Vanhove Jean-Paul

Contactgegevens Vanhove Jean-Paul: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vanhove Jean-Paul: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vanhove Jean-Paul

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Nieuwelaan 60; 1860; Meise, België

Telefoon (phone): 02 269 83 71 (+32-02 269 83 71) 02 269 83 71 (+32-02 269 83 71)

Fax (fax): +32 (13) 253-95-50 +32 (13) 253-95-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vanhove Jean-Paul: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vanhove Jean-Paul"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vanhove Jean-Paul"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vanhove Jean-Paul, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vanhove Jean-Paul. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vanhove Jean-Paul, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vanhove Jean-Paul. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vanhove Jean-Paul
Products information Vanhove Jean-Paul

BTW identificatienummer (tax): BE02096984863
Ondernemingsnummer: 4112701416
Hoofdstad (capital): 315,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 171,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in Vanhove Jean-Paul zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vanhove Jean-Paul
(Get full report from official database of BE for Vanhove Jean-Paul)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vanhove Jean-Paul
Addition kinds of activities for Vanhove Jean-Paul

571905. Beddengoed en beddengoed | Beddings and linens
594401. Klok- en horlogebuties | Clock and watch stores
02519905. Kippen roosteren, het verhogen van | Roasting chickens, raising of
26211004. Perspulpproducten | Pressed pulp products
29110301. Zure olie | Acid oil
34960106. Hardware doek, geweven draad | Hardware cloth, woven wire
37310107. Vuurtoren aanbestedingen, gebouw en reparatie | Lighthouse tenders, building and repairing
48139901. Telefoonkabel service, land of duikboot | Telephone cable service, land or submarine
72310203. Haar kleedschool | Hair dressing school
89990901. Chemisch adviseur | Chemical consultant

Werken bij Vanhove Jean-Paul: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vanhove Jean-Paul: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vanhove Jean-Paul. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vanhove Jean-Paul. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker (m/v) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Maasmechelen is Actief Interim Maasmechelen op zoek naar een productiemedewerker Het grootste deel van je tijd werk je mee in de afdeling productie. Als monteur zorg je ervoor dat de te bekleden rollen geassembleerd worden voor het gietproces. Het t gebruik van kraan/loopbrug zal zeer intensief zijn. Verder hoort het in de ovens leggen van rollen, rollen transporteren, rollen verven , opruimen en ondersteuning in de stralerij ook tot het takenpakket van de productiemedewerkers. Het betreft een zelfstandige functie waarbij verantwoordelijkheidsgevoel, precisie, orde en netheid, probleemoplossend vermogen, flexibiliteit en motivatie noodzakelijk zijn.

  • Vervangingsopdracht schoonmaker/-ster regio Oostende (38u20/week) - dagwerk (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze afdeling “Cleaning” zijn we dringend op zoek naar een schoonmaker/-ster voor een bedrijf regio Oostende. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Werkuren: maandag t.e.m. vrijdag van 7u-14u40 (38u20/week)

  • Magazijniers gezocht! Geen ervaring vereist! (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Start People Oudenaarde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil jij tewerkgesteld worden bij één van de grootste spelers op vlak van hoogstaande bagage? Contacteer ons op 0492/158943 Jij bent fysiek sterk en organisatorisch? Dan kan je aan de slag als magazijnier! Je staat in voor het laden en lossen van vrachtwagens en het klaarzetten van bestellingen. Dit gebeurt vooral manueel. Je kan ook ingezet worden als orderpicker.

  • Keukenmedewerker (m/v) (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Als keukenmedewerker ben je polyvalent inzetbaar ter ondersteuning van de chef. Je staat in voor onder andere: - het voorbereiden van de (warme) gerechten - het dresseren van de borden - eenvoudige bereidingen (vb. pasta koken) - algemeen op orde houden van de keuken - afwas (met industriële vaatwasmachine)

  • Software Developer (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als software developer sta je in voor het analyseren en ontwikkelen van nieuwe ERP toepassingen en andere intern ontwikkelde software om deze zo goed mogelijk af te stemmen op de noden en de werking van de organisatie. Je toont interesse in de programmeertaal Progress, die jou wordt aangeleerd. Je geeft adviezen en fungeert als intern aanspreekpunt in verband met lopende software projecten voor verschillende sites. Hierbij ondersteun je de ERP gebruikers maximaal en garandeert een vlot gebruik van onze nieuwe systemen. Hierbij overleg je met externe leveranciers voor verdere ontwikkeling van deze toepassingen en ga je op zoek naar nieuwe mogelijkheden om zo goed mogelijk aan de behoefte van de organisatie te voldoen. Tevens sta je in voor de opmaak van alle technische documentatie en handleidingen betreffende de software projecten om te verzekeren dat alle wijzigingen in de bestaande ERP toepassingen gedocumenteerd worden en steeds constateerbaar zijn. Je bent zelf continu op de hoogte van ontwikkelingen en evoluties op het gebied van hardware en ICT, je kan hier steeds beroep op doen tijdens het uitoefenen van je functie. Je neemt deel aan het ISO-proces (kwaliteit en/of milieu), past deze voorschriften toe en werkt mee om deze up to date te houden. · Ontwikkelen of aanpassen van functionaliteiten binnen het systeem. · Opmaken flowcharts & detailanalyses. · Testen van eigen ontwikkelingen en/of bestaande programma's. Implementeren van de ERP toepassingen en andere intern ontwikkelde software. · Geven van opleidingen aan nieuwe gebruikers. · Geven van eerste- en tweedelijnsadvies. · Detecteren en analyseren van veelvoorkomende problemen. Verbetervoorstellen doen ter optimalisatie van de toepassingen. · Analyseren en omschrijven van het probleem. · Overleggen met externe leveranciers om tot de meest geschikte oplossing te komen. · Opstellen van de planning (wie doet wat?) · Opmaken en up to date houden van de technische documentatie. · Opmaken en up to date houden van gebruikershandleidingen. · Opvolgen van de actualiteit binnen het eigen vakgebied door middel van zelfstudie, het lezen van vakliteratuur,… Openstaan voor opleiding om bestaande kennis uit te breiden en "up to date" te blijven bij nieuwe projecten.

  • INSIDE SALES MEDEWERKER (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Hays Response Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    * Vloeiend Duits * Analytisch sterk * Regio Duffel Voor een goede klant, marktleider in zijn domein, kijkt Hays Response Office Antwerpen-Zuid uit naar een ambitieuze inside sales medewerker. Ze zijn enorm hard aan het groeien en hierdoor kijkt men uit naar een nieuwe collega. Als inside sales medewerker zal je in tandem samen werken met de sales vertegenwoordigers. Zo zal je de accountmanagers ondersteunen in de voorbereiding betreffende de langetermijncontracten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de opmaak van analyses en forecasts inzake de productievolumes van de verschillende klanten. Je staat mee in voor de optimalisatie van de bestaande productieprocessen. Je helpt de klanten verder bij vragen, dit zowel telefonisch als via mail. Je verwerkt de orders van de klanten op een snelle, correcte en efficiënte wijze en volgt deze verder op. Je werkt bovendien nauw samen met de andere afdelingen (planning, field engineering, sales en customer service).

  • Huishoudhulp Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Adecco Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen en allerlei huishoudelijke taken bij mensen thuis? Ben je vriendelijk, hulpvaardig, kan je zelfstandig werken? Dan ben JIJ de poetshulp die wij zoeken! Adecco Home Services is gespecialiseerd in het aanbieden van kwalitatieve huishoudhulp via het systeem van dienstencheques. Op ons kantoor word je individueel opgevolgd en ondersteund door een vast contactpersoon.

  • Bijverdienste: standenbouw events (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Zele dat zich bezig houdt met de opbouw van evenementen zoekt Tempo-Team gemotiveerde mensen die wat willen bijverdienen: -opbouwen/ afbouwen van standen -inspringen op evenementen De werkdagen zijn vrijblijvend en zijn elke week anders.

  • Verkoopster Lingerie Outlet (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor een lingerie outlet in Begijnendijk zijn wij op zoek naar extra's en studenten voor 19/10 tem 22/10. Uurrooster: Vrijdag en zaterdag 10u - 18u. Zondag 11u - 18u. Maandag 13u - 18u. Er zijn nog andere verkoopsweekenden tijdens het jaar waarop je kan ingezet worden. Je helpt op de outlet om alle lingerie terug op de juiste plaats te hangen. Je zorgt ervoor dat de winkel er netjes bij ligt. Je helpt de klanten waar nodig. Je kan je één of meerdere dagen vrijmaken.

  • Student weekend verkoop (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: jobmatch

    Type: Studentenjob

    Gekende meubelzaak in het Waasland. Je staat in voor de verkoop van meubels op verschillende afdelingen.

  • LEERKRACHTEN VOOR BIJLES WISKUNDE REGIO AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ICREATE

    Type: Zelfstandige activiteit

    DeLimiet is een studiebegeleiding- en bijleskantoor te Aalst. Op onze website http://www.delimiet.be kan je meer informatie terugvinden over ons. DeLimiet is een initiatief dat (ouders van) studenten helpt bij het zoeken naar de gepaste bijlesleerkracht of studiebegeleider in de regio Aalst, en dit voor alle vakken. Bijleskantoor DeLimiet wil op een kwalitatieve en persoonlijke manier studiebegeleiding aanbieden aan jongeren uit het secundair en hoger onderwijs. Door de vele aanvragen zijn wij dringend op zoek naar een leerkracht WISKUNDE, iemand die praktische ervaring kan overbrengen bij jongeren. Onze leerkrachten werken op zelfstandige basis, doch via een heel eenvoudige en voordelige registratie bij een sociaal secretariaat.

  • Tour Guide Brussels (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: VIVA BRUSSELS

    Type: Flexijob

    At Viva’s Tour we are looking for free lance tour guides in Brussels in English language. You don’t need previous studies in the touristic area. We are looking for people that are charismatic, fun, communicative and energetic. Also those, who are passionate about the city and enjoy sharing it with people from all over the world. Once becoming a guide, you need to register as independant. Send you applications, together with a CV to : [email protected] http://www.vivastour.com

Zoek naar antwoorden van Vanhove Jean-Paul in sociale netwerken
Look for responds of Vanhove Jean-Paul in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vanhove Jean-Paul. Laat een reactie achter voor Vanhove Jean-Paul. Vanhove Jean-Paul bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vanhove Jean-Paul. Leave a respond for Vanhove Jean-Paul. Vanhove Jean-Paul on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vanhove Jean-Paul op de google maps. Adres en contacten Vanhove Jean-Paul
Location of Vanhove Jean-Paul on the google maps. Address and contacts of Vanhove Jean-Paul

Andere gerelateerde bedrijven als come Vanhove Jean-Paul Vanhove Jean-Paul: CHRISTINE SMEKENS | OPTIQUE BLANGY D. | KRIBBE KONINGIN FABIOLA/CR?CHE REINE FABIOLA | G?MINI | C.I.T.S. sa

Other related companies as Vanhove Jean-Paul: CHRISTINE SMEKENS | OPTIQUE BLANGY D. | KRIBBE KONINGIN FABIOLA/CR?CHE REINE FABIOLA | G?MINI | C.I.T.S. sa

Vanhove Jean-Paul is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vanhove Jean-Paul, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02096984863. Het bedrijf Vanhove Jean-Paul bevindt zich op het adres: Nieuwelaan 60; 1860; Meise. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 315,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 171,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Vanhove Jean-Paul zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vanhove Jean-Paul is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vanhove Jean-Paul is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vanhove Jean-Paul, openstaande posities, locatie van Vanhove Jean-Paul op de kaart.

Vanhove Jean-Paul is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vanhove Jean-Paul, company assigned to the tax number BE02096984863. The company Vanhove Jean-Paul is located at the address: Nieuwelaan 60; 1860; Meise. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 315,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 171,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Physiotherapists. Products created in Vanhove Jean-Paul were not found.
The main activity of Vanhove Jean-Paul is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Vanhove Jean-Paul is not available. You also can look at reviews of Vanhove Jean-Paul, open positions, location of Vanhove Jean-Paul on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vanhove Jean-Paul, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vanhove Jean-Paul, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vanhove Jean-Paul, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vanhove Jean-Paul, employees, financial statistics.