A Janssens pianohandel BVBA

Contactgegevens A Janssens pianohandel BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A Janssens pianohandel BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

A Janssens pianohandel BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Oude Vest 117; 9200; Dendermonde, België

Telefoon (phone): 052 21 00 19 (+32-052 21 00 19) 052 21 00 19 (+32-052 21 00 19)

Fax (fax): 052 22 48 17 (+32-052 22 48 17) 052 22 48 17 (+32-052 22 48 17)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A Janssens pianohandel BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A Janssens pianohandel BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A Janssens pianohandel BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A Janssens pianohandel BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A Janssens pianohandel BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A Janssens pianohandel BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A Janssens pianohandel BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A Janssens pianohandel BVBA
Products information A Janssens pianohandel BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04106384277
Ondernemingsnummer: 6530792236
Hoofdstad (capital): 197,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 683,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Pianos

Product categorie (product category): Pianos - Tuning

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A Janssens pianohandel BVBA
(Get full report from official database of BE for A Janssens pianohandel BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor A Janssens pianohandel BVBA
Addition kinds of activities for A Janssens pianohandel BVBA

021402. Schapen | Sheep
239604. Stofdruk en stempelen | Fabric printing and stamping
563299. Accessoires voor vrouwen en specialiteiten, nec | Women's accessory and specialty stores, nec
737101. Aangepaste computerprogrammeringsdiensten | Custom computer programming services
22210902. Fur-type stoffen, kunstmatige vezel | Fur-type fabrics, manmade fiber
22319906. Kleine stoffen: verven en afwerken van wol of soortgelijk goed | Narrow fabrics: dyeing and finishing of wool or similar good
33390301. Chroom raffinage (primair) | Chromium refining (primary)
34480201. Panelen voor geprefabriceerde metalen gebouwen | Panels for prefabricated metal buildings

Werken bij A Janssens pianohandel BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A Janssens pianohandel BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A Janssens pianohandel BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A Janssens pianohandel BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • CHAUFFEURS C / CE (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te Hoogstraten die zich situeert binnen de gezondheidszorg (ziekenhuizen en rusthuizen) zijn wij op zoek naar chauffeurs met rijbewijs CE (m/v). Na een degelijke inwerkperiode zal u instaan voor het uitvoeren van vaste routes tussen de productie in Hoogstraten en verschillende klanten. U werkt gedurende vier dagen per week van gemiddeld 9u22 per dag met daarbij wekelijks één vrije dag. Daarbij bent u flexibel in uurregeling, aangezien men levert in functie van de vraag van de klanten.

  • Containerhaakwagen Chauffeur regio Oost- en West-Vlaanderen (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Specifieke profielen: afzetcontainer chauffeur

  • Jobstudent verkoop Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: JYSK

    Type: Studentenjob

    Als kennismaking met het beroepsleven kan een studentenjob bij JYSK zeker tellen! Waarom? Je staat, samen met je collega’s, in voor de verkoop in onze store en garandeert als geen ander een uistekende service voor onze klanten Je draagt bij aan de presentatie van de store en zorgt voor een nette en inspirerende winkel, inclusief het aanvullen en ordenen van producten Je pakt goederen uit in het magazijn en overhandigt de producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Kortom: je komt terecht in een klantgerichte en dynamische omgeving waar het tempo hoog ligt.

  • Student Bachelor Accountancy-Fiscaliteit gezocht - Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1670761-inline.html?cid=Partner_VDAB Onze klant is een middelgroot kantoor gelegen in Wilrijk. Je komt terecht in een aangename werkomgeving omringd door een divers team van collega's. Het is een groeiend kantoor met een divers clienteel. Als student zal je instaan voor volgend takenpakket: Je werkt mee aan het voorbereiden van auditdossiers Je stemt de rekeningen af van de vennootschap met de bankstatements Je controleert of de vaste activa van de vennootschap, vermeld staat op de passende rekeningen en op de juiste manier wordt gewaardeerd Je verwerkt aanvragen aan klanten, leveranciers, banken Je voert ad-hoc taken uit in functie van jouw competenties Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Verkoopmedewerker Buurtslagers Delhaize Eeklo 30 uur (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Een verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal bij Buurtslagers is verantwoordelijk voor volgende taken: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • Verpleegkundige (m/v)voor de dienst Dialyse (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: KLINIEK SINT-JAN

    Type: Vaste Job

    Kliniek Sint-Jan zoekt een Verpleegkundige (m/v)voor de dienst Dialyse

  • WERFLEIDER / PROJECTLEIDER INFRA - Regio Herentals - Westerlo (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als werf-/projectleider infra ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding op de werf. opvolgen van de voorgang der werken opmaken en bewaken van de uitvoeringsplannen en bijsturen indien nodig Afroepen van materieel en materiaal, opvolgen van kosten en opbrengsten Maandelijks vorderingstaten voorbereiden Werfvergaderingen bijwonen Communiceren met werftoezichters

  • Commercieel Medewerker (Binnendienst) (Hoogerheide)

    Regio: Hoogerheide

    Bedrijf: BRIDGE TECHNIEK PROFESSIONALS

    Type: Vaste Job

    Gezocht: Commercieel Medewerker Binnendienst. Voor onze openstaande vacature in Hoogerheide NL (NB) zijn wij op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst met beheersing van de Franse Taal. Ben jij klant- en servicegerichtheid en heb jij veel commerciële inzicht? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Wat ga je doen? Als commercieel medewerker binnendienst ga je werken in een klein maar gezellig team van 3 collega´s. Na een inwerkperiode ondersteun je het buitendienst team en zorg je voor het hele traject van telefonische verkoop en orderstroom, vanaf de aanvraag en orderverwerking tot en met de nazorg. Als adviseur help je jouw klanten bij vragen en verdiep jij je in het oplossen van technische vraagstukken, waarbij optimale klant en service gerichtheid zeer belangrijk is. De vragen hebben betrekking op onder andere tandwielkasten, transmissies, elektromotoren, reductoren en overbrengingen. Geen dag is hetzelfde en je komt te werken met een ervaren team van aandrijfspecialisten. Door het uitstekende contact en de opgebouwde know-how ben jij in staat alert in te spelen op hun specifieke vragen.

  • Chauffeur C / CE (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: QJOBS @WORK

    Type: Vaste Job

    Voor verschillende bedrijven zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en ervaren vrachtwagenchauffeur. -ADR attest is een plus -Code 95 is een must Flexibel naar uren ? Dan ben jij de chauffeur die we zoeken!

  • Assistent Productieleider (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: WILLY NAESSENS GROUP

    Type: Vaste Job

    Je zorgt ervoor dat de langetermijnplanning nageleefd wordt, je maakt hiervoor een dagdagelijkse planning op. Je regelt het werk en je zorgt dat de werkposten bemand zijn. Je houdt de algemene kwaliteit van de productie in de gaten en je behandelt klachten en problemen met de kwaliteitsverantwoordelijke en plantmanager. Kortom, je bent eindverantwoordelijk voor het optimaal realiseren van individuele- en bedrijfsdoelstellingen, met accent op productie, kwaliteit, veiligheid en orde en netheid. Dit doe je door het respectvol aansturen, begeleiden en opvolgen van alle medewerkers. Je brengt verantwoordelijkheidszin over op onze medewerkers en onderaannemers.

  • Docent FYSICA (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FULL MARKS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Momenteel zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal als docent fysica individuele begeleiding bieden aan studenten van het hoger onderwijs (zowel universitair als hoge school). Ook begeleid je leerlingen van het secundair onderwijs voor het vak fysica. Meer info: http://full-marks.be/vacatures/

  • Zaalmedewerkers (flexijob) (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: GAVER 15

    Type: Flexijob

    Je zet de zaal klaar. Je ontvangt en bedient de klanten. Je dient op en ruimt af. Je zorgt ervoor dat de zaal na de dienst terug proper is.

Zoek naar antwoorden van A Janssens pianohandel BVBA in sociale netwerken
Look for responds of A Janssens pianohandel BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor A Janssens pianohandel BVBA. Laat een reactie achter voor A Janssens pianohandel BVBA. A Janssens pianohandel BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A Janssens pianohandel BVBA. Leave a respond for A Janssens pianohandel BVBA. A Janssens pianohandel BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A Janssens pianohandel BVBA op de google maps. Adres en contacten A Janssens pianohandel BVBA
Location of A Janssens pianohandel BVBA on the google maps. Address and contacts of A Janssens pianohandel BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come A Janssens pianohandel BVBA A Janssens pianohandel BVBA: TRANSPORTS LOUIS FRISAYE SA | WOODSTOCK | Ruzgar BVBA | BOETIEK JOLLY | BRIGITTE BOUILLON

Other related companies as A Janssens pianohandel BVBA: TRANSPORTS LOUIS FRISAYE SA | WOODSTOCK | Ruzgar BVBA | BOETIEK JOLLY | BRIGITTE BOUILLON

A Janssens pianohandel BVBA is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A Janssens pianohandel BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04106384277. Het bedrijf A Janssens pianohandel BVBA bevindt zich op het adres: Oude Vest 117; 9200; Dendermonde. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 197,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 683,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Pianos - Tuning. Lijst met producten zijn Pianos.
De hoofdactiviteit van A Janssens pianohandel BVBA is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A Janssens pianohandel BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A Janssens pianohandel BVBA, openstaande posities, locatie van A Janssens pianohandel BVBA op de kaart.

A Janssens pianohandel BVBA is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is A Janssens pianohandel BVBA, company assigned to the tax number BE04106384277. The company A Janssens pianohandel BVBA is located at the address: Oude Vest 117; 9200; Dendermonde. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 197,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 683,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Pianos - Tuning. List of products are Pianos.
The main activity of A Janssens pianohandel BVBA is National Security and International Affairs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of A Janssens pianohandel BVBA is not available. You also can look at reviews of A Janssens pianohandel BVBA, open positions, location of A Janssens pianohandel BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A Janssens pianohandel BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A Janssens pianohandel BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A Janssens pianohandel BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A Janssens pianohandel BVBA, employees, financial statistics.