Geysen K

Contactgegevens Geysen K: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Geysen K: address, phone, fax, email, website, opening hours

Geysen K

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rubensstraat 58; 2300; Turnhout, België

Telefoon (phone): 014 43 83 36 (+32-014 43 83 36) 014 43 83 36 (+32-014 43 83 36)

Fax (fax): +32 (86) 332-67-12 +32 (86) 332-67-12

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Geysen K: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Geysen K"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Geysen K"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Geysen K, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Geysen K. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Geysen K, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Geysen K. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Geysen K
Products information Geysen K

BTW identificatienummer (tax): BE08352600097
Ondernemingsnummer: 8742340087
Hoofdstad (capital): 224,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 875,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Musical instruments - Rental; Pianos

Product categorie (product category): Pianos - Tuning

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Geysen K
(Get full report from official database of BE for Geysen K)

Aanvulling soorten activiteiten voor Geysen K
Addition kinds of activities for Geysen K

356699. Snelheidswisselaars, aandrijvingen en versnellingen, anders | Speed changers, drives, and gears, nec
36710208. Gas- of dampbuizen | Gas or vapor tubes
36999900. Elektrische apparatuur en benodigdheden, nec, nec | Electrical equipment and supplies, nec, nec
51370411. Sjaals, vrouwen en kinderen | Scarves, women's and children's
59639902. Kledingverkoop, huis-naar-huis | Clothing sales, house-to-house
78220101. Filmuitwisseling, voor televisie: film | Film exchange, for television: motion picture
87110302. Mijningenieur | Mining engineer

Werken bij Geysen K: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Geysen K: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Geysen K. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Geysen K. Looking for open vacancies in other companies

  • Back Office Medewerker (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Puurs (commerciële binnendienst) zijn we op zoek naar een tijdelijke medewerker voor de opvolging van onze kmo-klanten (tot september). Je staat dagelijks telefonisch en per mail in contact met de klanten om hen te informeren of adviseren aangaande vragen over onze dienstverlening (extra ophalingen, nieuwe aanvraag, wijzigingen,…). Je maakt de offertes op en registreert alle gemaakte afspraken in het crm systeem. Je behandelt binnenkomende klachten en coördineert de afhandeling met de betrokken interne afdelingen (backoffice, planning, sales). Je zorgt voor een duidelijke feedback naar je klant toe aangaande hun vraag, klacht of klantendossier.

  • Dedicated account medewerker - M/V (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: ADECCO BRUXELLES ETTERBEEK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote logistieke klant te Brucargo zijn wij op zoek naar een dedicated account medewerker: Aanbod: Een internationaal en dynamisch bedrijf met doorgroeimogelijkheden (horizontaal en verticaal). Een voltijdse functie voor een tijdelijke tewerkstelling Een werkweek van maandag tot vrijdag met wisselende shiften tussen 8u en 18u. Een aantrekkelijk loon, maaltijdcheques, vergoeding woon-werkverkeer, etc. Takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor de opvolging en coördinatie van “special zendingen” (zware, breekbare, waardevolle of tijdkritische zendingen) voor grote klanten (+ €250K per jaar). Je staat in voor de facturatie. Je hebt nauwgezet contact met de verschillende klanten (voornamelijk via mail). Je tracht bij vragen en/ of problemen een gepast antwoord te bieden of een oplossing te zoeken.

  • Verantwoordelijke onderhoud vrachtwagens (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten zijn wij op zoek naar een verantwoordelijke onderhoud vrachtwagens Heb je ervaring in leiding geven? Heb je Kennis van Excel? Heb je de nodige technische kennis? Dan is deze job misschien iets voor jou! Je Coördineert tussen andere garages en toeleveranciers van wisselstukken. je bezit de nodige technische kennis en organisatietalent om autonoom deze garage te runnen

  • Werfleider (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterk bedrijf zijn wij op zoek naar een meestergast metser. Dit om werven op te volgen van A tot Z. Dit vooral voor appartements- en woningbouw. Een zekere maturiteit en ervaring zijn dus echt een vereiste.

  • Productie operator Chocolade (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: STEGMANN Temse

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij technisch aangelegd en een passie voor chocolade? Dan zijn wij op zoek naar jou voor onze klant gelegen in Lokeren. Jouw takenpakket bestaat uit : Instellen en besturen van een geautomatiseerde productielijn volgens de vooropgestelde planning Bewaken van productieparameters (snelheid, temperatuur, ..) en bijsturen van afwijkingen Opvolgen van het aanmaak-, bereidings- en afvulproces Je voert testen uit, je bewaakt de kwaliteit van de chocolade en houdt productiegegevens bij Reinigen van de productielijn op het einde van de productiedag

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ROTSELAAR (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Rotselaar en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Rotselaar, Tremelo, Baal, Betekom en Keerbergen.

  • Student Receptionist(e) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hospitality House

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek achter een leuke en afwisselende bijverdienste doorheen het jaar en i s hospitality op je lijf geschreven en is jouw werkdag pas geslaagd als je iedere gast met een grote glimlach door het hotel ziet lopen? In het voorjaar van 2018 opende het ibis budget Gent Centrum Dampoort de deuren en jij kan deel uitmaken van ons enthousiast team! Je wordt onderdeel van een klein team waar je de kans zult krijgen om zelfstandig te werken en veel bij te leren. We werken met een multicompetent team, dus je checkt de gasten in en uit en kan hen alles vertellen over het hotel, zijn omgeving en de bruisende stad Gent. Je bent de ambassadeur van Gent en van je hotel uiteraard! Bovendien zorg je ervoor dat onze gasten zorgeloos kunnen genieten van een heerlijk ontbijt en dat de lobby er elk dag netjes en aantrekkelijk uitziet. Vanaf het moment dat je onze gasten verwelkomt tot het moment dat ze weer vertrekken, ben jij hun eerste aanspreekpunt. Bij het behandelen van vragen of klachten, weet je de gasten te verrassen en zoek je altijd naar de beste oplossing. Je bent een echte gastheer en begrijpt dat het niet stopt bij het welkom heten van de gasten. Je gaat voor de “extra smile”. Je bent in staat om een oprechte klik te maken met de gasten en ons “Feel Welcome” gevoel over te brengen. We zoeken iemand die als het kan 1 tot 2 dagen per week kan werken en tijdens de vakanties vervangingen kan doen van ons vast personeel

  • Studentenjob herfstvakantie (m/v) te Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: HUNKEMOLLER

    Type: Studentenjob

    Hunkemöller is het toonaangevende Europese lingerie Retail bedrijf met meer dan 800 winkels in 24 landen en groeit continue! Onze passie voor lingerie en mode maar ook onze inspirerende en Fun houding heeft ons geholpen het ‘much loved, global & social brand’ te worden dat we nu zijn. Op dit moment bieden we een positie voor een leuke en flexibele studentenjob als verkoopmedewerker in onze winkels! In tegenstelling tot andere retailers zoeken we niet alleen naar een gewone jobstudent, maar ook naar een gemotiveerde jobstudent die leeft volgens onze waarden; Fun, Passie, In Touch, Inspiring en natuurlijk S*xy. Als dit allemaal op jou van toepassing is en je wilt graag in de retail werken, dan heb je alles wat nodig is om deel uit te maken van Hunkemöller als verkoopmedewerker. Jouw profiel voor een studentenjob bij ons: • Je geniet van het geven van fashionadvies aan onze klanten en inspireert hen elke dag • Je werkt zelfstandig, maar wilt succesvol zijn in een team • Je bent van nature vriendelijk, nieuwsgierig en betrouwbaar Jouw taken tijdens jouw studentenjob : • Gedurende jouw studentenjob lever je World Class Service voor de ultieme klantervaring • Ondersteun je de winkel om de verkoop te maximaliseren en de gestelde doelen te bereiken • Bied je hulp aan het team bij alle dagelijkse taken Als je op zoek bent naar een inspirerende en leuke studentenjob, solliciteer dan nu! We kijken uit naar jouw online sollicitatie.

  • Hulpkok (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ALITIA

    Type: Vaste Job

    Gerechten bereiden volgens een culinair plan.

  • Trainer Duits (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • STUDIECOACHES (regio OUDENAARDE-RONSE-BRAKEL/OOST-VLAANDEREN) (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: ORB2018.

  • Acupuncturist (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Pleintje (Willebroek) en praktijkhuis Sen (Heffen) zijn we op zoek naar een gemotiveerd acupuncturist. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis, samen met diëtist, coach, seksuoloog, kinesist, massagetherapeut, ea. Meer info op: www.praktijkhuispleintje.be (Willebroek) www.praktijkhuissen.be (Heffen)

Zoek naar antwoorden van Geysen K in sociale netwerken
Look for responds of Geysen K in social networks

Lees alle opmerkingen voor Geysen K. Laat een reactie achter voor Geysen K. Geysen K bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Geysen K. Leave a respond for Geysen K. Geysen K on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Geysen K op de google maps. Adres en contacten Geysen K
Location of Geysen K on the google maps. Address and contacts of Geysen K

Andere gerelateerde bedrijven als come Geysen K Geysen K: IMEDI ہ SEC | M.C. VAN PETEGHEM | CHAMP'ANGELS SPRL | H. VANGOUDT | Nancy Esthetiek

Other related companies as Geysen K: IMEDI ہ SEC | M.C. VAN PETEGHEM | CHAMP'ANGELS SPRL | H. VANGOUDT | Nancy Esthetiek

Geysen K is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Geysen K, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08352600097. Het bedrijf Geysen K bevindt zich op het adres: Rubensstraat 58; 2300; Turnhout. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 224,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 875,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Pianos - Tuning. Lijst met producten zijn Musical instruments - Rental; Pianos.
De hoofdactiviteit van Geysen K is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Geysen K is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Geysen K, openstaande posities, locatie van Geysen K op de kaart.

Geysen K is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Geysen K, company assigned to the tax number BE08352600097. The company Geysen K is located at the address: Rubensstraat 58; 2300; Turnhout. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 224,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 875,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Pianos - Tuning. List of products are Musical instruments - Rental; Pianos.
The main activity of Geysen K is Social Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Geysen K is not available. You also can look at reviews of Geysen K, open positions, location of Geysen K on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Geysen K, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Geysen K, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Geysen K, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Geysen K, employees, financial statistics.