ANNE-MARIE POLET

Contactgegevens ANNE-MARIE POLET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANNE-MARIE POLET: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANNE-MARIE POLET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DEL PبCE 3BBIS; 4140; SPRIMONT, België

Telefoon (phone): 43822210 (+32-43822210) 43822210 (+32-43822210)

Fax (fax): +32 (64) 447-20-34 +32 (64) 447-20-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANNE-MARIE POLET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANNE-MARIE POLET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANNE-MARIE POLET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANNE-MARIE POLET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANNE-MARIE POLET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANNE-MARIE POLET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANNE-MARIE POLET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANNE-MARIE POLET
Products information ANNE-MARIE POLET

BTW identificatienummer (tax): BE05217926025
Ondernemingsnummer: 2148071289
Hoofdstad (capital): 172,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 268,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in ANNE-MARIE POLET zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANNE-MARIE POLET
(Get full report from official database of BE for ANNE-MARIE POLET)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANNE-MARIE POLET
Addition kinds of activities for ANNE-MARIE POLET

20350111. Worcestershire saus | Worcestershire sauce
20850105. Neutrale geesten, behalve fruit | Neutral spirits, except fruit
37140300. Motoronderdelen van het voertuig en frame | Motor vehicle body components and frame
39519903. Vulpenen en vulpentafelsets | Fountain pens and fountain pen desk sets
50630212. Panelen van dit type | Panelboards
51370407. Hosiery: vrouwen, kinderen en zuigelingen ' | Hosiery: women's, children's, and infants'
65310301. Meerdere noteringsdiensten, onroerend goed | Multiple listing service, real estate

Werken bij ANNE-MARIE POLET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANNE-MARIE POLET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANNE-MARIE POLET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANNE-MARIE POLET. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker voeding (M/V) (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een bedrijf in de regio van Bocholt, zijn we op zoek naar enkele productiemedewerkers. - Maken van deeg - Productielijnen bevoorraden Werken in 3 ploegensysteem op oproepbasis. U kan zelf aangeven in welke ploegen u wil werken.

  • Magazijnier / Plaatser signalisatie (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Beerse zijn we op zoek naar een magazijnier / plaatser signalisatie Plan lezen Magazijnwerk Signalisatie klaarmaken en plaatsen op de werf

  • WERFLEIDER (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als werfleider ben je verantwoordelijk voor het project van opstart tot oplevering. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Je organiseert en coördineert op de werf volgt de planning op en houdt de vooropgestelde budgetten in het oog; Door ondersteuning en het motiveren van de medewerkers zorg je ervoor dat de werken perfect verlopen; Je werkt nauw samen met je projectleider. Afhankelijk van je persoonlijke interesse en ervaring kan je expertise opbouwen in de afdeling gebouwen waterbouw gevelrenovatie of betonbouw.

  • Vlijtige bij in het huishouden M/V regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Geel

    Type: Dienstenchequebaan

    Je werkt als huishoudhulp bij onze particulieren in een rooster dat je zelf kan samenstellen. Je kan deeltijds werken of je kan kiezen om je planning op te bouwen naar maximum 38 uren per week. Taken die jij ter harte mag nemen zijn: strijken, maaltijden bereiden, poetsen, ramen wassen, kleine boodschappen doen, ...

  • Arbeider tuinaanleg M/ V (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Als tuinarbeider is er een uitgebreid gevarieerd takenpakket: Hoofdtaken: aanleg terrassen aanleg tuin (opleiding voorzien) onderhoud tuinen (opleiding voorzien)

  • Student koerier M/V (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: ASAP GENT

    Type: Studentenjob

    Onze klant te Zwijnaarde is op zoek naar studenten om stalen en documenten rond te brengen en op te halen. Je krijgt een wagen ter beschikking van het bedrijf om je ronde te doen. Dit in een flexibel uurrooster van maandag tot zaterdag.

  • Jobstudent (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Magazijnier (BEVERLO)

    Regio: BEVERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in sanitair,verwarming en ventilatie zijn wij op zoek naar een magazijnier. Ben je technisch aangelegd, heb je reeds enige kennis van sanitair, verwarming en ventilatie of wil er graag meer over leren. Sta je graag in contact met klanten en ben je sociaal aangelegd. Dan is deze job misschien iets voor jou!

  • Chauffeur CE (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: VERVOER HOUSSIN

    Type: Vaste Job

    We zijn dringend op zoek naar een chauffeur met rijbewijs CE voor transport met kipper. Transport van zand,, steenslag, asfalt, ...

  • Starters! (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Fidea

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een uitdaging in een familiale sfeer? Werk je ook graag zaken af van A tot Z? Dan ben jij degene die we zoeken! Fidea is een groeiende verzekeringsmaatschappij die investeert in haar medewerkers. In onze vestigingen in Antwerpen en Braine – L’Alleud werken er momenteel zo’n 370 medewerkers. Voor de hoofdzetel in Antwerpen is Fidea op zoek naar startend talent uit eender welke Bachelor of Master studierichting. Je staat in voor het verzekeringsdossier van A tot Z. Je bent het aanspreekpunt voor onze bemiddelaars. Je analyseert hun aanvraag en maakt een voorstel op. Je analyseert de mogelijke risico’s bij een verzekeringsvraag of analyseert een schadegeval. Je onderhoudt dagelijks contacten met bemiddelaars, verzekerden, experten, collega's van binnen- en buitendiensten, advocaten, andere verzekeraars en alle andere partijen die in een ongeval betrokken kunnen zijn. Antwerpen - bachelor - master - net afgestudeerd - starter - startersjob - schadebeheerder - onderschrijver - productiebeheerder - claims - verzekeringen - insurance - young graduate -

  • Beauty Advisor Social Media - Extra inkomen van thuis uit (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: BERT BEUSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je houdt van make-up? Je geeft graag advies? Je werkt graag met sociale media? Je vindt het leuk om selfies te maken? Je maakt graag tutorials via video of Facebook live? Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij via sociale media ons doelpubliek uitbreiden. Daarvoor zoeken we vlotte, spontane, dynamische en ondernemende gebruikers van Facebook en/of Instagram die een business van thuis uit willen opbouwen.

  • Zorgkundige te Wemmel (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: WZC Hestia (Armonea)

    Type: Werfreserve

    Onze groep is voor woonzorgcentrum Hestia te Wemmel op zoek naar een enthousiaste zorgkundige die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Als zorgkundige sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners Je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, comfort,… Je werkt samen voor de paramedische zorgen (temperatuur nemen, wegen, hulp bij het nemen van de medicatie,…) Je geeft de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel en biedt hem/haar een luisterend oor in moeilijke momenten Je werkt nauw samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen. Je rapporteert aan de hoofdverpleegkundige -

Zoek naar antwoorden van ANNE-MARIE POLET in sociale netwerken
Look for responds of ANNE-MARIE POLET in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANNE-MARIE POLET. Laat een reactie achter voor ANNE-MARIE POLET. ANNE-MARIE POLET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANNE-MARIE POLET. Leave a respond for ANNE-MARIE POLET. ANNE-MARIE POLET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANNE-MARIE POLET op de google maps. Adres en contacten ANNE-MARIE POLET
Location of ANNE-MARIE POLET on the google maps. Address and contacts of ANNE-MARIE POLET

Andere gerelateerde bedrijven als come ANNE-MARIE POLET ANNE-MARIE POLET: Blue House BVBA | 'T CHOUFFE CAFE | Boudart R | KARL MAUSEN | Dewulf A

Other related companies as ANNE-MARIE POLET: Blue House BVBA | 'T CHOUFFE CAFE | Boudart R | KARL MAUSEN | Dewulf A

ANNE-MARIE POLET is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANNE-MARIE POLET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05217926025. Het bedrijf ANNE-MARIE POLET bevindt zich op het adres: RUE DEL PبCE 3BBIS; 4140; SPRIMONT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 172,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 268,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in ANNE-MARIE POLET zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ANNE-MARIE POLET is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANNE-MARIE POLET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANNE-MARIE POLET, openstaande posities, locatie van ANNE-MARIE POLET op de kaart.

ANNE-MARIE POLET is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANNE-MARIE POLET, company assigned to the tax number BE05217926025. The company ANNE-MARIE POLET is located at the address: RUE DEL PبCE 3BBIS; 4140; SPRIMONT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 172,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 268,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Boekhouders. Products created in ANNE-MARIE POLET were not found.
The main activity of ANNE-MARIE POLET is Social Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ANNE-MARIE POLET is not available. You also can look at reviews of ANNE-MARIE POLET, open positions, location of ANNE-MARIE POLET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANNE-MARIE POLET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANNE-MARIE POLET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANNE-MARIE POLET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANNE-MARIE POLET, employees, financial statistics.