Verbiest Marceline

Contactgegevens Verbiest Marceline: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Verbiest Marceline: address, phone, fax, email, website, opening hours

Verbiest Marceline

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lovelingstraat 16; 2060; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 271 02 20 (+32-03 271 02 20) 03 271 02 20 (+32-03 271 02 20)

Fax (fax): +32 (64) 806-84-59 +32 (64) 806-84-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Verbiest Marceline: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Verbiest Marceline"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Verbiest Marceline"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Verbiest Marceline, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Verbiest Marceline. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Verbiest Marceline, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Verbiest Marceline. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Verbiest Marceline
Products information Verbiest Marceline

BTW identificatienummer (tax): BE05903198242
Ondernemingsnummer: 5337127685
Hoofdstad (capital): 245,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 110,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in Verbiest Marceline zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Verbiest Marceline
(Get full report from official database of BE for Verbiest Marceline)

Aanvulling soorten activiteiten voor Verbiest Marceline
Addition kinds of activities for Verbiest Marceline

262106. Stationair, enveloppe en tabletpapier | Stationary, envelope and tablet papers
35450000. Gereedschapsmiddel accessoires | Machine tool accessories
50990206. Roundwood | Roundwood
54419905. Popcorn, inclusief karamelmielie | Popcorn, including caramel corn
79991301. bookmakers | Bookmakers
82119908. Seminarie | Seminary

Werken bij Verbiest Marceline: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Verbiest Marceline: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Verbiest Marceline. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Verbiest Marceline. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige thuiszorg (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar topverpleegkundigen, met een hart voor de thuiszorg, die ons projectstaffing team komen versterken. Je wordt tewerkgesteld regio Vlaams-Brabant en/of Brusse. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam en staat in voor de dagelijkse verzorging van je patiënten. De persoonlijke aanpak maakt dit alles een erg dankbare job. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Logistiek medewerker met Reachtruck attest (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Houthalen zijn wij opzoek naar een Reachtruckchauffeur Jouw takenpakket: - Wegzetten van bestellingen met de reahtruck - Laden en lossen van bestellingen - Bestellingen verplaatsen in het magazijn met de reachtruck - Gegevens verwerken in een computersysteem - etc. #tdljobs

  • chauffeur CE met verschillende talenten (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur CE werk je voor een firma in de haven van Antwerpen. Je werkt voornamelijk als containerchauffeur maar bent ook flexibel naar bulk en baché transport. In deze job doe je een combinatie tussen baan-en dok transport. Je werkt daguren nationaal gemiddeld 10-12u/dag. Je bent flexibel naar startuur en het soort werk. Om alles vlot te laten verlopen in communicatie spreek je goed Nederlands.

  • CNC Operator M/V (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: ADECCO TURNHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij naar een nieuwe uitdaging als CNC operator? Voor een bedrijf te Arendonk dat zich toespitst op het maken van houten meubilair voor de gezondheidssector, is Adecco op zoek naar een CNC operator. Je zal intern opgeleid worden en daarna zelfstandig in het werkhuis aan de slag gaan.Je staat te werken in dagdienst en maakt af en toe overuren tijdens drukke periodes. Je komt in een aangenaam en jong team terecht waar teamspirit heerst!

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Aartrijke (AARTRIJKE)

    Regio: AARTRIJKE

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Je bepaalt zelf mee je uurrooster en kan vrij kiezen hoeveel uren je werkt en op welke dagen. Het is ook mogelijk om halve dagen te werken of in de ene week meer uren te doen dan in de andere week.

  • Jobstudent bakkerij (SINT-MARTENS-LEERNE)

    Regio: SINT-MARTENS-LEERNE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een studentenjob in het weekend? Kan je u vrij maken op zaterdag of zondag? Lees dan snel verder! Voor een bakkerij in Sint-Martens-Leerne zijn we op zoek naar studenten die instaan voor het bedienden van de klanten. Je bedient de klant en rekent af en dit allemaal met een glimlach.

  • JOBSTUDENT POLYVALENTE MEDEWERKER (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: DE KELLE

    Type: Studentenjob

    Voor ons gastronomisch restaurant zoeken wij een gemotiveerde en enthousiaste kandidaat voor hulp in de zaal. U staat in voor het bedienen van onze klanten en verder helpt u bij voorbereidende taken, aanvullen frigo's, brood en boter inzetten, bordjes klaarzetten met koekjes voor bij koffie, afwas tussenin,... Je bent beschikbaar één of meerdere dagen in het weekend en/of ook mogelijkheden in de vakantieperiodes. Dit is in onderling overleg af te spreken.

  • Tuinarbeider (AFFLIGEM)

    Regio: AFFLIGEM

    Bedrijf: HORTUS

    Type: Studentenjob

    Hortus Affligem is een klein familiebedrijf die volop aan het groeien is. Werk je graag buiten, ben je in staat fysiek zwaar werk te verrichten en op zoek naar een job in tuinaanleg en onderhoud? .Jouw functie Je doet het algemeen onderhoud van tuinen van particulieren of bedrijven. Je wiedt onkruid, maait gras en doet indien ervaring nodige snoeiwerk. Je plant bomen en struikgewas.

  • Projectleider elektrische installaties (m/v) (PLOEGSTEERT)

    Regio: PLOEGSTEERT

    Bedrijf: CERATEC ELECTROTECHNICS

    Type: Vaste Job

    Voor de afdeling Elektrische installaties in Ploegsteert, Olsene en Doornik Je ontwerpt, berekent en begroot elektrotechnische installaties. Je verzorgt en bewaakt de noodzakelijke planningen, het kostenbudget en de werfopvolging. Je adviseert en overlegt met klanten, en onderhoudt contact met leveranciers, onderaannemers en de werkvloer.

  • dossierbeheerder (boekhouder-fiscalist) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

    Type: Vaste Job

    Om de continue groei van ons kantoor te ondersteunen, zijn we op zoek naar een boekhouder – fiscalist. U verzorgt de boekhouding van onze klanten, in hoofdzaak vennootschappen.U bent dossierbeheerder van A tot Z: u zorgt voor de input en de verwerking van de boekhouding van onze klanten: aan- en verkoopfacturen en financiële verrichtingen. U maakt de BTW-aangifte op, sluit de boekhouding af en maakt de jaarrekening op. U verzorgt alle fiscale aangiftes (personenbelastingen en vennootschapsbelasting).

  • Leerkracht NT2 (binnen een belangrijke instelling van de Belgische Staat ) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: CLL TALENCENTRUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    CLL is op zoek naar leerkrachten NT2: Om les te geven binnen een belangrijke instelling van de Belgische Staat en aan een publiek nauw betrokken bij de Belgische politiek. Status : zelfstandig, voltijds of deeltijds Job omschrijving U staat in voor de lessen Nederlands en begeleidt cursisten in kleine groepjes U legt de nadruk op de professionele context U begeleidt en motiveert de cursisten in hun leertraject U baseert de lessen op gepersonaliseerde activiteiten en materiaal, en legt de focus op de mondelinge vaardigheden

  • Kok (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: SAILLART

    Type: Werfreserve

    Je hebt een passie voor lekker eten en drinken en je maakt het je gasten graag naar de zin. Herken je jezelf hierin ? Dan heeft Saillart Catering vast een baan naar jou smaak. Saillart verzorgt catering voor diverse opdrachtgevers: van grote events tot bedrijven. U staat in voor de Mise & Place catering. U staat in voor de toezicht van hygiëne, orde en netheid in de keuken. U staat in voor het opvolgen van alle vooropgestelde normen. U bent verantwoordelijk voor het bereiden, serveren en afwerken van maaltijden op locatie.

Zoek naar antwoorden van Verbiest Marceline in sociale netwerken
Look for responds of Verbiest Marceline in social networks

Lees alle opmerkingen voor Verbiest Marceline. Laat een reactie achter voor Verbiest Marceline. Verbiest Marceline bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Verbiest Marceline. Leave a respond for Verbiest Marceline. Verbiest Marceline on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Verbiest Marceline op de google maps. Adres en contacten Verbiest Marceline
Location of Verbiest Marceline on the google maps. Address and contacts of Verbiest Marceline

Andere gerelateerde bedrijven als come Verbiest Marceline Verbiest Marceline: OPENBARE BIBLIOTHEEK | FERDINAND BIJNENS | DA VINCI INTERNATIONAL SCHOOL | XAVIER FOSSOUL | MARINA COECKAERTS

Other related companies as Verbiest Marceline: OPENBARE BIBLIOTHEEK | FERDINAND BIJNENS | DA VINCI INTERNATIONAL SCHOOL | XAVIER FOSSOUL | MARINA COECKAERTS

Verbiest Marceline is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Verbiest Marceline, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05903198242. Het bedrijf Verbiest Marceline bevindt zich op het adres: Lovelingstraat 16; 2060; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 245,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 110,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Verbiest Marceline zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Verbiest Marceline is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Verbiest Marceline is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Verbiest Marceline, openstaande posities, locatie van Verbiest Marceline op de kaart.

Verbiest Marceline is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Verbiest Marceline, company assigned to the tax number BE05903198242. The company Verbiest Marceline is located at the address: Lovelingstraat 16; 2060; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 245,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 110,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Physiotherapists. Products created in Verbiest Marceline were not found.
The main activity of Verbiest Marceline is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Verbiest Marceline is not available. You also can look at reviews of Verbiest Marceline, open positions, location of Verbiest Marceline on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Verbiest Marceline, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Verbiest Marceline, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Verbiest Marceline, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Verbiest Marceline, employees, financial statistics.