Verbrugghe Ief

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • Verbrugghe Ief

Contactgegevens Verbrugghe Ief: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Verbrugghe Ief: address, phone, fax, email, website, opening hours

Verbrugghe Ief

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Station 70; 1357; H茅l茅cine (Neerheylissem), België

Telefoon (phone): 019 65 55 22 (+32-019 65 55 22) 019 65 55 22 (+32-019 65 55 22)

Fax (fax): 019 65 55 22 (+32-019 65 55 22) 019 65 55 22 (+32-019 65 55 22)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Verbrugghe Ief: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Verbrugghe Ief"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Verbrugghe Ief"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Verbrugghe Ief, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Verbrugghe Ief. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Verbrugghe Ief, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Verbrugghe Ief. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Verbrugghe Ief
Products information Verbrugghe Ief

BTW identificatienummer (tax): BE02580657958
Ondernemingsnummer: 8737121582
Hoofdstad (capital): 172,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 296,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in Verbrugghe Ief zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Verbrugghe Ief
(Get full report from official database of BE for Verbrugghe Ief)

Aanvulling soorten activiteiten voor Verbrugghe Ief
Addition kinds of activities for Verbrugghe Ief

4813. Telefooncommunicatie, behalve radio | Telephone communication, except radio
267902. Kookgerechten en gereedschap, uit geperste en gegoten pulp | Food dishes and utensils, from pressed and molded pulp
596302. Voedingsdiensten, directe verkoop | Food services, direct sales
721600. Droogreinigingsinstallaties, behalve tapijten | Drycleaning plants, except rugs
23920606. Slipcover: gemaakt van stof, plastic, enz. | Slip covers: made of fabric, plastic, etc.
75429901. Carwash, automatisch | Carwash, automatic
75429903. Vrachtwagen wassen | Truck wash

Werken bij Verbrugghe Ief: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Verbrugghe Ief: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Verbrugghe Ief. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Verbrugghe Ief. Looking for open vacancies in other companies

  • Nachtverpleegkundige december WZC Ursel (URSEL)

    Regio: URSEL

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als verpleegkundige in een WZC sta je in voor: - Allerlei verpleegtechnische taken zoals wondzorg, insuline, bloedafnames...  - Sanitaire- en hygiënische verzorging - Een warme thuis bieden aan de bewoners, luisteren naar hun noden - Een goede overdracht garanderen - ...  Je zal in december de volgende nachten werken: 3-4-5-6 december 17-18-19-20 december 26-27-28 december Bedrijfsprofiel: Voor een woon- en zorgcentrum regio Ursel is Care Talents op zoek naar een nachtverpleegkundige voor de maand december. In deze moderne WZC hecht men veel belang aan waarden als vertrouwen en respect. De ouderen een veilige en gezellige thuis bieden is dan ook hun prioriteit. 

  • Onderhoudstechnieker volcontinu (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in regio Evergem, actief in de chemie, zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker. Je zal instaan voor preventief onderhoud, interventies en herstellingen. Je hebt kennis van elektromechanica. Schoolverlaters zijn welkom! Je zal werken in een volcontinu systeem.

  • Elektricien / hoogtewerker M/V (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een elektricien die bij onze klant te Aalter aan de slag gaat krijgt deze taken toegewezen: Je staat in voor het herstellen en onderhoud van de openbare verlichting langs gewestwegen en autosnelwegen; Je helpt mee bij de montage van nieuwbouw verlichtingsinstallaties; Ook in-dienst-stellen van dynamische verkeersborden behoort tot je takenpakket; Alsook het uitrusten van kruispunten met driekleurige verlichtingssignalisatie; De werken die je uitvoert zijn eveneens voor tunnels vliegvelden bruggen en kunstwerken.

  • Operator - 3 ploegen - pralines (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een innovatief en snelgroeiend bedrijf in het industriepark van Lokeren ben ik op zoek naar een operator die wil instaan voor het bereiden en vullen van pralines.  Je takenpakket bestaat uit:  Maken van voorbereidingen en het vullen van de pralines Correct afwegen en mengen van verschillende ingrediënten  Aanvoeren van deze vullingen aan de productielijn Opvolgen van een geautomatiseerde productielijn  Helpen reinigen van de productielijn  Wil jij graag in de voeding werken als operator? Solliciteer dan snel! 

  • LESGEVER STEPAEROBICS (LO-RENINGE)

    Regio: LO-RENINGE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks stepaerobics aan volwassenen (start 7/11 - 28/11) in Lo zijn we op zoek naar een losse lesgever. De lessen gaan wekelijks door op woensdag van 20:00-21:00u. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Jobstudent (m/v) Ruiselede (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

    Type: Studentenjob

    Samen met je collega’s zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

  • Junior Accountant - regio Willebroek (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Robert Half Finance & Accounting

    Type: Vaste Job

    Robert Half Finance & Accounting is momenteel op zoek naar een (m/v) Junior Accountant voor een bedrijf gelegen in Willebroek. Onze klant is actief in de distributie van auto-onderdelen. De verantwoordelijkheden voor deze functie zijn: Het voeren van de boekhouding voor een van de vennootschappen van de groep Het voeren van de leveranciers- en klantenboekhouding, bankafschriften en vaste activa tot de maandafsluit Het opmaken van de BTW Administratie en jaarafsluit Het voorbereiden van de rapportage Je bent eveneens het aanspreekpunt voor interne en externe partijen. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Werfleider (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Je komt als werfleider terecht in een modern bouwbedrijf dat actief is in het uitvoeren van grotere bouwprojecten voor de private en openbare sector. - Je bereidt de werkzaamheden voor, coördineert ze en volgt ze op - Je beheert het gebruik van de materialen, controleert de toeleveringen en zorgt voor een correcte personeelsplanning - Je bent de schakel tussen de werf, productie en de projectleiders - Je bewaakt de kwaliteit van de werken - u bent mede verantwoordelijk voor de technische en administratieve aspecten van het project - U woont werfvergaderingen bij - Je zorgt voor het aansturen van jouw eigen arbeiders en eventuele onderaannemers - U werkt mee aan de nacalculatie en de werfopvolging - Je rapporteert aan de projectleider

  • Onderhoudtechnieker verwarmingstoestellen / schoorsteenveger (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: MASTER CLEANER

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het onderhoud van verwarmingstoestellen op gas of op mazout. Daarnaast zal je ook schoorstenen proper maken.

  • Senior Front-end/Webdeveloper (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Arinto

    Type: Vaste Job

    Als front-end developer wordt je ingeschakeld voor de toekomst en groei van Arinto. Bovendien krijg je de kans om mee te werken aan toonaangevende projecten. Je taak bestaat eruit ons team te versterken met je ervaring op gebied van user interface development, usability en user experience. Je wisselt productontwikkeling af met lopende projecten voor onze klanten. Je bent een enthousiast persoon en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je bent ondernemend, dynamisch en hebt geen schrik om uit je comfort-zone te treden. Je hebt een passie voor de nieuwste web technologieën. Innovatie, kwaliteitszin, creativiteit en inzet zijn waarden die jou kenmerken. Je hebt een technische kennis waar je best fier over mag zijn en je helpt graag collega's bij het oplossen van complexe problemen.

  • Verpleegkundige ziekenhuis (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige interim zal je samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen van het ziekenhuis instaan voor de dagdagelijkse taken op de afdeling inwendige geneeskunde,  zoals ondersteunen bij de chemotherapie. 

  • Flexijob voor de bediening (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: 'T NOTARISHUYS

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde kelner (M/V) die, op geregelde basis, kan helpen in de bediening op drukke momenten. Dit zowel tijdens de week (dinsdag, woensdag, donderdag) als tijdens het weekend (vrijdag en zaterdag).

Zoek naar antwoorden van Verbrugghe Ief in sociale netwerken
Look for responds of Verbrugghe Ief in social networks

Lees alle opmerkingen voor Verbrugghe Ief. Laat een reactie achter voor Verbrugghe Ief. Verbrugghe Ief bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Verbrugghe Ief. Leave a respond for Verbrugghe Ief. Verbrugghe Ief on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Verbrugghe Ief op de google maps. Adres en contacten Verbrugghe Ief
Location of Verbrugghe Ief on the google maps. Address and contacts of Verbrugghe Ief

Andere gerelateerde bedrijven als come Verbrugghe Ief Verbrugghe Ief: INTERDESSERT | GEORGETTE GALAND | MINIT SOLUTIONS | Fil d'Argent (Le) | Brasserie Jacques

Other related companies as Verbrugghe Ief: INTERDESSERT | GEORGETTE GALAND | MINIT SOLUTIONS | Fil d'Argent (Le) | Brasserie Jacques

Verbrugghe Ief is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Verbrugghe Ief, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02580657958. Het bedrijf Verbrugghe Ief bevindt zich op het adres: Rue de la Station 70; 1357; H茅l茅cine (Neerheylissem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 172,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 296,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Verbrugghe Ief zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Verbrugghe Ief is Landbouwdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Verbrugghe Ief is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Verbrugghe Ief, openstaande posities, locatie van Verbrugghe Ief op de kaart.

Verbrugghe Ief is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is Verbrugghe Ief, company assigned to the tax number BE02580657958. The company Verbrugghe Ief is located at the address: Rue de la Station 70; 1357; H茅l茅cine (Neerheylissem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 172,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 296,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Physiotherapists. Products created in Verbrugghe Ief were not found.
The main activity of Verbrugghe Ief is Agricultural Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Verbrugghe Ief is not available. You also can look at reviews of Verbrugghe Ief, open positions, location of Verbrugghe Ief on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Verbrugghe Ief, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Verbrugghe Ief, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Verbrugghe Ief, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Verbrugghe Ief, employees, financial statistics.