DE BERIOT (CLINIQUE POUR PIANOS)

Contactgegevens DE BERIOT (CLINIQUE POUR PIANOS): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE BERIOT (CLINIQUE POUR PIANOS): address, phone, fax, email, website, opening hours

DE BERIOT (CLINIQUE POUR PIANOS)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Naamsesteenweg 199; 3001; Leuven (Heverlee), België

Telefoon (phone): 016 65 29 95 (+32-016 65 29 95) 016 65 29 95 (+32-016 65 29 95)

Fax (fax): +32 (16) 872-14-11 +32 (16) 872-14-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE BERIOT (CLINIQUE POUR PIANOS): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE BERIOT (CLINIQUE POUR PIANOS)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE BERIOT (CLINIQUE POUR PIANOS)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE BERIOT (CLINIQUE POUR PIANOS), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE BERIOT (CLINIQUE POUR PIANOS). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE BERIOT (CLINIQUE POUR PIANOS), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE BERIOT (CLINIQUE POUR PIANOS). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE BERIOT (CLINIQUE POUR PIANOS)
Products information DE BERIOT (CLINIQUE POUR PIANOS)

BTW identificatienummer (tax): BE03179412841
Ondernemingsnummer: 9305114746
Hoofdstad (capital): 449,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 376,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in DE BERIOT (CLINIQUE POUR PIANOS) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pianos - Tuning

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE BERIOT (CLINIQUE POUR PIANOS)
(Get full report from official database of BE for DE BERIOT (CLINIQUE POUR PIANOS))

Aanvulling soorten activiteiten voor DE BERIOT (CLINIQUE POUR PIANOS)
Addition kinds of activities for DE BERIOT (CLINIQUE POUR PIANOS)

245200. Geprefabriceerde houten gebouwen | Prefabricated wood buildings
20919904. Visproducten: verpakt in blikjes, potten, enz. | Seafood products: packaged in cans, jars, etc.
21110000. sigaretten | Cigarettes
26790000. Omgekeerde papierproducten, nv | Converted paper products, nec
28690305. Esters van ftaalzuuranhydride | Esters of phthalic anhydride
51990701. Aanstekers, sigaret en sigaar | Lighters, cigarette and cigar
75210201. Auto-opslag garage | Automobile storage garage
82990202. Tutoring school | Tutoring school

Werken bij DE BERIOT (CLINIQUE POUR PIANOS): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE BERIOT (CLINIQUE POUR PIANOS): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE BERIOT (CLINIQUE POUR PIANOS). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE BERIOT (CLINIQUE POUR PIANOS). Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch verkoopbediende (m/v) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Als technisch verkoopbediende sta je in voor de directe verkoop in de winkel. Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten en geeft hen het nodige advies zodat ze de beste keuze kunnen maken. Je staat in voor de commerciële en administratieve opvolging van offertes en bestellingen. Je verzorgt het aanvullen van de producten en je adviseert de aankoopverantwoordelijke bij bestellingen. Je bent verantwoordelijk voor de professionele uitstraling van de winkel en staat garant voor een positieve winkelervaring. Je werkt dagelijks nauw samen met klanten en leveranciers en je volgt de evoluties binnen jouw vakdomein op de voet.

  • TEAMLEADER LOGISTIEK (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Van de teamleader ben jij de backup. Je staat in voor het laden en lossen van containers en vrachtwagens. De inkomende goederen ga je controleren. Het orderpicken van bestellingen en verplaatsen van goederen met een transpallet en reachtruck behoren ook tot jouw takenpakket. Een aantal administratieve verantwoordelijkheden horen er ook bij. Tussen de leveranciers en de medewerkers ben jij een belangrijke spilfiguur.

  • Schrijnwerker dak (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: QJOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je staat in voor het algemeen schrijnwerk met betrekking tot hellende daken - De onderdelen van de constructie op de werf assembleren en monteren, controleren en aanpassen - Houten onderdelen en structuren vervaardigen: Houten dakbedekking en buitenschrijnwerk (dakvensters, goten, , houten gevels, …)

  • Huishoudhulp regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: AMBY

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Melle solliciteer via sms (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Jobstudent Kassa regio Torhout (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Torhout zijn we op zoek naar jobstudenten die op regelmatige basis kunnen werken aan de kassa. Takenpakket: Je rekent de artikelen op een correcte manier af aan de kassa Je kunt ingezet worden om rekken aan te vullen

  • Jobstudent zorg (SCHERPENHEUVEL)

    Regio: SCHERPENHEUVEL

    Bedrijf: RVT ONZE-LIEVE-VROUW STER DER ZEE

    Type: Studentenjob

    Je staat garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners: Je ondersteunt onze bewoners van het WZC bij hun dagelijkse activiteiten en zorgt dat zij zorg op maat krijgen Je respecteert de eigenheid, behoeftes en privacy van de bewoner Je waakt over de zinvolle dagbesteding en levenskwaliteit van onze bewoners

  • Onderhoudsmedewerker I Student (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Bij The Lab vind je medewerkers met passie voor de producten en liefde voor het vak. Deel jij deze passie en ben je in staat om met jouw enthousiasme de werkdruk van jouw collega’s te verlichten? Werk je het liefst achter de schermen en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en is orde en netheid een absolute must? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!

  • Kraanelektricien (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Recrewtment Technics Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, regio Antwerpen, zijn wij op zoek naar een ervaren kraanelektricien. Wat ga je precies doen als kraan-elektricien? Je staat in voor het operationeel houden van kranen en elektrische installaties Je maakt gebruik van je kennis en ervaring op vlak van moderne technologieën. Uitvoeren van herstellingen aan de kranen Uitvoeren van preventief onderhoud aan de kranen Onderhouden van gereedschap en hulpmiddelen alsook op orde en zuiver houden van de werkplek Rapporteren en overleggen met collega's Voldoende aandacht voor kwaliteit van het geleverde werk Naleven van veiligheids- en milieuvoorschriften Instaan voor het periodieke onderhoud van stukgoed kranen, zowel elektrisch als mechanisch. COMPETENTIES Zelfstandig: je werkt goed alleen en hebt bij normale taken geen hulp nodig Teamworker: je werkt graag met andere collega's samen Nauwkeurig: je hebt oog voor detail Flexibel: je hebt geen probleem met veranderlijke werkinhoud en uren (1ste en 2de shift) Kwaliteitsbewust: je bent je ervan bewust dat kwaliteit belangrijk is (ook naar de veiligheid van je collega's toe) Ordelijk: je werkt netjes en georganiseerd, alles wordt terug op zijn plaats gelegd Veiligheid- en milieubewust: je bent je ervan bewust dat veiligheid belangrijk is, tevens zijn bepaalde producten herbruikbaar enz… Stressbestendig: bij drukte of een korte tijdspanne blijf je rustig Tijdsbewust en nauwkeurig: je werkt gedetailleerd en bent je ervan bewust in welke tijdspanne dit moet kunnen Doorzettingsvermogen: je geeft niet snel op als het bijvoorbeeld eens niet lukt Kritische ingesteldheid: je kan je eigen werk kritisch bekijken en evalueren Contactvaardig: je legt graag contacten met andere mensen

  • TOPVERKOPER ramen & deuren (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: VEROLU

    Type: Zelfstandige activiteit

    VLR is producent van aluminnium RAMEN en DEUREN en voor de verdere uitbouw van ons bedrijf zijn we opzoek naar gemotiveerde (m/v) TOPVERKOPERS om onze positie in de markt te versterken. Ben je flexibel ingesteld betreffende daguren, avonduren, weekenduren en je kan overweg met de PC, je bezit de drive en bent vooruitziend, werkt resultaatgericht. Als vertegenwoordiger van VLR bezoekt u prospecten en klanten, voert verkoopsgesprekken en sluit contracten af en geeft de klant de correcte productinformatie. U bent de "VERTROUWENSPERSOON" voor VLR die onze klanten verwachten. Je hebt een verzorgd uiterlijk, enthousiast en communiceert op een vlotte natuurlijke manier en tact. Noodzakelijke introductie en verkooptraining zijn voorzien. Op een familiale ontspannen manier ga je om met je collega's en rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder.

  • Zelfstandig kinderpsycholoog (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Kinderen en jongeren begeleiden door kortdurende psychologische consultaties, vanuit een generalistische benadering. Daarnaast neemt de kinderpsycholoog ook intelligentie- en neuropsychologische testen af bij kinderen en jongeren. Doorverwijzen naar collega’s in de regio (zowel eerste- als tweedelijn, eventueel naar privétherapeuten) bij ernstige indicatie.

  • bakker / banketbakker flexijob (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: SEYNAEVE

    Type: Flexijob

    * je neemt deel aan de productie van brood, pistolets en koeken * je staat in voor de voorbereidende productie van koffiekoeken * je helpt aan de afwerking van de patisserie

Zoek naar antwoorden van DE BERIOT (CLINIQUE POUR PIANOS) in sociale netwerken
Look for responds of DE BERIOT (CLINIQUE POUR PIANOS) in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE BERIOT (CLINIQUE POUR PIANOS). Laat een reactie achter voor DE BERIOT (CLINIQUE POUR PIANOS). DE BERIOT (CLINIQUE POUR PIANOS) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE BERIOT (CLINIQUE POUR PIANOS). Leave a respond for DE BERIOT (CLINIQUE POUR PIANOS). DE BERIOT (CLINIQUE POUR PIANOS) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE BERIOT (CLINIQUE POUR PIANOS) op de google maps. Adres en contacten DE BERIOT (CLINIQUE POUR PIANOS)
Location of DE BERIOT (CLINIQUE POUR PIANOS) on the google maps. Address and contacts of DE BERIOT (CLINIQUE POUR PIANOS)

Andere gerelateerde bedrijven als come DE BERIOT (CLINIQUE POUR PIANOS) DE BERIOT (CLINIQUE POUR PIANOS): INSTITUUT ESTHETIQUE | Intersport | PATRICK (BUREAU) | BELMANS JO | U.Z. LEUVEN

Other related companies as DE BERIOT (CLINIQUE POUR PIANOS): INSTITUUT ESTHETIQUE | Intersport | PATRICK (BUREAU) | BELMANS JO | U.Z. LEUVEN

DE BERIOT (CLINIQUE POUR PIANOS) is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE BERIOT (CLINIQUE POUR PIANOS), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03179412841. Het bedrijf DE BERIOT (CLINIQUE POUR PIANOS) bevindt zich op het adres: Naamsesteenweg 199; 3001; Leuven (Heverlee). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 449,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 376,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Pianos - Tuning. Producten gemaakt in DE BERIOT (CLINIQUE POUR PIANOS) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE BERIOT (CLINIQUE POUR PIANOS) is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE BERIOT (CLINIQUE POUR PIANOS) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE BERIOT (CLINIQUE POUR PIANOS), openstaande posities, locatie van DE BERIOT (CLINIQUE POUR PIANOS) op de kaart.

DE BERIOT (CLINIQUE POUR PIANOS) is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE BERIOT (CLINIQUE POUR PIANOS), company assigned to the tax number BE03179412841. The company DE BERIOT (CLINIQUE POUR PIANOS) is located at the address: Naamsesteenweg 199; 3001; Leuven (Heverlee). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 449,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 376,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Pianos - Tuning. Products created in DE BERIOT (CLINIQUE POUR PIANOS) were not found.
The main activity of DE BERIOT (CLINIQUE POUR PIANOS) is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DE BERIOT (CLINIQUE POUR PIANOS) is not available. You also can look at reviews of DE BERIOT (CLINIQUE POUR PIANOS), open positions, location of DE BERIOT (CLINIQUE POUR PIANOS) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE BERIOT (CLINIQUE POUR PIANOS), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE BERIOT (CLINIQUE POUR PIANOS), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE BERIOT (CLINIQUE POUR PIANOS), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE BERIOT (CLINIQUE POUR PIANOS), employees, financial statistics.