIANOS is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PEMA MUSIC PIANOS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PEMA MUSIC PIANOS, openstaande posities, locatie van PEMA MUSIC PIANOS op de kaart.

PEMA MUSIC PIANOS is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is PEMA MUSIC PIANOS, company assigned to the tax number BE09465240478. The company PEMA MUSIC PIANOS is located at the address: Rue Lairesse 62-64; 4020; Li猫ge 1 (Li猫ge 2). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 430,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 437,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Pianos - Tuning. List of products are Musical instruments - Retail.
The main activity of PEMA MUSIC PIANOS is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of PEMA MUSIC PIANOS is not available. You also can look at reviews of PEMA MUSIC PIANOS, open positions, location of PEMA MUSIC PIANOS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PEMA MUSIC PIANOS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PEMA MUSIC PIANOS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PEMA MUSIC PIANOS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PEMA MUSIC PIANOS, employees, financial statistics.