Wouters Liliane

Contactgegevens Wouters Liliane: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Wouters Liliane: address, phone, fax, email, website, opening hours

Wouters Liliane

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Graaf van Loonstraat 21 Box 1; 3580; Beringen, België

Telefoon (phone): 011 42 93 33 (+32-011 42 93 33) 011 42 93 33 (+32-011 42 93 33)

Fax (fax): 011 42 93 33 (+32-011 42 93 33) 011 42 93 33 (+32-011 42 93 33)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Wouters Liliane: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Wouters Liliane"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Wouters Liliane"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Wouters Liliane, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Wouters Liliane. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Wouters Liliane, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Wouters Liliane. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Wouters Liliane
Products information Wouters Liliane

BTW identificatienummer (tax): BE05356079101
Ondernemingsnummer: 2390594482
Hoofdstad (capital): 958,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 534,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in Wouters Liliane zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Wouters Liliane
(Get full report from official database of BE for Wouters Liliane)

Aanvulling soorten activiteiten voor Wouters Liliane
Addition kinds of activities for Wouters Liliane

8011. Kantoren en klinieken van medische artsen | Offices and clinics of medical doctors
28999938. Penetrants, inspectie | Penetrants, inspection
30899920. Voorraadvormen, kunststoffen | Stock shapes, plastics
35770503. Optische scanapparaten | Optical scanning devices
50230203. Linnengoed, tafel | Linens, table
50450101. Schijven | Disk drives

Werken bij Wouters Liliane: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Wouters Liliane: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Wouters Liliane. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Wouters Liliane. Looking for open vacancies in other companies

  • Begeleider kinderopvang (m/v) (LANGEMARK-POELKAPELLE)

    Regio: LANGEMARK-POELKAPELLE

    Bedrijf: BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG 'T BUITENBEENTJE

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Als begeleid(st)er buitenschoolse kinderopvang werk je in een plezant team. Samen met je collega’s sta je in voor de kwaliteitsvolle opvang van kinderen (kleuter- en lagere school) voor en na de schooluren, op woensdagnamiddag en tijdens de vakanties. Daarbij organiseer je enkele toffe spelactiviteiten binnen een huiselijke sfeer en werk je ook mee aan het dagelijks onderhoud van de gebouwen en het materiaalbeheer.

  • Orderpicker Waaslandhaven | 2 ploegen | snelle opstart | busvervoer (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als orderpicker of algemeen magazijnier zal je enerzijds instaan voor het verzamelen van goederen voor verschillende orders, anderzijds voor het wegzetten van goederen in het magazijn.

  • Commerciële toonbankverkoper M/V (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: JOBMATCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een winkel van sanitair, badkamers en keukens zijn wij op zoek naar een commerciële toonbankverkoper. M/V Je staat in voor het onthaal van de klanten en de verkoop, Je peilt naar de wensen van de klant en stelt samen hun wensen samen, Je heeft hen technisch advies waar nodig, Je zorgt voor een correct administratie en commerciële opvolging/afhandeling, Daarnaast verzorg je dienst na verkoop.

  • Teamleader Horeca (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ASAP MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationale klant is ASAP op zoek naar een teamleader. •   Je zorgt ervoor dat onze gasten steeds op de eerste plaats komen en zich thuis voelen in de gezelligheid en eenvoud van jouw bakkerij-restaurant. Je maakt de gewenste Le Pain Quotidien gastervaring telkens opnieuw waar. •    Je beheert de opening of de sluiting van jouw bakkerij-restaurant. Je maakt een weloverwogen taakverdeling teneinde de service zo vlot mogelijk te laten verlopen. Je brengt dagelijkse verslag uit van de behaalde resultaten aan jouw manager en district manager, ook ben je verantwoordelijk voor de kassa. •    Je maakt de bestellingen, je ontvangt de leveringen en je controleert deze. •    Je bent een echte coach, waarbij een vanzelfsprekende ongedwongenheid tussen jou en de teamleden hoog in het vaandel wordt gedragen. Je inspireert en stimuleert de teamleden. •    De veiligheid en de gezondheid van onze gasten en jouw team beschouw je als prioritair.

  • MECANICIEN / BANKWERKER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een internationale onderneming die zich toelegt op ontwikkeling, productie en verkoop van halffabricaten, bussen en eindproducten. Met hoofdvestiging in Eindhoven tellen ze ongeveer 7500 medewerkers. Voor hun vestiging in Roeselare, zijn ze op zoek naar een mecanicien/bankwerker (M/V): je monteert en demonteert het chassis je helpt bij het terugplaatsen van componenten je helpt bij de opbouw van de bussen (airco, pneumatiek, verwarming, ...) dagwerk van 7u36 - 16u15

  • Jobstudenten verzorgende regio Horebeke-Zwalm (ZWALM)

    Regio: ZWALM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Studentenjob

    Help je anderen graag uit de nood? Is verzorgen jouw tweede natuur? En wil je ook een stevig centje bijverdienen? Dan ben je bij Solidariteit voor het Gezin aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde jobstudenten die staan te popelen om bejaarden en hulpbehoevenden aan huis te verzorgen. Klinkt eentonig? Dat is het zeker niet, want ook huishoudelijke taken staan op jouw to-do-list. Je hoeft je niet overweldigd te voelen, want een uitbundige sectorverantwoordelijke ondersteunt je met veel plezier in je taakuitvoering.

  • Jobstudent ADL-assistentie (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ADO ICARUS

    Type: Studentenjob

    ADO Icarus vzw ondersteunt personen met een handicap die zelfstandig willen wonen en leven. ADO Icarus biedt hiervoor een ruime waaier van ondersteuningsvormen aan (ADL-assistentie, PAB-assistentie, thuisverpleging, aangepast vervoer, vrijwilligerswerk, …). Centraal staat de autonomie van de persoon om zijn leven zelf vorm te geven. Als ADL-assistent lever je assistentie in een dienst voor zelfstandig wonen aan personen met een lichamelijke beperking. Deze personen wonen in aangepaste woningen en beschikken over de nodige hulpmiddelen. Omwille van hun lichamelijke beperkingen, hebben deze personen hulp nodig bij het uitvoeren van een aantal dagelijkse handelingen. Zij kunnen, middels een oproepsysteem, 24/24u een beroep doen op ADL-assistentie (activiteiten van het dagelijks leven) of krijgen assistentie op afspraak. Alle woningen bevinden zich binnen een straal van een kilometer. Verplaatsingen worden met de fiets/te voet gedaan.

  • THUISZORGVERPLEEGKUNDIGE (VOLTIJDS) (SINT-PAUWELS)

    Regio: SINT-PAUWELS

    Bedrijf: Ouderenzorg Philippus Neri VZW

    Type: Vaste Job

    Je bent een gemotiveerde verpleegkundige die een kwaliteitsvolle verzorging nastreeft waarin respect, liefdevolle zorg en begrip centraal staan. Je durft je verplaatsen in de wereld van ouderen en je wil bijdragen aan hun waardevol en gelukkig verblijf in onze asisstentiewoningen. Bij het begeleiden van bewoners en hun familie toon je jouw deskundigheid en jouw inlevingsvermogen.

  • Mobiele verkoopmedewerker Buurtslagers regio Sijsele (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Ondersteun je graag in verschillende filialen? Een mobiele verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal (VVP) is verantwoordelijk voor volgende taken: Je ondersteunt verschillende VV¨P filialen in jouw regio Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden en broodjes, indien nodig help je mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • Verkopers M/V De Panne-Oostende FR en NL (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: NIMO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor iedereen die al professioneel bezig is en zijn/haar opties openhoudt als het gaat om geld verdienen buiten hetgeen ze al doen in hun beroep. Uren zelf te bepalen. Verkoop van klantenkaarten aan particulieren, waarmee ze rechtstreeks bij de fabrikant hun verzorgingsproducten, parfums, cosmetica, vervangmaaltijden, voedingssupplementen, end..... kunnen aankopen. Loyaliteitsprogramma en opleiding voorzien. Geen ervaring nodig, u wordt opgeleid

  • Urgentiearts (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: REGIONAAL ZIEKENHUIS HEILIG HART

    Type: Zelfstandige activiteit

    U bent voltijds staflid op de dienst Spoedgevallen.

  • PRODUCTIEPLANNER BOUW (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Leercontract

    Als PRODUCTIEPLANNER BOUW ben je verantwoordelijk over volgende zaken: Je zorgt voor een vlot verloop van de fabricage van dubbele wanden en vloerplaten; Hiervoor maak jij een planning op die zorgt voor een maximale belegging van de productietafels; Je werkt samen met de planningsafdeling en de verantwoordelijken van de productie; Je rapporteert aan de verantwoordelijke van de tekenafdeling. Bedrijfsprofiel: SELECT HR is een HR adviesbureau met verschillende vestigingen in België. Wij helpen je de juiste keuze te maken en zorgen voor de beste match tussen werknemer en werkgever. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.select-jobs.be, voor al onze openstaande vacatures in jouw regio. Onze klant is een toonaangevend familiebedrijf in de regio Herentals, door het innovatief ondernemerschap van deze firma en hun kwaliteitsvolle producten zijn ze uitgegroeid tot de standaard binnen de sector. Flexibiliteit, klantgerichtheid en samenwerking zijn de kernwaarden. Voor deze klant zijn wij momenteel op zoek naar een PRODUCTIEPLANNER BOUW   Heb jij minstens een A2 in bouwkunde of heb je enige affiniteit met de bouw? Ben jij sterk in puzzelen en organiseren? Haal jij voldoening in het maken van een efficiënte planning? Solliciteer dan meteen via de link of neem contact op met [email protected]  // 014 28 22 00. Schoolverlaters zijn ook welkom!

Zoek naar antwoorden van Wouters Liliane in sociale netwerken
Look for responds of Wouters Liliane in social networks

Lees alle opmerkingen voor Wouters Liliane. Laat een reactie achter voor Wouters Liliane. Wouters Liliane bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Wouters Liliane. Leave a respond for Wouters Liliane. Wouters Liliane on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Wouters Liliane op de google maps. Adres en contacten Wouters Liliane
Location of Wouters Liliane on the google maps. Address and contacts of Wouters Liliane

Andere gerelateerde bedrijven als come Wouters Liliane Wouters Liliane: Cabinet d'Expertises Comptables et Fiscales JC Andrieu | PEUGEOT-SCHEERENS | Senny A | L. TRIEST | LES D?LICES D'ELODIE

Other related companies as Wouters Liliane: Cabinet d'Expertises Comptables et Fiscales JC Andrieu | PEUGEOT-SCHEERENS | Senny A | L. TRIEST | LES D?LICES D'ELODIE

Wouters Liliane is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Wouters Liliane, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05356079101. Het bedrijf Wouters Liliane bevindt zich op het adres: Graaf van Loonstraat 21 Box 1; 3580; Beringen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 958,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 534,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Wouters Liliane zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Wouters Liliane is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Wouters Liliane is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Wouters Liliane, openstaande posities, locatie van Wouters Liliane op de kaart.

Wouters Liliane is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Wouters Liliane, company assigned to the tax number BE05356079101. The company Wouters Liliane is located at the address: Graaf van Loonstraat 21 Box 1; 3580; Beringen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 958,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 534,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Physiotherapists. Products created in Wouters Liliane were not found.
The main activity of Wouters Liliane is Petroleum Refining and Related Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Wouters Liliane is not available. You also can look at reviews of Wouters Liliane, open positions, location of Wouters Liliane on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Wouters Liliane, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Wouters Liliane, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Wouters Liliane, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Wouters Liliane, employees, financial statistics.