Vannitsen K

Contactgegevens Vannitsen K: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vannitsen K: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vannitsen K

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kortestraat 5; 3570; Alken, België

Telefoon (phone): 011 31 11 90 (+32-011 31 11 90) 011 31 11 90 (+32-011 31 11 90)

Fax (fax): +32 (3) 646-94-13 +32 (3) 646-94-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vannitsen K: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vannitsen K"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vannitsen K"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vannitsen K, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vannitsen K. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vannitsen K, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vannitsen K. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vannitsen K
Products information Vannitsen K

BTW identificatienummer (tax): BE05441497802
Ondernemingsnummer: 1806945800
Hoofdstad (capital): 523,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 319,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in Vannitsen K zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vannitsen K
(Get full report from official database of BE for Vannitsen K)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vannitsen K
Addition kinds of activities for Vannitsen K

5521. Gebruikte autodealers | Used car dealers
342999. Hardware, nec, nec | Hardware, nec, nec
01739905. Pecan Grove | Pecan grove
20150102. Kip, verwerkt: ingeblikt | Chicken, processed: canned
35790108. Portemeters | Postage meters
36440202. Raceways | Raceways
79480103. Race auto-eigenaren | Race car owners

Werken bij Vannitsen K: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vannitsen K: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vannitsen K. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vannitsen K. Looking for open vacancies in other companies

  • Dynamische medewerker bakkerij (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Lummen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde verkoper/verkoopster voor een bakkerij.  Jouw takenpakket zal bestaan uit: - Aanspreekpunt voor de klanten - Bediening - Kassawerk - Werkplek op orde houden

  • Conventioneel draaier (m/v) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Maasmechelen is Actief Interim Maasmechelen op zoek naar een conventioneel draaier m/v. De draaier is verantwoordelijk voor het verwijderen van oude bekleding en voor een juiste en snelle afwerking van rollen en/of walsen volgens specificatie en/of tekening vermeld op de interne orderbon op de daarvoor bestemde draaibanken. Verwijderen van oude bekleding: de draaier spant de desbetreffende wals/rol op in de draaibank. De oude bekleding dient verwijderd te worden en de controle kaal product dient uitgevoerd te worden. Hierna dient de kerndiameter en de slag gecontroleerd en op het overzicht ingevuld te worden. De klantnaam, het L-nummer en het kerndiameter dient op het kaal product geschreven te worden. Het kaal product wordt naar de productie-afdeling (= stralerij) gebracht. Afwerken van producten: de draaier spant de desbetreffende wals/rol op in de draaibank en klokt de rol uit. Hierna wordt voorgedraaid en de coniciteit gecontroleerd. Vervolgens wordt het product conform de specificaties op de productienota en/of bijgaande tekening afgewerkt. Invullen meetrapporten: de draaier is verantwoordelijk voor de juiste invulling van de meetrapporten na afwerking van de rollen en/of walsen. Zorgen voor orde en netheid op de werkvloer.

  • Verkoopmedewerker slagerij SNELLE OPSTART voltijds of deeltijds (M/V) (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt 's ochtends toe in de winkel en helpt om de toonbank aan te vullen met de versgemaakte vleeswaren, pasta's, kant-en-klare maaltijden,... Wanneer de winkel zijn deuren opent staan de eerste vaste klanten met hun boodschappenlijstje al klaar voor een korte babbel! Je bestelt de klanten, ontvangt de betalingen en wenst ze nog een fijne dag verder. De klanten blijven binnen sijpelen en terwijl jij ze met een glimlach bedient wordt de toonbank steeds aangevuld met verse producten! Wanneer je de late shift hebt en werkt totsluitingstijd help je op het einde van de werkdag de winkel proper te houden zodat jij en je collega's er morgen opnieuw kunnen invliegen & de klanten opnieuw gelukkig kunnen maken met de delicatessen!

  • Reachtruckchauffeur - Logistiek - 2 ploegen (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: KONVERT INTERIM KATOENNATIE GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Konvert Interim en Katoen Natie Gent zijn op zoek naar een gemotiveerde en ervaren reachtruckchauffeur die zich op lange termijn voor de firma wil engageren en die veiligheid hoog in het vaandel draagt. Als reachtruckchauffeur zal je zowel overdag als in een twee ploegen systeem ingeschakeld worden. De opstart wordt zo snel mogelijk voorzien. Naast reachtruckwerk zal je ook ingeschakeld worden bij andere taken (orderpicking, laden en lossen, ...). Manueel werk schrikt jou dus zeker niet af. Je bent flexibel ingesteld, dit zowel naar taken als naar uren toe. Job met optie vast!

  • Werken als huishoudhulp Berlaar (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) Jabbeke-Zedelgem (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Kruishoutem - Oudenaarde - Zingem (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Polyvalent koerman met kennis hout (PROVEN)

    Regio: PROVEN

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een polyvalente koerman om aan de slag te gaan bij een houthandel. Je bent verantwoordelijk voor het ontvangen van de leveringen. Je laadt en lost de vrachtwagens met de heftruck. Je zet ook de bestellingen klaar. Daarnaast ben je ook bereid om balken op maat te zagen met de vierzijdige schaafmachine.

  • Field Service Technicus (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Jobfixing

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een distributeur en dienstverlener van een topreeks aan producten in het segment van de meetinstrumenten en registratiesystemen. Voor het vervolledigen van het service team, zoeken we een extra Field Service Technician (Vlaanderen): Als field technicus bent u (mede) verantwoordelijk voor de installatie, inspectie, reparatie en onderhoud van meet-en registratiesystmenen en instrumenten. Deze hoogwaardige apparatuur en instrumenten worden toegepast in onder andere de food, pharma, health en transport sector. Periodiek en bij storingen ben je bij onze klanten om - ofwel zelfstandig ofwel ism een collega - de herstellingen of (her)kalibratie uit te voeren. Daarnaast verzorg je de bijhorende administratie, alsook de opleiding of uitleg tov de klant mbt de gebruikssoftware.

  • Marketing Medewerker Social Media (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: KNOPS PUBLISHING

    Type: Vaste Job

    Als marketing medewerker social media bent u bezig met het dagelijks social meda beleid van ons producten. U denkt mee over social campagnes en de (online) marketing van onze producten. U wil samen met ons de juridische markt innoveren en Advocatennet.be, Jubel.be en KnopsPublishing.be laten groeien en bloeien.

  • Geotechnisch Ingenieur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Op zoek naar een prestigieus project om jouw tanden in te zetten? Ervaring met geotechnsiche berekeningen en SB260?Neem dan snel met ons contact op voor meer informatie! Je plant en volgt grondonderzoekcampagnes op. Je beheert, inventariseert, interpreteert en analyseert uitgevoerd grondonderzoek. Je maakt studies van funderingen en ondergrondse constructies (zowel geotechnisch ontwerp als structureel ontwerp). Je stelt uitgangspuntennota’s en rekennota’s op. Je maakt stabiliteitsberekeningen. Je begeleidt collega's bij het opstellen van de tekeningen. Je stelt technische bestekteksten op mbt funderingen en ondergrondse constructies. Je beoordeelt en controleert het ontwerp van funderingen en ondergrondse constructies volgens SB260 hoofdstuk 21.

  • zaalmedewerker flexi (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Vjeu Djeu

    Type: Flexijob

    Wij zijn DRINGEND' op zoek naar zaalmedewerker. ( m/v) U bent gedreven, collegiaal en loyaal t.o.v. uw collega 's . U hebt de wil en de passie om het vak te leren en bent bereid hard te werken ... ? Dan bent u de m/ v die wij zoeken. Wij bieden u een flexi contract en interne opleiding.. Niet te vergeten ... u werkt in een ploeg met superfijne en gedreven collega's!! Neem contact en weet ons te overtuigen! Enige ervaring is een pluspunt . voorwaarden flexi: uw werkt 4/5e of voltijds bij een andere werkgever

Zoek naar antwoorden van Vannitsen K in sociale netwerken
Look for responds of Vannitsen K in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vannitsen K. Laat een reactie achter voor Vannitsen K. Vannitsen K bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vannitsen K. Leave a respond for Vannitsen K. Vannitsen K on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vannitsen K op de google maps. Adres en contacten Vannitsen K
Location of Vannitsen K on the google maps. Address and contacts of Vannitsen K

Andere gerelateerde bedrijven als come Vannitsen K Vannitsen K: FLETABLISSEMENTS ROBERT STIERNON SA | LA BAGUETTE FOLLE | Aronis Didier | Accountantskantoor Renard BVBA | COQUINE EN SOIE

Other related companies as Vannitsen K: FLETABLISSEMENTS ROBERT STIERNON SA | LA BAGUETTE FOLLE | Aronis Didier | Accountantskantoor Renard BVBA | COQUINE EN SOIE

Vannitsen K is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vannitsen K, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05441497802. Het bedrijf Vannitsen K bevindt zich op het adres: Kortestraat 5; 3570; Alken. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 523,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 319,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Vannitsen K zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vannitsen K is Legale diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vannitsen K is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vannitsen K, openstaande posities, locatie van Vannitsen K op de kaart.

Vannitsen K is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vannitsen K, company assigned to the tax number BE05441497802. The company Vannitsen K is located at the address: Kortestraat 5; 3570; Alken. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 523,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 319,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Physiotherapists. Products created in Vannitsen K were not found.
The main activity of Vannitsen K is Legal Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Vannitsen K is not available. You also can look at reviews of Vannitsen K, open positions, location of Vannitsen K on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vannitsen K, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vannitsen K, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vannitsen K, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vannitsen K, employees, financial statistics.